Author Topic: Laszlo Boloni  (Read 50799 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Απ: Laszlo Boloni
« Reply #620 on: December 16, 2011, 02:56:18 »
ανικανοι να ανοιξετε φυστικη αιγινης

:'( :'( :'(

Lazlo μεινει φυγει, θα κανει καλο. Αν μεινει θα μας κανει ομαδα (με τους δικους του ορους πλεον) αν φυγει θα ανοιξει τους ασκους του αιολου. Οποτε εγω του βγαζω το καπελο, μιας και σε καθε περιπτωση ο κοσμος θα τον θυμαται με καλο τροπο. Ρουμανος ονομα και πραμα.

Μεινε ρε να παρουμε το ουεφα κι ασε τους σαουδαραβες να πουμε. Λες κι αμα γινεις 70 δεν θα μπορεις να πας εκει (ασε που μεχρι τοτε θα εχει περισσοτερα λευκα μουνια εκει..)
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #621 on: December 16, 2011, 05:01:16 »
εδω και 2 μηνες τον κραζουν κολκας και σια και μιλανε για μη αναστρεψιμη κατασταση μη δεσιμο με την ομαδα και τα συναφη...εφ οσον τον κραζουν οι συγκεκριμενοι εχει τελειωσει..δυστυχως αυτα τα μουνοπανα κανουν κουμαντο στον ΠΑΟΚ...με τα γαμωσιτε τους και τις γαμω αρθρογραφιες τους βγαζουν ευκολο χρημα και διαμορφωνουν συνειδησεις...

northeagle_4

• Guest
« Reply #622 on: December 16, 2011, 05:04:35 »
http://www.1926.gr/articles_details.php?keyi=42085&newsid=2

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. LUEDENSCHEID | László Bölöni
16/12/2011 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Μετά την πολύ μεγάλη πρόκριση και μάλιστα με την πρωτιά από τους ομίλους του Europa Leage με προπονητή τον László Bölöni εμείς οφείλουμε να πούμε στην διοίκηση τις ομάδας μας μονο ένα πράγμα:
ΖΑΓΟΡAΚΗ ΒΡYΖΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤH ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.

Δημοσιογράφοι εσείς είστε το καρκίνωμα του Π.Α.Ο.Κ.

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #623 on: December 16, 2011, 10:47:48 »
εδω και 2 μηνες τον κραζουν κολκας και σια και μιλανε για μη αναστρεψιμη κατασταση μη δεσιμο με την ομαδα και τα συναφη...

βεβαια luc, γιατι στον ΠΑΟΚ δεν χωράνε στυγνοί επαγγελματιες και τεχνοκρατες που κοιτανε μονο τη δουλεια τους κ οχι πως θα "δεθουν" και θα κανουν κολλητηληκια! Αυτη, για μενα προσωπικα, ειναι η πιο τραγικη διαπιστωση για την ομαδα μου κ ο λογος που δεν θα παει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μπροστα.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #624 on: December 16, 2011, 11:05:07 »
Δυστυχώς για εσάς μπουζουκόμυαλοι ποδοσφαιράνθρωποι με τα λαμέ, κάνατε το λάθος να κουβαλήσετε στον ΠΑΟΚ προπονητή με ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, που δεν κωλώνει να λέει αυτό που σκέφτεται. Μακάρι να μείνει ασφαλώς, γιατί σας ξεφτίλισε όλους σας, μπαλαδόφατσες της πούτσας και σαπιοκοιλιάδες μυρουδιάδες αρδ που άρχισαν -τρομάρα τους- να μετράνε και αντίστροφα, αλλά, αν τυχόν φύγει (γιατί εσείς και μόνο τον σπρώχνετε προς τα εκεί, τόσο καιρό θα μπορούσε άλλωστε ήδη να πάει αλλού), ξέρετε πολύ καλά ότι οι δήθεν δικαιολογίες περί μυθικής πρότασης των αράβων δε θα κατευνάσουν την οργή ούτε των γουναρικών που σας περιστοιχίζουν στις σουίτες και στα δερμάτινα της 1. Θόδωρα, φύγε μόνος σου, πριν να είναι πολύ αργά (αν δεν είναι ήδη), και πάρε μαζί σου σε κανα μιούζικ χολλ όλο τον βλαχοτρέντυ συρφετό που κουβάλησες να τρώει από τις τσέπες μας. Ο ΠΑΟΚ είναι λαός της γυφτιάς και της λεσιάς, όχι του σίβας και του καγιέν.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #625 on: December 16, 2011, 11:08:54 »
Áíôßäñáóç ÐÁÏÊ ãéá Ìðüëïíé…

