Author Topic: Laszlo Boloni  (Read 51267 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
Απ: Laszlo Boloni
« Reply #680 on: January 03, 2012, 14:31:04 »
http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/mpoloni_adunato_na_ftasoyme_ekei_poy_thelw.1560582.html

για να δούμε ποσο θα αντέχει και αυτός

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #681 on: January 03, 2012, 15:16:38 »
''άλλα συμφώνησε με τον ατζέντη του και άλλα είδε όταν υπέγραψε, αλλά επικράτησε η επιθυμία του να κάτσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ.''
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #682 on: January 03, 2012, 15:26:32 »
συμπέρασμα; χαιρετάει και αυτός...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #683 on: January 03, 2012, 15:45:13 »
kαι πολύ κάθησε...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #684 on: January 03, 2012, 15:57:07 »
συμπέρασμα; χαιρετάει και αυτός...

Υπήρχε περίπτωση δλδ να κάτσει να ασχολείται με τους κατσικάδες και τους τσιρίλους? Αφου το πε ξεκάθαρα ο Μάστορας, μέχρι το καλοκαίρι είναι....Άσε που μέχρι τότε ο μηχανισμός παίζει να τον βγάλει κ φταίχτη

zagorakis

• Guest
« Reply #685 on: January 03, 2012, 18:25:52 »
"Έχω να μιλήσω 1,5 μήνα με Ρουμάνο δημοσιογράφο..."

Ο Λάσλο Μπόλονι διαψεύδει στο περιβάλλον του τα όσα φέρεται να έχει δηλώσει στη ρουμανική ιστοσελίδα "ziare.com"

Αρνητική έκπληξη δημιουργήθηκε στον Λάσλο Μπόλονι όταν πληροφορήθηκε τις δηλώσεις που φέρεται να έχει κάνει στην ιστοσελίδα "ziare.com", σύμφωνα με τις οποίες μιλά με πολύ αρνητικά σχόλια για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ.  Ο Ρουμάνος τεχνικός μετέφερε στο περιβάλλον του τον εκνευρισμό του για όσα του "χρεώνονται" ως δηλώσεις από τη ρουμανική ιστοσελίδα.

"Δεν έχω μιλήσει σε Ρουμάνο δημοσιογράφο εδώ και 1,5 μήνα, δεν ξέρω πώς βγαίνουν αυτά τα πράγματα" τόνισε χαρακτηριστικά ο 58χρονος κόουτς, ο οποίος, όπως τόνισαν στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου Βρύζας και Κωνσταντινίδης, είναι εδώ και καιρό ενήμερος για τις αποφάσεις που λαμβάνονται στο αγωνιστικό τμήμα και είχε ενημερωθεί για το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας με τον Κοντρέρας και την πιθανότητα πώλησης του Βιεϊρίνια.

http://olapaok.gr/podosfairo/Proponitis/exw_na_milhsw_1_5_mhna_me_roymano_dhmosiografo.1560905.html

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #686 on: January 03, 2012, 23:13:56 »
γιατι και να ειχε μιλησει τι θα ειχε πει που δεν θα ηταν αληθεια τις μαλακιες που διαδεχονται η μια την αλλη;
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #687 on: January 03, 2012, 23:52:38 »
Θυμίζει τη διάψευση Ζλάταν για τις δηλώσεις περί απληρωσιάς 7 μηνών...

zagorakis

• Guest
« Reply #688 on: January 04, 2012, 20:50:52 »
Ένας Μπόλονι, σκέτη απόλαυση

Η σημερινή συνέντευξη τύπου του Λάζλο Μπόλονι, δεν ήταν μια συνηθισμένη συνέντευξη τύπου μετά από ένα παιχνίδι. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, άνοιξε την καρδιά του στην αίθουσα τύπου της Τούμπας, μίλησε για τα πάντα...

