Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 264156 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #2040 on: January 18, 2010, 13:59:21 »
Ας ηταν δικοι μας οπαδοι και το συγκεκριμενο βιντεακι δεν θα σταματουσε να παιζει σε ειδησεις.ασε που θα ειχε βγει ηδη εντολη εισαγγελεα να γινουν συλληψεις και ηδη καποιοι θα ηταν μεσα τωρα.....

kostas4

• Guest
« Reply #2041 on: January 18, 2010, 14:11:31 »
αν ηταν δικοι μας οπαδοι θα ειχανε πεσει ηδη να φανε τον ζαγορακη που δεν τα βαζει με τους αλητες και θα απορουσαν γιατι δεν φευγει απο αυτη τη τριτοκοσμικη ομαδα με τους βανδαλους οπαδους.αλλα τωρα τα παιδια του αφεντικου προκληθηκαν με εμετικα συνθηματα απο τους χουλιγκανς της καβαλας και δικαιολογουνται

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #2042 on: January 18, 2010, 14:19:44 »
ÁõôÜ âÝâáéá êáëü èá Þôáí íá ôá âëÝðåé êáé ï ðñüåäñïò ìáò êáé íá ìçí «ôñåëáßíåôáé» óôï ìÝëëïí êáé âãÜæåé áíáêïéíþóåéò êáôÜ ïðáäþí ìáò, üôé êáé áí Ýêáíáí áõôïß, üðùò Ýãéíå óôï èÝìá ÓïõñùôÞò….
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #2043 on: January 18, 2010, 15:32:09 »
alexisv αυτο που αναφερεις για την ανακοινωση της Σουρωτης ειτανε τεραστιο ξεφτιλικι

giannis80

• Guest
« Reply #2044 on: January 18, 2010, 16:59:44 »
Πάντως τους παραδέχομαι τους πουστόγαυρους! Στο ταρτάν την έβγαλαν, και ο τάσος σφύριζε αδιάφορος. Αυτά που κάναμε στην Τούμπα πριν 10-15 χρόνια. Σήμερα, ΕΝΑΣ δικός μας να πατήσει ταρτάν τα κοράκια μαζεύονται στη φυσούνα και απειλούν με διακοπή. Θυμηθείτε πέρσι μες τη γριά...

Ακριβώς.Πέφτει ένα άδειο μπουκάλι στο κόρνερ στην 4 και το εποπτάκι παρατάει σημαίες,τα πόδια στο κεφάλι και δρόμο στο κέντρο του γηπέδου.Πέρσι στην τρίπολη, στο αστέρας-γάυρος σε ένα φάουλ του αστέρα πέφτανε τα πάντα πάνω στην γραμή του πλαγίου,ο επόπτης ακίνητος,σταθερός.Τίποτα.Τα ίδια και στο σκουληκάου με την αποβολή του σέρτζιο.Ότι και να πεφτε, το εποπτάκι αεικίνητο, τίποτα. ''Βγάλτον κόκκινη,βγάλτον κόκκινη'', μόνο αυτή ήταν η αντίδραση του.Και στην ΤΟΥΜΠΑ,θα πέσει κανένα στραγάλι που έλεγε κι ο Μάκης και ο επόπτης θα φύγει κατευθείαν θαρρείς και τον σκοτώνουν.Δ

Lipton4

• Guest
« Reply #2045 on: January 18, 2010, 18:11:22 »
ΤΑ ΧΑΪΔΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.

http://lipton4.blogspot.com/2010/01/blog-post_3999.html

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #2046 on: January 18, 2010, 18:20:59 »
γιατι παλικαρι μου αφησες τα σκουληκια τι εγινε???
ψαξου και αν εχεις τιποτα πες να βοηθησουμε
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #2047 on: January 18, 2010, 20:03:09 »
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

« Last Edit: January 18, 2010, 20:10:53 by Capricorn »

baron

• Guest
« Reply #2048 on: January 18, 2010, 20:09:34 »

Είμαι εντελώς off αλλα θα ήθελα να sungxarw τα γαβράκια για έναν και μονο λόγο:
Έτσι να περνούν κάνα μάθημα οι διαφορες βαζελογαβροχανουμοπολεις της Βόρειας και ανατολικής ελλάδας που ξεπουλήθηκαν στους γαμιάδες τους. Πιθανότατα να ήταν και καβαλιώτες οι "μάγκες".

Βαράτε με

Offline crass

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2049 on: January 19, 2010, 00:14:10 »
θέλω απλά ΕΝΑΣ να μου επιβεβαιώσει για κάτι που έχει βγεί...
αληθεύει ότι χθές οι μούλοι* έσφαξαν αδέσποτα στον δρόμο και πετούσαν τα πτώματα τους σε μαγαζιά Καβαλιωτών?
Αν ισχύει,έχουν πιάσει επίπεδα σκουληκίων.Ας απαντήσει όποιος ξέρει....

(κομμένο το "γαβροι" για τους μαλάκες.Από εδώ και πέρα ΜΟΥΛΟΙ,που τονίζει και την καταγωγή τους..αγνώστου πατρός.)
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ.

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2050 on: January 19, 2010, 02:32:57 »
(κομμένο το "γαβροι" για τους μαλάκες.Από εδώ και πέρα ΜΟΥΛΟΙ,που τονίζει και την καταγωγή τους..αγνώστου πατρός.)

τι ειναι αυτα ρε??τα βαζελικα αλλου οχι εδω
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #2051 on: January 19, 2010, 12:09:58 »

Έτσι να περνούν κάνα μάθημα οι διαφορες βαζελογαβροχανουμοπολεις της Βόρειας και ανατολικής ελλάδας που ξεπουλήθηκαν στους γαμιάδες τους. Πιθανότατα να ήταν και καβαλιώτες οι "μάγκες".

