Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 265215 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

giannis80

• Guest
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #1280 on: March 04, 2009, 00:33:14 »
θα πω κάτι που έχει σίγουρα περάσει απ το μυαλό πολλών άλλα δε ξεθαρρευουμε να το πουμε  ;D

ειναι σχετικό με τον ντιογκο . . .
αυτό το παιδί οποτε το βλεπω στη tv σε παιχνίδια του γαυρου, φορώντας αυτο το στενο σορτσάκι, όπως ειναι πεταχτό το κολαρακι του κατι με πιάνει . . . ανθρωποι ειμαστε και περνανε διαφορα απ το μυαλο μας 
δε μπορει να μη το εχετε προσεξει ? ? ?

μονο κρυφες σκεψεις που δεν μπορεις να εκφρασεις δημοσια....

O ντιόγκο με το στένο σορτσάκι και τις μπουκλίτσες στα μαλλιά θυμίζει πουστάκι που κάνει πιάτσα στην κουμουνδούρου (απ'ότι μου έχουν πει,δεν έχω περάσει εννοείτε μην παρεξηγηθω).Βάλε και τον ντούντου μαζί κι έχεις ένα ωραίο συνθηματάκι "και ο ντούντου, και ο ντούντου, με τον ντιόγκο στην πλατεία κουμουνδούρου!".

billaras

• Guest
« Reply #1281 on: March 04, 2009, 01:12:18 »
PAOKάρα είμαι χαλια βλέπω έναν αετό με δυο κεφαλια μες στο τηγάνι/τούμπα να πετάει και τον γαύρο απ τον κόλο να γαμάει

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #1282 on: March 04, 2009, 01:34:37 »

O ντιόγκο με το στένο σορτσάκι και τις μπουκλίτσες στα μαλλιά θυμίζει πουστάκι που κάνει πιάτσα στην κουμουνδούρου (απ'ότι μου έχουν πει,δεν έχω περάσει εννοείτε μην παρεξηγηθω).Βάλε και τον ντούντου μαζί κι έχεις ένα ωραίο συνθηματάκι "και ο ντούντου, και ο ντούντου, με τον ντιόγκο στην πλατεία κουμουνδούρου!".

ο ντουντου...μιας και τον αναφεραμε...περισσοτερο σε φλωρινιώτη μου θυμιζει στα νιατα του  ;D

mpougatsas

• Guest
« Reply #1283 on: March 04, 2009, 04:14:12 »
Ρε παιδιά έχω μια απορία σχετικά με τους γαύρους και μιας και το χουμε το τόπικ εδώ........... χωρίς να είμαι σίγουρος δηλαδή............. απλά κάποιος μου το σφύριξε και ήθελα να το επιβεβαιώσω.............. αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει γιατί πραγματικά τα χω χάσει μ'αυτά που ακούω...................  ρε σεις....................  λέω μήπως.....................  :gruebel:       έτσι άκουσα δηλαδή..........     μήπως...........   :gruebel: 
............ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ;;;;;;
 :P :) ;D

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1284 on: March 04, 2009, 10:00:37 »
Δεν σε καταλαβαίνω ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ?

Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #1285 on: March 04, 2009, 12:09:47 »
Μου φαινεται πως ναι...ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ...το ξέρω δλδ...
ΑΡχίΔια

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1286 on: March 04, 2009, 12:24:29 »
Μια απορία, όταν λέτε πουτάνες... εννοείτε κατ' επάγγελμα (λχ. 5ος στόλος, "Ποτέ την Κυριακή", καμπαρέ της Τρούμπας κλπ.) ή σε επίπεδο περισσότερο...συνειδησιακό, σε επίπεδο ιδιοσυγκρασίας (λχ. τι "πουτάνα" είναι αυτή), ότι δηλαδή των γαύρων οι μάνες παρουσιάζουν με συνέπεια μια γενικότερη πουτανίστικη συμπεριφορά...;  ???  :gruebel:  :-\

ive4

• Guest
« Reply #1287 on: March 04, 2009, 12:44:12 »

ο ντουντου...μιας και τον αναφεραμε...περισσοτερο σε φλωρινιώτη μου θυμιζει στα νιατα του  ;D

Ο Ντιόγκο είναι κλασική φάτσα γύφτου που πουλάει πατάτες (άντε χαλιά) στις λαϊκές. Συνήθως έτσι είναι τα μεγαλύτερα αδερφάκια που οδηγάνε το Ντάτσουν, ενώ πίσω στην καρότσα κάθονται τα μικρότερα. Ένα από αυτά θα μπορούσε να ήταν ο Λέτο, αν αντί για κάθε 3 μήνες, λουζόταν κάθε 6μηνο.
Θα μπορούσε να κάνει και καριέρα παίζοντας τουμπερλέκι σε αρκούδες σε πανηγύρια βλαχοχωριών του Νομού Ηλείας.
Αν ο τιμώμενος πολυούχος ήξερε ότι την ημέρα της μνήμης του θα έπαιζε κλαρίνο ο Ντιόγκο θα γινόταν σατανιστής.