Ο Μπόλονι έδειξε συνειδητοποιημένος για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες πρέπει να δουλέψει, αλλά κυρίως γι΄ αυτά που πρέπει να κάνει. Στήριξε τη διοίκηση, έστειλε μηνύματα στον κόσμο και κατέστησε σαφές τι πρέπει να περιμένουν όλοι. Αυτό που υποσχέθηκε, είναι θα το δώσει το "είναι" του, για να φέρει εις πέρας την αποστόλή του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ :

Για το παιχνίδι : «Συνήθως το να επανέρχεσαι μετά από μία διακοπή δεν είναι εύκολο και είμαι χαρούμενος, που σήμερα κερδίσαμε 3-1 χωρίς πολλά προβλήματα. Το να ξεκινάς με νίκη και να παίρνεις 3 βαθμούς είναι πάντα ένα καλό γεγονός. Το να σκοράρεις τρεις φορές είναι επίσης θετικό.

Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, με πολλές καλές περιπτώσεις και ευκαιρίες να σκοράρουμε, δυστυχώς μετά το εικοσάλεπτο σταματήσαμε την πίεσή μας. Νομίζω ότι το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο, και η νίκη ήρθε φυσιολογικά.

Για τη ζωή χωρίς Βιεϊρίνια και Κοντρέρας : Έφυγαν 4 παίκτες, αλλά προτιμώ να μιλάω για τους τρεις παίκτες. Τον Βιτόλο δεν τον ήξερα, ήξερα τον Αρίας, τον Κοντρέρας και τον Βιέρα. Τρεις πραγματικά μεγάλοι επαγγελματίες. Νομίζω ότι ο καθένας καταλαβαίνει ότι στη διοίκησή μας, κι εγώ είμαι λίγο στη διοίκηση, κανείς δεν είναι χαρούμενος, που έφυγαν τρεις από τους καλύτερους παίκτες μας.

Την ίδια απάντηση έδωσα και στο συμβούλιο. Ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας κι ο Κωνσταντινίδης με φώναξαν και με ρώτησαν τι σκέφτομαι. Τους είπα, γιατί με ρωτάτε, αφού ξέρετε την απάντησή μου, αισθάνομαι το ίδιο με εσάς. Σίγουρα ο καθένας είναι λίγο στεναχωρημένος, αλλά κι ο καθένας καταλαβαίνει.

Το συναίσθημά μου είναι το ίδιο με της διοίκηση. Σ΄ αυτή την περίοδο χάσαμε τρεις διεθνείς παίκτες, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποδεχτούμε αυτή την κατάσταση, αλλά κάποια προβλήματα δεν πρέπει να συνεχιστούν.

Τεχνικά κανείς δεν θέλει τέτοια πράγματα, αλλά η ζωή του συλλόγου δεν είναι μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι μόνο η προπόνηση, έχουμε οικονομικά θέματα, προβλήματα, έχουμε ακαδημίες, έχουμε γηπεδικές υποδομές, όταν χάνουμε τρεις παίκτες, σημαίνει ότι το κάναμε γιατί κάποιες άλλες προτεραιότητες είναι μπροστά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους 3 αυτούς ποδοσφαιριστές, για ότι έκαναν για τον ΠΑΟΚ. Για πολύ καιρό δεν θα τους ξεχάσει κανείς.

Αν η ζωή στον ΠΑΟΚ θα γίνει πιο δύσκολη; Η απάντηση είναι ναι. Αν η ερώτηση είναι αν είναι ένα πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ; Θα σας πω ναι. Ο πρώτος που πρέπει να πληρώσει συνήθως, είναι ο προπονητής. Πιστεύω στη διοίκησή μου, και στην εξυπνάδα των φιλάθλων μας.