Βαράτε με

Πρώτη φορά που συμφωνώ με σένα αδερφέ....Τα θελαν κ τα παθαν. 

ΞΑΝΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΤΟΥΣ 50ρηδες των πόλεών σας να φοράνε κόκινες κ πράσσινες φανέλες στα μούλικά τους. Να γουστάρετε όλοι μαζί όταν θα ξανάρθουν απόγονοι. Κατά τα αλλα φταίνει οι Ούνοι οι Παοκτσήδες μουνιά.....

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #2052 on: January 19, 2010, 13:27:48 »
Στον 103.0 ειπε παντως οτι θα παρει μετρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα προχθεσινα επεισοδια στην Καβαλα γιατι ειπαν οτι ηταν ΠΑΟΚτσηδες....

Εγω λεω οτι ειστε για τον πουτσο ολοι οι δημοσιογραφοι γιατι ανοιγετε το στομα σας χωρις να σκεφτεστε..και η μαλακια εχει τα ορια της...

Οσο βαζελος ηταν το σκουλικι που χτυπησαν στα Γιαννενα αλλο τοσο ΠΑΟΚτσηδες ηταν στην Καβαλα.....

pavlosk

• Guest
« Reply #2053 on: January 19, 2010, 14:08:02 »

Ποσο μπουρδέλο είμαστε τελικά σε αυτή τη χωρά

Ρε τον βλάκα λέει δημοσια ότι έχει φακελωμένους όλους τους διατητές και φυσικά κανεις δεν ενδιαφέρεται να ρωτήσει τον λόγο που φακελώνει και πως σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα στοιχεια που δήθεν έχει.

http://www.sport-fm.gr/article/213884

pavlosk

kostas4

• Guest
« Reply #2054 on: January 19, 2010, 15:26:35 »
Κατέχω τα μητρώα όλων των διαιτητών και αν συμβεί το παραμικρό και δεν αποδίδεται το 50% σε όλες τις ομάδες, όχι μόνο στον Ολυμπιακό, δεν ξέρω κι εγώ τι μπορεί να συμβεί.
Σαββας Θεοδωριδης

Λειτουργει τιποτα σε αυτη τη χωρα?

Offline DiMarko

• Αποστολή
  • **
    • Looper5
« Reply #2055 on: January 19, 2010, 15:38:08 »
Για την πορεία του Παναθηναϊκού και τη διαιτησία: «Για το πώς βρίσκεται πρώτος ο Παναθηναϊκός, επιτρέψτε μου να έχω αμφιβολίες. Πρέπει ο Ολυμπιακός να επανέλθει και να δει τι γίνεται στη Σούπερ Λίγκα και στην ΕΠΟ. Αυτή τη στιγμή στη Σούπερ Λίγκα και στην ΕΠΟ ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει. Δεν είναι δυνατό να γίνονται αυτά που γίνονται. Κατέχω τα μητρώα όλων των διαιτητών και αν συμβεί το παραμικρό και δεν αποδίδεται το 50% σε όλες τις ομάδες, όχι μόνο στον Ολυμπιακό, δεν ξέρω κι εγώ τι μπορεί να συμβεί. Δεν μπορούν να διαμορφώνονται αποτελέσματα από εξωγενείς παράγοντες».

Βγαίνει δηλαδή ο κωλόγερος παραμονές του ντέρμπυ με εμάς ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ τους διαιτητές να παίξουν καλά τον γαύρο ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ (δηλαδή κάψιμο αυτοκινήτων / μαγαζιών όπως γινόταν παλαιότερα για όσους έχουν καλή μνήμη)  ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

ΑΥΤΟ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΣΦΑΓΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #2056 on: January 19, 2010, 16:10:52 »
ÅÐÏ, SUPERLEAGUE, ÅÉÓÁÃÃÅËÅÁÓ …..ÊÁÔÉ ÁÐ ÏËÁ ÁÕÔÁ…..ÕÐÁÑ×ÅÉ ;;;
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline inkas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2057 on: January 19, 2010, 16:22:44 »

etsi akrivos...i thia diki...na kserete oti para poloi apo tous apogonous itane vorioelladites tin kiriaki...

Βαράτε με

Πρώτη φορά που συμφωνώ με σένα αδερφέ....Τα θελαν κ τα παθαν. 

ΞΑΝΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΤΟΥΣ 50ρηδες των πόλεών σας να φοράνε κόκινες κ πράσσινες φανέλες στα μούλικά τους. Να γουστάρετε όλοι μαζί όταν θα ξανάρθουν απόγονοι. Κατά τα αλλα φταίνει οι Ούνοι οι Παοκτσήδες μουνιά.....
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ.

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #2058 on: January 19, 2010, 16:26:01 »
εγω πιστευω ειναι σπασμωδικες κινησεις, γιατι ξερουν πως αρχιζουν να αλλαζουν τα κολπα. τεσπα. προσωπικα ειναι η πρωτη φορα που ουτε με απασχολει αν θα με σφαξουν. ας παμε εκει να παιξουμε μπαλαρα κ ας κανουν ο,τι θελουν. μετα ερχονται για την παρτη τους οι γαλλικες μπαγκετες.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #2059 on: January 19, 2010, 16:49:38 »
Παιδια, εχετε καταλαβει το μεγεθος της σηψης ;
Ο ανθρωπος βγαινει και λεει ξεδιαντροπα οτι εχει φακελωμενους διαιτητες για να τον παιζουν καλα.

Απλα εχω μεινει για αλλη μια φορα αφωνος
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...