Author Topic: Laszlo Boloni  (Read 51685 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
Απ: Laszlo Boloni
« Reply #740 on: January 22, 2012, 03:55:07 »
καλος χρυσος αλλα μας ζαλισες τα αρχιδια με τον κοντο.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #741 on: January 22, 2012, 09:27:38 »
Εσύ μία μέρα θα μας τρελάνεις όλους .... Που ήσουν τόσα χρόνια....
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #742 on: January 22, 2012, 10:27:23 »
ved το ξαναλέω, μας πουλάει και μας αγοράζει όλους.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #743 on: January 22, 2012, 12:17:27 »
t.b συμφωνω απολυτος μαζι σου!!!

αλλα και απο την αλλη αν κερδιζει η ομαδα και μου βγαλει και 5-6 φυντανια ας μας πουλαει φουμαρα!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #744 on: January 23, 2012, 19:39:34 »
http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/zhtw_apo_toys_neoys_nootropia_thura_4.1584904.html

"Ζητώ από τους νέους νοοτροπία Θύρα 4!"

"Σήμερα μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις, εγώ μπορώ να κάνω απεργία σήμερα;" αναρωτήθηκε αρχικά ο Ρουμάνος αστειευόμενος και συνέχισε μιλώντας για το ματς με τον Πανιώνιο: "Είμαι χαρούμενος που τελειώσαμε επιτυχημένα αυτό τον μαραθώνιο παιχνιδιών και θα έχουμε μια μέρα ρεπό πριν ετοιμάσουμε τον επόμενο μαραθώνιο. Σήμερα το παιχνίδι μας μου άρεσε ιδιατέρως, καναμε καλό ματς τα πρώτα 45 λεπτά. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που σκοράραμε νωρίς, στην διάρκεια του 1ου ημιχρόνου είχαμε ωραίες ενέργειες και προσπάθειες για ακόμη ένα γκολ".

Πρόσθεσε ότι: "Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι του Σαλπιγγίδη που έγινε πολλές φορές πλέι μέικερ και έβγαλε πολλές φορές ασίστ σε παίκτες όπως ο Ετο. Θα μου άρεζε βέβαια να βρει και εκείνος κάποιες ευκαιρίες για να κάνει και εκείνος κάπιοιο γκολ. Στο πρώτο μέρος οι Λίνο και Έτο πολλές φορές έπαιξαν σαν επιθετικοί στις πτέρυγες και όλα αυτά μαζί μου έδωσαν ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα χάσαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το παιχνίδι μετά την ωραία ενέργεια του Αθανασιάδη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλός μας πήρε περισσότερα ρίσκα".

Τόνισε πως: "Στο τελευταίο 20λεπτό με τις αλλαγές που κάναμε επανήλθε η ισορροπία, σίγουρα να κερδίσεις με 1-0 αυτό το ματς δεν είναι ένα σούπερ αποτέλεσμα αλλά απλώς ένα καλό σκορ. Επέλαξα να παίξω μαζί με Λίνο και Ετο για να προκαλέσω εκπλήξεις στον αντίπαλο από την δεύτερη και την τρίτη γραμμή και ο Λίνο ειδικά ήταν εξαιρετικά παρών σε τέτοιες καταστάσεις και νομίζω ότι έκανα μια καλή επιλογή παρά ότι δυστυχώς ο Σταφυλίδης έμεινε έξω. Οι παίκτες μου έδωσαν πολλά σήμερα. Οι παίκτες μου έδωσαν πάρα πολλά μέσα σε κρύες συνθήκες που θέλει να καταναλώσεις μεγαλύτερη ενέργεια, είμαι χαρούμενος που τελειώσαμε με θετικά αποτελέσματα την σειρά αγώνων".

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ επεσήμανε: "Είναι αλήθεια ότι δεν ήμασταν πολύ καλοί, αλλά υπήρξαν και πολλές φορές κάποια παιχνίδια που ήμασταν καλοί και χάσαμε 4 βαθμούς στην έδρα μας. Νομίζω ότι έχετε δίκιο όταν μιλάτε για αυτοσυγκέντρωση και υπεθυνότητα, αυτά τα πράγματα όταν τα έχεις αποδίδουν. Και είναι αλήθεια ότι εδώ και καιρό έχουμε θετικά αποτελέσματα και μακάρι ο Θεός να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε".