¸êðëçîç Ýíéùóáí ïé ðáñÜãïíôåò ôïõ ÐÁÏÊ óôï Üêïõóìá ôùí äçëþóåùí ôïõ ËÜæëï Ìðüëïíé. ¼÷é üôé äåí Þîåñáí ãéá ôçí ðñüôáóç, äåí ðåñßìåíáí üìùò üôé áõôü ôï èÝìá èá ðÜñåé ôÝôïéá Ýêôáóç…

Áðü ôïí ÐÁÏÊ åðéâåâáéþíïõí üôé ï ËÜæëï Ìðüëïíé ôïõò åíçìÝñùóå ãéá ôçí ðñüôáóç ðïõ Ý÷åé áðü ÓáïõäéêÞ Áñáâßá…

«Ðåßôå ìïõ ôé óêÝöôåóôå íá êÜíåôå áðü åäþ êáé ðÝñá ìå ôçí ïìÜäá…» åßðå ï ÑïõìÜíïò êáé áðü ôïí ÐÁÏÊ ôïõ æÞôçóáí íá ðÜñåé îåêÜèáñç èÝóç:

«Èá ìåßíåé Þ èá öýãåéò;».

ÌÜëëïí ôçí ðñïâëçìÜôéóå áêüìç ðåñéóóüôåñï, áöïý óôïí ÄéêÝöáëï áíôéëáìâÜíïíôáé üôé ï ËÜæëï Ìðüëïíé äåí ìðïñåß íá äåèåß ìå ôçí ïìÜäá. Êáé áõôü áðïäåéêíýåôáé áðü áñêåôÝò êéíÞóåéò…

:D :D :D :D

ÌÝóá áðü ôï ñåðïñôÜæ ðñïêýðôåé üôé áí ï Ìðüëïíé ëýóåé ôçí óõíåñãáóßá ôïõ, èá ðñÝðåé íá ðëçñþóåé 300 ÷éëéÜäåò åõñþ ùò ñÞôñá.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=14451

ÐÏÕÔÁÍÁÓ ÃÉÏÉ ÐÏÕÓÔÑÁÊÉÁ ÁÕËÉÊÏÉ, ÃÁÌÙ ÔÏÍ ÐÑÏÅÄÑÏ ÓÁÓ ÊÁÉ ÏËÇ ÔÇÍ ÁÕËÇ

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #626 on: December 16, 2011, 11:19:33 »
http://www.1926.gr/articles_details.php?keyi=42085&newsid=2

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. LUEDENSCHEID | László Bölöni
16/12/2011 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

Μετά την πολύ μεγάλη πρόκριση και μάλιστα με την πρωτιά από τους ομίλους του Europa Leage με προπονητή τον László Bölöni εμείς οφείλουμε να πούμε στην διοίκηση τις ομάδας μας μονο ένα πράγμα:
ΖΑΓΟΡAΚΗ ΒΡYΖΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤH ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.

Δημοσιογράφοι εσείς είστε το καρκίνωμα του Π.Α.Ο.Κ.

λαθος...την δουλεια τους κανουν...καρκινωμα ειναι αυτοι που τους δινουν την εντολη να γραφουν τις μαλακιες...βλεπε διοικηση
My Own WoRST ENeMy.....

baron

• Guest
« Reply #627 on: December 16, 2011, 11:31:31 »
Τώρα εάν και συμφωνώ με τον πανικ

ήρεμα

σιγά μην παίρνει το luedenscheid εντολές από την διοίκηση

απλώς κλασικοί (και γραφικοί) έλληνες οπαδοί..

μέσα στην gkaula μας ας γράψουμε και καμια μαλακια..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #628 on: December 16, 2011, 11:42:05 »
Τι πλάκα και αυτό με το δέσιμο......δεν παίζονται στην εφευρητικότητα οι αρδ......

γαμώ τα σπίτια σας ρε πουστηδες...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #629 on: December 16, 2011, 12:01:15 »
Ευχαριστώ που παρόλο που δεν είχες καμιά σχέση με μας, είσαι ο μόνος τελικά που φεύγοντας σπάει το σπυρί και κάνει κι ένα καλό στην ομάδα. Αν και η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη για τον ΠΑΟΚ, αλλά εσύ την έκανες τη μαγκιά και δεν φεύγεις με Public relations και έχοντας χώσει την ομάδα μέχρι το λαιμό, σαν τον χέστη, τον πρίγκιπα και δεν συμμαζεύεται
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
« Reply #630 on: December 16, 2011, 12:06:05 »
όλα οκ του ετριξε τα δόντια ο σβούρας και ο ρουμάνος μάσησε και αναδιπλώθηκε και ειπε πως μένει.  Αρε τεραστιε παράγοντα σβούρα.!
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

northeagle_4

• Guest
« Reply #631 on: December 16, 2011, 12:07:26 »
Παιξε μπαλα τα γατακια τεραστιε Λαζλο !!

