Author Topic: Laszlo Boloni  (Read 50914 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Laszlo Boloni
« Reply #720 on: January 19, 2012, 04:33:58 »
Γιατι δεν τον κραζουμε για αυτα που λεει για κοντο τοσο καιρο ρε μαγκες? Δεν παιρνει χαρτακι απο Βασιλοπουλο-Κολκα και λοιπους? Κατα τα αλλα ειναι διαμαντι για τον ΠΑΟΚ και δεν πρεπει να τον χασουμε.. Επιλεκτικο κραξιμο uber alles..

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #721 on: January 19, 2012, 09:58:50 »
Τι απαίτηση να έχουμε από το Μπόλονι ρε αδερφέ να πει για τον πουτάνας γιο;

Ο Μπόλονι είναι ένας επαγγελματίας προπονητής που δεν είναι στον ΠΑΟΚ κ την Ελλάδα ούτε ένα χρόνο!

Αλίμονο να περιμένουμε από το Μπόλονι να σκεφτεί όπως εμείς! "εμείς" οι ίδιοι ξεπουλάμε τα ιδανικά μας!

Αυτός παίκτες βλέπει και επιλέγει ενδεκάδα!Ακόμα και τα συμβόλαια δουλειά της διοίκησης είναι!

Ε ναι και σε έναν ΠΑΟΚ σαρδέλας ο πουτάνας γιος μπορεί να φαίνεται γι αυτό ο Μπόλονι τον βάζει.

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #722 on: January 19, 2012, 10:14:43 »
O Ìðüëïíé óå ìåãÜëá êÝöéá

Ï ËÜóëï Ìðüëïíé Ýäùóå ìßá áíåðáíÜëçðôç óõíÝíôåõîç Ôýðïõ, êáèþò ëüãù ôçò áðåñãßáò ôùí äçìïóéïãñÜöùí Ýèåôå ï ßäéïò ôéò åñùôÞóåéò óôïí åáõôü ôïõ êáé áðáíôïýóå ìå ôïí ãíùóôü ôñüðï ôïõ.

Ï ðñïðïíçôÞò ôïõ ÐÁÏÊ îåêßíçóå ôçí ôïðïèÝôçóÞ ôïõ ìå ôçí ðáñáôÞñçóç üôé “óôçí Ïõããáñßá ãßíåôáé áðåñãßá ìüíï üôáí öåýãåé êüóìïò áðü ôá êñáôéêÜ êáíÜëéá. Ãéá ôïí éäéùôéêü ôïìÝá ïé äçìïóéïãñÜöïé äåí êÜíïõí áðåñãßåò...”

Ãéá ôïí áãþíá: “Äåí ðáßîáìå ðïëý êáëÜ, áëëÜ Þìáóôáí ðïëý äõíáôïß. ÊÜíáìå áñêåôÜ ëÜèç óôçí ôå÷íéêÞ, áëëÜ äåí êÜíáìå ôï ìåãÜëï ëÜèïò êáé áõôü åßíáé ðïëý óçìáíôéêü ãéá áãþíá ÊõðÝëëïõ. Åßìáé ÷áñïýìåíïò ãéá ôçí ðñüêñéóç êáé êõñßùò åðåéäÞ äåí ÷ñåéÜóôçêå íá ðáßîïõìå 120 ëåðôÜ. Åßðá ôçí ÊõñéáêÞ üôé èá óõíå÷ßóù íá ìéëþ ãéá ôïí êáôáñôéóìü ôïõ ðñïãñÜììáôïò ôùí áãùíéóôéêþí ìáò õðï÷ñåþóåùí, áëëÜ äåí èá ôï êÜíù ãéáôß äåí áêïýåé êáíåßò áõôÜ ðïõ ëÝù”.

