Author Topic: Laszlo Boloni  (Read 50793 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

S.F.MALGARON

• Guest
Απ: Laszlo Boloni
« Reply #1300 on: April 28, 2013, 22:26:09 »
Σωστά τα λες..και αν θέλουν προπονητή για τρεις μήνες αντί για την κουφάλα τον Γ.Χ. και κάτι πεθαμένους που τους ξεθάβουν και ακόμα και καλοί να είναι δεν θα προλάβουν να αλλάξουν τίποτα σε τρεις μήνες,φέρτε το ΠΑΥΛΑΡΑ να αρχίσουν τα εγκεφαλικά!!! Και το καλοκαίρι ρε Τσιστιακόφ φέρε τον προπονητή της Ανζί να κάνουμε ομάδα...

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1301 on: April 28, 2013, 23:29:57 »
Φυσικά και υπάρχουν καλύτεροι για τον ΠΑΟΚ ειδικά, να προτείνω κι εγώ μερικούς πέρα από τον Παυλάρα, πράγματι υπάρχει ο Χίντιγκ, ο Φέργκιουσον, ο Αντσελότι, ο Μπιέλσα, ο Μάρτιν Ο'Νήλ, ο Λίπι, ενώ δυστυχώς τον Πεπ τον έχει κλείσει η μπάγερν, αλλά με τον ρώσο άπλα να σπάει τη ρήτρα πριν καν πιάσει δουλειά, νομίζω ο Πεπ θα πετούσε τη σκούφια του για ΠΑΟΚ.
Βέβαια και αυτοί να έρθουν, αν δεν αρέσουν στον χοντρό και τους πιανόλες κολλητούς του κόντους, θα βρούμε κάτι από την πρώτη βδομάδα, δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ και τέτοια.
Για αυτό λοιπόν μας αξίζουν δώνηδες και δερμιτζάκηδες και χάβοι, χωρίς σε καμία περίπτωση να τσουβαλιάζω τους δύο τελευταίους με τον ανεκδιήγητο, δε συγκρίνονται καν τα αποτελέσματά τους και το έργο τους.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1302 on: April 29, 2013, 00:12:55 »
Ο Χαινκες φευγει, παει ο Πεπ εκει. Καλη περιπτωση επισης... 4ch l στη σειρα θα παρουμε

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1303 on: May 10, 2013, 01:10:07 »
http://olapaok.gr/podosfairo/Proponitis/kai_o_mpoloni_sto_proskhnio.2245682.html

Από κόσκινο περνάνε αρκετές περιπτώσεις προπονητών οι επιτελείς του ΠΑΟΚ για να καταλήξουν στον άνθρωπο που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας από το καλοκαίρι.
Οι υποψήφιοι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Από τη μία πλευρά στα πολύ ακριβά ονόματα που απαιτούν πολύ υψηλό μπάτζετ και είναι αμφίβολο αν τελικά πειστούν να έρθουν στην Ελλάδα και από την άλλη σε πιο βατές οικονομικά περιπτώσεις με πιο χαρακτηριστική αυτή του Σάντος (και ορισμένες που μελετά ο Σαββίδης από τη ρωσική αγορά).
Μολονότι ο Θόδωρος Ζαγοράκης ασκεί πολύ έντονη πίεση και στον Ομοσπονδιακό τεχνικό και στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, το σενάριο της παράλληλης συνεργασίας του Πορτογάλου με την Εθνική και τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ δύσκολο να πάρει σάρκα και οστά τη δεδομένη χρονική περίοδο κι αυτό μειώνει πολύ τις πιθανότητες να επιστρέψει τώρα ο Σάντος στην Τούμπα. Αυτός είναι ο λόγος που τις τελευταίες ώρες συζητείται το όνομα του Λάσλο Μπόλονι, για τον οποίο ο Σαββίδης και το περιβάλλον Ζαγοράκη έχουν θετική άποψη.
Ο Ρουμάνος τεχνικός δουλεύει αυτή την περίοδο στην Αλ Κορ που αύριο δίνει τον δεύτερο ημιτελικό για το Τσάμπιονς Λιγκ του Κόλπου και έχει ήδη ανακηρυχθεί προπονητής της χρονιάς στο Κατάρ. Αμείβεται μάλιστα, με 1,2 εκ. ευρώ ετησίως.Η προοπτική της επιστροφής στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δεν τον αφήνει ασυγκίνητο (αυτό άλλωστε έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν στην καριέρα του) και μία ενδεχόμενη κρούση του Σαββίδη, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον 60χρονο τεχνικό.
Το θέμα είναι αν τελικά ο Σαββίδης θα αποφασίσει να ανοίξει διαπραγμάτευση με τον Μπόλονι, στον οποίο, συν τοις άλλοι αναγνωρίζει την ικανότητα που έχει να αναδεικνύει νεαρούς παίκτες, ενώ μπορεί να αποτελέσει γέφυρα για την επιστροφή και του Γκαρσία.   