Ο Ντούντου φαίνεται πιο πολιτισμένος. Σίγουρα θα έχει ρίζες από το Μεξικό, αυτό προδίδει η φάτσα του. Δε παύει όμως να θυμίζει βραζιλιάνο τεμπέλη που η φουκαριάρα η μάνα του τον έβαλε με το ζόρι να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο μήπως φέρει κανένα φράγκο στο πατρικό του άγνωστου πατέρα που τα ίχνη του χάθηκαν στο Μεξικό, ενώ ο ίδιος είχε ως μόνη δραστηριότητα της ζωής του την συμμετοχή στο καρναβάλι του Ρίο. Φανταστείτε τον με περούκες και φούμο. Πόσο πιο πετυχημένος θα ήταν ως επαγγελματίας καρνάβαλος αντί για ποδοσφαιριστής...

Ο Γκαλέτι σίγουρα δεν είναι γηγενής Λατινοαμερικάνος. Πρέπει να είναι απόγονος μέλους του πληρώματος του πλοίου του Χριστόφορου Κολόμβου που όταν πάτησε την αμερική θα έψαχνε απεγνωσμένα χρυσάφι για να ικανοποιήσει το μεγάλο του όνειρο, αφού ο Κολόμβος τον επέλεξε στο πλήρωμα κατόπιν εντολής της Ισαβέλας η οποία ήθελε να τον ξεφορτωθεί από την Ισπανία. Σίγουρα ήταν χωρικός ο πρόγονός του που φύλαγε τα αμπάρια στο ιστορικό πλοίο και ποτέ δε θα φανταζόταν πως κάποιος απόγονός του θα είχε την ευκαιρία να γυρίσει πίσω στην Ευρώπη και μάλιστα να αποθεώνεται από <<επιστήμονες>>.

mpougatsas

• Guest
« Reply #1288 on: March 04, 2009, 12:57:44 »
Μια απορία, όταν λέτε πουτάνες... εννοείτε κατ' επάγγελμα (λχ. 5ος στόλος, "Ποτέ την Κυριακή", καμπαρέ της Τρούμπας κλπ.) ή σε επίπεδο περισσότερο...συνειδησιακό, σε επίπεδο ιδιοσυγκρασίας (λχ. τι "πουτάνα" είναι αυτή), ότι δηλαδή των γαύρων οι μάνες παρουσιάζουν με συνέπεια μια γενικότερη πουτανίστικη συμπεριφορά...;  ???  :gruebel:  :-\
πιστεύω και με τις δύο έννοιες.. δηλαδή οταν λέμε οτι όλων των γάυρων οι μάνες είναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ, δεν εννούμε απλά πουτανίτσες, τσουλίτσες, βισιτούδες, επι χρήμασι εκδιδόμενες κτλ.. αλλά πραγματικά ΠΟΥΤΑΝΕΣ με όλη τη σημασία της λέξεως....  ;) :D

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
   ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ
        ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΕΣ   ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1289 on: March 04, 2009, 13:18:40 »
Σ'ευχαριστώ που το λύσαμε, γιατί το'χα μεγάλη απορία... Τελικά μάλλον αυτό που λες ισχύει, ότι δηλαδή...

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ γαύρων ΟΙ ΜΑΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΑΑΑΑΝΕΣ... ΟΛΩΝ ΤΩΝ γαύρων ΟΙ ΜΑΑΑΑΝΕΣ...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #1290 on: March 04, 2009, 14:39:16 »
τελικά ΝΑΙ.... όντως.... διώξτε όποια αμφιβολία έχετε....
πράγματι mpougatsas δε σου ειπαν ψεματα...

ειναι πουτάνες

Offline eagle

• Αποστολή
  • **
« Reply #1291 on: March 04, 2009, 15:46:49 »
Το έχω παράπονο πάντως , οτι μόνο το πουστόγαυρο μισούμε τόσο και συνήθως με αυτή την κωλομάδα δημιουργούμε τη καλύτερη ατμόσφαιρα στην έδρα μας. Εγω σιχαίνομαι,μισώ και θέλω να ξεσκίζουμε το ίδιο ακριβώς,το ξεκωλιάρη,το κωλόφαρδο βάζελο.
Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ δικέφαλε...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #1292 on: March 04, 2009, 15:57:33 »
+1
Απλα τωρα ειναι και κυπελλο
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1293 on: March 04, 2009, 16:14:33 »
Χθεσινοβραδυνή τηλεφωνική του Ματ Νταρμπισάιρ με την μάνα του