Ãéá ôïí Áôñüìçôï ðïõ åßíáé ï áíôßðáëïò óôçí ðñïçìéôåëéêÞ öÜóç: “ÕðïèÝôù üôé èÝëåôå íá ìå ñùôÞóåôå ãéá ôïí Áôñüìçôï. ÁõôÞ ç ïìÜäá åßíáé ôþñá ðßóù ìáò óôï ðñùôÜèëçìá, áëëÜ åðåéäÞ Ý÷åé Ýíáí áãþíá ëéãüôåñï ìÜëëïí åßíáé ìðñïóôÜ ìáò. Óå áõôÜ ôá ðáé÷íßäéá äåí õðÜñ÷ïõí ìéêñïß êáé ìåãÜëïé. Óôï Êýðåëëï óõìâáßíïõí êáé åêðëÞîåéò, ãé áõôü ÷ôõðÜù îýëï”.

Ãéá ôïí Óáëðéããßäç: “ÖáíôÜæïìáé üôé èÝëåôå íá ìå ñùôÞóåôå ãéá ôïí Óáëðéããßäç. Ìïõ áñÝóåé ðïõ âëÝðù ìßá ëýóç óå áõôÞ ôçí éóôïñßá, ãéá Ýíáí ðïäïóöáéñéóôÞ ðïõ áñÝóåé óôç Èåóóáëïíßêç êáé óôïí ÐÁÏÊ. Åëðßæù óéãÜ óéãÜ íá áñÝóåé êáé óå ìÝíá. Ãßíïíôáé êÜðïéá âÞìáôá ðñïò áõôÞ ôçí êáôåýèõíóç”.

Ãéá ôïí áãþíá ìå ôïí Ðáíéþíéï: “Ðïëý äýóêïëï ìáôò, èÝëåé ðïëëÞ áäñåíáëßíç êáé ìåãÜëç áõôïóõãêÝíôñùóç ãéá íá ðÜñïõìå ôï ôñßðïíôï”

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=15350

êáé ôé áëëï íá ðåéò??
áìá åéíáé åäù ìéóï ÷ñïíï êáé å÷åé ðåñáóåé óôï ðåôóé ôïõ åôóé êé áëëéùò ìéá åñùôçóç ãéá ôïí êïíôï ðñåðåé íá ôçí áðáíôçóïõìå ôé áëëï íá ðåéò,êñéìá ðïõ âáæïõìå ôïí ðñïðïíçôç ìáò óå ôåôïéï ëïõêé.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #723 on: January 19, 2012, 10:17:54 »
Μουνιά θα ρχεστε στην Τούμπα και στο σφύριγμα λήξης θα κάθεστε προσοχή να ακούτε την Ρουμάνα χαρτορίχτρα, παιδί του Βελζεβούλ να σας λέει δεν πειράζει, next time....

Επειδή έχω λύσσα και πιστεύω πολύ στο βρώμικο μυαλό σου, επειδή ξέρω οτι κατάλαβες πως έμπλεξες με θαμνοειδή και ο Ιούνης είναι κοντά, ΠΑΡΤΟ ΕΣΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ πριν φύγεις.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #724 on: January 19, 2012, 10:21:57 »
Εμενα γιατι μου ακουγεται σαν να κοροιδευει;
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #725 on: January 19, 2012, 11:03:06 »
Σε αυτό θα συμφωνήσουμε όλοι: Πως κανείς δεν μπορεί να πει πότε ο τύπος ειρωνεύεται και πότε όχι. Η πλάκα όμως είναι ότι δεν κρατάει χαρακτήρα σε κανέναν. Φαντάζομαι ούτε στους οπαδούς. Είναι αλαζόνας και με αρέσει. Γιατί είναι και ικανός.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #726 on: January 19, 2012, 11:07:07 »
και γιατί επίσης έχει πάρει χαμπάρι την αμπαλοσύνη όλων στην Ελλάδα...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #727 on: January 19, 2012, 11:08:26 »
κοουτς μαθε τους λιγο ποδοσφαιρο γιατι τα μυαλα μας πονανε...ουτε μια επιθεση σοβαρη δεν ειδαμε χθες...
και παρακληση: βγαλε το τσιριλο...δεν αντεχω αλλο..το παλευω αλλα δε μου βγαινει
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #728 on: January 19, 2012, 12:49:00 »
Προπονηταρα ηδη εχει αρχισει να φαινεται το εργο σου. 12 ματς αηττητοι, με καποιες γκελες βεβαια αλλα δεν μπορω να πω οτι εχεις ευθυνη εσυ.
Το μονο που καταλογιζω στον Μπολονι ειναι η χρησιμοποιηση του Τσιριλο, και δεν υπαρχει η δικαιολογια του δεν εχει αλλο, ας εβαζε τον Γιασερ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #729 on: January 19, 2012, 13:48:14 »
Δεν εχει δελτιο ρε  :P
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #730 on: January 19, 2012, 19:31:48 »
 :'( :'( :'(
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

zagorakis

• Guest
« Reply #731 on: January 20, 2012, 21:53:19 »
«Στον ΠΑΟΚ αντέχουν οι σκληροί»

