Author Topic: Laszlo Boloni  (Read 51775 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: Laszlo Boloni
« Reply #1160 on: May 25, 2012, 20:55:29 »
Πως θα μπορεσει να καταλαβει οτι σαν λαος η πλειοψηφία τον ηθελε; Ως ποτε θα ξεφτιλιζομαστε σαν ομαδα απο τρυπιες διοικησεις; Κατι, απο τους συνδεσμους για να του δειξουμε τον σεβασμο μας!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1161 on: May 25, 2012, 20:59:46 »
τι μπινελικια ρε κολασμενε

αν δεις τι εγραψες θα αναρωτηθεις μονος σου.ποιοι παιχτες;ο γιαννου ο παπαζογλου και ο μπαλαφας;

ρε εδω ο πορτογαλος την πρωτη χρονια μας κρατησε κατηγορια γιατι η τουμπα πηρε το ματς με το σκουληκι και κερδισε ενα ψιλομουφα πεναλτι με τον ατρομητο....και αυτοι που διωξανε τον ρουμανο επειδη δεν ηταν δημοσιοσχετιστας σαν τον δον,τον εχουν ακομα και σημερα εικονισμα πανω απο το προσκεφαλι

επειδη καταφερε να παιζει ο ΠΑΟΚ ταμπουρι να τερματισει δευτερος και να χασει ολα τα κρισιμα ματς με κατω τα χερια...

αυτος που ειπε ορθα κοφτα οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ποκ και μετα τα γυριζε...και ολοι πιανοταν απο τον ρουμανο που ηξερε γαλλικα και μιλαγε αγγλικα με διερμηνεα τον μοναδικο υπαλληλο που εχει ξεμεινει απο την εποχη γουμενου

οχι ρε φιλε δεν επρεπε να φυγει...γιατι ακομα και σε αυτο που προσπαθουν να περασουν για τις σουπερ ντουπερ ακαδημιες

ειναι απο τους μεγαλυτερους μαστορες πανευρωπαικως...και φετος κουτσα στραβα σου βγαλε ενα μπακακι που αμα δουλευτει σωστα(απο τον δωνη  :smiley4:) θα χεις παιχτη για 15 χρονια(αν δεν τον εχεις σκοτωσει το πολυ σε 3).δλδ σαν διοικηση και σαν γραμμη απο αρδ αντιφασκεις...

τελος δεν γινεται να λες για χαμηλο μπατζετ και να κρατας τρισθεωρατο συμβολαιο.αλλη μια αντιφαση δλδ

ε ολα αυτα φτανουν και παραφτανουν οχι για να σε πεισω,στα παπαρια μου αυτο,αλλα για να εξηγηθει για ποιο λογο του χρονου το γηπεδο θα χει 3 χιλιαδες μεσα...εκτος κι αν υπαρχουν κιριζια να πανε να σκασουν φραγκα σε κλεφτες...
« Last Edit: May 25, 2012, 21:07:20 by gianniwths4 »

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1162 on: May 25, 2012, 21:01:56 »
Εγώ θα πάω κόντρα σε όλους σας εδώ μέσα και τη γράψω...ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ!
Καλός χρυσός ο Μπόλονι αλλα νόμιζε ότι ήτανε στην κωλοπετεινίτσα προπονητής και θα έκανε ότι του γουστάρει. Η χρησιμοποίηση του έμψυχου υλικού τον τελευταίο καιρό "ιtανε" το λιγότερο σχιζοφρενής: παίχτες από βασικοί-->"εξaφανιζοντουσαν" και εξαφανισμένοι ξαναγινόντουσαν βασικοί.
Και να σας πω και κάτι ρε μάγκες:περισσότερη εμπιστοσύνη έχω στο Bρυζα παρα στον Μπόλονι.
Περιμένω τα μπινελίκια σας.

kolasi κανενα μπινελικι φιλε μου αποψη σου οτι δν ηθελες μπολονι αλλα δεν εχεις καταλαβει κ εσυ κ καποιοι αλλοι πως το θεμα δν ειναι ο μπολονι το θεμα ειναι ποιο βαθυ κ εχει να κανει με την πληση εγκεφαλου που εχουν καταφερει να κανουν σε αυτον τον περηφανο λαο κ περνανε αυτα που θελουν οπως θελουν, αμα δεν μπορει να καταλαβει ο ΠΑΟΚσης πως αυτο το πραμα σημερα μονο ΠΑΟΚ δν ειναι τοτε δν σου φταιει κανεις, για μας του λιγους τους μαλακες τους γραφικους τους ονειροπολους οπαδους που δεν αντεχουμε να βλεπουμε ετσι τον ΠΑΟΚ μεχρι τοτε θα ζουμε με το ονειρο

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #1163 on: May 25, 2012, 21:17:45 »
Επέτρεψε μου να διαφωνώ  Bati με την άποψη ότι ο Βρvζας θέλει να φέρει τον ΠΑΟΚ στα μετρα...κάποιων.

