Χθεσινοβραδυνή τηλεφωνική του Ματ Νταρμπισάιρ με την μάνα του
* Γεια σου μάνα
* Γεια σου πουλάκι μου, τι κάνεις;
* Καλά είμαι για την ώρα μάνα.
* Για πες πως πάει στη ελλάδα;
* Καλά ρε μαμά αλλά νομίζω με περνάνε για μαλάκα.
* Γιατί ρε Ματ;
* Να ρε συ, πάλι με τον ΠΑΟΚ παίζουμε...
* Τι γίνεται εκεί όλο με τον ΠΑΟΚ παίζετε; Α με την ευκαιρία να σου πω ότι τις φωτογραφίες που μου έστειλες από την Τούμπα που είναι τέλειες, τις έκανα κολάζ και τις κρέμασα στο δωμάτιο σου πάνω από το play station και το video έγινε ανάρπαστο όλοι η γειτονιά το είδε.
* Καλά έκανες, μόνο μην τις χάσεις. Ουφ.... Πάνω στον ΠΑΟΚ έπεσα μόλις ήρθα ρε γαμώτο. Αύριο παίζουμε στον Πειραιά και εντάξει είναι καλά αφού δεν θα έρθει και ο κύριος με το 5
* Ποιος είναι αυτός ρε Ματ;
* Τον λένε δόξα και τιμή στον Πάμπλο τον Γκαρσία! Αν και δεν νομίζω ότι θα παίξω την τετάρτη, το πρόβλημα είναι την Κυριακή που θα πάμε στην Τούμπα.
* Γιατί;
* Γιατί η μάνα του diogo πάλι δεν τον άφησε να πάει στην Τούμπα και θα είμαστε εγώ και ένας μαύρος σαν ρουμάνος τσιγγανόγυφτος που έχουμε.
* Α ρε παιδί μου καλά είπες εσύ να έρθω να σε βοηθήσω
* Τώρα....είναι αργά. Θα το φάμε πάλι το παλούκι. Τον μαλάκα τον diogo, πόσο φλώρος είναι;
* Δεν πειράζει Ματ ευκαιρία είναι να ξανατραβήξεις και άλλες φωτογραφίες
* Μπα με βάλαν χέρι, γινόμαστε ρεζίλι, λέει
* Γάμησέ τους παιδί μου, πότε θα ξαναβρεθείς σε τέτοιο γήπεδο
* Και άφησέ τα μάνα, και από ότι ακούω αν μας αποκλείσουν την τετάρτη το βράδυ θα έχει στο γήπεδο 50000 κόσμο!
* 50000 από τον κόσμο που μου έστειλες σε βίντεο και φώτο;
* Ναι
* Απίστευτο, τους αντέχει καμιά κεκίδα αυτούς;
* Ναι μόνο αυτό φαίνεται τους αντέχει, το γήπεδο το φωνάζουν Τούμπα Ιράν Καμπότζη Βιετνάμ.
* Παιδί μου σ' αφήνω γιατί έγινε το τσάι και σφυρίζει το τσαγιερό.
* Εντάξει ρε μάνα , κλάψε με όμως αν με βάλει ο Μυτόγκας. Α ρε μαλάκα diogo.....
http://paokland.blogspot.com/