Ο Λάσλο Μπόλονι μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση για την ομάδα του, το βαρύ πρόγραμμά της, τους παίκτες που έφυγαν αλλά και τον αυριανό αγώνα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου.

Το κίνητρο, η ψυχολογία είναι στοιχεία ικανά να καλύψουν την κόπωση από τους διαδοχικούς αγώνες;

«Θα το δούμε ... αύριο. Είναι βέβαιο πως μέχρι σήμερα η συγκέντρωσή μας εστιάστηκε στην αποφόρτιση και τώρα ξεκινάμε να δουλεύουμε τα προβλήματα στη νοοτροπία. Έχω πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν πολύ καλή εμπειρία και ξέρω πως κάνουν τα πάντα για να συνεχίσουν εξίσου αποτελεσματικά αυτόν τον μαραθώνιο αγώνων»

Κόντρα στον Εργοτέλη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και απέναντι στην ΑΕΚ η ομάδα έδειξε συγκέντρωση, δύναμη, πάθος καταφέρνοντας να εξασφαλίσει το επιθυμητό γι« αυτήν. Είναι τα στοιχεία αυτά η απάντηση στον παράγοντα κόπωση;

«Ορισμένες φορές, δεν ξέρω πόσα χρόνια πριν, είχα ακούσει κάποιον να λέει πως »όταν η ομάδα είναι κουρασμένη είναι δύσκολο να είναι εντός του αγώνα«. Αυτό ισχύει, όμως η κατάσταση βελτιώνεται στο δεύτερο ημίχρονο. Βέβαια, γνωρίζουμε πως αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι σε έξι μέρες. Είναι πολύ αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε με καλά αποτελέσματα στην Τούμπα»

Με σημαντικές μονάδες να έχουν αποχωρήσει, οι υπόλοιποι παίκτες ανέβασαν απόδοση και προσπάθεια για να μη φανεί το κενό τους με τ» αποτελέσματα να δείχνουν πως το έχουν πετύχει. Αυτό δείχνει κάτι για τον χαρακτήρα της ομάδας συνολικά; Πως διαθέτει ιδιαίτερο και σκληρό χαρακτήρα δηλαδή;

«Στον ΠΑΟΚ είναι απαραίτητο να διαθέτεις σκληρό χαρακτήρα. Όταν βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ πρέπει να έχεις σκληρό και δυνατό χαρακτήρα. Διαφορετικά δεν μπορεί να είσαι ευτυχισμένος. Στους ποδοσφαιριστές που έφυγαν τους ευχόμαστε τα καλύτερα, αλλά η συγκέντρωσή μας τώρα είναι στην ομάδα. Αυτοί ανήκουν στο παρελθόν κι εμείς είμαστε εδώ επειδή μας ενδιαφέρει το παρόν και το μέλλον και δουλεύουμε με τον καλύτερο τρόπο γι« αυτά. Μέχρι τώρα δεν ήταν εύκολα. Αλλά οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν καλό και πολύ ενδιαφέρον κίνητρο. Και το να έχεις κίνητρο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα. Έτσι, ελπίζω πως μπορούμε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά ή και καλύτερα δίχως αυτούς».

