Ο Μπόλονι, ό,τι και να γίνει, αποτελεί κεφάλαιο για το σημερινό κατάντημα. Είναι ολοφάνερο τελευταία ότι είναι στραβωμένος με διάφορα, και ίσως αυτό τον επηρεάζει σε κάποιο βαθμό, ίσως να πήρε τελικά και τις αποφάσεις του (που με όσα βιώνει τόσους μήνες, αναρωτιέμαι γιατί άργησε και να τις πάρει). Από την άλλη, όσο και να ψάξεις ευθύνες να του καταλογίσεις, εγώ δεν μπορώ να βρω κάτι της προκοπής. Εξαρτάται κάτω από ποιο πρίσμα θα το δει κανείς. Αν θέλουμε να το πάρουμε με τη λογική ότι φταίει, επειδή δεν μπορεί να φταίνει όλοι οι άλλοι και να μη φταίει καθόλου αυτός, τότε, φταίει. Αν από την άλλη σκεφτούμε ότι είναι αδύνατον να κοουτσάρει κανείς και να είναι και αλάνθαστος, τότε, πάλι φταίει σε κάποια ζητήματα. Αν, επίσης, αναλογιστούμε τι πραγματικά συνέβη στην ομάδα όσο καιρό την κοουτσάρει ο μπόλονι, τότε πραγματικά, σκέφτεσαι τι να του πεις και του μπόλονι... Εγώ πραγματικά, έφυγα πάλι τόσο σκασμένος από το γήπεδο, που καταλήγω στο συμπέρασμα ότι εφόσον όλοι λογικά ευθύνονται σε κάποιο βαθμό, ο ρουμάνος έχει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης, και, προπονητικά, με το φτωχό μου το μυαλό, βλέπω ότι τουλάχιστον έχει δοκιμάσει κυριολεκτικά τα πάντα.
Για τον κ. Αναστασιάδη οι παλιότεροι εδώ μέσα ξέρετε την άποψή μου. Όσο στηρίζω πεισματικά τον Μπόλονι, τόσο θλίβομαι με την αγνωμοσύνη και την πρεμούρα κάποιων, μην τυχόν και έπεφτε καμιά χαιρετούρα στον Αναστασιάδη. Είναι εχθρός του ΠΑΟΚ δηλαδή ο Αναστασιάδης και κουβαλάει κόμπλα να κερδίζει μόνο τον ΠΑΟΚ, όπως λυσσάνε και τα σκουλήκια (!!), όπως έγραψε κάποιος σήμερα στο τόπικ του ματς (!). Ανεξαρτήτως του ότι ο Αναστασιάδης έχει τα κολλήματά του (και γούσταρα που ποτέ δεν κρύφτηκε, και ας ήξερε ότι θα αποτελέσει αντικείμενο χλευασμού), είναι από τους ελάχιστους μπεσαλήδες που ακόμα κυκλοφορούν στο χώρο του ποδοσφαίρου, γι' αυτό και δεν περίμενα σήμερα ούτε θεατρινισμούς στην Τούμπα ούτε προσπάθεια να αποσπάσει καμιά χαιρετούρα ή κανά χλιαρό έστω παλαμάκι. Ήρθε, έκανε απλά τη δουλειά του χωρίς να προκαλέσει κάνεναν, κι έφυγε. Βέβαια, οι κλασικοί μυαλοπώληδες, θα μας πουν πάλι τα γνωστά, ότι με τις δηλώσεις του πούλησε πάλι ΠΑΟΚτσηδιλήκι και έγλειψε για να τον πάρουν πάλι στον ΠΑΟΚ...
Υ.Γ. Έχουμε αναγάγει την αλλαγή του ...Γιάννου σε έγκλημα ρε έγκο?