Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 264712 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #2060 on: January 19, 2010, 16:53:21 »
Κατέχω τα μητρώα όλων των διαιτητών και αν συμβεί το παραμικρό και δεν αποδίδεται το 50% σε όλες τις ομάδες, όχι μόνο στον Ολυμπιακό, δεν ξέρω κι εγώ τι μπορεί να συμβεί.
Σαββας Θεοδωριδης

Λειτουργει τιποτα σε αυτη τη χωρα?
καλα εχουν ξεπερασει καθε οριο οι μπασταρδοι, ειδικα αυτος ο γραφικος ο σκατογερος...εισαγγελεας ρεεεεεε

για τα επεισοδια και εγω να πω σαν καβαλιωτης κατα το ημισι οτι με αυτα που γιναν να παρουν τις φανελες και τα λαβαρα ειδικα οι καβαλιωτες ολυμπιακοι και να τα χωσουν στον κωλο τους

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2061 on: January 19, 2010, 17:59:46 »
Εγω λεω παλι -  και ας μαλωσω πάλι με καποιους εδω  - οτι κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου...
Ηρθαν οι γαυροι στο Μακεδονια το αεροδρομιο με ΣΟΥΠΕΡ πτηση και αντι να παρουμε (βαζω κι εμενα μεσα)  εστω τηλ. για βομβα ετσι για χαβαλε να τους καθυστερησουμε (δε λεω επεισοδεια με τοση περιφρουρηση που ειχαν) δεν εγινε απολυτως τπτ.

Απο εκει και περα πειτε μου πως να τα βαλεις με γαυρους οταν ο νυν ταξίαρχος και βάλε της Αττικής ηταν πρωην δειυθυντης ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της ΠΑΕ πουστογαυρος!!!!!!!!!!!

Εμενα δε μου το βγαζει κανεις απο το μυαλο οτι ολα ηταν οργανωμενα. Εγινα μολις 2 συλληψεις και η αστυνομια ηταν προκλητικα αδιαφορη...

Και αυτο στους κωλογαυρους: Φλωρουμπες με τις πλατες της αστυνομιας και για ενα χαρτζιλικι η "μαγκια" σας φτανει μεχρι την Καβάλα αντε και για κανενα Περιστερι με τον Ατρομητο. Δουλοι του Κοκκαλη επειδη εξαιτιας σας μου στερειτε να δω απο κοντα τη ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΜΟΥ την πιο μεγαλη ευχομαι να σας βρω μπροστα μου μια μερα...

Και δεν παει να ειστε 2 και 3 κι εμεις 13 δε χαριζομαστε αυτην τη φορα...και νοων νοειτο...

fatal_invasion

• Guest
« Reply #2062 on: January 19, 2010, 18:12:08 »
εγω πιστευω ειναι σπασμωδικες κινησεις, γιατι ξερουν πως αρχιζουν να αλλαζουν τα κολπα. τεσπα. προσωπικα ειναι η πρωτη φορα που ουτε με απασχολει αν θα με σφαξουν. ας παμε εκει να παιξουμε μπαλαρα κ ας κανουν ο,τι θελουν. μετα ερχονται για την παρτη τους οι γαλλικες μπαγκετες.
και γω κάπως έτσι πιστεύω ότι είναι.Τέτοια θέματα δεν υπάρχει λόγος να βγαίνουν προς τα έξω.
Δε μας και τίποτα καινούριο ο πουστόγερος.Από τους πιο σιχαμένους ανθρώπους που έχω δει.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #2063 on: January 19, 2010, 19:49:44 »
Εγω λεω παλι -  και ας μαλωσω πάλι με καποιους εδω  - οτι κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου...
Ηρθαν οι γαυροι στο Μακεδονια το αεροδρομιο με ΣΟΥΠΕΡ πτηση και αντι να παρουμε (βαζω κι εμενα μεσα)  εστω τηλ. για βομβα ετσι για χαβαλε να τους καθυστερησουμε (δε λεω επεισοδεια με τοση περιφρουρηση που ειχαν) δεν εγινε απολυτως τπτ.

Απο εκει και περα πειτε μου πως να τα βαλεις με γαυρους οταν ο νυν ταξίαρχος και βάλε της Αττικής ηταν πρωην δειυθυντης ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της ΠΑΕ πουστογαυρος!!!!!!!!!!!

Εμενα δε μου το βγαζει κανεις απο το μυαλο οτι ολα ηταν οργανωμενα. Εγινα μολις 2 συλληψεις και η αστυνομια ηταν προκλητικα αδιαφορη...