-

Πολυ καλο για να ειναι αληθινο  :inlove:
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1304 on: May 10, 2013, 09:30:14 »
ντομενεκ  :extralaugh:

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1305 on: May 10, 2013, 09:39:48 »
http://olapaok.gr/podosfairo/Proponitis/kai_o_mpoloni_sto_proskhnio.2245682.html

Από κόσκινο περνάνε αρκετές περιπτώσεις προπονητών οι επιτελείς του ΠΑΟΚ για να καταλήξουν στον άνθρωπο που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας από το καλοκαίρι.
Οι υποψήφιοι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Από τη μία πλευρά στα πολύ ακριβά ονόματα που απαιτούν πολύ υψηλό μπάτζετ και είναι αμφίβολο αν τελικά πειστούν να έρθουν στην Ελλάδα και από την άλλη σε πιο βατές οικονομικά περιπτώσεις με πιο χαρακτηριστική αυτή του Σάντος (και ορισμένες που μελετά ο Σαββίδης από τη ρωσική αγορά).
Μολονότι ο Θόδωρος Ζαγοράκης ασκεί πολύ έντονη πίεση και στον Ομοσπονδιακό τεχνικό και στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, το σενάριο της παράλληλης συνεργασίας του Πορτογάλου με την Εθνική και τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ δύσκολο να πάρει σάρκα και οστά τη δεδομένη χρονική περίοδο κι αυτό μειώνει πολύ τις πιθανότητες να επιστρέψει τώρα ο Σάντος στην Τούμπα. Αυτός είναι ο λόγος που τις τελευταίες ώρες συζητείται το όνομα του Λάσλο Μπόλονι, για τον οποίο ο Σαββίδης και το περιβάλλον Ζαγοράκη έχουν θετική άποψη.
Ο Ρουμάνος τεχνικός δουλεύει αυτή την περίοδο στην Αλ Κορ που αύριο δίνει τον δεύτερο ημιτελικό για το Τσάμπιονς Λιγκ του Κόλπου και έχει ήδη ανακηρυχθεί προπονητής της χρονιάς στο Κατάρ. Αμείβεται μάλιστα, με 1,2 εκ. ευρώ ετησίως.Η προοπτική της επιστροφής στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δεν τον αφήνει ασυγκίνητο (αυτό άλλωστε έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν στην καριέρα του) και μία ενδεχόμενη κρούση του Σαββίδη, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον 60χρονο τεχνικό.
Το θέμα είναι αν τελικά ο Σαββίδης θα αποφασίσει να ανοίξει διαπραγμάτευση με τον Μπόλονι, στον οποίο, συν τοις άλλοι αναγνωρίζει την ικανότητα που έχει να αναδεικνύει νεαρούς παίκτες, ενώ μπορεί να αποτελέσει γέφυρα για την επιστροφή και του Γκαρσία.   

-

Πολυ καλο για να ειναι αληθινο  :inlove:

Δεν θέλω να έρθει, για τον απλούστατο λόγο: Πιστεύει κανείς ότι θα βγάλει την χρονιά με τον Σαββίδη πάνω απ' το κεφάλι του;

Ορκισμένος καρπουζάς -4-

ντομενεκ  :extralaugh:

και τα τσιμέντα γελάν

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1306 on: July 03, 2013, 18:52:05 »
«Θα ήθελα να γυρίσω στον ΠΑΟΚ»

Ο πρώην τεχνικός του «δικεφάλου» Λάζλο Μπόλονι, φιλοξενήθηκε στον Arena Fm και μίλησε μεταξύ άλλων για τους φίλους που έκανε στην Ελλάδα για την αμοιβαία αγάπη του με τον κόσμο, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Μόνο ωραία πράγματα θυμάμαι από την Ελλάδα την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, πέρασα πολύ ωραίες στιγμές»

Για την αγάπη που του δείχνει ακόμα ο κόσμος:
«Είναι αμοιβαίο το συναίσθημα, δέθηκα πολύ με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και με χαροποιεί πολύ το γεγονός ότι έχω ακόμα επαφές μαζί τους, έστω και μέσο facebook, εύχομαι σε λίγα χρόνια να έρθω να ξαναδουλέψω στον ΠΑΟΚ».

Για το αν ενημερώνεται για την πορεία του ΠΑΟΚ:
«Μαθαίνω συνέχεια για την ομάδα, γνωρίζω για την αλλαγή στα διοικητικά, άλλωστε αυτό το γνωρίζει όλος ο κόσμος πλέον. Ξέρω ότι υπάρχει ένας δυνατός άνδρας που ανέλαβε την ομάδα και έχει λύσει όλα τα οικονομικά προβλήματα. Ελπίζω και εύχομαι τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στους φίλους που άφησε στην Ελλάδα:
«Έκανα πολλούς φίλους στην Ελλάδα, έχω συχνή επαφή με τον Παντελή Κωνσταντινίδη ο οποίος που έδωσε την ευκαιρία να έρθω στην ομάδα και εκτός από αυτοί είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έναν υπέροχο άνθρωπο».