Θέλω να υποσχεθώ ότι η δουλειά μας θα είναι πιο δυνατή, πιο έντονη και θα δουλέψουμε με στόχο να κάνουμε μια διαφορετική εικόνα για τον ΠΑΟΚ, με τους νέους παίκτες, με τους μεγαλύτερους, θα κάνουμε τα πάντα. Ότι μπορώ να κάνω, υπόσχομαι πως θα το κάνω.  Να μη φανεί τόσο μεγάλο το πρόβλημα.

Κανείς δεν μπορεί να κρατήσει τους καλύτερους παίκτες του. Ακόμη κι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί και πούλησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Κι εμείς δεν είμαστε Μάντσεστερ.

Για το αν αλλάζουν οι στόχοι; Θα πρέπει να επαναλαμβάνω συνέχεια, ότι ο στόχος μας είναι να δουλεύουμε καλά. Στόχος να δουλεύουμε καλά. Δεν ξέρει τι σημαίνει Τσάμπιονς Λιγκ κι ας θέλω να το κερδίσω, δεν ξέρω τι σημαίνει πρωτάθλημα, κι ας θέλω να το κερδίσω κι αυτό.

Τα αποτελέσματά μας δείχνουν ότι δουλέψαμε καλά μέχρι τώρα. Πήραμε μια δύσκολη πρόκριση στους ομίλους γιατί η Καρπάτι δεν είναι κακή ομάδα, κάναμε καλή πορεία στον όμιλο και πήραμε μια μεγάλη πρόκριση κι όλοι έβγαλαν το καπέλο στον ΠΑΟΚ. Μαζέψαμε πόντους στο Γιουρόπα Λιγκ, είχαμε καλά αποτελέσματα. Κάναμε νορμάλ αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, οι δύο ισοπαλίες και οι 4 χαμένοι πόντοι στην έδρα μας, αυτό μόνο μετανιώνω.

Παράλληλα το μπάτζετ μας έχει μειωθεί κι αυτός είναι ένας σημαντικός στόχος. Ξέρετε ότι για του χρόνου πρέπει να βάλεις εγγυήσεις στο τραπέζι για να παίξεις στην Ευρώπη. Εμείς δουλέψαμε και γι΄ αυτές τις εγγυήσεις.

Είμαι εδώ να δώσω ότι μπορώ. Θέλω να δουλέψω για τον ΠΑΟΚ, για τη διοίκησή μου, για τους ποδοσφαιριστές.

Για το αν θα αποκτηθεί παίκτης στη θέση του Βιεϊρινια: Ξέρετε τι σημαίνει μεταγραφή. Χρήματα. Να πάρουμε κάποιον δανεικό; Δεν μου αρέσει να δουλεύω για άλλους. Καλώς ή κακώς δουλεύεις για άλλους. Θα πω στην διοίκηση ότι έχουμε κάποιους νεαρούς παίκτες, πρέπει να τους κάναμε επαγγελματίες για να μπορούμε να τους χρησιμοποιούμε. Δουλεύουμε σκληρά με κάποια ονόματα για να κάνουμε κάποια προσθήκη, φυσιολογικά δύο μέρες πριν ένας παίκτης έπρεπε να είναι εδώ να τον δοκιμάσουμε. Για διάφορους λόγους δεν ήρθε. Ελπίζουμε ότι θα έρθει κι ελπίζουμε επίσης ότι μπορούμε να μιλήσουμε και με άλλους παίκτες.

Έχουμε κάποιους παίκτες που δεν έχουν μέχρι τώρα πολλές πιθανότητες να βελτιωθούν. Δεν είναι καλύτερο γι΄ αυτούς να πάνε να παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο παιχνίδι; Γιατί το επίπεδο του ΠΑΟΚ σήμερα είναι λίγο μεγάλο γι΄ αυτούς, έτσι θα αδειάσει λίγος χώρος να φέρουμε κάποιους παίκτες.