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #632 on: December 16, 2011, 12:21:05 »
μια αποθεωση εσυ και το πουλι την κυριακη και ολοι η παε να πα να γαμηθει
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #633 on: December 16, 2011, 12:22:50 »
το κακο ειναι οτι το συστημα δουλεψε ετσι που ο κοουτς αντι να βγει ενισχυμενος (με προσωπικες διαβεβαιωσεις απο διοικηση οτι δε θα αποδυναμωθει η ομαδα, οτι θα υπαρχει συγκεκριμνεο πλανο) τελικα βγαινει ο μαλακας της υποθεσης, χαρη στους αυτοκλητους σωτηρες της διοικησης και τα λοιπα παπαγαλακια που αναμασουν τα ουδεις αναντικαταστατος (λες και αντικατασταθηκε ο σαντος πχ ) ή τα η διοικηση οριζει το μπατχετ, ή το οτι δεν ενοιωσε ΠΑΟΚ ο μπολονις, (που μιλησε για θρησκεια στη Μακεδονια)

εγω μπολονοσκυλο δεν ειμαι και παικτικως δε ψηνομαι 100% και αλλιως τον εχω το ΠΑΟΚ στο κεφαλι μου (οχι παικτικως μιλωντας αλλα στη νοοτροπια περισσοτερο) αλλα ο λαζλος ειναι 100% προπονητης με γνωσεις, πειρα, αποδεδειγμενη δουλεια, οραμα και τεχνογνωσια...αυτα δε ξερω αν αντικαθιστανται...σιγουρα ναι...αλλα δε με ψηνει κανεις οτι η διοικηση αυτη αν φυγει ο λαζλος δε θα καταληξει παλι σε μακηδες και σε παυλους και ξανα να χασω αλλα δυο χρονια
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

thomas

• Guest
« Reply #634 on: December 16, 2011, 14:54:03 »
Παλικάρια στη διοίκηση σας το είπε ξεκάθαρα:ΜΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΑΜΕΣΩΣ.ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ.ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.

August Spies

• Guest
« Reply #635 on: December 16, 2011, 18:18:47 »
αυτό είπε και πολύ καλά έκανε.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #636 on: December 16, 2011, 19:59:41 »
Ε αφου δε δεθηκε με την ομαδα οπως λετε εκει στην ΠΑΕ, να τον διωξουμε.
Iq σκατου, φλωροι με dsquared απο το πανερι, ανικανοι να ανοιξετε φυστικη αιγινης...
@manos, θα τον κρατησουμε αφου πουλησουμε κρεσιτς 9 μυρια ;·)

9 μυρια;;;;μεσα δεν μασαω... :b191: εχω χαλκια
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

zagorakis

• Guest
« Reply #637 on: December 18, 2011, 18:11:05 »
Ο Μπόλονι έστειλε "καυτά" μηνύματα...

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον ίδιο από την Σαουδική Αραβία. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ακόμη έκανε λόγο για παίκτες που ίσως να μην έχει μέχρι το ματς με την Ουντινέζε, ενώ αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη

O Λάσλο Μπόλονι δεν θέλησε να ξεκαθαρίσει για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον ίδιο από την Σαουδική Αραβία. Πάντως ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει, ενώ μίλησε για το ρόστερ που πιθανότατα δεν θα είναι ίδιο μέχρι το ματς με την Ουντινέζε, αλλά και για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Αρχικά είπε: "Είμαι χαρούμενος γιατί μετά από μόνο δύο μέρες από το παιχνίδι με την Ρουμπίν κερδίσαμε. Ξέρερ πως είναι δύσκολο να προετοιμάζεις την ομάδα σε δύο μέρες. Είχα ζητήσει να είμαστε παρόντες στα τελευταλία τέσσερα ματς της σεζόν και χαίρομαι πως μέχρι στιγμής είναι έτσι. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο μέχρι εκεί που κάναμε την διαφορά. Πριν βάλουμε το γκολ χάσαμε ευκαιρίες και εκεί ήμουν θυμωμένος.

Και εκείνη την στιγμή ο Σαλπιγγίδης μας έκανε ένα δώρο και ετά τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Είχα δει ένα-δύο παιχνίδια της Δόξας. Ο νεαρός Βραζιλιάνος μας δημιούργησε προβλήματα μπροστά, όπως και ο Ουγγρος ποδοσφαιριστής τους. Για εμάς ήταν σημαντικό που χρησιμοπουήσαμε παίκτες φρέσκους και πρέπει τώρα να ρίξουμε την αυτοσυγκέντρωση μας στο ματς του Κυπέλλου γιατί ήταν το πιο σημαντικό για εμάς".

