Author Topic: Γενικά περί γαύρων  (Read 263907 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sabbath

• Αλλαγή
Απ: Γενικά περί γαύρων
« Reply #1180 on: February 19, 2009, 17:44:39 »
ναι αλλα αυτων οι παικτες ειναι πολυ νεοι και τρεχαλατζηδες και βγαινανε συνεχεια με 2-3 παικτες απο πισω σαν κρυφοι κυνηγοι.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #1181 on: February 19, 2009, 20:33:48 »

αν ημουν βρυζας σημερα θα ρωταγα ποσο κανει αυτος ο παικτης.αλλα μαλλον ειναι απιαστος αυτος...

Δεν μπορουμε να αγορασουμε τετοιον παικτη σε τετοια ηλικια απο το γαλλικο πρωταθλημα. Και το αλλο τους αμυντικο χαφ καλο ειναι επισης, αλλα ανηκει στην Πορτο (παιζει δανεικος)

Για το συστημα συμφωνω. Αλλα οι Γαλλοι ηταν πολυ-πολυ γρηγοροι, ενω εμεις δεν ειμαστε.

Melb4

• Guest
« Reply #1182 on: February 20, 2009, 00:49:34 »
Πάντως από το χ8εσινό ξεβράκωμα του γκεί μπορούν να βγούν χρήσιμα συμπεράσματα.

...
2. Η διαφορά ποιότητας που υπάρχει μεταξύ του (υποτίθεται) πρωτοκλασσάτου έλληνα ποδοσφαιριστή και των παιχτών μιάς μικρομεσαίας Γαλλικής ομάδας που όμως οι παίχτες της έχουν μάθει τα βασικά ΣΩΣΤΑ από μικρή ηλικία. Η υποψία που μου δημιουργήθηκε από την μέχρι τώρα παρουσία του Σορλέν χθές άρχισε να παγιώνεται
...

λλα οι περισσότεροι παίκτες του γαύρου είναι ξένοι. Ο χειρότερος παίκτης τους χτες ήταν ο domi (ένας ΓΑΛΛΟΣ). Από τους καλύτερους παίκτες τις St. etienne ο Ταυλαρίδης που δεν είχε κανένα πρόβλημα με diogo.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #1183 on: February 20, 2009, 00:57:57 »
bienvenue les enfants!!!!bienvenue 1-3!!!!sous le ciel de saint etien...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

KWSTAKIS

• Guest
« Reply #1184 on: February 20, 2009, 01:45:14 »
alle saint-ettiene ;D
μιλησα με φιλαρακι παλιο συμφοιτητη μου κατω που πηγε γηπεδο απο νωρις.αναφορα αναλυτικη.
100 γαλλοι και 50 βαζελοι σκασανε μυτη απο τις 16:30 στο γηπεδο με μικρη συνοδεια αστυνομικων.
εκεινη τηνν ωρα ειχε λιγο κοσμο γυρω απο το καραισκακη και λιγο στο red cafe που διπλα ειναι η αερογεφυρα(για οσους ξερουν).αρχισαν να τους πετουν καπνογονα και μπουκαλια και οι γαυροι απαντησανε αφου αρχισαν να ανεβαινουν τις σκαλες προς αερογεφυρα.
μαχες σωμα με σωμα(εκει επεσε το μαχαιρωμα) και οι γαλλοι μπαινουν στο γηπεδο αποτην θυρα 25 οχι απο εκει που μπηκαμε (οι 400 το 2004) στην 26-27.
μονοι στο γηπεδο και απεναντι στην 7πολυ λιγος κοσμος, αρχισανε να σπανε καθισματα και ιστοριες.
οι γαυροι απο την 7 μπηκανε στο γηπεδο στον αγωνιστικο χωρο μεσα και κανανε ντου απεναντι.οι γαλλοι(βαζελοι) πξγανε να παρουνε 2 πανο των γαυρων που ηταν κρεμασμενα απεναντι στην 25 ενα το καμινια και το αργος7 αλλα επεσε  πολυ ξυλο και εκει τραυματιστηκαν και οι 6 αλλοι γαλλοι. ανοιξανε και τα ποτιστικα του γηπεδου και εληξε το πανηγυρι.αφου γεμισε μπατσους το γηπεδο.οι γαλλοι δυστυχως δεν πηραν πανο :(
στη γαλλια θα γινουν χειροτερα μου ειπαν!!