Και αυτο στους κωλογαυρους: Φλωρουμπες με τις πλατες της αστυνομιας και για ενα χαρτζιλικι η "μαγκια" σας φτανει μεχρι την Καβάλα αντε και για κανενα Περιστερι με τον Ατρομητο. Δουλοι του Κοκκαλη επειδη εξαιτιας σας μου στερειτε να δω απο κοντα τη ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΜΟΥ την πιο μεγαλη ευχομαι να σας βρω μπροστα μου μια μερα...

Και δεν παει να ειστε 2 και 3 κι εμεις 13 δε χαριζομαστε αυτην τη φορα...και νοων νοειτο...

Eννοειται πως δεν ηταν τυχαια ουτε αυτα τα επεισοδια ουτε αυτα που γινανε στα γιαννενα...Και για να καταφερουν τι?...ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ. Αμεσως η λυση βρεθηκε απο την κυβερνηση-ποναει χερι κοψει χερι..

Και ποιος αδικειται απο αυτη την αποφαση?. Φυσικα ο κοσμος μας που εδω και χρονια κανει τις πιο μαζικες εκδρομες στην ελλαδα. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ.

Την κυριακη το ματς ειναι κολωνα ασσος...Απορω αν θα αντιδρασουμε αν τυγχον τιμωρησουν το βιερινια ενω παραλληλα ο γαυρος δεν τιμωρηθει με κανα βαρυ προστιμο για τα αισχη που εκανε..

Παντως επικοινωνιακα οι γαυροι το περασαν οτι οργανωσαν αυτη την εκδρομη για να πουλησουν τρελα στο λαο του ΠΑΟΚ και οχι φυσικα στους καβαλιωτες...Αλλα ειστε τοσο λιγοι και προβατα ρε γαυρακια που τον ΛΑΟ μας δε τον φτανετε σε τιποτα και πουθενα.

Εχει ο καιρος γυρισματα..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #2064 on: January 19, 2010, 21:52:53 »
Είδα αυτόνα τον Ντατολο την τρύπια που πήραν οι απόγονοι πριν λίγο στο κουτί. Πολύ ρουζ  στο μαγουλο κ πίτα στο καβλόσπυρο ήταν......Ακομα δεν έφτασες γαμίδι κ θες εξέταση στο λοιμωδών.....άρρωστες σιχαμερές μεγαλοπουτάνες της τρούμπας

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #2065 on: January 19, 2010, 22:07:45 »
πως τα λεει  αυτο το παιδι, πως τα λεει...  :extralaugh:

bagos1

• Guest
« Reply #2066 on: January 19, 2010, 22:38:28 »
o νταντολο ειναι δηλωμενος γκευ ,εχει κανει και φωτογραφησει σε αναλογο περιοδικο

Lipton4

• Guest
« Reply #2067 on: January 20, 2010, 10:11:52 »
O. Σ.ωκράτης Φ.έρνει Π.ούστηδες

http://lipton4.blogspot.com/2010/01/o.html

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #2068 on: January 20, 2010, 14:43:19 »
αυτα για την ιστορια και για καποιους ηλιθιους που συγκρινουν το λαο του ΠΑΟΚ με τις πειραιωτισες κοτες

ευτυχως τα ματς γινανε με ενα μηνα διαφορα και οι καβαλιωτες που διαμαρτυρονταν για ενα ψυρισμενο περιπτερο και κανα δυο "πιστολιες" νομιζω πλεον καταλαβανε τη διαφορα

ο κοσμος του ΠΑΟΚ σεβεται ολη τη Μακεδονια, η οποια αποτελει τον πυρηνα του και πρεπει να συνεχισει να τη σεβεται

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4555941&ct=5

«Ερυθρόλευκες» ορδές αφιονισμένων οπαδών του Ολυμπιακού μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης την πόλη της Καβάλας αρχικά και το «Ανθή Καραγιάννη» στη συνέχεια, το οποίο μετά το τέλος του αγώνα έμοιαζε με βομβαρδισμένο. Τα χθεσινά επεισόδια στην Καβάλα δικαιολογούν όλους εκείνους που ζητούν να απαγορευτούν οι μετακινήσεις οπαδών, ενώ είναι θαύμα ότι δεν θρηνήσαμε θύματα, αφού οι συγκρούσεις ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και της Καβάλας ήταν σφοδρότατες.