Για νεαρούς παίκτες και τις ευκαιρίες που παίρνουν ο προπονητής του "Δικεφάλου" έκανε ιδιαίτερη μνεία: "Ο Κατσικάς άρχισε ουσιαστικά το πρωτάθλημα την φετινή χρονιά. Επαιξε με τον Λεβαδειακό και ήταν ούτε καλός, ούτε κακός, είναι συνεχώς στο μυαλό μου, όποτε υπάρχει η δυνατότητα θα τον χρησιμοποιήσω. Μπορεί να κάνει πράγματα και να αποδειχτεί καλός ποδοσφαιριστής για τον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννου με επιβεβαιώνει, του λείπει μόνο η τελική ενέργεια, το γκολ, για να μου στείλει το μήνυμα ότι μπορώ να τον βάζω ακόμη πιο συχνά. Του λείπει μόνο ένα βήμα για να πάει και άλλο μπροστά. Τον Γλύκο εξακουλοθώ να τον θεωρώ από τους νεαρούς παίκτες, οι εξετάσεις του δεν είναι ένας αγώνας, είναι μια περίοδος. Ο Σταφυλίδης για λόγους τακτικής δεν αγωνίστηκε, αλλά ήταν και μια ημέρα άρρωστος μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πρέπει να μαθει να είναι δυνατός και μετά από δυνατό παιχνίδι. Σαφώς και δεν φεύγει από το μυαλό μας και σήμερα έκανα ένα δώρο στον Πόποβιτς, δεν ήταν εύκολο δώρο, αλλά παρόλα αυτά το να χρησιμοποιώ νέους είναι ένα μήνυμα στους παίκτες των Ακαδημιών ότι ανοίγουμε την πόρτα, τους δείχνουμε τον δρόμο. Το θέμα είναι να δούνε τον δρόμο είνα μακρύς και δύσκολος. Αυτό που ζητάω πρωταρχικά είναι να έχουν την νοοτροπια του ΠΑΟΚ και της Θύρας 4 για να προχωρήσουν".

Για το ζήτημα με τα παιχνίδια που διεξάγονται κοντά το ένα με το άλλο και την διαμαρτυρία του Ατρόμητου: "Περίμενετε να ζητήσω να γίνει το ματς μια ημέρα αργότερα; Δεν μπορώ να αλλάξω τα λόγια μου, σαφώς η μία ημέρα είναι ένα πλεονέκτημα απέναντί τους αλλά πρέπει να σκεφτούν ότι και εμείς παίξαμε συνεχόμενα παιχνίδια".

Για τις κινήσεις που γίνονται στο μεταγραφικό μέτωπο: "Δουλεύουμε καθημερινά για να βρούμε λύσεις για τον ΠΑΟΚ: "Κάποιες στιγμές πραγματικά βρίσκουμε ένα καλό όνομα με καλές συνθήκες για να έρθει εδώ. Και μετά πολλές φορές βλέπουμε ότι ίσως πρέπει να αλλαξουμε την αποψή μας. Εχουμε τρεις προτάσεις, για κάποιον παίκτη που μπορεί να έρθει και να αρχίσει αμέσως να παίζει. Εχουμε επίσης κατα νου κάποιους νεαρούς ξένους παίκτες, αλλα΄για να σας δώσω ξεκάθαρες απάντησεις θα χρειαστώ δύο με τρεις ημέρες υπομονή από την δικιά σας πλευρά. Επειδή όμως η γυναίκα μου είναι εδώ και αύριο θα πάω στο μουσείο και πρέπει να καθαρίσω το αυτοκινητό μου τώρα σας αφήνω!"

''Θα μου άρεζε βέβαια να βρει και εκείνος κάποιες ευκαιρίες για να κάνει και εκείνος κάπιοιο γκολ''
λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #745 on: January 26, 2012, 00:09:32 »
Καλος χρυσος αλλα οταν θα μιλας για τους οπαδους μας θα πλενεις πρωτα το στοματακι σου.Εσυ που δεν δεχεσε μαθηματα συμπεριφορας απο κανεναν,ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ?ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΡΟΥΤΟ?ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕ..

Αν εσυ δεν δεχεσε μαθηματα συμπεριφορας μία,οι οπαδοι του ΠΑΟΚ δεν δεχονται απο εσενα 100.Καταλαβες περαστικε?
« Last Edit: January 26, 2012, 00:20:42 by PAOK_VOLOS »

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #746 on: January 26, 2012, 00:22:59 »
Δεν ξέρω αν είναι καλός χρυσός, ούτε καταλαβαίνω γιατί απολαμβάνει την τόση ασυλία, η νοοτροπία που δείχνει η ομάδα είναι για γέλια, μόλις βάλουν μισό γκόλ όλοι πίσω ταμπούρι ανεξαρτήτως αντιπάλου. Αυτος τι κάνει για αυτό ? προπονητής δεν είναι ? έκανε τίποτα για να το αλλάξει ? ευθύνες δεν έχει ?
Ο γλύκος πρέπει να παίρνει όλο το βάρος επειδή η παε θέλει να στείλει κρέσιτς και χαλκιά ? και να τον κάνουμε σε 3 ματς απο 3ο τέρμα πρώτο και στα κρίσιμα ?
στα θετικά του οτι δεν τα μασάει για τις κάποιες απο τις μαλακίες που κάνει η παε (όχι όλες)