πωπω ποιος ειμαι ρε;;

MetroStar

• Guest
« Reply #1185 on: February 20, 2009, 02:18:18 »
Ο Γιώργος Μίνος της καφρίλας.  ;D

Melb4

• Guest
« Reply #1186 on: February 20, 2009, 03:59:43 »
alle saint-ettiene ;D
μιλησα με φιλαρακι παλιο συμφοιτητη μου κατω που πηγε γηπεδο απο νωρις.αναφορα αναλυτικη.
100 γαλλοι και 50 βαζελοι σκασανε μυτη απο τις 16:30 στο γηπεδο με μικρη συνοδεια αστυνομικων.
εκεινη τηνν ωρα ειχε λιγο κοσμο γυρω απο το καραισκακη και λιγο στο red cafe που διπλα ειναι η αερογεφυρα(για οσους ξερουν).αρχισαν να τους πετουν καπνογονα και μπουκαλια και οι γαυροι απαντησανε αφου αρχισαν να ανεβαινουν τις σκαλες προς αερογεφυρα.
μαχες σωμα με σωμα(εκει επεσε το μαχαιρωμα) και οι γαλλοι μπαινουν στο γηπεδο αποτην θυρα 25 οχι απο εκει που μπηκαμε (οι 400 το 2004) στην 26-27.
μονοι στο γηπεδο και απεναντι στην 7πολυ λιγος κοσμος, αρχισανε να σπανε καθισματα και ιστοριες.
οι γαυροι απο την 7 μπηκανε στο γηπεδο στον αγωνιστικο χωρο μεσα και κανανε ντου απεναντι.οι γαλλοι(βαζελοι) πξγανε να παρουνε 2 πανο των γαυρων που ηταν κρεμασμενα απεναντι στην 25 ενα το καμινια και το αργος7 αλλα επεσε  πολυ ξυλο και εκει τραυματιστηκαν και οι 6 αλλοι γαλλοι. ανοιξανε και τα ποτιστικα του γηπεδου και εληξε το πανηγυρι.αφου γεμισε μπατσους το γηπεδο.οι γαλλοι δυστυχως δεν πηραν πανο :(

πωπω ποιος ειμαι ρε;;

γραφεις με ένα τρόπο πολύ φιλικό για τους γαύρους...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #1187 on: February 20, 2009, 09:23:38 »
Εχεις φωτογραφιες να μας στειλεις?
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

makptol

• Guest
« Reply #1188 on: February 20, 2009, 09:55:14 »
καπως ετσι εγιναν οπως τα λεει το παιδι,για οποιον ξερει, καλα που δεν πηραν το πανο των καμινιων,εκει θα ηταν ακομα,παντως οι γαλλοι εχασαν πολλες εμφανισεις ,κασκολ και πηραν και 5-6 κασκολ βαζελικα :P

πολυ αδυναμια στους πουστογαυρους ρε φιλε παντα οταν γραφεις με ενα στυλ θαυμασμου  ???
πηραν και κανανε και θα δειξουν κλπ.   μεσα σε αυτους ειναι συμμοριες δολοφονων ειναι καποιοι οι οποιοι συμμετειχαν στην δολοφονια του φιλιποπουλου
και δεν τιμωρηθηκαν ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΠΟΙΟ ΣΥΧΑΜΕΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΡΙΤΖΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ
ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΧΑΠΑΚΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΖΩΑ..........Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ..............
ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ
ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ............

makptol

• Guest
« Reply #1189 on: February 20, 2009, 09:57:30 »
alle saint-ettiene ;D

πωπω ποιος ειμαι ρε;;

γραφεις με ένα τρόπο πολύ φιλικό για τους γαύρους...