Επειδή εδώ μιλάμε για Μπόλονι, λέω απλά ότι ο Μπόλονι δεν μου έδινε την αίσθηση ότι είναι αφοσιωμένος στο έργο του, κάτι σε Ari Xaan μου έφερνε, στο καλύτερο φυσικά. Δεν μου έδινε την αίσθηση ότι μπορεί να επιβληθεί στους παίχτες. Δεν μου έδινε την αίσθηση ότι είναι πολεμιστής. Δεν μου έδινε την εντύπωση ότι διαβάζει καλά ένα mats. Προσωπικά μου καθότανε στραβά η εξυπνάδα που πούλαγε στις συνεντεύξεις τύπου.

Είναι γεγονός πως έβγαλε πιτσιρικάδες από το μανίκι του, αλλα επαναλαμβάνω διαχειρίστηκε σχιζοφρενικά το έμψυχο υλικό. Ναι ρε gianniwths, τον γιάννου και τους άλλους, αυτός δεν τους έβαζε βασικούς? εγώ κι εσύ τους βάζαμε? δεν ξέρω τι δουλειά κανεις, αλλα στην μπάλα όπως και σε αλλα επαγγέλματα που πρέπει να πάρεις, από νεαρή ηλικία, μια σειρά δραστηριοτήτων και ενεργειών για να φτάσεις σε ένα καλο επίπεδο και να "ρολαρεις",το βάλε-βγάλε-εξαφάνισε-ξανάβαλε δεν βοηθάει καθόλου.

Για όλα αυτά πιστεύω ότι στη φάση που περνάει ο ΠΑΟΚ ο Μπόλονι δεν ήτανε ο κατάλληλος προπονητής.

Offline george4

• Αλλαγή
« Reply #1164 on: May 25, 2012, 21:23:01 »

μπραβο πουτανας γιοι καταφερατε και τον διωξατε.
εκει στη διοικηση γαμιεστε πατοκορφα.
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #1165 on: May 25, 2012, 21:40:09 »

μπραβο πουτανας γιοι καταφερατε και τον διωξατε.
εκει στη διοικηση γαμιεστε πατοκορφα.

ola ta munopana mazi

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1166 on: May 25, 2012, 21:43:24 »
ο βρυζας φιλε ειναι συνεχεια του προκατοχου κ αυτο φαινετε απο τον 5ο μηνα ιδιες τακτικες ιδια κολλητιλικια ολα τα ιδια, οσον αφορα τον μπολονι για να μαστε κ εντος θεματος θα σου πω οτι κ πολεμιστης ητανκ καλος προπονητης κ μεγαλος γατος κ τρελος ταμαμ για ΠΑΟΚ δλδ, με παιχτηες μετριους ειδες λιγο μπαλιτσα κ  πηρες κ καποια αποτελεσματα που θα ποτε δν θα ξαναπαρεις, απο δω κ στο εξης θα χουμε καποιον που ουτε εξυπναδα θα πουλαει ουτε τπτ αφου ετσι το θελαν καποιοι, αλλα μονο για τον πολεμο που δεχτηκε φανηκε οτι δεν ηταν σαν τους αλλους αλλα τι να λεμε εδω θελαν να τον φανε πριν την τοτεναμ κ πηγε πηρε προκριση κ δεν το πιστευαν να πουμε τεσπα ο φουκαρας ο ΠΑΟΚ την πληρωνει αδερφε κανεις αλλος

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1167 on: May 25, 2012, 21:52:19 »
Εγώ θα πάω κόντρα σε όλους σας εδώ μέσα και τη γράψω...ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ!
Καλός χρυσός ο Μπόλονι αλλα νόμιζε ότι ήτανε στην κωλοπετεινίτσα προπονητής και θα έκανε ότι του γουστάρει. Η χρησιμοποίηση του έμψυχου υλικού τον τελευταίο καιρό "ιtανε" το λιγότερο σχιζοφρενής: παίχτες από βασικοί-->"εξaφανιζοντουσαν" και εξαφανισμένοι ξαναγινόντουσαν βασικοί.
Και να σας πω και κάτι ρε μάγκες:περισσότερη εμπιστοσύνη έχω στο Bρυζα παρα στον Μπόλονι.
Περιμένω τα μπινελίκια σας.

