Κανείς δεν είπε ότι ο προπονητής δεν έχει ευθύνες και ότι τα έκανε όλα τέλεια, φυσικά έκανε και λάθη αλλά μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης έχει η τραγική διοίκηση και οι παίχτες, έτσι θεωρώ εγώ. Δεν μπορεί να φταίει ο προπονητής όταν ο Γλύκος δεν μπορεί να πιάσει την μπάλα λόγω αέρα και δεν πάμε τελικό, δεν μπορεί ο Χαλκιάς να μην πνίξει γκολ και να χάσουμε από βάζελο, δεν μπορεί ο μπαλάφας και άλλοι 3 να πιάσουν τον Μιραλας από το κέντρο μέχρι το τέρμα, ή το να νικάει η ομάδα στο 86 και να τρώει 2 γκολ με τη Λιβαδειά που είπες... Και τα ατομικά λάθη στο παιχνίδι είναι δεν λέω, αλλά αν κάνεις μια ανασκόπηση θα δεις πως είναι πάρα μα πάρα πολλά, και μας έχουν στερήσει από ματς μέχρι τελικούς... Όπως επίσης δεν φταίει ο προπονητής αν κάποιοι παίχτες πρέπει να παίζουν με το ζόρι, ανεξαρτήτως απόδοσης, για να τους πάρει στο Euro για να τσεπώσουμε 800 χιλιάρικα που τα έχουμε ανάγκη επειδή έτσι τα κατάφεραν...
Για εμένα πρέπει να μείνει ο προπονητής επειδή πιστεύω πως του χρόνου μπορεί να προσφέρει και άλλο, πιο ουσιώδη πράγματα, πρέπει να μείνει επειδή ανέδειξε παίχτες δίνοντας μεγαλύτερο κίνητρο στα νέα παιδιά να προσπαθήσουν και άλλο τώρα που ξέρουν ότι μπορούν να πάρουν ευκαιρίες, πρέπει να μείνει επειδή έφερε 1 παίχτη και τελικά βγήκε το καλύτερο χαφ στο πρωτάθλημα, και θέλω να δω τι θα γίνει αν διαλέξει άλλους 3-4. Και γενικά πιστεύω πως η δεύτερη χρονιά θα είναι καλύτερη, όπως πίστευα και με Σάντος.
Και όσον αφορά το υλικό, η αεκ είχε αυτούς τους παίχτες που είχε, για αυτό παράτησε το europa, και στην ουσία έπαιξε μόνο πρωτάθλημα. Έτσι ο άμπαλος Μπέλεκ έβαλε όσα γκολ και ο mr.800 χιλιάρικα, και ο λύμπε έβαλε +2. Και φυσικά και ο βάζελος και ο ατρόμητος το ίδιο. Για αυτό άλλο είναι η ενδεκάδα για ένα ματς, και άλλο είναι η ομάδα για 50 και άλλο για 30...