Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 265223 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #1800 on: October 24, 2009, 20:58:26 »
Εγω βλεπω τη νοοτροπια tziko ολη της ομαδας του γαυρου αλλα και των οπαδων...Ξερουν πως ετσι η αλλιως θα κερδισουν καθε ματς, ειτε ευρωπαικο η ελληνικο μεσα στην εδρα τους...

Εμεις εχουμε νοοτροπια looser σε πολλα ματς...Ας ελπισουμε οτι σιγα σιγα αυτο θα διορθωθει..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1801 on: October 24, 2009, 21:11:47 »
NOOTΡΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ "ΟΥΥΥΥΥΥ"ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

North_pole

• Guest
« Reply #1802 on: October 24, 2009, 21:18:45 »
Ο Εργοτέλης επιεικώς σφάχτηκε. Ο Ντουντού έπρεπε να έχει αποβληθεί από πολύ νωρίς. Τα ανύπαρκτα φάουλ έξω από την περιοχή του Εργοτέλη για να αυξάνεται η πίεση παίρναν και δίναν. Αν συμπληρώσεις και τις χαμένες ευκαιρίες του Εργοτέλη που δεν έγιναν γκολ, δυστυχώς μιλάμε για κατακαημένο ελληνικό πρωτάθλημα που πάλι θα καταλήξει σε κόκκινους, αντε το πολύ πράσινους δυνάστες. Τα μεγάφωνα στο Καραϊσκάκη είναι μεγάλη οπαδική μαγκιά; Τέλος να πω ότι δεν έχουμε εμείς νοοτροπία looser, αυτοί έχουν αλλαζονεία της εξουσίας και δυστυχώς επαληθεύονται σε κάθε ευκαιρία.

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #1803 on: October 24, 2009, 21:46:09 »
απο τη μια θελω να δωσω συγχαρητηρια στον τελη για τη σημερινη του εμφανιση, απο την αλλη με αυτα που εχασε σα να πιστευα οτι δεν ηθελε να σκοραρει.
αλλα να βλεπω τον τελη να παταει το γαυρο μεσα στο τηγανι κ γω στην Τουμπα να παιζω σαν κοτα δεν μπορω να το χωνεψω.-

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #1804 on: October 24, 2009, 22:45:50 »
Αυτο που λεει η Μαρια  οτι ο Τελης εχασε τα γκολ σαν να μην ηθελε να σκοραρει μου περασε και μενα απο το μυαλο βλεποντας το ματς. Το πιστεψα περισσοτερο με το γελοιο γκολ που φαγανε. Ανετη σεντρα απο δεξια τα δυο σεντερ-μπακ ριχναν ζεμπεκιες και ο τερμας ηταν ταχατι σε λαθος ποδι και κοιτουσε την μπαλα απλα.

Μπορει να βλεπω φαντασματα, αλλα ετσι μου φανηκε!   
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1805 on: October 24, 2009, 23:30:09 »
Εγω βλεπω τη νοοτροπια tziko ολη της ομαδας του γαυρου αλλα και των οπαδων...Ξερουν πως ετσι η αλλιως θα κερδισουν καθε ματς, ειτε ευρωπαικο η ελληνικο μεσα στην εδρα τους...

Εμεις εχουμε νοοτροπια looser σε πολλα ματς...Ας ελπισουμε οτι σιγα σιγα αυτο θα διορθωθει..

αν και συνηθως συμφωνουμε...τωρα διαφωνω καθετα...οι λογοι πολλοι.ενας μου ερχεται στο μυαλο μπαμ μπαμ...να χορευω μεσα στην βροχη
περσι με την ξαδερφη στα πλειοφ και η ομαδα οχι να σερνεται αλλα να μην μπορει να κανει φαση σε 9 παικτες...αν κατι μας εχει κρατησει ορθιους ολα αυτα τα χρονια
ειναι η νοοτροπια του κοσμου μας...λιγων πολλων οσων την εχουν τελος παντων

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1806 on: October 25, 2009, 00:07:45 »
Αυτο που λεει η Μαρια  οτι ο Τελης εχασε τα γκολ σαν να μην ηθελε να σκοραρει μου περασε και μενα απο το μυαλο βλεποντας το ματς. Το πιστεψα περισσοτερο με το γελοιο γκολ που φαγανε. Ανετη σεντρα απο δεξια τα δυο σεντερ-μπακ ριχναν ζεμπεκιες και ο τερμας ηταν ταχατι σε λαθος ποδι και κοιτουσε την μπαλα απλα.