Για την αυριανή, εντός έδρας, αναμέτρηση με Πανιώνιο

«Κι αυτοί έχουν χάσει ορισμένους παίκτες, όμως παρουσιάζει ενδιαφέρον πως δεν έχασαν τη συγκέντρωσή του κι αυτό, επαναλαμβάνω είναι πολύ ενδιαφέρον. Για μένα, έχουν μια πολύ καλή ομάδα και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το φανταστικό τους παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο. Οταν στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο δυνατοί, όπως κι ο αντίπαλος του. Γι» αυτό πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να κάνουμε καλό παιχνίδι εναντίον τους».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=15428

zagorakis

• Guest
« Reply #732 on: January 21, 2012, 22:08:10 »
«Υπομονή για μεταγραφές»

Ο Λάσλο Μπόλονι έκανε την ανάλυση του αγώνα και μίλησε για τους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ.

"Εγώ μπορώ να κάνω απεργία σήμερα και να μην κάνω δηλώσεις; Ή να κάνετε ερωτήσεις και να μην απαντάω; (σ.σ. σχόλιο για τρην πρόσφατη απεργία των δημοσιογράφων). Είμαι χαρούμενος που τελειώσαμε αυτό το μαραθώνιο παιχνιδιών και θα έχουμε μία μέρα ρεπό πριν ετοιμαστούμε για τον επόμενο μαραθώνιο. Μου άρεσε το παιχνίδι μας στο πρώτο μέρος, είμαι χαρούμενος που σκοράραμε νωρίς. Μου άρεσε το παιχνίδι του Σαλπιγγίδη που έγινε πλέι μέικερ και έβγαλε ασίστ στους παίκτες της δεξιάς πλευράς. Θα μου άρεσε να βρει και ο ίδιος κάποιες ευκαιρίες για να κάνει τελικά σουτ προς την αντίπαλη εστία. Στο πρώτο μέρος ο Λίνο και ο Έττο έπαιξαν αρκετά ως επιθετικοί στις πτέρυγες. Όλα αυτά μου έδωσαν ένα καλό πρώτο μέρος. Χάσαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το ματς με την ωραία ενέργεια του Αθανασιάδη. Στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος μας πήρε περισσότερα ρίσκα και στο τελευταίο εικοσάλεπτο με τις αλλαγές που κάναμε επανήλθε η ισορροπία. Το 1-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Επέλεξα να παίξω με Λίνο και Έττο για να προκαλέσουμε εκπλήξεις στον αντίπαλο από τη δεύτερη και την τρίτη γραμμή. Ειδικά ο Λίνο ήταν εξαιρετικά παρών σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Νομίζω ότι έκανα καλή επιλογη, αν και έμεινε έξω ο Σταφυλίδης. Οι ποδοσφαιριστές μου έδωσαν πολλά και σε κρύες συνθήκες. Όταν συμβαίνει αυτό η ενέργεια που καταναλώνεις είναι μεγαλύτερη και γι« αυτό είμαι χαρούμενος που τελειώνει έτσι αυτή η εβδομάδα", δήλωσε ο Ρουμάνος.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος από τις 6 Νοεμβρίου: "Είναι αλήθεια ότι δεν είμασταν πολύ καλά σε όλα τα ματς. Σε άλλα ήμασταν καλοί και χάσαμε τέσσερις βαθμούς στην έδρα μας. Έχετε δίκιο όταν μιλάτε για υπευθυνότητα και αυτοσυγκέντρωση. Όταν έχεις αυτά, αποδίδουν. Εδώ και καιρό έχουμε θετικά αποτελέσματα και αν μας ακούει ο Θεός μακάρι να συνεχίσουμε".