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #747 on: January 26, 2012, 00:34:54 »
Ξερίζωμα κι αυτόν. Και για τις δηλώσεις και για την εικόνα της ομάδας
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #748 on: January 26, 2012, 00:46:04 »
Φυγε γιατι θα τα χρεωσουν σε σενα. Φυγε οσο προλαβαινεις, γιατι με τις πρωτες ντουντουκες απο λειβαδιες και ξανθες θα σε βγαλουν χρεωμενο μεσα σε μια νυχτα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

antenapoume-4-

• Guest
« Reply #749 on: January 26, 2012, 00:51:24 »
καλα για την εικονα της ομαδος ο τελευταιος υπευθυνος ειναι.οπως και να το κανουμε ουτε τατο εχεις ουτε μητρογλου ουτε αναστασακο ουτε μπριτο ουτε σκονδρα.ακομα ο τελικος κυπελλου για τον ατρομητακο δεν ειναι κατι ιδιαιτερο οπως δηλωνει ο προπονητης του.που για μας επισκιασε τα παντα.ο ΠΑΟΚ εχει τους περισσοτερους χαμενους τελικους.αν αξιζε το τουμπεκι για εναν ακομα τελικο.τωρα για τις  απαραδεκτες δηλωσεις για τον κοσμο ιδιορυθμος ειναι τρελλα πουλαει περαστικος αφου συντομα θα φυγει.πουλαει την τρελα του κ αυτος επειδη τον παιρνει.ασε που οταν με το σαλπιγγιδη ξεφτυλιζεσαι ετσι μεσα στο γηπεδο χανεις τον τυχον σεβασμο σου και απο αλλους.εδω αποθεωνουν αυτον που εβριζαν τι να σκεφτει ο καθενας για το πως θα μιλησει.εδω εχουν προεδρο κλεφτη.τι να βγει να πει ο αλλος να καταγγειλει το ξεγυμνωμα της ομαδας με πωλησεις πρωτοκλασατων παικτων?ενα καλοκαιρι ολοκληρο ελεγε θελω 5 μεταγραφες και αντ αυτου πουληθηκαν και παικτες και γυρισε πισω ο τσιριλο.ενας συνδεσμος δε βγηκε να πει κανε μεταγραφες ρε πουστη η παρε το μπουλο κακοδιαχειριστη.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #750 on: January 26, 2012, 01:07:18 »
Φίλε, δεν με εννόησες, δεν κράζω μπόλονι.

antenapoume-4-

• Guest
« Reply #751 on: January 26, 2012, 01:22:55 »
δε το εγραψα για σενα αδερφε.παντως ο ΠΑΟΚ βρεθηκε μεσα σε λιγα χρονια να εχει στην 11αδα του παικτες που προ 3 ετιας δε θα τους ελεγες ουτε καν σαρδελα.αν το καλοκαιρι του σαλπιγγιδη σε ελεγε καποιος οτι μετα απο 3 χρονια θα παιζεις με τσιριλο μπαλαφα γλυκο γιαννου για παραδειγμα στα πλαισια του πλανου πρωταθλητισμου τι θα απαντουσες οπαδε του ΠΑΟΚ.τοτε ηταν κομπλεξικοι οσοι εκραζαν.αν δε φυγουν τα καρκινωματα απ τη ριζα δυστχως χαιρι δε βλεπουμε

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #752 on: January 26, 2012, 01:40:37 »
Η ποιότητα του ρόστερ μας αντικατοπτρίστηκε (και) σήμερα στις αλλαγές που ήρθαν από τον πάγκο, αλλαγές που, εάν δεν είναι αναγκαστικές, υποτίθεται ότι γίνονται για να βοηθήσουν μια ομάδα να αλλάξει τον ρου του παιχνιδιού: Ο χτυπημένος από λέπρα δώνης είχε να ρίξει μέσα έστω τάτο, μήτρογλου και μπριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιίτο, και ο μπόλονι είχε τα όπλα των σνάου (έστω αναγκαστικά), μπαλαφίνιο και τον παλαίμαχο βλαδίμηρο. Και τελικά, η πλάκα είναι ότι ο μπάφυ μπήκε μέσα και ήταν όντως ο καλύτερος παίκτης μας από ένα σημείο και μετά :'(.

