Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 265435 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #3520 on: April 09, 2013, 18:17:43 »
++ baxter, δικοί μας είναι.

Οι εξ Αιγινίου και εκ Κολινδρού βάζελοι είναι πέντε όλοι κι όλοι.
Πολύ δυνατός σύνδεσμος.  :'(
Ακόμα πιο δυνατός της Κατερίνης που κατέβασε στόρι.  :'(

Οι γαύροι που κάνουν κερκίδα στην καρδιά του ΠΑΟΚτσήδικου στοιχείου, είναι άλλη κουβέντα φυσικά..

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3521 on: April 09, 2013, 18:20:49 »
να βαλουμε τα κλαμματα δηλαδη
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
« Reply #3522 on: April 15, 2013, 17:36:07 »
Ε;;  :cwm13:

:kapnos:

Offline sapiometalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3523 on: April 15, 2013, 18:01:09 »
βεροιώτες γαύροι :smiley4: :smiley4: :smiley4:

σιδερογροθιά στο πανί,τρέμω δεν θα βγαίνω από το σπίτι μου τώρα :smiley4: :smiley4:
ΖΟYΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚH ΒAΛΤΕ ΜΑΣ OΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚH

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #3524 on: April 15, 2013, 19:58:57 »
Ναι μαλάκες ψαρώσαμε τώρα...
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline MAGNTI

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3525 on: April 16, 2013, 16:26:54 »
Ο εμφύλιος "χελινισε" "πουστογαυροι" θα πληρώστε τους υπαλληλους σας με το ίδιο νόμισμα. Φάτε τις σάρκες σας τώρα. "αλανακια" στο τελικό θα θαυμάσουμε κλοτσομπουνίδια γαύρων εναντίων γαύρων. Έτσι πουτάνες.
« Last Edit: April 16, 2013, 19:19:47 by Capricorn »
ΠΑΟΚ 80'S

trelos4

• Guest
« Reply #3526 on: April 16, 2013, 17:24:26 »
αληθευει οτι θελει να φυγει ο βουβαλος??αν ναι σιγουρα κατι βρωμαει.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #3527 on: April 16, 2013, 17:38:12 »
Οσο έφευγε και ο σύμβουλος του βανια μετά από κάθε κιχ...
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline MAGNTI

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3528 on: April 16, 2013, 18:06:00 »
Ουτε 10000 δεν θα πανε στο οακα. Μισοι υπαλληλοι και θα σκοτωνονται μεταξυ τους. Πωπω γκαυλαντισμα που θα πεσει μουναρες! Ολα εδω μουνοπανα
ΠΑΟΚ 80'S

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #3529 on: April 19, 2013, 19:26:30 »
"Με σεβασμό σε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει πολλά στον ολυμπιακό μας