απο τον τσουκαλα θα εχει πληροφορηση μαλλον..... ;D

LFPADRAM

• Guest
« Reply #1190 on: February 20, 2009, 10:44:15 »
Οτι και οπως να εγινε ,τo σιγουρο ειναι οτι κατω γινανε σκηνικα και εντος και εκτος γηπεδου και για μια ακομα φορα επικρατησε ο νομος της ομερτα απο τα μμε σε αντιθεση με αλλα γηπεδα οπου υπαρχει αναλυτικο ρεπορταζ μεσα και εξω απο το γηπεδο ,με κοντινα πλανα και τις αναλογες λεζαντες περι κλιμα τρομοκρατιας και δυσφημισης της χωρας....

KWSTAKIS

• Guest
« Reply #1191 on: February 20, 2009, 11:12:16 »
το φιλικο ρε φιλε μελβ που το ειδες;; ???
θα μας τρελανεις!!!!!
αμεσως στοχοποιεις κοσμο!!! σε παρακαλω!!! ετσι ειναι ο τροπος γραφης μου!!!
τι θελεις να βριζουμε νεκρους για να δειξουμε μισος;;;
εγω ξερω ποιος ειμαι και ποσο ΠΑΟΚ ειμαι!!!

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1192 on: February 20, 2009, 11:55:53 »
το πανι των καμινιων και πουστες μπλε...ο γαυρος δεν εχει κανενα ιστορικο πανι και κανεναν ιστορικο συνδεσμο .

ιστορικα πανια ειναι μονο το τιμημενο και της νεαπολης στην χωρα. και σε μικροτερο βαθμο κανα 2 της οριτζιναλ .

makptol

• Guest
« Reply #1193 on: February 20, 2009, 12:12:54 »
ναι αυτο λεω επηρεαζεσε λιγο αρνητικα απο γαβρους .....που ειναι βεβαια τα ποιο προβατοποιημενα μαζυ με τους ρουληδες ατομα στο οπαδικο κινημα.......

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1194 on: February 20, 2009, 12:24:43 »
το πανι των καμινιων και πουστες μπλε...ο γαυρος δεν εχει κανενα ιστορικο πανι και κανεναν ιστορικο συνδεσμο .

ιστορικα πανια ειναι μονο το τιμημενο και της νεαπολης στην χωρα. και σε μικροτερο βαθμο κανα 2 της οριτζιναλ .

φαινεται θα ταν το ψυχασθενεια γαλατσι ιστορικο και γι'αυτο το ξαναφτιαξαν οταν το χασαν...

αδερφε απο πανω καλα κανεις αλλα στο χω ξαναπει δεν εισαι ο μονος που η οικογενεια του ΔΕΝ ειναι ΠΑΟΚ και ΔΕΝ καταγεται απο θεσσαλονικη...

εσυ ομως και ο κωστακης οταν υπαρχει θεμα με γκεη και κραξιμο απο δω μεσα τρεχετε να δικαιολογησετε τον πουστρολαο τους.
αν μας λεγατε και τπτ κατα τους ισως να μην φαινοσασταν υποπτοι.π.χ την ξεφτυλα στα πατησια με το μισο γηπεδο κοκκινα πανια...γιατι ξεφτυλα ειναι
να χεις τοσα πανια χαμενα σε μικρο χρονικο διαστημα...
τεσπα δεν το συνεχιζω γιατι θα ξεφυγω και δεν θελω να δημιουργησω προβλημα στους μοντ