Ο τηλεοπτικός φακός απαθανάτισε οπαδούς των «ερυθρολεύκων» να προσπαθούν να κάψουν με πυρσό στο πρόσωπο οπαδό της Καβάλας, ενώ μικρά παιδιά και φίλαθλοι προπηλακίστηκαν και εκδιώχθηκαν από τη θύρα όπου βρίσκονταν, ζητώντας καταφύγιο κάτω από τις κερκίδες, πολύ κοντά στα αποδυτήρια των γηπεδούχων. Το αποτέλεσμα των σφοδρών επεισοδίων ήταν τρεις μόνο συλλήψεις από την Αστυνομία, η οποία φέρει σημαντική ευθύνη για τα όσα συνέβησαν.

Περίπου δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν σφοδρές συγκρούσεις με τις δυνάμεις της Αστυνομίας, στην πόλη της Καβάλας, στις οποίες επιτέθηκαν με πέτρες και τούβλα. Έγινε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και η εικόνα της πόλης θύμιζε πεδίο μάχης. Όσο πλησίαζε η ώρα του αγώνα, το πεδίο μάχης μεταφέρθηκε στο «Ανθή Καραγιάννη». Τα επτά χιλιάδες εισιτήρια που είχαν πάρει επίσημα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, μεταφράστηκαν σε περισσότερους από οκτώ χιλιάδες οπαδούς, οι οποίοι μη μπορώντας να στριμωχτούν στη θύρα που τους είχε διατεθεί, αποφάσισαν να καταλάβουν και το πέταλο στο οποίο βρίσκονταν οι φίλαθλοι της Καβάλας.

Η επίθεση που εξαπέλυσαν ήταν σφοδρότατη και η απουσία της Αστυνομίας ευνοούσε στις εχθροπραξίες. Για αρκετά λεπτά, οι οπαδοί του Ολυμπιακού εξαπέλυαν λυσσαλέα επίθεση στους φιλάθλους της Καβάλας, με σπασμένα καθίσματα, πυρσούς και ό,τι άλλο μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ως όπλο. Με μεγάλη καθυστέρηση επενέβη η Αστυνομία και αφού το διαιτητικό τρίο πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε από τις αστυνομικές δυνάμεις για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών, το παιχνίδι ξεκίνησε.

Στο ημίχρονο, οι οπαδοί της Καβάλας φώναξαν συνθήματα για τους νεκρούς της θύρας 7 με αποτέλεσμα να αρχίσει νέα επίθεση των εξαγριωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, ξανά με σπασμένα καθίσματα, πέτρες, πυρσούς και ό,τι υλικό μπορούσαν να ξεκολλήσουν από το γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη». Και πάλι οι αστυνομικές δυνάμεις παρενέβησαν κατόπιν εορτής, προκειμένου να σταματήσουν οι εχθροπραξίες. Οι διαιτητές με τις εγγυήσεις της Αστυνομίας δέχθηκαν να αρχίσει και το δεύτερο ημίχρονο, όμως τα τελευταία περίπου δέκα λεπτά της αναμέτρησης διεξήχθησαν παρουσία δεκάδων οπαδών του Ολυμπιακού με κουκούλες και καλυμμένα πρόσωπα, στο ταρτάν του γηπέδου, αφού είχαν πηδήξει ανενόχλητοι τα κάγκελα και είχαν φτάσει πλάι στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά το τέλος του αγώνα, η εικόνα του «Ανθή Καραγιάννη» ήταν ντροπιαστική για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ μια πρόχειρη καταμέτρηση αναφέρει ότι καταστράφηκαν περισσότερα από τρεις χιλιάδες πλαστικά καθίσματα. Σήμερα αναμένεται να γίνει πιο λεπτομερής καταμέτρηση των ζημιών.
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2069 on: January 20, 2010, 14:56:55 »
o νταντολο ειναι δηλωμενος γκευ ,εχει κανει και φωτογραφησει σε αναλογο περιοδικο

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #2070 on: January 20, 2010, 14:57:41 »
Voriοus, τίποτα δεν μου λέει αυτό, αναμένεται να συνεχίσουν να γίνονται γαβροβαζελοαεκ44. Είπαμε, η ηλιθιότητα του ανθρώπου και το σύμπαν είναι άπειρα και για το σύμπαν δεν είμαστε και τόσο σίγουροι.
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2071 on: January 20, 2010, 15:03:39 »
Vorious με μια συντομη επισκεψη στο φορουμ της καβαλας, θα καταλαβεις οτι μας εχουν στην ιδια μοιρα με τους γαυρους... Δυστυχως..

