Author Topic: Laszlo Boloni  (Read 52161 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
Απ: Laszlo Boloni
« Reply #960 on: April 01, 2012, 22:19:57 »
εχει φυσικα, οταν βασικος ειναι ο τσουκαλας και αλλαγη ο παναγιωτουδης εχει μεγαλη ευθυνη ο λαζλο...
οταν το μονο στοπερ ειναι ο μπαφυ και ο χιαστοκατσικας φταιει ο λαζλο
οταν η αλλαγη του λινο ειναι ο σταφ και οταν μετα απο τοσα χρονια εξακολουθουμε να εχουμε τον πολωνο παντο στα δεξια φταιει ο λαζλο...
φυσικα και φταιει ο λαζλο αλλα οσο φταιει η διοικηση δε φταιει κανενας...ουτε καν οι παικτες δε φταινει...
σαρδελα ιζ μπακ λεμε...τοσο απλα...
ΥΓ το δεκαρι μας ειναι ο γιαννου, η τεταρτη αλλαγη περσι της καβαλας στους μπροστα...
ΥΓ λαζλο διωξε το χαλκια, παρε τα στατιστικα και δες οταν παιζει χαλκιας και μπαφυ ποσα τρωμε...βαλε γλυκο κατσικα ή παιξε με 9...
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #961 on: April 01, 2012, 22:49:38 »
che4α   για την συνεχιζομενη ξεφτιλά που ζουμε   φετος  στη  Τουμπα  φταιει  ΚΑΙ ο προπονητης
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #962 on: April 01, 2012, 23:44:33 »
Ο μπόλονι έχει όλο το δίκιο με το μέρος του. Άλλη ομάδα ανέλαβε, με άλλη διοίκηση και αυτην την στιγμή υπάρχει άλλη ομάδα σαφώς κατώτερων δυνατοτήτων με άλλη εντελώς διοίκηση. Το θέμα είναι όμως ότι και αυτός έχει μεγάλη ευθύνη. Πάρα πολύ μεγάλη θα έλεγα. Το είπα και μετά την τρίπολη. Και όταν τα λάθη είναι επαλαμβανόμενα παύουν να είναι απλά λάθη. Δηλαδή πάς με τσουκαλά αμυντικό χαφ και μπαλάφα σέντερ μπακ, δεν μπορεί ρε φίλε να τρώς  αντεπίθεση 5 αυτοί με 3 δικούς μας. Φύλαξε τον κώλο σου και το 0 πίσω και μπροστά θα βρείς ευκαιρία να βάλεις γκολ. Αφού ομάδα δεν έχουμε, παίκτες ποιοτικούς δεν έχουμε, τερματοφύλακα αξιόπιστο δεν έχουμε, έδρα δεν υπάρχει σε γήπεδο 30000 με 6-7 χιλιάδες κόσμο τι σκατά θέλεις και έχεις άμα χάνουμε την μπάλα απόσταση οι γραμμές 30 μέτρα. Παρέλαση στο γκολ κάνει αυτός που σουτάρει, λίνο δεν υπάρχει είναι πιο μπροστα και απο τον γεωργιάδη τα αμυντικά χαφ είναι μπροστά απο τον γιάννου που χάνει τη μπαλα  :smiley4: :smiley4: :smiley4: και τρώμε γκολ τζάμπα και βερεσε. Εγώ καταλαβαίνω ότι και ο μπόλονι θέλει να φύγει και η διοίκηση θέλει να τον σουτάρει και το ρεζουμέ είναι ότι εμείς θέλουμε να γλυτώσουμε τα φράγκα και αυτός να πάρει ότι μπορεί. Να θυμίσω μόνο ότι ο μπόλονι σήμερα έκανε ότι ακριβώς έκανε και ο παράσχος πριν 5 χρόνια. Έβαλε να κάνει ντεμπούτο ένας 17 χρονος παίκτης ενώ η ομάδα χάνει εύκολα κι όλας από ένα χωριό. Έτσι και ο παράσχος είχε βάλει τον κλάους που χάναμε 1-3 από την λάρισα για να κατευνασει την τούμπα τότε που βρίζαμε θεούς και δαίμονες. Και του γιάννου η αλλαγη λάθος. Παρόλο που έχει όλα τα δίκια με το μέρος του εδώ και λίγο καιρό από γκέλα σε γκέλα πάει .
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #963 on: April 01, 2012, 23:51:58 »
Εγώ τον προπονητή τον στηρίζω και τον σέβομαι απεριόριστα. Σήμερα με κανε εντύπωση η 1η αλλαγή του, οχι τόσο για το ποιόν έβαλε στην αλλαγή αλλα για ποιον έβγαλε. Δε μπορώ να το τεκμηριώσω βασιζόμενος στο (μοναδικό λάθος) που κάνει η αλλαγή στο κεντρο και με προβληματίζει, όχι για τις ικανότητες που έχει, αλλα για το πόσ αρρώστια έχουμε μέσα μας.