Για το θέμα με την πρόταση που έχει από την Σαουδική Αραβία: "Ξέρω πως αυτό το θέμα είναι σημαντικό για εσάς. Είδα τι φρενίτιδα έπιασε τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα. Ημουν ξεκάθαρος όσο το δυνατόν μπορούσα. Η αυτοσυγκέντρωση μου όμως τώρα είναι στο παιχνίδι για το Κύπελλο. Αυτό με νοιάζει τώρα".

Για το αν θα υπάρχει εξέλιξη μετά το ματς του Κυπέλλου: "Μόνο ο Θεός ξέρει..."

Για το τι δεν του άρεσε στο ματς με την Δόξα: "Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τις κάναμε γκολ, αυτό δεν μου άρεσε. Μετά επίσης τα γκολ που βάλαμε, θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα για να τελειώσουμε το ματς, όμως δεν το κάναμε. Είχαμε και κάποια λάθη στην τεχνική αλλά το γήπεδο δεν ήταν το κατάλληλο".

Για τον λόγο που η ομάδα "χαλάρωσε" μετά το 2-0: "Ημασταν κουρασμένοι. Ο Γκαρσία, ο οποίος είναι πολύ καλός παίκτης, έδειξε κάποια κούραση. Το θέμα αυτό είναι ψυχολογικό, μετά τεχνικό. Μας λείπει το φονικό ένστικτο. Γενικά είναι ψυχολογικό αλλά και θέμα τεχνικής. Σήμερα όμως ήταν και θέμα σωματικό. Σήμερα ο Κλάους μπορεί να μην έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά πρέπει να καταλάβει πως η θέση του θέλει υπευθυνότητα και να μοιράζει το παιχνίδι. Πρέπει εκεί να βελτιωθούμε".

Για τον Γλύκο: "Ο Γλύκος στα ματς που έπαιξε δεν ήταν δύσκολα. Παίζει γιατί είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Είναι σε ένα καλό δρόμο. Τα παιχνίδια δεν του έδωσαν δυνατότητα να δείξει πράγματα. Και πλέον πρέπει να δω τι θα γίνει με τους τερματοφύλακες".

Για την κλήρωση με την Ουντινέζε: "Δεν είναι η καλύτερη κλήρωση για εμάς. Είμαι χαρούμ,ενος που θα παίξουμε με μια δυνατή ομάδα που έρχεται από ένα δυνατό πρωτάθλημα. Θα είναι ένα δυνατό τεστ για εμάς. Για να πω παραπάνω πράγματα για εκείνο το παιχνίδι είναι νωρίς. Δεν ξέρω ακόμη καταρχής ποιους παίκτες ο ΠΑΟΚ θα βάλει στο Ουέφα. Ισως μερικοί παίκτες να φύγουν, δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να έρθει. Ετσι το να πώ κάποια πράγματα για αυτό το παιχνίδι είναι δύσκολο".

Για το θέμα με τον Σαλπιγγίδη και την θύρα 4: "Εχω παρευρεθεί 3-4 φορές σε ένα ωραίο θέματα. Χθες είχα μια συνάντηνση με 2-3 ανθρώπους από αυτό το θέαμα. Αυτό το θέαμα είναι από τις κερκίδες και είναι έτσι ένα πολεμικό παιχνίδι που γίνεται στην θυρα 4. Και νομίζω πως τις τελευταίες φορές το 95% που βρίσκονται εκεί είναι οι νικητές αυτής της μάχης. Και νομίζω πως το 95% χαίρονται με νίκες και ειδικά με ένα παίκτη, όπως ο Σαλπιγγίδης. Καταλαβαίνω πως αυτό είναι ένα δικό τους πρόβλημα και πως είναι μια διαμάχη μαζί του. Εγώ είμαι χαρούμενος όταν ο Σαλπιγγίδης μου δίνει λύσεις, όπως σήμερα, όπως το ματς με την Τότεναμ που έδωσε πολύ καλές απαντήσεις. Και πρέπει να πω ένα ευχαριστώ γι αυτό το θέαμα που μας παρουσιάζουν από τις κερκίδες. Καλά Χριστούγεννα..."

http://olapaok.gr/podosfairo/o_mpoloni_esteile_kayta_mhnumata.1542103.html

Offline pks

• Αποστολή
  • **
« Reply #638 on: December 18, 2011, 18:26:05 »
Πακιστανοί γράφουν τα ρεπορτάζ;

γεμάτα συντακτικά (και όχι μόνο) λάθη...

υπάρχουν φράσεις, ακόμα και ολόκληρες παράγραφοι, που δεν βγάζουν κανένα νόημα...

έλεος ρε πούστη μου

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #639 on: December 18, 2011, 18:58:07 »
ισως να μεταφραζουν φιλε...αν και δυσκολο οι πακιστανοι να μετεφραζαν λαθος τα αγγλικα σε ελληνικα...τωρα για τον κυριακο δεν ξερω