Παίδες μη λέμε ο,τι θέλουμε.......Το ματς έπρεπε να λήξει 1-8 και έληξε 2-1.
Ρε κυρ Νίκο, γιατί ρε πούστη μου όταν φορούσες το δικέφαλο έτρωγες τα νύχια σου σα γατάκι απο την τρικυμία σου και πήγες στους αδιάφορους και βγάζεις επίθεση με 2 πάσες?

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1807 on: October 25, 2009, 03:07:16 »
αλλα να βλεπω τον τελη να παταει το γαυρο μεσα στο τηγανι κ γω στην Τουμπα να παιζω σαν κοτα δεν μπορω να το χωνεψω.-

δεν αντεχεται πια!
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

apostolos

• Guest
« Reply #1808 on: October 25, 2009, 03:28:24 »

Ρε κυρ Νίκο, γιατί ρε πούστη μου όταν φορούσες το δικέφαλο έτρωγες τα νύχια σου σα γατάκι απο την τρικυμία σου και πήγες στους αδιάφορους και βγάζεις επίθεση με 2 πάσες?

Γιατί πολύ απλά είναι θέμα προσωπικότητας. Καλός, αλλά για μέχρι εκεί. Εκεί, χωρίς πίεση, χωρίς άγχος αυτός ο τύπος προπονητή αποδίδει. Και πολύ καλά κάνει και αυτό πρέπει να συνεχίσει να κάνει. Ξάνθη, τέλη, αστέρα τρίπολης, καμιά γριά και πολύ λέω.... Για παραπάνω δεν είναι. Στις μεγάλες ομάδες οι τεχνικές ικανότητες είναι δυστυχώς το δεύτερο πράγμα που μετράει. Το πρώτο είναι τα αρχίδια, ο χαρακτήρας, η μαγγιά, ο χειρισμός ευαίσθητων καταστάσεων και παικτών με προσωπικότητα, το να μην ιδρώνει το αυτί σου όταν σε γιουχάρουν 30 χιλιάδες τρελαμένοι, το ίδιο κι όταν σε ξεσκίζουν οι φυλλάδες . Αν έχεις και τα δυο (τεχνικές ικανότητες και balls) λέγεσαι Μουρίνιο και παίρνεις 11 μύρια το χρόνο, ή σερ Άλεξ..... Sir τον κάνανε, και δεν τα κάνουν για πλάκα οι Άγγλοι αυτά... Απλά πράγματα. Εδώ ένας Βενγκέρ και κάνει αυτά που θέλει επειδή τον αφήνει το κλαμπ και τα κάνει. Ας ήταν σε καμιά άλλη ομάδα και να τους έλεγε εγώ θα παίζω ωραία μπάλλα και θα βγάζω πιτσιρικάδες, αλλά από τίτλους στη χάση και στη φέξη και θα σου λεγα εγώ.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #1809 on: October 25, 2009, 05:48:01 »

δεν αντεχεται πια!

ο ολυμπιακος δεν παιζει το ιδιο οταν παιζει με τον εργοτελη κ οταν παιζει με τον ΠΑΟΚ.
το παθος κ μονο που εχουν οι παικτες του φτανει για να προσεγγισουμε πολυ διαφορετικα τους αγωνες..

δεν ειναι τυχαιο οτι την τελευταια φορα που τυος κερδισαμε εκει μεσα,ειχαν το ματς σιγουρο απο τα αποδυτηρια γιατι ημασταν σχεδον τσιρκο...