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #2072 on: January 20, 2010, 15:09:19 »
αυτός/η  ο/η  ντατολο χτυπαει κορνερ??
καταλαβατε ολοι μαλλον τι χαπενιγκ θα μπορουσε να συμβει μπραστα στη 4α   :devil:

Kavala-4-

• Guest
« Reply #2073 on: January 20, 2010, 19:45:07 »
επειδη μενω στην πολη θα σας πω καποια πραγματα τα οποια εγιναν. Τα γαυρακια καψανε μαγαζια στο κεντρο της Καβαλας, και κλεψανε πολλα αλλα. Το πιο σιχαμερο ομως ειναι οτι εμπαιναν σε σουβλατζιδικα επερναν σουβλακια, και τα πετουσαν στον δρομο, λεγοντας "οι βουλγαροι πεινανε δωσ 'τε τους να φανε" βλεπουμε οτι,  το κομπλεξ δεν το εχουμε εμεις με αυτους, αλλα αυτοι με εμας... Και ως γνωστες κοτες, τα κανουνε σε πολεις που το οπαδικο επιπεδο ειναι χαμηλο... Ας τα βαλουνε με αυτους που τους παιρνει, και θα δουνε μετα ποιος πειναει και τι εστι "βουλγαρικη πουτσα"...
Τωρα οσον αφορα τα επισοδεια στο γηπεδο... Πηγα να το δω το παιχνιδι στην 7 (επισημα). Για τα επισοδεια πριν απο την εναρξη του αγωνα δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι οταν πηγα ηδη ειχαν τελειωσει. Στο ημιχρονο ομως, η μαλακια ξεκινησει απο φιλο της Καβαλας. Πεταει ενα μπουκαλι στον Παπαδοπουλο και τον βρισκει ακριβως στο κεφαλι.. εε μετα εγινε ανταλλαγη καθισματων μπουκαλιων πετρων και καπνογονων. Αλλα μεχρι εκει.. Το πιο γαματο ηταν να βλεπεις να βγαινουν απο τις σουιτες του γηπεδου και να πετανε στους γαυρους... ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!! Εεε συνεχιστηκε αυτος ο καρεκλομπουκαλοπολεμος για κανενα 10λεπτο. Μια ομαδα οπαδων της Καβαλας φωναζει το συνθημα για τους νεκρους του γαυρου (ουτε να το πω δεν θελω μιας και εμενα προσωπικα με προκαλει αηδια). Μετα κατεβηκε ενας γαυρος κατω στο γηπεδο και προκαλουσε... Κατεβαινουνε 5-6 Καβαλιωτες να τον μαμισουν, και εκει κανουνε ντου οι γαυροι.. Τα ματ ομως  τους σταματησαν.

Εκει που θελω να καταληξω ειναι... Οτι και ο gay-ρος και η αλλη η ρουλα στα γιαννενα, ειναι τοσο μαγκες ωστε να πουλανε τρελα σε κατι επαρχιακες ομαδες οπως του Αοκ και του Πας.... Γιατι με αλλες ομαδες βαζουνε τα ποδια στο κεφαλι... Αυτα απο εμενα

Υ.Γ. Το καλυτερο δωρο για την γιορτη του ειχε ο γνωστος σε ολους Κηπουρος, απο τους φιλαθλους της Καβαλας, τρωγοντας ενα καθισμα ενα μπουκαλι και κανα 2 κερματα στο  κεφαλι!  ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2074 on: January 20, 2010, 22:12:21 »
Ηθελα και πριν να το γράψω αλλά κρατιόμουν.

Μπράβο στους παλήκαρους που "κανανε" τη δουλεια τους καπου εκει στον περιφερειακο. Κάποιος σκουπιζει ακομα τα αιματα στα τζαμια...

Και ένα τελευταιο στους κομπλεξικους γαυρους που μας βλέπουν.

Γαυροι ακομα το γεγονος οτι σκάγαμε μυτη Ομόνοια και σκαμε μυτη Αθηνα, μπαίναμε στο κωλογηπεδο σας χωρις εισιτηρια  και καναμε και ΚΑΝΟΥΜΕ πορεία στην κωλοπολη σας ακομα δε μπορειτε να το ξεπερασετε....

Αιωνιοι οπαδικα κομπεξικοί...Για καμια καβάλα και καμια Τρίπολη ειστε  και ΠΟΛΥ σας ειναι

Περιμένουμε να ερθετε με πορεια στην Τούμπα από την Αριστοτελους και αν σας πεφτει μακρυα, τότε από την έκθεση...

Αντε ελάτε και χωρις εισιτηρια στην Τουμπα...
Γίνετε κι εσεις μια φορά μαγκες...

