Το σκανδαλώδες πάντως χτες δεν ήταν ούτε τα αστεία γκολ που έχαναν, ούτε ο τερματοφύλακας στο γκολ, ούτε οι κεντρικοί αμυντικοί, ούτε τίποτα από αυτά. Το τεράστιο σκάνδαλο που δεν αναφέρει κανείς είναι ο αμυντικός που έχει βγει έξω από το γήπεδο επειδή μάρκαρε αυτόν που έβγαλε τη σέντρα (Γκαλίτσιος) και ο οποίος φτάνει να βάλει μόνο το πόδι του για να διώξει την ώρα που η μπάλα περνάει ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ του για να μπει γκολ.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για τη διαιτησία που έκανε το κλασσικό γαύρικο να βάζει συνέχεια τον τέλη στην περιοχή του με φάουλ ανύπαρκτα και να μην δίνει τίποτα ακόμα και όταν ο τσόγλανος γαλέτι πιάνει τον αμυντικό του τέλη από τον σβέρκο σε μια φάση που τρεις φορές δεν μπορεί να τον περάσει (αφού δεν μπορώ να τον περάσω σου λέει, θα εκφράσω την τσαντίλα μου όπως μου βγαίνει, δικό μας τσιφλίκι δεν είναι όλο το μπουρδέλο της σούπερ λίγδας εξάλλου;). Ό,τι και να πεις είναι λίγο. Μια ζωή θρύλος. 14 χρόνια γίνεται αυτό το πράγμα; 114 θα γίνεται!
Ούτε για τον γαύρο αγωνιστικά θα μιλήσω. Τι να πω; Ανάπτυξη "ελευθερώνω παίκτη στα πλάγια, σέντρα κι άγιος ο θεός".
Δεν θα πω τίποτα ούτε για τη στάση του τέλη που έπαιζε φιλικό εχθές, είναι γνωστό ποιανού παράρτημα είναι ο τελάκος.
Αυτό που θέλω όμως σίγουρα να επισημάνω ακόμα μια φορά, είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω αυτοί οι πίθηκοι τι μυαλά κουβαλάνε πραγματικά. Έβλεπαν την ομάδα τους να έχει γίνει χωνί, να παραπαίει, να παίρνει όλα τα σφυρίγματα, όχι μόνο να δέχεται επιθέσεις τη μία πίσω από την άλλη αλλά και να μην έχει να δείξει τίποτα. Και παρόλα αυτά πανηγύριζαν σαν τρελοί. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν ζώα οπαδοί, αλλά αυτοί τα έχουν ξεπεράσει όλα τα όρια. Και για τα κεφάλια των συνδέσμων τους το καταλαβαίνω, είναι μισθωτοί, πολλοί έχουν κάνει και εκατομμύρια από την γνωστή υπόθεση με τα πειραγμένα μηχανήματα του στοιχήματος, κτλ. Οι συνδεσμίτες οι απλοί πες, πάλι, έχουν όλα τα κομφόρ από τη διοίκηση, φράγκα, μετακινήσεις τσάμπα, φουσκωτούς για ομάδες κρούσης (στα μουλωχτά και στα πούστικα βέβαια πάντα) ασυλία από τη "δικαιοσύνη" σε ό,τι κι αν κάνουν, προστασία και βοήθεια από τους μπάτσους. Αυτά όλα είναι γνωστά. Και είναι και άρρωστοι πες. Αλλά όλοι οι υπόλοιποι, δεν υπάρχει ένας ρε πούστη μου να διαμαρτυρηθεί; Ένας! Κι αν δεν διαμαρτυρηθεί, τουλάχιστον να μην πανηγυρίζει λες και κέρδισε την Μπάρτσα στο Καμπ Νου. Τόσο ανεγκέφαλοι και πουτάνας γιοι είναι ΟΛΟΙ τους πια;