* Γεια σου μάνα
    * Γεια σου πουλάκι μου, τι κάνεις;
    * Καλά είμαι για την ώρα μάνα.
    * Για πες πως πάει στη ελλάδα;
    * Καλά ρε μαμά αλλά νομίζω με περνάνε για μαλάκα.
    * Γιατί ρε Ματ;
    * Να ρε συ, πάλι με τον ΠΑΟΚ παίζουμε...
    * Τι γίνεται εκεί όλο με τον ΠΑΟΚ παίζετε; Α με την ευκαιρία να σου πω ότι τις φωτογραφίες που μου έστειλες από την Τούμπα που είναι τέλειες, τις έκανα κολάζ και τις κρέμασα στο δωμάτιο σου πάνω από το play station και το video έγινε ανάρπαστο όλοι η γειτονιά το είδε.
    * Καλά έκανες, μόνο μην τις χάσεις. Ουφ.... Πάνω στον ΠΑΟΚ έπεσα μόλις ήρθα ρε γαμώτο. Αύριο παίζουμε στον Πειραιά και εντάξει είναι καλά αφού δεν θα έρθει και ο κύριος με το 5
    * Ποιος είναι αυτός ρε Ματ;
    * Τον λένε δόξα και τιμή στον Πάμπλο τον Γκαρσία! Αν και δεν νομίζω ότι θα παίξω την τετάρτη, το πρόβλημα είναι την Κυριακή που θα πάμε στην Τούμπα.
    * Γιατί;
    * Γιατί η μάνα του diogo πάλι δεν τον άφησε να πάει στην Τούμπα και θα είμαστε εγώ και ένας μαύρος σαν ρουμάνος τσιγγανόγυφτος που έχουμε.
    * Α ρε παιδί μου καλά είπες εσύ να έρθω να σε βοηθήσω
    * Τώρα....είναι αργά. Θα το φάμε πάλι το παλούκι. Τον μαλάκα τον diogo, πόσο φλώρος είναι;
    * Δεν πειράζει Ματ ευκαιρία είναι να ξανατραβήξεις και άλλες φωτογραφίες
    * Μπα με βάλαν χέρι, γινόμαστε ρεζίλι, λέει
    * Γάμησέ τους παιδί μου, πότε θα ξαναβρεθείς σε τέτοιο γήπεδο
    * Και άφησέ τα μάνα, και από ότι ακούω αν μας αποκλείσουν την τετάρτη το βράδυ θα έχει στο γήπεδο 50000 κόσμο!
    * 50000 από τον κόσμο που μου έστειλες σε βίντεο και φώτο;
    * Ναι
    * Απίστευτο, τους αντέχει καμιά κεκίδα αυτούς;
    * Ναι μόνο αυτό φαίνεται τους αντέχει, το γήπεδο το φωνάζουν Τούμπα Ιράν Καμπότζη Βιετνάμ.
    * Παιδί μου σ' αφήνω γιατί έγινε το τσάι και σφυρίζει το τσαγιερό.
    * Εντάξει ρε μάνα , κλάψε με όμως αν με βάλει ο Μυτόγκας. Α ρε μαλάκα diogo.....

http://paokland.blogspot.com/

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1294 on: March 04, 2009, 16:45:41 »

biggeorge

• Guest
« Reply #1295 on: March 04, 2009, 16:48:34 »
ax00axxa00xaxa0xa0ax0x0aa0xa0xa0000aa0ax0 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D κορυφαίο

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #1296 on: March 04, 2009, 17:16:10 »
ρε Κινγκ....βαλτός είσαι....????
όσοι με εχουν διαβάσει ξερουν τι έχω παθει τελευταία με το φιογκο...
μου βαζεις κι αλλα εσυ??

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1297 on: March 05, 2009, 01:41:17 »
Γαύροι αδερφές πανηγυρίστε άλλη μια πούστικη και κλεμμένη νίκη, τέτοια πουτανογεννήματα που είστε...

ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
« Reply #1298 on: March 05, 2009, 01:53:44 »
Παιδικη χαρα το τηγανι με τους απογονους σημερα.Σιχαθηκα να βλεπω τους σκατοφλωρους σημερα,τα μαλακισμενα που γιναν γαυροι για τα πρωταθληματα του κωλου.Κονσερβοποιημενοι οπαδοι,ή μαλλον ντροπη των οπαδων,υπαλληλοι κ τσατσακια του θειου.Λεμε τους βαζελους φλωρους αλλα σημερα εγω τρελαθηκα με τις σκατοφατσες τους που δειχνε τα μαλακιστηρια,κατι σκατοτρεντυ αγορακια που την ειδαν οπαδοι και καλα πανω στο καγκελο.Αν αυτο το μπουρδελο το τηγανι το συγκρινουν ακομα καποιοι μαλακες Αθηναιοι δημοσιογραφοι ως εδρα με την δυναμικη που βγαζει η Τουμπαρα κανουν τεραστιο λαθος.ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΒΟΕΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1299 on: March 05, 2009, 02:02:58 »
gay... ένα γήπεδο που ξεσηκώνεται μονο όταν ο διαίτητης δίνει κόκκινες- πέναλτι κτλ...τη αδερφές είναι αυτοί ρε...άσε που έχουν και γρήγορα πούλμαν...ξέρουν οι επαρχιώτες gay
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος