Για την πορεία του Παναθηναϊκού και τη διαιτησία: «Για το πώς βρίσκεται πρώτος ο Παναθηναϊκός, επιτρέψτε μου να έχω αμφιβολίες. Πρέπει ο Ολυμπιακός να επανέλθει και να δει τι γίνεται στη Σούπερ Λίγκα και στην ΕΠΟ. Αυτή τη στιγμή στη Σούπερ Λίγκα και στην ΕΠΟ ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει. Δεν είναι δυνατό να γίνονται αυτά που γίνονται. Κατέχω τα μητρώα όλων των διαιτητών και αν συμβεί το παραμικρό και δεν αποδίδεται το 50% σε όλες τις ομάδες, όχι μόνο στον Ολυμπιακό, δεν ξέρω κι εγώ τι μπορεί να συμβεί. Δεν μπορούν να διαμορφώνονται αποτελέσματα από εξωγενείς παράγοντες».
Βγαίνει δηλαδή ο κωλόγερος παραμονές του ντέρμπυ με εμάς ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ τους διαιτητές να παίξουν καλά τον γαύρο ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ (δηλαδή κάψιμο αυτοκινήτων / μαγαζιών όπως γινόταν παλαιότερα για όσους έχουν καλή μνήμη) ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
ΑΥΤΟ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΣΦΑΓΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.