KWSTAKIS

• Guest
« Reply #1195 on: February 20, 2009, 12:35:40 »
ΠΟΙΟΣ δικαιολογει ποιον ρε φιλε γιαννιωτη;;
για πες μου!!!απαντησε μου!!σοβαρα μιλας;;
αθηνα εζησα πολλα χρονια σαν φοιτητης και καποιο διαστημα δουλεψα. γνωρισα πολλους βαζελους γαυρους χανουμια και οι μονοι που με φερθηκαν σπαθενια ηταν οι γαυροι. ΚΑΛΩΣ ΚΑΚΩΣ!!
γιατι τωρα δεν θα μιλουσα απο ενα σκηνικο που με φυγαδευσανε!
το να μεταφερω αυτουσια κατι που με ειπε φιλαρακι μου απο κατω για το σκηνικο του καραισκακη εσυ το βλεπεις σαν θαυμασμο!!! αφου ετσι πιστευεις τι να σου πω!!
τα πανια των γαυρων των σκουλικιων των δικων μας κλπ. δεν μου λενε τιποτα!!!
δεν μπαινω σε αυτη τη λογικη! ξερουμε ολοι τι γινεται!!!!οπως και εγω τους εκραζα κατω οταν το ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥς μπραβους-συνδεσμιτες στο σεφ!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1196 on: February 20, 2009, 12:54:38 »
ακου αδερφε.στα παπαρια μου εμενα τι εγινε και πως εγινε με τους γαλλους προχθες στο τηγανι...

πιο πριν γραφουν μερικοι οτι οι γαλλοι κανανε ντου και πηγαν για πανια.παραθετουν την ειδησεογραφια και χωρις να ξερουν λεει
ο καθενας οτι λεει.

ερχεσαι εσυ σημερα και ο αλλος να μας "ανοιξει" τα ματια.γιατι ρε ψηλε;για να αποκατασταθει η αληθεια;η οποια "αληθεια" ειναι απο την πλευρα
των γκεη;εμενα δεν με νοιαζει ουτε τι εγινε ουτε και τι λεει η πλευρα των γκεη...κατανοητο;σε ΠΑΟΚτσηδικο φορουμ γραφεις
και ολο ασχολεισαι με τον εφηβο τραβεστι...το 80% των μηνυματων σου γι'αυτο ειναι.περα απο το δεν με νοιαζει τι κανει
ο καθε απογονος του στολου πολυ περισσοτερο δεν με νοιαζει τι λενε οι ιδιοι πως κανουν...

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #1197 on: February 20, 2009, 13:02:16 »
βασικα κι εμενα εδω στην πατρα ο περιγυρος μου γαυροι ειναι αλλα δεν μπορουν να με επηρεασουν.πιστεψε με αν επαιρναν το πανο απο τα καμινια οι γαλλοι τιποτα δεν θα γινοταν αν τους εκανε τις αντιστοιχες πλατες η αστυνομια οπως εκαναν στους γαυρους στο σκηνικο εξω απο το γηπεδο παρεα με τους σεκιουριτι.και πιστεψε με,σεβασμο σε οπαδους που εκτος απο την περιοχη τους δεν κατεβαινουν πουθενα αλλου στα ισα και οποτε τους στηνουν αναλογες ενεδρες δινουν ατομα δεν χρειαζεται

KWSTAKIS

• Guest
« Reply #1198 on: February 20, 2009, 13:03:04 »
λοιπον φιλαρακο για να το κλεισουμε το θεμα εδω.
δεν υπερασπιστικα ΚΑΝΕΝΑΝ!!! ΑΝΕΦΕΡΑ μαλλον μετεφερα στοιχεια φιλου μου που πηγε στο γηπεδο.
στα παπαρια μου και το τι σκεφτεσαι για μενα. δεν γουσταρω να με στοχοποιεις ΤΕΛΟΣ!!!
αντε γιατι πολυ το κουρασαμε!!!! το που εχω παει και το τι εχω τραβηξει για τον ΠΑΟΚ το ξερω εγω και τα κολληταρια μου. χρονια στην αθηνα.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #1199 on: February 20, 2009, 13:27:43 »
alle saint-ettiene ;D

πωπω ποιος ειμαι ρε;;

Ποιος εισαι?...Αντε αγορι μου πανε σε κανενα φορουμ των γαυρων να δειξεις εκει ποιος εισαι..Εδω μιλαμε για την μεγαλυτερη ομαδα του ελληνισμου και λεγεται ΠΑΟΚ.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