Μιλήσαμε για πολλούς παίκτες, αλλά δεν με ρώτησε κανείς για τον Σνάουτσνερ. Ο Μίρο είναι φανταστικός τύπος, αν είναι εδώ, θα δίνει τα πάντα. Αλλά τι μπορώ να κάνω σε έξι μήνες; Θέλω χώρο για κάποιους νέους να περάσουν από εξετάσεις. Για παράδειγμα ο Σταφυλίδης. Ξέρω ότι τον Μίρο αν τον βάλω την Κυριακή θα δώσει το καλύτερο, ο σεβασμός μου είναι πολύ μεγάλος γι΄ αυτόν.

Για τους Γλύκο, Κατσικάς, Γιάννου και Σταφυλίδη : Θα κάνω τα πάντα, ότι μπορώ, θα τα δώσω όλα για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ένας από τους τρόπους. Πιστέψτε με, υπάρχουν κάποιοι παίκτες στη Β΄ Γαλλίας, αλλά δεν θέλουμε μεταγραφές και ξέρετε το γιατί. Θα συνεχίσω να δουλεύω μ΄ αυτούς τους παίκτες γιατί είναι καλές λύσεις για τον ΠΑΟΚ. Ο ενθουσιασμός του Σταφυλίδη, το μαχητικό πνεύμα που έχει, θα δώσει ικανοποίηση στην Τούμπα. Αλλά δεν ξεχνώ το δεξί του πόδι (σ.σ. γι΄ αυτό τον έβαλε δεξί μπακ σήμερα!).

Ο Γιάννου ήταν θετικός, είναι έξυπνο παιδί, δεν ξέρω αν θα γίνει τοπ ποδοσφαιριστής, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ χρήσιμος. Και για τον Κλάους να μιλήσω, παίζουν ίδια θέση. Μπορεί να είναι δύο καλοί παίκτες. Πρέπει να δουλέψω για να βρω θέση και για τους δύο γιατί θέλω να χρησιμοποιώ τους καλύτερους μου παίκτες.

Ο Γλύκος έπαιξε τρία παιχνίδια, είναι καλύτερο να κάνει λάθος στο 3-0 σαν σήμερα, παρά στο 0-0. αλλά οι τερματοφύλακες, που ξεκινούν την καριέρα τους, στα πρώτα παιχνίδια, όλοι κάνουν λάθη. Σίγουρα υπάρχει όριο στα λάθη, αλλά πρέπει όλοι να το καταλάβουμε ότι πρέπει να βοήσουμε αυτούς τους παίκτες

Ο Κατσικάς έχει πολύ ποιότητα, σωματικά και τεχνικά, είναι δύσκολο να ξεκινήσει όλα τα παιχνίδια. Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα, είναι να του δείξω με ποια εξυπνάδα να χρησιμοποιήσει αυτά τα στοιχεία, που έχει.

Ο Γεωργιάδης, άλλος ένας νέος. Πρέπει να μάθει, να είναι το πρώτο βιολί. Όταν είσαι 2ο ή 3ο βιολί και λαθάκια να κάνεις δεν πειράζει. Χρειάζεται πνευματική ενέργεια. Έδειξε φανταστικά πράγματα στην Τότεναμ αλλά και άσχημα μετά.

Όλοι αυτοί οι παίκτες μπορούν να φτάσουν στην πρώτη γραμμή και εξαρτάται από το μυαλό τους.

Για το που μπορεί να φτάσει ο Βιεϊρίνια : Ότι έκανε ήδη εδώ, είναι πολύ καλό. Είμαι χαρούμενος γιατί πήγε στην Εθνική, τώρα στη Γερμανία, θα είναι πιο εύκολη η προσαρμογή του γιατί τεχνικά είναι πολύ δυνατός. Τακτικά γνωρίζει πολλά πράγματα. Θα είναι καλό να χάσει 2-3 κιλά, μέχρι να γευτεί τη γερμανική κουζίνα. Γιατί μ΄ αυτό τον τρόπο η προσαρμογή στο γερμανικό ποδόσφαιρο θα είναι πιο εύκολη»