Πριν μπω στο θέμα Γιάννη μου θέλω να σου ζητήσω αν μπορείς να μου απαντήσεις επειδή ψάχνω στα αλήθεια απαντήσεις για κάποια πράγματα που συμβαίνουν καιρό....
θεωρό όλους αυτούς που σε λένε υπάλληλο βλάκες....και δεν ξέρουν καν τον ορισμό της λέξεις και πουθενακιδες του διαδικτύου παρόλα αυτά δεν το ξέρω το θέμα οπότε δεν μπορώ να πάρω θέσει και κρίνω. αλλά με βάσει τα όσα έχεις προσφέρει με τον πάθος σου και την φωνή σου τα οποία είναι πολλά για την ομάδα μας...
Φέτος δίνω πανελλαδικές .. πηγαίνω στο πέταλο 7.. χρόνια με τον κολλητό μου και είμαστε και οι δυο αναρχικοί παιδιά των Εξαρχείων και της μολότοφ και τα τελευταία χρόνια έχουμε φάει πολύ ξύλο για την ομάδα από γδυσίματα βαζέλων στην αλεξανδρας, παρόλα αυτά ποτέ τύχω τύχω πάντα στα μάτια κοιτάμε τους λαγούς για να τους μαγειρέψουμε και άλλοι γαύροι εδώ μας συμπαραστεκοντε έχει πολλούς απλά δεν πάνε γιατί λένε έχει γέμισή φασίστες . επίσης πολύ ξύλο με μπατζους για τον θρύλο και για πολλούς άλλους λόγους... επίσης έχω καταγωγή από το νέο φαληρο... έχω μεγαλωση στο καραισκακη μεχρι πέρσι πήγαινα τακτικά , φέτος το τελευταίο παιχνίδι που πήγα που ήσουν και εσύ φυσικά και μας οργάνωνες μαζί με το παιδί στην κερκίδα ήταν με την εφες......στο παιχνίδι με τραμπουκισαν κάποια άτομα από athens club και παλαιό φαληρο διότι φόραγα παντελονάκι μπομπ  μαρλευ(δεν φόραγα συνδεσμιακά διότι περιμέναμε πέσιμο επειδή πάιζαν οι βαζελοι βολλευ στον γυρισμό και μένω κέντρο και στην κυψέλη το περιμέναμε) λέγοντας μου αυτά κομενα εδώ και πιάνοντας με με τρόπο που δεν αρμόζει στην ομάδα μας και στο πέταλο μας..... γενικότερα θέλω να αναφερθώ στο θέμα νο πολιτικα και όχι στο θέμα της ανακοίνωσης διότι εν μερί με εξαίρεση κάποια πραγματάκια που έπρεπε να αναφερθούν την θεωρό σωστή ... έτσι λοιπόν γιαννι μου εγω για να μην προκληθούν περισσότερες εντάσεις πήγα στην τουαλέτα και το γύρισα ανάποδα ώστε να σεβαστό το γεγονός ότι το θεωρούσαν πολιτική θέσει και στο οποίο δεν το πιστεύω αν και σου λέω είμαι αναρχικός........ τέλος εκεί που ήθελα να καταλήξω είναι πως συμφωνώ απόλυτα με το νο πολιτικά απλά δεν μπορείτε να μην βάζετε ελληνικές σημαίες στο πέταλο... ήδη σου ξανά λέω με την πρώτη ευκαιρία πάω στο γήπεδο ενώ  είμαι από φτωχή οικογενια και φτάνουν τα πνευμόνια μου στο στόμα κυριολεκτικά..... άκουσα στο γήπεδο μέσα στην 7 να λένε γιατί κράζουμε τους μπάτσους και πως όταν έρχονται τρέχουμε...Γιαννη πάνω από όλα είμαι γαύρος άλλα αυτό που είχα ακούσει ήταν κατάντια για το πέταλο όπως και οι φασίστες που κάνουν βόλτες γιατί όταν εμείς καίμε μπατζους οι βαζελοι και οι αεξτζιδες κάνουν νταραβέρια...δεν ξέρω τις πολιτικές σου αντιλήψεις άλλα δεν πιστεύω πως είσαι χρυσαυγιτης ούτε καν εθνικιστής διότι αυτοί έχουν νταραβέρια με τους μπατζους.... απλά σου ζητάω σαν αρρωστημένος ολυμπιακός να κάνεις κάτι....να μην ξανά βγει στο πέταλο ελληνική σημαία .... εμένα προσωπικά δεν με εκφράζει και με ξενερωνη άσχημα όπως ξενερωνη τον εθνικιστή το αλφάδι οπότε για να συνηπαρξουμε και να είναι ο ολυμπιακός πάνω από όλα πρέπει να κάνουμε και οι δυο υποχωρήσεις ...σου ξανά λέω μόνο κόκκινο και άσπρο...νο πολιτικά ..αν θες κανε κάτι η έστω απάντα μουνα ξερεις πως κάποιοι δεν ασχολουντε με την ομαδα απλα τους απασχολεί  που θα κρεμάσουν την σημαιουλα τους για με τα σσ εχει σχέσει ο σκελετός των μισφιτσ??? ειναι ερώτηση........και επίσης η πιτ μπουλ germany που την φέρνει στην Ελλάδα ο παναγιωταρος έχει σχέση με το athens club???
επαναλαμβάνω είναι ερωτήσεις

αυτά με ανησυχούν Γιανναρα...και ελπίζω να καταλαβαίνεις και να μου απαντήσεις σε ευχαριστώ
με εκτίμηση Νίκος"

--------------------

δε δίνω λινκ μη κάνουμε και διαφήμιση. είναι στο site του χομπιτ της 7 κάπου.