ΑΜΗΝ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2075 on: January 20, 2010, 22:20:55 »
Vorious με μια συντομη επισκεψη στο φορουμ της καβαλας, θα καταλαβεις οτι μας εχουν στην ιδια μοιρα με τους γαυρους... Δυστυχως..

σε εχουν στην ιδια μοιρα γιατι μερικοι απο δαυτους κανανε μεγιστη μαλακια στην δικια μας εκδρομη...φυσικα η μεγιστη μαλακια απαντηθηκε οπως επρεπε...φυσικα αν δεν υπηρχε απαντηση παιζει να διαβαζες κανα περιεργο για κοτες και δεν ξερω γω τι αλλο...

στην καβαλα οταν πηγαμε ημασταν Κυριοι με κ κεφαλαιο...αν εγινε κατι περισσοτερο ηταν καθαρη προκληση στον ΠΑΟΚτση...το να μην απαντησεις σε κατι τετοια σε κανουν αδυναμο στα ματια τους.καποιοι κραζουνε οτι δεν σεβομαστε τις πολεις που παμε(κατι που στα δικα μου ματια δεν εχει συμβει σχεδον ποτε) και οι ιδιοι κραζουνε οτι δυναμωνουνε οι αλλοθρησκοι στην μακεδονια γιατι δεν κανουμε αυτα που πρεπει...αβυσος η ψυχη των μη "μπερδεμενων"...

το σιγουρο ειναι οτι εμεις με τα καλα και τα κακα μας δεν ειμαστε λαος της γενικης συστρατευσης για να κανουμε εκδρομη(καβαλα γκεη-γιαννενα σκουληκια),δεν ειμαστε λαος που θα μας βαλει καποιο αορατο χερι το κοστος μετακινησης η τουλαχιστον να το μειωσει υπερβολικα,δεν ειμαστε λαος που θα παμε σε μια πολη με χαμηλο οπαδικο επιπεδο(οπως σωστα ειπε ο καβαλα-4) για να προκαλεσουμε τον απλο κοσμακη...καποιοι ελαχιστοι μπορει και να το κανουν το τελευταιο...ε ναι σε εναν οχλο σαν κι αυτον των μαζικων εκδρομων του λαου μας καποιοι θα ξεφευγουν...δεν ειναι ο κανονας ομως...και εχει πολυ καιρο να ακουστει κατι τετοιο...

σορρυ για το οφ τοπικ

υ.γ λονδρεζε...ακομα το ιδιο κανουμε σε γειτονιες της αθηνας...χωρις τσεους οχι κανα περιεργο νουμερο και οποιος θελει ερχεται...και στα παπαρια σου αν φας ηττα στην τελικη...εσυ εισαι εκει και το προκαλεις.οι αλλοι οι "πολλα χρονια μπροστα" αμα δεν εχουν μαζι ποσες καβατζες και δεν ξερω γω τι και ναναι και ψιλο
εντος εδρας δεν...για τους αλλοθρησκους που κοζαρουν το υστερογραφο...

Kavala-4-

• Guest
« Reply #2076 on: January 20, 2010, 23:32:12 »
για τους αλλοθρησκους που κοζαρουν το υστερογραφο...

Αδερφε δεν εχω καταλαβει αν εννοεις εμενα.. Αν ομως εννοεις εμενα με παρεξηγησες φιλε! Δεν ειπα σε καμια περιπτωση οτι ειμαι αοκαβαλας. Απλα πηγα να παρακολουθησω το παιχνιδι σαν ουδεταιρος, για αυτο και ημουν στα επισημα κιολλας, οπως εγραψα παραπανω. Απλα επειδη συνναναστρεφομαι με ατομα που ειναι αοκ, και μονο αοκ, και ηταν σε αυτο το παιχνιδι, μου ειπαν οτι τον πετυχαν τον κηπουρο στο κεφαλι. Και ενταξει πιστευω να καταλαβες οτι το ειπα με χιουμοριστικο υφος.
Και παλι με επιφαλαξη ολα αυτα, γιατι δεν καταλαβα ακομη αν αναφερεσαι σε εμενα! Καλο βραδυ!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2077 on: January 20, 2010, 23:49:15 »
φιλε οχι δεν εννοω εσενα...

Offline MAGNTI

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2078 on: January 21, 2010, 16:35:17 »
XXXXXXXXXXXX
« Last Edit: January 21, 2010, 17:09:48 by Capricorn »
ΠΑΟΚ 80'S

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #2079 on: January 21, 2010, 16:39:52 »
Για πες τι του κάνανε αυτόν που πιάσανε οι γαύροι στον περιφερειακό...