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=14974

jmjyiannis

• Guest
« Reply #689 on: January 04, 2012, 21:05:36 »
Αν δεν το κατάλαβες προπονηταρά... επάνω σου στεκόμαστε.

ive4

• Guest
« Reply #690 on: January 04, 2012, 21:21:22 »
Το μήνυμα είναι σαφές για μία ακόμα φορά : Η ποιότητα της ομάδας θα πέσει, σύνθημά μας θα είναι <<ο τζάμπας ζει>> και η μόνη μας ικανοποίηση θα είναι να βλέπουμε παιδιά που φοράνε τον δικέφαλο από τα 10 τους.
Μπράβο του που αποδέχτηκε τον ρόλο του προπονητή με τέτοια δεδομένα. Ο προπονητής είναι το Α και Ω σε μία ομάδα και είμαστε τυχεροί που μένει .

August Spies

• Guest
« Reply #691 on: January 05, 2012, 17:58:45 »
Είναι λογικό να θέλει να διατηρήσει μια ηρεμία στην ομάδα και να προσπαθήσει (όσο γίνεται) να φύγει με θετικό πρόσημο το καλοκαίρι. Αυτό το θεωρώ τελειωμένο.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #692 on: January 05, 2012, 23:51:22 »
τωρα που φυγανε τα βαρια συμβολαια που μας βαρενανε θα φτιαξουν τα πραγματα
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

zagorakis

• Guest
« Reply #693 on: January 08, 2012, 17:33:33 »
«ØÜ÷íïõìå ëýóåéò üëïé ìáæß»

Ï ËÜóëï Ìðüëïíé óôÜèçêå óôéò åõêáéñßåò ðïõ äåí äçìéïýñãçóáí ïé ðáßêôåò ôïõ, ôüíéóå üôé ßóùò Ýðñåðå íá åß÷å âÜëåé íùñßôåñá ôïí ÑïìðÝñæ óôï ðáé÷íßäé êáé áíáöÝñèçêå óôï åíäéáöÝñïí ãéá ôïí Íéìáíß

Óôï ãåíéêü ôïõ ó÷üëéï ãéá ôïí áãþíá, ï ÑïõìÜíïò ôå÷íéêüò ôüíéóå üôé “¹ôáí Ýíá ðïëý äýóêïëï ðáé÷íßäé. ¹ñèáìå áñ÷éêÜ ãéá íá ìç ÷Üóïõìå êáé áí ìðïñïýóáìå íá ðáßñíáìå ôç íßêç. Ç éóïðáëßá ìðïñåß íá áðïäåé÷èåß êáëü áðïôÝëåóìá áí ôç óõíäõÜóïõìå ìå íßêç óôï åðüìåíï ìáôò. Óôï ðñþôï ìÝñïò Þìáóôáí ðéï äõíáôïß óôï ÷þñï ôïõ êÝíôñïõ, åß÷áìå åíäéáöÝñïõóá êáôï÷Þ ôçò ìðÜëáò, üìùò äõóôõ÷þò äåí êÜíáìå åõêáéñßåò ãéá ãêïë. Ðåñßìåíá íá âñïýìå êáëÝò åíÝñãåéåò óôçí ðëÜôç ôçò Üìõíáò ôçò ÎÜíèçò. Óôï äåýôåñï ìÝñïò Þìáóôáí áðüíôåò ãéá 10-15 ëåðôÜ êáé óå åêåßíï ôï óçìåßï ìáò ðßåóáí. Äõóôõ÷þò ðñÝðåé íá áðïäå÷èïýìå ôçí éóïðáëßá êáé ìÜëëïí Ýêáíá ëÜèïò ðïõ äåí Ýâáëá íùñßôåñá ôïí ÑïìðÝñæ. Ãéá ìÝíá Þôáí óçìáíôéêü ðáé÷íßäé êáé ÷áßñïìáé ãéá ôçí áõôïóõãêÝíôñùóç ôùí ðáéêôþí”.