Για τις αλλαγές που έκανε και τους νέους παίκτες: " Ο Κατσικάς άρχισε το πρωτάθλημα ουσιαστικά το 2012. Ξεκίνησε με το ματς κόντρα στο Λεβαδειακό. Είναι στο μυαλό μας και όποτε υπάρχει ευκαιρία προσπαθώ να τον βάλω, επειδή μπορεί να κάνει πράγματα στο μέλλον. Ο Γιάννου με επιβεβαιώνει κάθε φορά. Του λείπει η τελική ενέργεια για να με πείσει να τον χρησιμοποιώ πιο συχνά. Του λείπει ένα βήμα για να ανέβει ένα επίπεδο. Πρέπει να μιλήσω για τον Γλύκο που τον θεωρώ νέο παίκτη μας. Οι εξετάσεις για εκείνον είναι μία περίοδος αγώνων και συνεχίζουμε. Ο Σταφυλίδης δεν αγωνίστηκε για λόγους τακτικής. Πρέπει να μάθει να είναι δυνατός μετά από δυνατά παιχνίδια. Σαφώς δε φεύγει από το μυαλό μας. Σήμερα έκανα ένα δώρο στον Πόποβιτς. Δεν ήταν εύκολο δώρο, αλλά το να χρησιμοποιώ αυτούς τους ποδοσφαιριστές είναι ένα μήνυμα για τις ακαδημίες μας. Ανοίγουμε την πόρτα, τους δείχνουμε το δρόμο, ο δρόμος θα είναι μακρύς και δύσκολος και αυτό που πρωταρχικά ζητώ από αυτούς είναι να έχουν τη νοοτροπία του ΠΑΟΚ και της Θύρας 4, γιατί έτσι μπορούν να προχωρήσουν".

Για τον αγώνα της Τετάρτης και τη διαμαρτυρία του Ατρόμητου: "Περιμένετε από την πλευρά μου να ζητήσω να γίνει το ματς μία μέρα αργότερα; Δεν μπορώ να αλλάξω τα λόγια μου. Η μία μέρα παραπάνω που έχουμε είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς σε σχέση με τον Ατρόμητο. Εμείς αυτό το έχουμε κάνει 3-4 φορές, να μην έχουμε δηλαδή μέρα ξεκούρασης, ενώ ο Ατρόμητος το έχει κάνει μία φορά".

Για τις μεταγραφές: "Δουλεύουμε καθημερινά για να βρούμε λύσεις για τον ΠΑΟΚ. Κάποιες στιγμές έχουμε καταλήξει σε ένα καλό όνομα με καλές συνθήκες για να έρθει εδώ. Και μετά, βλέπουμε ότι ίσως θα πρέπει να αλλάξουμε την άποψή μας. Μέχρι τώρα έχουμε τρεις προτάσεις, για κάποιον παίκτη που μπορεί να έρθει και να παίξει αμέσως. Έχουμε κατά νου κάποιους νεαρούς ξένους παίκτες, αλλά για να σας δώσω μία ξεκάθαρη απάντηση θα πρέπει να κάνετε υπομονή για 2-3 μέρες. Επειδή έχει έρθει η γυναίκα μου εδώ, αύριο θα πάω στο μουσείο. Επίσης πρέπει να πλύνω το αυτοκίνητό μου, γι» αυτό σας χαιρετώ".

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=15453

:prosk: :prosk: :prosk: :prosk:

Offline shpongle4

• Αποστολή
  • **
    • P.A.O.K. OLEO,P.A.O.K. OLEO,MES TH PUTANA THN A8HNA 8A TO LEW
« Reply #733 on: January 21, 2012, 23:03:16 »
Για τις αλλαγές που έκανε και τους νέους παίκτες: " Ο Κατσικάς άρχισε το πρωτάθλημα ουσιαστικά το 2012. Ξεκίνησε με το ματς κόντρα στο Λεβαδειακό. Είναι στο μυαλό μας και όποτε υπάρχει ευκαιρία προσπαθώ να τον βάλω, επειδή μπορεί να κάνει πράγματα στο μέλλον. Ο Γιάννου με επιβεβαιώνει κάθε φορά. Του λείπει η τελική ενέργεια για να με πείσει να τον χρησιμοποιώ πιο συχνά. Του λείπει ένα βήμα για να ανέβει ένα επίπεδο. Πρέπει να μιλήσω για τον Γλύκο που τον θεωρώ νέο παίκτη μας. Οι εξετάσεις για εκείνον είναι μία περίοδος αγώνων και συνεχίζουμε. Ο Σταφυλίδης δεν αγωνίστηκε για λόγους τακτικής. Πρέπει να μάθει να είναι δυνατός μετά από δυνατά παιχνίδια. Σαφώς δε φεύγει από το μυαλό μας. Σήμερα έκανα ένα δώρο στον Πόποβιτς. Δεν ήταν εύκολο δώρο, αλλά το να χρησιμοποιώ αυτούς τους ποδοσφαιριστές είναι ένα μήνυμα για τις ακαδημίες μας. Ανοίγουμε την πόρτα, τους δείχνουμε το δρόμο, ο δρόμος θα είναι μακρύς και δύσκολος και αυτό που πρωταρχικά ζητώ από αυτούς είναι να έχουν τη νοοτροπία του ΠΑΟΚ και της Θύρας 4, γιατί έτσι μπορούν να προχωρήσουν".