@Ακούω λάσπη μια ολόκληρη βδομάδα για έναν άνθρωπο που δεν θέλω πίσω στον ΠΑΟΚ ποτέ ξανά, αλλά αυτό δεν με κάνει ούτε αγνώμονα ούτε κολημένο. Και δεν ανέχομαι να υβρίζεται για την λάσπη που εκτόξευσε ο Κόλκας και η γνωστή αυλή περι φαξ κ γουμεναίων, λάσπη που ενίοτε εκτοξεύτηκε για τους 2 Ινδιάνους και άλλους πολλούς που δεν έκαναν τα χατίρια στην αυλή. Βέβαια η τσίμπλα ταίστηκε όταν δεν υπήρξε καμία παραγραφο, καμία καταγγελία κανένα καιόμενο ρεπορταζ για την περίοδο που μια αγωνιστική σεζόν ο ΠΑΟΚ έμεινε χωρίς προπονητή καθόλου, στις ορέξεις του τυπάκου με κλίση στις φτηνές γκόμενες και το φτηνό κοκορέτσι.  Υβρίστε τον για το οτι είναι γραφικός (γτ είναι πράγματι), γτ έχει θέμα με τους ξένους ποδοσφαιριστές, αλλά σήμερα για άλλη μια φορά, υποδειγματικά απέφυγε κ τα φώτα και τα σάλια.

@@Αν ισχύουν αυτά τα περι ειρωνειούλας με το χέρι στην καρδιά, τότε μην τολμήσει κανένας ΓΛΕΙΦΤΗΣ  ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ να αναζητήσει αυτουργούς για ο, τι προκαλείται και πάει να γίνει.

@ Καλό είναι να μαθαίνουμε απο τα λάθη μας και να κάνουμε κανένα ποστ όταν ποδοσφαιριστές που πιστεύουμε οτι πρέπει να ξεκινούν, ξεκινούν και γελάει ο κόσμος μαζί τους. Και δεν είμαι offtopik

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #964 on: April 02, 2012, 00:01:10 »
Οι δηλώσεις του δε, μ εκαναν ακόμα πιο χάλια.

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #965 on: April 02, 2012, 00:01:22 »
Club ποσο δίκιο έχεις για αυτα που αναφέρεις για τον Άγγελο..αλλα ο άγγελος τόλμησε κ αντιμιλησε στον μεγάλο ΠΑΟΚΑΡΑ κολκα...