επιστολή σχετικά με τα πολιτικά ενός γαύρου στον Γιαννάκη το χομπιτ της 7. το χομπιτ τον δίνει φολα παρτίδα στο site.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ. δώσε πόνο Γιάννη. κλαίνε και τα δάκρυα ( δε μου αρέσει ως ατάκα αλλά για σένα που είσαι μοδάτο αγόρι το λέω)

[πάντως τον μικρό δε τον βλέπω να γράφει καλή έκθεση στις πανελλήνιες διότι έχει πασιφανές πρόβλημα σε ορθογραφία + συντακτικό]
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #3530 on: April 23, 2013, 17:53:53 »
Õðüó÷åóç üôé èá óõíå÷ßóåé íá êÜíåé ðåñÞöáíï ôïí êüóìï ôïõ Ïëõìðéáêïý ìå ôçí êáôÜêôçóç áêüìá 20 ôßôëùí (!) Ýäùóå ï ðñüåäñïò ôçò ÐÁÅ ÂáããÝëçò ÌáñéíÜêçò óôçí åêäÞëùóç ôï âñÜäõ ôçò ÄåõôÝñáò óôï V’Ammos ôïõ Ã. ÊáñáúóêÜêçò ðïõ äéïñãÜíùóå ï Óýíäåóìïò ÂåôåñÜíùí Ðïäïóöáéñéóôþí ôïõ Ïëõìðéáêïý.
(...)
Ôï ðáñþí óôçí åêäÞëùóç ðáëéïß Üóïé ôïõ óõëëüãïõ ìåôáîý ôùí ïðïßùí Äáñßâáò, Ãëýêáò, ÃêáúôáôæÞò, ËïõôóéÜíï, Áíáóôüðïõëïò, Íéêïðïëßäçò, ÃåùñãÜôïò, ËåìïíÞò, Âáìâáêïýëáò, ÊïêêïëÜêçò , ÕöáíôÞò, Ðïëõ÷ñïíßïõ, Ñùóóßäçò, ÊáñáðáôÞò, Ãïýíáñçò, Ìðïíüâáò, ÍéíéÜäçò, Áñâáíßôçò ê.á.

http://www.tanea.gr/news/sports/article/5013727/o-marinakhs-yposxethhke-ki-alloys-titloys-sth-giorth-twn-beteranwn-toy-olympiakoy/

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #3531 on: April 23, 2013, 21:48:06 »
Εμένα εντύπωση μου κάνει που δεν είναι και άλλοι μέσα στην λίστα, εκτός αν δεν τους αναφέρει το δημοσίευμα
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #3532 on: April 24, 2013, 14:35:33 »
Τώρα που μίλησε μπακίρι ο ορφανός, σιγά μην πήγαινε...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #3533 on: May 11, 2013, 23:22:46 »
Πως νιωθεις ρε Κοντρερας;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #3534 on: May 11, 2013, 23:26:50 »
Νταμπλουχος με τα πριμ στην τσέπη!

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #3535 on: May 11, 2013, 23:27:29 »
Πνιγμενο πεναλτι για τριπολη, μουφα πεναλτι το 3-1, ο μαρινακης μαθαινει απο τα λαθη του κοκκαλη που αφηνε τους τελικους στην τυχη τους και μαλιστα με δυνατοτερα ονοματα ή απλα δε θελει να αφησει τιποτα εστω για τα προσχηματα. Μονο ο ΠΑΟΚ ξεπερασε τριτσωνη και μανταλου και στερησε απο τον πουστη την ευκαιρια να στησει και αλλο τελικο.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #3536 on: May 11, 2013, 23:28:26 »
Νταμπλουχος με τα πριμ στην τσέπη!

σωστος....
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline mentoras4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #3537 on: May 11, 2013, 23:28:47 »
ΨΟΦΟΣ
ΑΘΗΝΑ  ΓΑΜΗΜΕΝΗ  Ο  ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #3538 on: May 11, 2013, 23:42:26 »
Η πλάκα έιναι ότι πανυγηρίζουν κι όλας, πραγματικά αντρόπιαστοι.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #3539 on: May 11, 2013, 23:48:03 »
Πανηγυρίζουν οι παίκτες έναν ακόμα κάλπικο τίτλο
μπροστά σε 1000-1500 ατομα
οι πολλοί έχουν φύγει
πιθανώς συνειδητοποίησαν τι συνέβη
όλα μια παρωδία
ούτε να χαρούν δεν έχουν πια κουράγιο.