κανενα μπινελικι αδερφε.κανενα.
αλλα ζητω μια χαρη. οταν περασει ο καιρος  και ΑΝ καταλαβεις τι παιζεται στον ΠΑΟΚ και τι παιχτηκε στη συγκεκριμενη περιπτωση οφειλεις ενα ποστ.
δυστυχως βουλιαξαμε. παιχνιδια στις πλατες του ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ
τοσα χρονια ιστοριας με προδοτες ηγεσια
φιλικα

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #1168 on: May 25, 2012, 22:29:36 »
Βοηθaμε λίγο αδερφέ: θεωρείς ότι τον fagane γιατί ήτανε "άβολος",σωστά?
Δηλαδή θα ζήταγε μεταγραφές και αν δεν του τις κάνανε θα ρώταγε "where does all the money of Savvidis go, το Vryzas' private buisiness?" δεν νομίζω φιλε...

αλλα πες μου και κάτι άλλο: ΑΝ η ομάδα πάει καλύτερα από δω και πέρα, που εγκέ πιστεύω θα πάει αλλα λέω ΑΝ, θα θεωρήσεις ότι ο Βρuζας έπραξε σωστά? δηλαδή πιστεύεις ότι η δικη σου θεωρία πάνω στο Bρυζα είναι αναστρέψιμη ή όπως και να πάνε τα πράγματα, είναι στη συνείδηση σου πλέον ο "πουλημένος, μεγαλομπακάλης, προδότης" και δεν υπάρχει σημείο επαναπροσέγγισης?

αλλα ζητω μια χαρη. οταν περασει ο καιρος  και ΑΝ καταλαβεις τι παιζεται στον ΠΑΟΚ και τι παιχτηκε στη συγκεκριμενη περιπτωση οφειλεις ενα ποστ.

Ok dask, θα το θυμάμαι ;)

Πρός όλους: τα ποστ με γκρικλις θα σβήνονται επί τόπου
« Last Edit: May 25, 2012, 22:31:56 by Capricorn »

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #1169 on: May 25, 2012, 22:34:21 »
ποιο greeklish ρε αδερφέ? τι λέξη fagane δεν μου την μετaφραζεi, τι να κάνω?

το...΄θα το θυμάμαι"
« Last Edit: May 25, 2012, 22:37:59 by Capricorn »

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1170 on: May 25, 2012, 22:37:00 »
Ρε τσάκαλε τι δεν καταλαβαίνεις? Εδώ ο ΠΑΟΚ σουπερίζει, ξευτυλίζεται πανευρωπαικά και συ μιλάς για αγωνιστικές παράμετρους? Πρότειναν δραστική μείωση αποδοχων στον κλειστό διετές προπονητή για να τον πουλάρουν ενω ετοίμαζαν έδαφος εδω κ μια βδομάδα για πούλο, ο προπονητής δεν τσιμπησε κ δέχτηκε κ μετά τον έδωσαν εκ νέου άκυρο. Ποιό σοβαρό Σωματείο λειτουργεί έτσι πλην του χαριλάου? Δλδ πόσο πιο κάτω να πέσει ο ΠΑΟΚ επικοινωνιακά με τον βοηθό γυμναστή του σάντου, δεν αντιλαμβάνεσαι οτι η οργή είναι στον χειρισμό , τη νοοτροπία και όχι στο αποτέλεσμα (μόνο)? Γτ κάνεις πως δεν κτλβαινεις?

Αμα είσαι αυτός που πιστέψαμε μεγάλη ρουμάνα αλεπού, ΠΑΡΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΚΟΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΠΤ. ΟΛΑ Η ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1171 on: May 25, 2012, 22:45:28 »
φιλε τον φαγανε γιατι ετσι θελανε δνε χει να κανει με το τι ηθελε ο μπολονι, απο την στιμγη που σε κανουν οτι θελουν οι αρδ εισαι τελειωμενος, δλδ δν μπορεις να καταλαβεις οτι οι τακτικες αυτες ξεφτιλυζουν τον ΠΑΟΚ ? δεν μπορεις να καταλαβεις οτι του καναν εξεφτελιστικη μειωση για να αρνηθει κ να αβανταρουν την μειωση του μπατζε κ μολις ο τρελος τους ειπε δαιχομαι κ τους χαλασε το γλυκο τον ειπαν ξεκαθαρα δεν σε θελουμε ? σαρεσουν αυτες οι τακτικες εσενα ? μ λες πιστευεις τον βρυζα δεν βλεπεις τι γινετε δλδ πως να τον πιστεψεις οταν εδω κ 10 μερες εχουν ξεκινησει ολοι μαζι μια πλυση εγκεφαλου για τον ακριβο μπολονι τον ετσι τον αλλιως κ μολις τους ξεβρακωσε ο ρουμανος ειπαν αυτο που θελαν δεν σε θελουμε δεν σε γουσταρουμε μπουλο, απο την στιγμη που ειναι ετσι το πραγμα γιατι δεν το λες απο την αρχη να τελειωνει το ζητημα κ προσπαθεις με τους αυλοκολακες να φανει αλλιως προς τον κοσμο ? θα το καταλαβεις αργα η γρηγορα κ θα ρθεις στα λογια μου αυτοι οι ανθρωποι ειναι τελειωμενοι ο ΠΑΟΚ μονο πισω παει με αυτους ο χρονος που χαθηκε με τον ζαγορακη ηταν πολυς προσωπικα δεν ειμαι καθολου διατεθειμενος να κανω παλι το ιδιο με τον βρυζα μας αρεσει δεν μας αρεσει μονο κακο κανουν κ ειναι στον ΠΑΟΚ καθαρα για το συμφερον τους κ τπτ αλλο