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1810 on: October 25, 2009, 07:58:47 »
Το σκανδαλώδες πάντως χτες δεν ήταν ούτε τα αστεία γκολ που έχαναν, ούτε ο τερματοφύλακας στο γκολ, ούτε οι κεντρικοί αμυντικοί, ούτε τίποτα από αυτά. Το τεράστιο σκάνδαλο που δεν αναφέρει κανείς είναι ο αμυντικός που έχει βγει έξω από το γήπεδο επειδή μάρκαρε αυτόν που έβγαλε τη σέντρα (Γκαλίτσιος) και ο οποίος φτάνει να βάλει μόνο το πόδι του για να διώξει την ώρα που η μπάλα περνάει ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ του για να μπει γκολ.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για τη διαιτησία που έκανε το κλασσικό γαύρικο να βάζει συνέχεια τον τέλη στην περιοχή του με φάουλ ανύπαρκτα και να μην δίνει τίποτα ακόμα και όταν ο τσόγλανος γαλέτι πιάνει τον αμυντικό του τέλη από τον σβέρκο σε μια φάση που τρεις φορές δεν μπορεί να τον περάσει (αφού δεν μπορώ να τον περάσω σου λέει, θα εκφράσω την τσαντίλα μου όπως μου βγαίνει, δικό μας τσιφλίκι δεν είναι όλο το μπουρδέλο της σούπερ λίγδας εξάλλου;). Ό,τι και να πεις είναι λίγο. Μια ζωή θρύλος. 14 χρόνια γίνεται αυτό το πράγμα; 114 θα γίνεται!
Ούτε για τον γαύρο αγωνιστικά θα μιλήσω. Τι να πω; Ανάπτυξη "ελευθερώνω παίκτη στα πλάγια, σέντρα κι άγιος ο θεός".
Δεν θα πω τίποτα ούτε για τη στάση του τέλη που έπαιζε φιλικό εχθές, είναι γνωστό ποιανού παράρτημα είναι ο τελάκος.
Αυτό που θέλω όμως σίγουρα να επισημάνω ακόμα μια φορά, είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω αυτοί οι πίθηκοι τι μυαλά κουβαλάνε πραγματικά. Έβλεπαν την ομάδα τους να έχει γίνει χωνί, να παραπαίει, να παίρνει όλα τα σφυρίγματα, όχι μόνο να δέχεται επιθέσεις τη μία πίσω από την άλλη αλλά και να μην έχει να δείξει τίποτα. Και παρόλα αυτά πανηγύριζαν σαν τρελοί. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν ζώα οπαδοί, αλλά αυτοί τα έχουν ξεπεράσει όλα τα όρια. Και για τα κεφάλια των συνδέσμων τους το καταλαβαίνω, είναι μισθωτοί, πολλοί έχουν κάνει και εκατομμύρια από την γνωστή υπόθεση με τα πειραγμένα μηχανήματα του στοιχήματος, κτλ. Οι συνδεσμίτες οι απλοί πες, πάλι, έχουν όλα τα κομφόρ από τη διοίκηση, φράγκα, μετακινήσεις τσάμπα, φουσκωτούς για ομάδες κρούσης (στα μουλωχτά και στα πούστικα βέβαια πάντα) ασυλία από τη "δικαιοσύνη" σε ό,τι κι αν κάνουν, προστασία και βοήθεια από τους μπάτσους. Αυτά όλα είναι γνωστά. Και είναι και άρρωστοι πες. Αλλά όλοι οι υπόλοιποι, δεν υπάρχει ένας ρε πούστη μου να διαμαρτυρηθεί; Ένας! Κι αν δεν διαμαρτυρηθεί, τουλάχιστον να μην πανηγυρίζει λες και κέρδισε την Μπάρτσα στο Καμπ Νου. Τόσο ανεγκέφαλοι και πουτάνας γιοι είναι ΟΛΟΙ τους πια;

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1811 on: October 25, 2009, 09:36:15 »

θυμασαι με ποιους επαιζε τοτε ο καραγεωργιου; θυμησου επισης την στηριξη που εχει απο τον προεδρο του τελη, τον 1ο χρονο τον γεναρη ηταν κατω απο την ζωνη του υποβιβασμου αλλα δεν τον εδιωξε οσο και αν φωναζαν απο τις κερκιδες..αντιθετα εσπρωξε χαρτι, πηρε καλους παικτες και εσωσε την ομαδα

στον τελη εχει στηριξη και χρονο..πραγμα που στον ΠΑΟΚ δυσκολα τα εχεις

επισης αυτα τα περι στημενου ματς, αμυντικων που δεν μαρκαραν στα γκολ ειναι αστεια παιδια...ετσι ειναι τα στημενα; ο διαιτητης τον εσπρωξε τον γκει με φαουλ κοντα στην περιοχη αλλα σε καμια περιπτωση δεν τον εσφαξε τον τελη...οταν χανεις γκολ θα δεχτεις- ειναι νομος

guest4

• Guest
« Reply #1812 on: October 25, 2009, 11:07:18 »
Συμφωνώ απόλυτα!

