alle saint-ettiene

μιλησα με φιλαρακι παλιο συμφοιτητη μου κατω που πηγε γηπεδο απο νωρις.αναφορα αναλυτικη.
100 γαλλοι και 50 βαζελοι σκασανε μυτη απο τις 16:30 στο γηπεδο με μικρη συνοδεια αστυνομικων.
εκεινη τηνν ωρα ειχε λιγο κοσμο γυρω απο το καραισκακη και λιγο στο red cafe που διπλα ειναι η αερογεφυρα(για οσους ξερουν).αρχισαν να τους πετουν καπνογονα και μπουκαλια και οι γαυροι απαντησανε αφου αρχισαν να ανεβαινουν τις σκαλες προς αερογεφυρα.
μαχες σωμα με σωμα(εκει επεσε το μαχαιρωμα) και οι γαλλοι μπαινουν στο γηπεδο αποτην θυρα 25 οχι απο εκει που μπηκαμε (οι 400 το 2004) στην 26-27.
μονοι στο γηπεδο και απεναντι στην 7πολυ λιγος κοσμος, αρχισανε να σπανε καθισματα και ιστοριες.
οι γαυροι απο την 7 μπηκανε στο γηπεδο στον αγωνιστικο χωρο μεσα και κανανε ντου απεναντι.οι γαλλοι(βαζελοι) πξγανε να παρουνε 2 πανο των γαυρων που ηταν κρεμασμενα απεναντι στην 25 ενα το καμινια και το αργος7 αλλα επεσε πολυ ξυλο και εκει τραυματιστηκαν και οι 6 αλλοι γαλλοι. ανοιξανε και τα ποτιστικα του γηπεδου και εληξε το πανηγυρι.αφου γεμισε μπατσους το γηπεδο.οι γαλλοι δυστυχως δεν πηραν πανο

στη γαλλια θα γινουν χειροτερα μου ειπαν!!
πωπω ποιος ειμαι ρε;;