Ãéá ôéò åðéèåôéêÝò ðñïóðÜèåéåò ôïõ ÐÁÏÊ: “Åß÷áìå äýï ðñïâëÞìáôá, äåí áíáæçôÞóáìå ôç ìðÜëá óôï ÷þñï êáé äåí äþóáìå ðÜóåò óôçí êáôÜëëçëç óôéãìÞ. Ôï ðñþôï óçìáíôéêü åßíáé íá åðéëÝîåéò ôçí êáôÜëëçëç óôéãìÞ ãéá ðÜóá êáé ôï äåýôåñï åßíáé íá ðçäÞîåé ï åðéèåôéêüò óôï óùóôü ÷ñüíï. Ïé åðéèåôéêïß ìáò äåí æÞôçóáí ôç ìðÜëá óôï ÷þñï, áëëÜ åßíáé áëÞèåéá üôé äåí åß÷áí êáé ðïëý ÷þñï”.

Ãéá ôéò ìåôáãñáöÝò: “ØÜ÷íïõìå ëýóåéò üëïé ìáæß. Äåí áðáéôþ ðïäïóöáéñéóôÝò. Ðñïóðáèïýìå íá âñïýìå ëýóåéò ðïõ èá ìáò âïçèÞóïõí. Ðñïóðáèþ íá äþóù ôçí åõêáéñßá óå ðáßêôåò ðïõ õðÜñ÷ïõí êáé åðßóçò ðñïóðáèïýìå íá äïêéìÜóïõìå íá âñïýìå êÜðïéïõò ðïäïóöáéñéóôÝò ðïõ íá äþóïõí ëýóåéò”.

Ãéá ôï åíäéáöÝñïí ó÷åôéêÜ ìå ôïí Íéìáíß: “Ôïí ãíùñßæù áðü ôç èçôåßá ìïõ óôç Ìïíáêü, Þôáí äéåèíÞò óôéò ìéêñÝò åèíéêÝò. Ôïí åß÷á ÷ñçóéìïðïéÞóåé üôáí áíôéìåôùðßæáìå åðéèåôéêÜ ðñïâëÞìáôá êáé åß÷å åíäéáöÝñïí. Äåí åß÷å ôçí áíáìåíüìåíç åîÝëéîç, ÷ùñßò íá ôïõ ëåßðåé ç ôá÷ýôçôá Þ ç ôå÷íéêÞ. Èá ôïí äù, èá äïýìå áí ìðïñåß íá áëëÜîåé ôñüðï óêÝøçò ôïõ óôï ðáé÷íßäé êáé ßóùò íá áðïôåëÝóåé ìßá ëýóç. Áí óõìöùíÞóù íá Ýñèåé ï ðïäïóöáéñéóôÞò, èá ðñÝðåé íá êïéôÜîïõìå íá ôïí ðÜñïõìå ãéá ðåñéóóüôåñï áðü Ýîé ìÞíåò. Äåí ðñüêåéôáé íá ðÜñïõìå ðáßêôç ãéá 3-4 ìÞíåò”.

Ãéá ôï ãåãïíüò üôé ï ÐÁÏÊ èá äþóåé ôñåéò áãþíåò óå Ýîé ìÝñåò: “Åßíáé ðïëý äýóêïëï íá Ý÷åéò ôñßá ðáé÷íßäéá. ÐåñéìÝíù ëßãï áêüìç, åðåéäÞ äåí åßíáé ôï ðñþôï ÷áæü ðñÜãìá ðïõ áíôéìåôùðßæù åäþ”.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=15084
« Last Edit: January 08, 2012, 17:40:29 by POYLEN-4- »

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #694 on: January 08, 2012, 17:40:44 »
“Åßíáé ðïëý äýóêïëï íá Ý÷åéò ôñßá ðáé÷íßäéá. ÐåñéìÝíù ëßãï áêüìç, åðåéäÞ äåí åßíáé ôï ðñþôï ÷áæü ðñÜãìá ðïõ áíôéìåôùðßæù åäþ”.