μετα απο τα τοσα βλαχοταραγα των βαλκανιων, της πορτογαλιας και του αγιου ορους...
επιτελους... ενας ανθρωπος που μιλαει ομορφα, απλα και πανω απο ολα ποδοσφαιρικα...
... με ονοματα και 8εσεις... ακρως τρελλα και ασπρομαυρα!!

giannis80

• Guest
« Reply #734 on: January 21, 2012, 23:11:22 »
3 χρόνια, δεν πιστεύω ο Σάντος να μπήκε στον κόπο να μάθει ποτέ τι εστί ΘΥΡΑ 4...
Καλά, δεν μιλάω για το περί νοοτροπίας....Ο Δον έπαιζε με τον Θρασύβουλο κι ο Μούσλι ξεκινούσε άμυνα από το κέντρο.

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #735 on: January 21, 2012, 23:31:04 »
Επειδή δεν πρέπει να είμαστε εμπαθείς, στην τελική όλοι τον ΠΑΟΚ λατρεύουμε και για το καλό του κράζουμε όταν κράζουμε,
πρέπει να πούμε μπράβο στη διοίκηση για την επιλογή Μπόλονι. Εϊναι ότι καλύτερο μπορούσαμε να έχουμε, μπράβο σε όλους.

jmjyiannis

• Guest
« Reply #736 on: January 22, 2012, 00:43:11 »
"...Επειδή έχει έρθει η γυναίκα μου εδώ, αύριο θα πάω στο μουσείο. Επίσης πρέπει να πλύνω το αυτοκίνητό μου, γι» αυτό σας χαιρετώ"

είσαι τρελοκομείο μάστορα.
Επισης είσαι ότι καλύτερο θα μπορούσε να μας είχε συμβεί αυτη τη δεδομένη στιγμή στο σύλλογο

Μπράβο στη διοίκηση που σ εέφερε και γρήγορα ένα συμβολαιάκι να μη σε πάρει και σένα η ΕΠΟ.

antenapoume-4-

• Guest
« Reply #737 on: January 22, 2012, 01:04:21 »
τεραστια μορφη ο λαζλο.στη διοκηση επειδη εχουν παιξει μπαλα ξερουν πως ο ρολος του προπονητη ειναι πολυ σημαντικος καθως μπορει μ ενα μετριο συνολο να εχει την ομαδα σε καλο επιπεδο.περισυ που ειχαμε δυνατο συνολο δεν ειχαμε προπονητη.ε φετος ξεπουλησαμε θεους και δαιμονες και πηραμε προπονητη.δε θελω να σκεφτομαι αν αντι για τον κοντο παιρναμε εκεινο το καλοκαιρι 2 παικτες και προπονητη το λαζλο πως θα ειχε απογειωθει ο ΠΑΟΚ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #738 on: January 22, 2012, 03:05:37 »
Επειδή δεν πρέπει να είμαστε εμπαθείς, στην τελική όλοι τον ΠΑΟΚ λατρεύουμε και για το καλό του κράζουμε όταν κράζουμε,
πρέπει να πούμε μπράβο στη διοίκηση για την επιλογή Μπόλονι. Εϊναι ότι καλύτερο μπορούσαμε να έχουμε, μπράβο σε όλους.

Μεινε για παντα Λαζλο  :) Βαριες κουβεντες, το ξερω, αλλα οταν καποια στιγμη ερθει η γκελα, τους παικτες θα κατηγορησω, οχι εσενα! (ειδικα οταν αφηνεις τον Τσιριλο εκτος αποστολης  ;D ;D ;D )
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #739 on: January 22, 2012, 03:14:13 »
o ρουμάνος μας πουλάει και μας αγοράζει όλους μας... γιατι και εμείς βλαχοταγαρα των βαλκανιων είμαστε.