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
« Reply #966 on: April 02, 2012, 00:27:09 »
κατα δηλωση του μεγα παοκαρχη κολκα: '' οσο ειμαι γω στον ΠΑΟΚ, αυτον δε προκειται να αφησω να ξαναρθει προπονητης''
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #967 on: April 02, 2012, 00:46:41 »
Μεγάλο έγκλημα η αλλαγή Γιάννου σήμερα. Και τεράστιες οι αποστάσεις στις γραμμές. Έχει κι αυτός ευθύνη.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #968 on: April 02, 2012, 00:57:33 »
Ο Μπόλονι, ό,τι και να γίνει, αποτελεί κεφάλαιο για το σημερινό κατάντημα. Είναι ολοφάνερο τελευταία ότι είναι στραβωμένος με διάφορα, και ίσως αυτό τον επηρεάζει σε κάποιο βαθμό, ίσως να πήρε τελικά και τις αποφάσεις του (που με όσα βιώνει τόσους μήνες, αναρωτιέμαι γιατί άργησε και να τις πάρει). Από την άλλη, όσο και να ψάξεις ευθύνες να του καταλογίσεις, εγώ δεν μπορώ να βρω κάτι της προκοπής. Εξαρτάται κάτω από ποιο πρίσμα θα το δει κανείς. Αν θέλουμε να το πάρουμε με τη λογική ότι φταίει, επειδή δεν μπορεί να φταίνει όλοι οι άλλοι και να μη φταίει καθόλου αυτός, τότε, φταίει. Αν από την άλλη σκεφτούμε ότι είναι αδύνατον να κοουτσάρει κανείς και να είναι και αλάνθαστος, τότε, πάλι φταίει σε κάποια ζητήματα. Αν, επίσης, αναλογιστούμε τι πραγματικά συνέβη στην ομάδα όσο καιρό την κοουτσάρει ο μπόλονι, τότε πραγματικά, σκέφτεσαι τι να του πεις και του μπόλονι... Εγώ πραγματικά, έφυγα πάλι τόσο σκασμένος από το γήπεδο, που καταλήγω στο συμπέρασμα ότι εφόσον όλοι λογικά ευθύνονται σε κάποιο βαθμό, ο ρουμάνος έχει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης, και, προπονητικά, με το φτωχό μου το μυαλό, βλέπω ότι τουλάχιστον έχει δοκιμάσει κυριολεκτικά τα πάντα.

Για τον κ. Αναστασιάδη οι παλιότεροι εδώ μέσα ξέρετε την άποψή μου. Όσο στηρίζω πεισματικά τον Μπόλονι, τόσο θλίβομαι με την αγνωμοσύνη και την πρεμούρα κάποιων, μην τυχόν και έπεφτε καμιά χαιρετούρα στον Αναστασιάδη. Είναι εχθρός του ΠΑΟΚ δηλαδή ο Αναστασιάδης και κουβαλάει κόμπλα να κερδίζει μόνο τον ΠΑΟΚ, όπως λυσσάνε και τα σκουλήκια (!!), όπως έγραψε κάποιος σήμερα στο τόπικ του ματς (!). Ανεξαρτήτως του ότι ο Αναστασιάδης έχει τα κολλήματά του (και γούσταρα που ποτέ δεν κρύφτηκε, και ας ήξερε ότι θα αποτελέσει αντικείμενο χλευασμού), είναι από τους ελάχιστους μπεσαλήδες που ακόμα κυκλοφορούν στο χώρο του ποδοσφαίρου, γι' αυτό και δεν περίμενα σήμερα ούτε θεατρινισμούς στην Τούμπα ούτε προσπάθεια να αποσπάσει καμιά χαιρετούρα ή κανά χλιαρό έστω παλαμάκι. Ήρθε, έκανε απλά τη δουλειά του χωρίς να προκαλέσει κάνεναν, κι έφυγε. Βέβαια, οι κλασικοί μυαλοπώληδες, θα μας πουν πάλι τα γνωστά, ότι με τις δηλώσεις του πούλησε πάλι ΠΑΟΚτσηδιλήκι και έγλειψε για να τον πάρουν πάλι στον ΠΑΟΚ...

Υ.Γ. Έχουμε αναγάγει την αλλαγή του ...Γιάννου σε έγκλημα ρε έγκο?
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