Επίσης θέλω να πω κάτι.
Όλοι αυτοί οι δημοσιογραφίσκοι που κόπτονται για το καλό του ελλ. ποδοσφαίρου,
περάσανε στα ψιλά την καταπληκτική εμφάνιση του τέλη.
εδώ βγάλανε mvp τον γυφτομήτρογλου
Κοίταζα τα πρωτοσέλιδα. 
Καμια αναφορά στον τέλη και στην καταπληστικη δουλεια που γίνεται σ' αυτην την ομάδα.
Ο τελης ήταν σαφώς καλύτερος από το γαύρο, ανεξάρτητα αν ήταν κουρασμένος.
λίγη σημασία έχει.
Δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι οι 2 ποκεμον των αθηνων. αυτο περνάνε στον
κόσμο, αυτό τρώει ο κόσμος και μην αναρωτιέστε γιατι το ποδόσφαιρο μένει στάσιμο στο βούρκο.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #1813 on: October 25, 2009, 14:55:03 »
Τα μεγάφωνα στο Καραϊσκάκη είναι μεγάλη οπαδική μαγκιά;

Τι είναι αυτό με τα μεγάφωνα ρε παιδιά? Γιατί ακόμα και γαύρους εμένα απίστευτο μου φαίνεται.. Δεν μπορεί να έπεσαν τόσο χαμηλά. Αυτό το έκανε η Ξάνθη πρίν 3-4 χρόνια..

Έχουμε κάποιο αποδεικτικό γιαυτό ή μόνο από αυτό που ακούμε στη TV?
oooooooo PAOKara exo trela...

kostas4

• Guest
« Reply #1814 on: October 25, 2009, 15:08:43 »
χθες οσο ηταν 1-1 ακουγοταν μονο η φωνη απο τα μεγαφωνα.μετα το 85 που το εβαλαν ακουγοταν και μερικες gay φωνες μαζι μο μεγαφωνο.
αυτος ειναι ο λαος σας υπαλληλοι/προβατα

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1815 on: October 25, 2009, 15:32:58 »
Αν εννοείς τα μεγάφωνα του γηπέδου που κάνουν τις ανακοινώσεις, δεν είναι αλήθεια. Αν εννοείς την ντουντούκα (τον "τηλεβόα" που λένε) που κρατάει εκείνη η φουσκωτή αδερφή που οργανώνει το πέταλο και ενίοτε ο αρχιπουτάνας γιος και υπάλληλος τσουκαλάς, μέσα είσαι. Αυτό πάντως συμβαίνει χρόνια και στις βαζέλες, το έκανε εκείνος ο μαλάκας ο ντόκεν στη λεωφλώρο.
Πάντως, για να λέμε την αλήθεια και να είμαστε αντικειμενικοί, το καραϊσκάκη και καλή ηχητική έχει και δυνατή έδρα είναι. Έχει σταθερότητα η εξέδρα και δεν είναι σκορποχώρι όπως είμαστε πολλές φορές εμείς στα ντέρμπυ. Και αυτό οφείλεται στο ότι οι σύνδεσμοί τους έχουν κεντρική καθοδήγηση και αποδεκτούς απ'όλους οργανωτές. Εχτές ας πούμε οι γαύροι δεν σταμάτησαν λεπτό, μη λέμε ό,τι θέλουμε. Συμφωνώ απόλυτα δηλαδή με αυτό που λέμε πολλές φορές εδώ μέσα για μας, ότι στα μικρά ματς, για να μην πω για τα εκτός που δεν παιζόμαστε, η εξέδρα έχει πιο πολύ παλμό και ρυθμό.

kostas4

• Guest
« Reply #1816 on: October 25, 2009, 15:55:44 »
catala και εμεις αν ειχαμε μεγαφωνα και ηχεια να δινουν τα συνθηματα τοτε θα πιαναμε τον ρυθμο και δεν θα ημασταν σκορποχωρι.ο μαλακας που δινει συνθηματα στο τηγανι αποκλειεται να κραταει μια απλη ντουντουκα και να ακουγεται τοσο δυνατα ακομα και στη τηλεοραση!ηχεια εχουν οι γαυροι σιγουρα και το τηγανι εδρα εχει σταματησει να ειναι εδω και πολλα χρονια

Offline hawkins

• Αποστολή
  • **
« Reply #1817 on: October 25, 2009, 21:21:52 »
Έχουν κανονικά ηχεία..
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1818 on: October 26, 2009, 12:35:11 »
 την ντουντουκα ουτε καν την κραταει ο μαλακας... ειναι σε μονιμη τριποδη βαση!
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #1819 on: October 26, 2009, 23:22:42 »
ÁðïèÝùóç óôéò ÓÝññåò