åìåéò íá äåéò îåíåñùìá...

zagorakis

• Guest
« Reply #695 on: January 08, 2012, 17:44:17 »
Επίσης το είπε και κάπως αλλιώς

Δε θέλω να μιλήσω αυτή τι στιγμή, θέλω να περιμένω. Δε θα είναι η πρώτη φορά που με ενοχλούν πράγματα εδώ στην Ελλάδα. Αν αποφασίσω να μιλήσω θα το κάνω με Γάλλο μεταφραστή".

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/de_zhtaw_paiktes_gnwrizw_thn_katastash.1567303.html

ive4

• Guest
« Reply #696 on: January 08, 2012, 23:46:03 »
2ο παιχνίδι με πειράματα (μετά από αυτό με την Κέρκυρα) και δεύτερη ισοπαλία 0-0. Μερικά πράγματα δεν είναι τυχαία.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #697 on: January 09, 2012, 00:06:34 »
XXXXXXXXXXXX
« Last Edit: January 09, 2012, 00:29:14 by HOMO PAOKUS »

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #698 on: January 09, 2012, 00:31:38 »
Ίσως έκανα λάθος που δεν έβαλα νωρίτερα το Ρομπέρ.

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/de_zhtaw_paiktes_gnwrizw_thn_katastash.1567303.html

Για αυτό σε πάω μεγάλε, γιατί τα λες έξω από τα δόντια και δεν κρύβεσαι πίσω από τίποτα. Μπορεί να έβαζες Ρομπερ από την αρχή να σερνόταν και πάλι να κράζαμε για την επιλογή σου, αλλά από τη στιγμή που μπαίνει και δείχνει 1 καλό στοιχείο(το οποίο μπορεί να ήταν και τυχαίο) και βγαίνεις και παραδέχεσαι ότι μπορεί να είχες κάνει κάτι διαφορετικό τότε σημαίνεις πως και ξες και δεν μασάς... Μπράβο από μένα, και ας φαίνεται αυτό σαν λογική και αυτονόητο.

@perseas, όταν φεύγει ο βασικός και αναντικατάστατος παίχτης εκείνης της μεριάς, και η 2η επιλογή, ο οποίος είναι παίχτης που ΕΣΥ έχεις ψήσει σιγά σιγά να μάθει αυτήν την θέση που δεν είναι η φυσική του, τραυματίζεται, τότε αν δεν κάνεις πείραμα τι θα κάνεις; Το ότι δεν πέτυχε δεν είναι κακό, αν το ξαναδοκιμάσει τότε να πεις κάτι. Για αυτό με Εργοτέλη θα φανούν αρκετά, τώρα είχε 2 μέρες κενό να φτιάξει ενδεκάδα χωρίς Βιερίνια-Γεωργιάδη για πρώτη φορά σε όλη την σεζόν...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #699 on: January 09, 2012, 00:40:35 »
2ο παιχνίδι με πειράματα (μετά από αυτό με την Κέρκυρα) και δεύτερη ισοπαλία 0-0. Μερικά πράγματα δεν είναι τυχαία.

και γω αυτο πιστεύω.
άσε που δε κανει αυτος ο ανθρωπος για τετοια ματς. θες ψημένος ανθρώπους, χρόνια στη πιάτσα που το κατέχουν να καθαρίζουν τέτοιου είδους ματς, εναν παρασχο, εναν τενε, κάποιον με εμπειρία να ξέρει να αντιμετωπίσει τετοιες καταστάσεις με ξανθες τριπολες και κερκυρες.

τι τον κρατάμε τσάμπα και πληρώνουμε ενα βουνό λεφτά.