northeagle_4

• Guest
« Reply #969 on: April 02, 2012, 01:16:51 »
το χουμε ξαναπει δεν υπαρχει προπονητης που να μην κανει λαθη,αυτο το μεριδιο του αναλογει παντα και ειναι λογικο.εγω απλα αναρωτιεμαι αν καποιος απο αυτους που φαγωνονται με τον καλυτερο προπονητη που πατησε εδω και 20 χρονια στον ΠΑΟΚ εχει διαβασει τα ονοματα στην ενδεκαδα και τον παγκο σημερα.
    Λοιπον Χαλκιας (38 ) ,Τσιριλο (36 και ο γνωστος Τσιριλο), Μπαλάφας ( πουλεν αλλα για 10-15 λεπτα μαξιμουμ σε μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ),Μιρο (33 και ....), Λινο (35 και 1/5 ματς αξιοπρεπης ή καλος), Τσουκαλας ( διπλα σε Γκαρσια περσυ οκ,φετος ενα Μηδενικο),Λαζαρ( ο μονος ποιοτικος χαφ που επαιζε),Γιαννου (σιγουρα φερελπις αλλα και σιγουρα ανετοιμος για ΠΑΟΚ), Κλαους (αν δεν παρεις φασεις πως να σκοραρεις ? ) ,Κοντος (τι να πεις ? ....), Γεωργιαδης (1/5 ματς). Παγκο Παπαζογλου,Σταφυλιδης,Παναγιωτουδης,Νιμανι,Αποστολοπουλος,Γλυκος,Ρομπερτ).
   Σου λειπουν Φωτακης,Ιβιτς,Γκαρσια,Μαλεζας,Εττο δηλαδη 5 απο τους 7-8 συνολικα παικτες σου που μπορουν να σταθουν και μιλαμε για την αλλαγη Γιαννου,την εισοδο του πιτσιρικα ενω το ροστερ ειδικα με τετοιες απουσιες ειναι επιπεδου Κερκυρας. Αλλος λεει αφου δεν εχεις παικτες παιξε ταμπουρι,αποψη που δεν συμεριζομαι οποιος μπορει να παιξει στον ΠΑΟΚ ας το δειξει οι αλλοι μπουλο. δεν εισαι προοδευτικη ουτε θα σε κανει μια 3ετια με σαντος να γινεις.Οι δηλωσεις του Μπολονι ειναι ενδεικτικες οτι σκοπευει σε μεγαλη σκουπα ΑΝ εχουν το μυαλο και τα αρχιδια να τον αφησουν.
  Σε αντιθεση με αλλους εμενα η αλλαγη παναγιωτουδη μου ειπε πολλα...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #970 on: April 02, 2012, 10:14:40 »
@north, το να κάνει λάθη ο Lazlo μπορεί να μην είναι ευκολοχώνευτο αλλα είναι κατανοητό. δεν περιμένει κανείς το αλάνθαστο. λάθη δε κάνουν μόνο οι τεμπέληδες μαν.
ΑΛΛΑ είναι λίγο διαφορετικό το λάθος από την... εμμονή θες πες το, απο τη μαλακία θες πεστο, απο τη συννενοχή θες πες το... τεσπά όπως θες!

όταν ο Lazlo που οι περισσότεροι θεωρούμε σοβαρό προπονητή έχει βασικό παίκτη τον Σαλπιγγίδη κάπου πάει περίπατο η έννοια λάθος. ένα παίκτη ο οποίος σε 20 ματς φέτος δεν κατάφερε όχι να ξεχωρίσει αλλά ούτε να καταγράψει θετική προσπάθεια ρε στο ενεργητικό του. πρέπει να έκανε 5-7 φορές κάτι θετικό (δε μιλάμε για καλη εμφάνιση... απλά για θετική ενέργεια). σε τι τον διαφοροποιεί αυτό από τους άλλους που βάζει βγάζει ο Lazlo σε κάθε ματς; δε μπορεί να βάλει γκολ ούτε σε κενό τέρμα. Ακόμα και ο Σάκης και ο Μπαλάφας έδειξαν χθες ότι έχουν ένστικτο κιλλερ 4 φορές πιο πολύ από τον καργιόλη... ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΑΣΙΚΟΣ! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΓΗ!!!

ε ωραία μας προκαλείς κύριε Lazlo... απλά μας προκαλείς! ακούω βερεσε τα πρέπει να παίζει και τα πρέπει να κάνει. ας ξεκινήσει οκ. στο 50 που έχει απλά κάνει τη μια μαλακία μετά την άλλη έξω ρε...
Τι έχει να περιμένει ο κάθε παγκίτης του ΠΑΟΚ όταν ξέρει ότι ΟΤΙ και να δώσει στην προπόνηση, ΌΣΑ γκολ και να βάλει αν μπει αλλαγή στο 80 ή δε ξέρω τι άλλο πάλι ο φον δημητράκης θα είναι αναντικατάστατος. πείτε μου ποιος ο λόγος να προσπαθήσει να βελτιωθεί ο κάθε τσουκαλάς, πιτσιρικάς σκατάς δε ξέρω τι στον ΠΑΟΚ όταν βρέξει χιονίσει ο φον δημητράκης... θα είναι βασικός!!! και όλες οι καραμπόλες στην 11άδα ξεκινάνε από αυτόν;

ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο LAZLO και το ξαναγράφω... το έχει γαμήσει το σπίτι τελείως. απαξίωση στο ίδιο του το υλικό μετά την πλήρη απαξίωση της ΠΑΕ στην ομάδα. άσχημο να τους πληρώνει με το ίδιο νόμισμα γιατί την πληρώνει ο ΠΑΟΚ.

baron

• Guest
« Reply #971 on: April 02, 2012, 11:17:41 »
Η απάντηση δεν είναι απλή ?

Έχει φύγει ο άνθρωπος και όλοι το ξέρουν εκτος από μας.
Και η ομάδα στον αυτόματο

Offline pasas.4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #972 on: April 02, 2012, 13:31:29 »
η θηρα 4 λεει κατω τα χερια απο τον μπολονι γιαυτο θα πρεπει να την σεβαστειτε και να αφισετε τους σχολιαασμους.......

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #973 on: April 02, 2012, 18:49:53 »
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #974 on: April 02, 2012, 19:12:55 »
Εγώ καταλαβαίνω ότι και ο μπόλονι θέλει να φύγει και η διοίκηση θέλει να τον σουτάρει και το ρεζουμέ είναι ότι εμείς θέλουμε να γλυτώσουμε τα φράγκα και αυτός να πάρει ότι μπορεί.

και εγω το ιδιο αντιλαμβανομαι

Και η ομάδα στον αυτόματο

και αυτο σωστο.......
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #975 on: April 02, 2012, 21:04:46 »
αντε γαμησου και συ ρε..μεγαλο ονομα και παπαριες..εγω παντως δεν σε ηξερα..
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

ive4

• Guest
« Reply #976 on: April 02, 2012, 21:13:01 »
Και λάθη κάνει ο Μπόλονι και πολλά καλά έχει κάνει. Θα κριθεί μετά τα πλέι όφς. Τότε όμως οι δικαιολογίες θα είναι ελάχιστες γιατί όλες οι ομάδες που θα παίζουν στα πλέι οφς θα είναι στο ίδιο ή χειρότερο χάλι από εμάς.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #977 on: April 02, 2012, 23:11:20 »
αντε γαμησου και συ ρε..μεγαλο ονομα και παπαριες..εγω παντως δεν σε ηξερα..

:a1006: :a1006: :a1006: :a1006: :a1006:

Δωωωωωώσε!  :D :D :D
Πες τίποτα και για θοδωράκη και χαλκιά, και μετά για τον μεγάλο δον μεκάνικο, τον Λίπι της Πορτοβλαχίας
Ποιος μπόλονι μωρέ τώρα, ούτε η μάνα δεν τον ήξερε αυτόνανε να ουμ...

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #978 on: April 03, 2012, 00:33:28 »
πάλι βλέπω αρχίσαμε να κράζουμε ο ένας τον άλλον e?
στο χωριο μου λένε με κλανιές δεν βαφείς αυγά...με τι παίκτες να διαχειριστεί την "ομαδα" ο μπόλονι?με εντολή διοίκησις ο ένα metro k ένα μίλκο δεν βγαίνει από την 11ada ούτε με αίτηση(έτσι θέλω να πιστεύω)ας μην κράζουμε λοιπόν τον μπόλονι από τον φετινό ΠΑΟΚ είναι ότι πιο θετικό έχουμε.μακάρι να τον είχαμε την 1τι χρονια του (ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ OEOEOE)τέο τους k για να μην γίνω κουραστικός ένα πράγμα μονο ΑΔΕΡΦΙΑ ΞΥΠΝΑΤΕ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΟΝΟ         
                                                                                Π.Α.Ο.Κ. 

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #979 on: April 03, 2012, 00:59:35 »