Για τον Κουαρέσμα: «Είχα την τύχη να τον έχω σε πολύ μικρή ηλικία, είναι τρομερός ποδοσφαιριστής με φοβερά προσόντα. Μακάρι να έρθει στον ΠΑΟΚ και να βοηθήσει τα μέγιστα. Για μένα ο Κουαρέσμα ήταν «το άλογο μου».

Ενώ τέλος έστειλε και ένα μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
«Θέλω να στείλω και εγώ την αγάπη του στον κόσμο και θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω και να δουλέψω στον ΠΑΟΚ».

http://www.sportdog.gr/article/178466/tha-ithela-na-gyriso-ston-paok

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1307 on: July 03, 2013, 20:51:34 »
Λαζλάρα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1308 on: July 03, 2013, 20:58:18 »
Τεράστιε Λάζλο
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1309 on: July 03, 2013, 22:37:52 »

Offline Abaloutsake

• Αποστολή
  • **
« Reply #1310 on: July 31, 2013, 01:25:23 »
ΜΕΓΑΣ ΗΣΟΥΝ ΛΑΖΛΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ
ΤΣΑΚΑΛΟΣ.ΑΕΤΟΣ.ΑΛΕΠΟΥ.
Ανθρωπος που εσπασε τα κατεστημενα σε Πορτογαλιες, Βελγια,Γαλλιες.
Κολληματα μηδεν και παντα απαιτησεις για το καλυτερο.
ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟ.
Προσαρμοστικοτητα 1000% και αντιληψη 1000%.
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #1311 on: January 12, 2014, 22:45:41 »
ρε laszlo ελπιζω να βλεπεις και να γελας!!!

γυρνα μπας και δουμε λιγο μπαλιτσα!!!!
ελεος
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #1312 on: January 13, 2014, 00:05:22 »

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1313 on: January 13, 2014, 12:00:09 »
Αν ο Pablo ηταν ο μονος που ειχε αρχιδια μες το γηπεδο, εσυ ησουν ο μονος που ειχε αρχιδια στον παγκο του ΠΑΟΚ.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1314 on: January 13, 2014, 14:07:27 »
πολυ καλος προπονητης ο λαζος αλλα μην μας λετε οτι βλεπαμε και μπαλα επι των ημερων του... μια απο τα ιδια ειμασταν

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1315 on: January 13, 2014, 14:21:17 »
ε αρα τι φταιει η φανελα ρε blue??
Με Μπολονι ολος ο δευτερος γυρος ηταν μια κωμωδια, με τον ζιζιμιζα να προσπαθει να τον διωξει για να φερει τον κολλητο του κ ο ΠΑΟΚ να εχει βγει στο ραφι για να πουλησει μεχρι κ τον Γιασερ...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1316 on: January 13, 2014, 14:57:24 »
Καλά που άρχισε αυτή η συζήτηση για Μπολόνι, να θυμηθούμε όχι μόνο τις αμαρτίες του Βρύζα, αλλά και το ποιοι μας οδήγησαν στα ξεπουλήματα εκείνου του χειμώνα και πώς από τη συστράτευση οδηγηθήκαμε στα χρέη. Ο επόμενος πρόεδρος του ΑΣ σας στέλνει φιλάκια!

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1317 on: January 13, 2014, 15:57:47 »
καλος χρυσος , αλλα μαλλον ξεχνατε τα ρεζιλικια στα πλευ οφ εκεινης της χρονιας

οι ρουμανοι ειναι μονο πορτοφολαδες.-
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1318 on: January 13, 2014, 16:15:01 »
καλα μην το παμε και στο αλλο ακρο... καλος προπονητης ο μπολονι, εμπειρος με αξιοπροσεκτη πορεια στον χωρο, αλλα εγω σχολιασα σαν απαντηση στον φιλο που εγραφε να γυρισει για να δουμε μπαλα

μπαλα στον ΠΑΟΚ εχουμε να δουμε χρονια, με μικρες χρονικες εξαιρεσεις... πονεμενη ιστορια

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #1319 on: January 13, 2014, 16:54:00 »
Ισως με το περασμα των χρονων να ωραιοποιουμε καποιες καταστασεις μεσα στο μυαλο μας αλλα και γω την ιδια αισθηση εχω. Προσπαθω να θυμηθω ποτε μου αρεσε τελευταια φορα (με διαρκεια) το παιχνιδι της ομαδας και γυρναω πολλα χρονια πισω. Μου ερχονται στο μυαλο Ολιβαρες & Ναγκμπε μετα Μπορμποκης, ΓΧ και σια και τελος Μιετσελ & κοντος τη χρονια πριν τη μεγαλη σφαλιαρα απο το τρυπημα του ch.league. ρε λες να ειμαι αγγελοσκυλο?  :D