apostolos

• Guest
« Reply #1172 on: May 25, 2012, 22:52:23 »

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #1173 on: May 25, 2012, 22:54:57 »
Αν τα νούμερα που διαβάζω ρε club στα sites ισχύουν, τότε διαφαίνεται απλά μια καλή διάθεση από τον Μπόλονι να πέσει από τα χρήματα που προέβλεπε το συμβόλαιο του, αλλα όχι ότι συμφωνούσε στη μείωση που του προτείνανε.
Αλλα κι έτσι όπως λες εσύ να είναι, είναι μια κίνηση που θεώρησε ο Βρuζας, λανθασμένα έστω, ότι πρέπει να κάνει. Από το να μην τι θεωρείς σωστή μέχρι το να μιλάς για "βοηθούς santos,κώνους, κοντούς που συντηρεί" μου φαίνεται ότι πάρχει άβυσσος ρε φιλε.

Capri: δεν το είχα προσέξει φιλε

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1174 on: May 25, 2012, 22:57:40 »
Υπάρχει όντως χάσμα φίλε, γαμα το, παράλληλες γραμμές καβαλάμε.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #1175 on: May 25, 2012, 23:09:14 »
Δηλαδή έχουν να του δώσουν 200χιλιάρικα για τη ρήτρα συν αυτά που θα δώσουν στον καινούριο και δεν είχαν για να τον κρατήσουν;

αν τον δούμε σε κάνα γάβρο θα χούμε ζήσει άλλο ένα τρύπημα εκ των έσω!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #1176 on: May 25, 2012, 23:14:21 »
Τον μπουλο ρε προπονητικη απατη,μυρωδια,ασχετε με το αντικειμενο..θα ερθει τωρα ,ο νεος μουρινιο που σε εχει για πλακα ρε λιγε και μαζι με ζησαρο,παντελο θα φτιαξουν ομαδαρα...Αγαπηστε την ομαδα ρε πρεζακια...
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1177 on: May 25, 2012, 23:19:17 »
το βλαχάκη ο βρυζας έκανε πρόταση στο ρουμάνο με μείωση 50%...ο μπόλονι έκανε ότι και καλά το σκέφτεται και στο τέλος απάντησε ότι δέχεται...τότε ο βρυζας την έπαθε,αφού δεν περίμενε ότι ο τσάκαλος θα δεχόταν και του είπε ότι τελικά απόφαση της δοίκησης είναι να αποχώρηση...ο ρουμάνος τους είπε, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ,να τηρήσουμε αυτά που έχουμε υπογράψει στο συμβόλαιο και έφυγα...
πέσε λοιπόν τώρα βρυζα 200.000 αποζημίωση στον ρουμάνο...στα αρχίδια σου εσύ θα τα πλήρωσης.

μήπως πρέπει να κάνουμε τον Laszlo Boloni πρόεδρο και τον βρυζα βοηθο του γου χου,στις μπαλες κτλ. που ειναι καλος...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1178 on: May 26, 2012, 00:11:07 »
Δηλαδή έχουν να του δώσουν 200χιλιάρικα για τη ρήτρα συν αυτά που θα δώσουν στον καινούριο και δεν είχαν για να τον κρατήσουν;

αν τον δούμε σε κάνα γάβρο θα χούμε ζήσει άλλο ένα τρύπημα εκ των έσω!

Βρε μην τον δούμε σε κάναν ατρόμητα να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι μετά.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1179 on: May 26, 2012, 00:57:21 »
Λαζλο παρτους τα ολα τα φραγκα, μη χαρισεις ουτε απλυτη καλτσα. Μη την πατησεις σαν τον Κοντρερας, ολα τα λεφτα μπροστα αλλιως προσφυγη στην ουεφα.
Στον κοσμο αλλος κανενας