Ç áðïóôïëÞ ôïõ Ïëõìðéáêïý Ýöôáóå ôï áðüãåõìá ôçò ÄåõôÝñáò (26/10) óôéò ÓÝññåò, üðïõ ôçí Ôñßôç (27/10, 17:00) èá áíôéìåôùðßóåé ôïí Ðáíóåññáúêü ãéá ôç öÜóç ôùí «32» ôïõ ÊõðÝëëïõ. Ôïõò «åñõèñüëåõêïõò» õðïäÝ÷èçêáí ðåñßðïõ 100 ïðáäïß ôçò ðåéñáúêÞò ïìÜäáò.

Ï Æßêï êáé ïé ðáßêôåò ãíþñéóáí ôçí áðïèÝùóç, ìå ôïí êüóìï íá æçôÜ ôç íßêç óôï ìáôò ìå ôá «ëéïíôÜñéá» êáé öõóéêÜ ôçí êáôÜêôçóç êáé ôïõ öåôéíïý ðñùôáèëÞìáôïò. Óôéò åîÝäñåò ôïõ ãçðÝäïõ èá âñåèïýí ôçí Ôñßôç ôï áðüãåõìá 1000 ïðáäïß ôïõ Ïëõìðéáêïý ãéá íá åíéó÷ýóïõí ôçí áãáðçìÝíç ôïõò ïìÜäá.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=5561580

«Ïëå» óôéò ÓÝññåò

Ç… íåáíéêÞ áðïóôïëÞ ôïõ Ïëõìðéáêïý áöß÷èç óôéò ÓÝññåò ëßãá ëåðôÜ ðñéí áðü ôéò 21:00 ôç ÄåõôÝñá (26/10) êáé ãíþñéóå ôçí áðïèÝùóç áðü 100, ðåñßðïõ, ïðáäïýò. Íôïõíôïý: «Ðñïóï÷Þ óôïí Ðáíóåññáúêü, åßíáé äõíáôÞ ïìÜäá».

Êëßìá… ÊáñáúóêÜêç

Ëåò êáé êáôÝâçêáí… óôïí ÐåéñáéÜ. Åôóé Ýíéùóå ç áðïóôïëÞ ôïõ Ïëõìðéáêïý ðïõ êáôÝöèáóå óôéò ÓÝññåò ôï âñÜäõ ôçò ÄåõôÝñáò, ëßãï ðñéí áðü ôéò 21:00. Ôïõò Åñõèñüëåõêïõò ðåñßìåíáí 100, ðåñßðïõ, ïðáäïß ïé ïðïßï áðïèÝùóáí ôïí Æßêï êáé ôçí… ðáñÝá ôïõ.

Ôï îåíïäï÷åßï, üðïõ Ý÷åé êáôáëýóåé ç áðïóôïëÞ, åß÷å… êïêêéíßóåé êáé üóïé âñÝèçêáí åêåß ðáñüôñõíáí ôïí ÂñáæéëéÜíï ôå÷íéêü íá… ôåëåéþíåé ãñÞãïñá ìå ôï ðáé÷íßäé ôïõ ÊõðÝëëïõ, áëëÜ êáé íá ïäçãÞóåé ôçí ïìÜäá óôçí êáôÜêôçóç ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò.

Ðñþôïò áðü ôï ðïýëìáí êáôÝâçêå ï Æßêï ìå ôïí êüóìï íá ôïí áðïèåþíåé êáé ôïí ÂñáæéëéÜíï íá ôï áðïëáìâÜíåé. Óôçí óõíÝ÷åéá êáôÝâáéíáí ïé ðáßêôåò ìáò êáé üëïé áðïèåþèçêáí, üðùò åéðþèçêå ðáñáðÜíù. ¼ëá áõôÜ, âÝâáéá, äåí Ýêáíáí ôüóç åíôýðùóç óôïõò… ìáèçìÝíïõò óå ôÝôïéïõ åßäïõò áíôéäñÜóåéò, áëëÜ óôïõò ðéôóéñéêÜäåò ðïõ áðáñôßæïõí ôçí áðïóôïëÞ, êáé äåí åßíáé ëßãïé.

http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=42315

ôá ó÷ïëéá äéêá óáò....