Offline iroko

• Αποστολή
  • **
« Reply #753 on: January 26, 2012, 10:02:19 »
Στο τέλος θα μας πεις να σε ζητήσουμε και συγνώμη μίστερ, νωρίς μας πήρες χαμπάρι και μας πουλάς τρέλα γαμώ την ρουμανοουγγαρία σου και την ασυλία που απέκτησες μέσα σε 3 μήνες

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #754 on: January 26, 2012, 11:22:59 »
διάβασα τις δήλωσις του και δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί τα ακούει από χτες...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #755 on: January 26, 2012, 11:38:10 »
Φυγε γιατι θα τα χρεωσουν σε σενα.
Φυγε οσο προλαβαινεις, γιατι
με τις πρωτες ντουντουκες απο λειβαδιες και ξανθες
θα σε βγαλουν χρεωμενο μεσα σε μια νυχτα.

:notworthy:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

northeagle_4

• Guest
« Reply #756 on: January 26, 2012, 11:44:02 »
μονο που την εφαγε απο την αλλη γιατι δεν αρεσουν οι δηλωσεις του...πλεον.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #757 on: January 26, 2012, 12:02:37 »
To τραγικό forum απο χθες γίνεται τραγικότερο. Τελικά ο μέσος οπαδικός μας όρος φτάνει μέχρι εκεί : Να αρχίσουμε το κράξιμο μετά απο αποτέλεσμα. 6 μήνες που χτυπάνε κάποιοι ΚΑΜΠΑΝΕΣ για το που πάμε με μαθηματική ακρίβεια, πέρασαν ντούκου για το καλό του τίποτα.
Μέχρι και ο προπονητής φταίει που το παοκάκι δεν έχει ισοδύναμο του καραγκούνη που χθες έκανε πλάκα σ ολη την 11αδα μας , του Σκόνδρα και του dj του Μπουρναζίου στις Κολώνες. Όταν 2 βδομάδες μόλις μετά την πρόσληψή του, τα λεγε φόρα παρτίδα (ο πρώτος προπονητής στην ιστορία) προφανώς ήταν καλός. Επίσης ήταν καλός όταν έδινε σεμινάριο σύγχρονου Ευρωπαικού κοουτσαρίσματος μέσα στο Λονδίνο, στο καλύτερο α' μισό Π.Α.Ο.Κ. που χαμε να δούμε απο το '76.
Δύσκολα χωνεύεται οτι ο ατρόμητος είναι καλύτερη ομάδα απο έναν ΠΑΟΚ που διοικητικά αποξενώθηκε απο την οπαδική του ρίζα την τελευταία διετία. Οι ευθύνες ανήκουν ΟΛΕΣ στον κόσμο που για άλλη μια φορά, κατώτερος των περιστάσεων εδω και πολύ καιρό, περίμενε το αποτέλεσμα για να αγανακτήσει. 

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #758 on: January 26, 2012, 12:40:06 »
Συμφωνώ λέξη προς λέξη με το ποστ του club και εξακολουθώ να αναρωτιέμαι

Προσπαθώ να δώσω από το καλοκαίρι μια εξήγηση, γιατί ένας προπονητής με περγαμηνές, που θα μπορούσε άνετα να εργάζεται σε ομάδες επιπέδου τσάμπιονς λιγκ, που επισήμανε από την πρώτη στιγμή στη "διοίκηση" ότι δεν μπορεί να δουλέψει με το υπάρχον ρόστερ, παραμένει στον ΠΑΟΚ και δε σηκώνεται να φύγει. Ή τρώει φιλότιμο και νιώθει ότι δεν είναι σωστό μεσούσης της περιόδου, ή πίστεψε εσφαλμένα ελέω επιπέδου σούπα λίγκ ότι μπορεί να την παλέψει φέτος με γατάκια τύπου γεωργιάδη και ελπίζει ότι θα αλλάξει κάποια πράγματα, ή είναι απλά μαλάκας, γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι τον καύλωσε τόσο πολύ η όλη φάση ΠΑΟΚ.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #759 on: January 26, 2012, 12:53:16 »
Και γώ συμφωνώ με τα παραπάνω πόστ άλλα δεν μπορώ να μην δώ ότι για την χθεσινή ξεφτύλα έχει και αυτός τις δικές του ευθύνες,αγωνιστικές πάντα. Για μένα έχει ευ8ύνη που η ομάδα και κυρίως τα χαφ (φωτάκης - Λαζάρ) ήταν τόσο κουρασμένα,κακώς είχαν παίξει κ με τον πανιώνιο,όπως είναι φανερό πως δεν του βγήκε η επιλογή του γλύκου κ του ρομπερ αντί του σταφυλίδη.
Φυσικά κ τα λάθη του είναι ανθρώπινα κ (διπλά) κατανοητά μιας κ παλέυει με ένα (εξ αρχής) ελλειπές ρόστερ,όμως ακόμη κ σε αυτόν που αυτή την στιγμή είναι η μόνη μας ελπίδα για κάτι καλό στο μέλλον,η κριτική πρέπει να γίνεται κ η αληθεια να λέγεται
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