Author Topic: Laszlo Boloni  (Read 51575 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Απ: Laszlo Boloni
« Reply #580 on: November 29, 2011, 01:26:50 »
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΛΟΝΙ
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #581 on: December 01, 2011, 00:41:24 »
ρε ρουμανοσκυλο τον εκανες τον ραουνταπ πουτανα
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ
αλλα βγαλε εκεινο το πινελο εξω δεν αντεχουμε αλλο
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

ive4

• Guest
« Reply #582 on: December 01, 2011, 00:46:42 »
Πολύ καλη διαχείριση ειδικά μετα την αποβολή. Σωστή η προσέγγιση με πολλούς παίκτες στην ευθεία, απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε τη μπάλα συνέχεια οριζόντια και δε σούταρε έξω από την περιοχή. Πολλά μπράβο.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #583 on: December 01, 2011, 00:51:15 »
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΛΟΝΙ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #584 on: December 01, 2011, 01:20:27 »
Πάρε μπούλο ρε
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

giannis80

• Guest
« Reply #585 on: December 01, 2011, 01:28:09 »
Ακούστηκε - απο διοικητικούς κύκλους, γι'αυτό δεν το πολυπιστεύω - οτι έχει ξενερώσει και στις προπονήσεις π.χ. όταν ξεκινάνε τους δίνει την μπάλα και λέει ''παίξτε διπλό''. Ελπίζω να μην είναι αλήθεια και να συνεχίσει. Είναι δεδομένο οτι οι ευθύνες της δοίκησης όσον αφορά το χάλι στο πρωτάθλημα είναι μεγάλες αφού ανάγκασαν μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα να τους κάνουν (τους παίκτες) να παίζουν για την πάρτη τους (στην ευρώπη).

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #586 on: December 01, 2011, 01:29:53 »
LAZLO LAZLO OE OE OE OE OE OE OE OE OE LAZLO LAZLO OE OE OE OE OE OE OE OE OE

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #587 on: December 01, 2011, 01:39:33 »
ΚΟΨΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΡΕ
ΡΕ ΠΑΡΕ ΜΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΡΕ ΛΙΓΕ

κολκοτσοπανομανιαφυτο-4-

ΥΓ: σου το είπα από όταν ανέλαβες:
ΕΙΣΑΙ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΣ
.
Κάτι ήξερα;
Μάλλον ως ρομ, ταιριάζεις με τους ρωμιούς εδώ
ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΧΑΝΑΜΕ 7-0 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ
ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΛΝΑΝ ΑΠΟΨΕ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΙ ΕΓΩ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #588 on: December 01, 2011, 01:53:10 »
το συν 1 ειναι λιγο

συν 1926 ρε

apostolos

• Guest
« Reply #589 on: December 01, 2011, 02:02:19 »
To έξτρα αβαντάζ που δίνει αυτή η νίκη και πρόκριση είναι οτι κάτι πουτάνας γιοι που έιχαν αρχίσει σιγά σιγά και δημιουργούσαν κλίμα και κάτι άλλα νούμερα στη διοίκηση που είχαν αρχίσει να έχουν σκέψεις, τώρα θα το βουλώσουν όμορφα και θα κάτσουν στα αυγά τους.
Προχώρα Ευρώπη όσο μπορείς ρε βρωμόσκυλο, βγάλε και πιτσιρίκια, πάρε και το Κύπελλο αν αυτό είναι το πλάνο σου. Ό,τι νομίζεις εσύ. Σε εμπιστεύομαι 1000% βρωμιάρη, αλεπού, πορτοφολά, βαλκάνιε, σκατόγυφτε, ανώμαλε, βγάλε το βαλιτσάκι της διαστροφής με τα sadomazo σύνεργα και παίξε μπάλλα....

ΕΙΣΑΙ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΑΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΣ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #590 on: December 01, 2011, 06:36:13 »
μετράς αντίστροφα . . . το πε ο βασιλοπουλος. κάτι ξέρει.

ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ! ! ! !

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #591 on: December 01, 2011, 10:34:16 »
σε ευχαριστω για το μισαωρο καυλας που μου προσφερες.

να πανε να γαμηθουν ολοι,διοικηση που μαλλον ακομα δεν εχει καταλαβει ποιον εχει στον παγκο της ομαδας,παιχτες που σε κρεμανε γιατι διαλεγουν παιχνιδια.

βγαλε πιτσιρικια μαθε τους την μπαλα που γουσταρεις και εμεις θα ειμαστε διπλα σου!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #592 on: December 01, 2011, 11:17:54 »
Δεν θα υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα από το να διώξουν αυτόν τον τεράστιο προπονητή που μας φέρανε. Να τον αφήσουν να δουλέψει 3 χρόνια όπως ο χέστης και να του δώσουν τη δύναμη πληρώνοντας τους παίχτες να κάνει αυτά που θέλει.
Αυτό το πρώτο μισάωρο θα πρέπει να το δούνε όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες της γης 10 φορές στη σειρά και οι διοικούντες 20, γιατί δεν γίνεται ελλαδιστανική ομάδα να μπορεί να παίζει έτσι σε λίγους μήνες μόνο, ενώ προέρχεται από... αγρανάπαυση ενός έτους.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #593 on: December 01, 2011, 11:19:57 »
O προπονητής του ΠΑΟΚ δεν είναι τυχαίο μέγεθος στην Ευρώπη. Αυτό φαίνεται στις μικρές στιγμές. Στο μπλα μπλα - παραμύθιασμα του Ρέντναπ , στην χειραψία στο τέλος, στα κοντινά στον πάγκο.
Σεβασμό και τυφλή εμπιστοσύνη στον πρωταθλητή και Κυπελλούχο Πορτογαλίας, στον πρωταθλητή Βελγίου, αυτή τη σουπιά της Ρουμανίας, πολυτέλεια για τον Ευρωπαίο ΠΑΟΚ.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #594 on: December 01, 2011, 14:52:01 »
Διαφωνώ. Είναι για όλους τους τιμή να παίζουν και να σχετίζονται με οποιονδήποτε τρόπο με τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ. Καλός προπονητής ναι, ενδεχομένως και ο καλύτερος που είχαμε εδώ και χρόνια. Αλλά κανείς δεν είναι μεγαλύτερος από τον ΠΑΟΚ. Ούτε η all star 11άδα του Champions League.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #595 on: December 01, 2011, 15:17:39 »
Είδες πουθενά στο ποστ μου ν αναφέρω οτι ο Μπόλονι είναι μεγαλύτερο μέγεθος του ΠΑΟΚ? Ή οτι δεν είναι τιμή του να εργάζεται στον ΠΑΟΚ?

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #596 on: December 02, 2011, 00:09:38 »
Δεν θα υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα από το να διώξουν αυτόν τον τεράστιο προπονητή που μας φέρανε. Να τον αφήσουν να δουλέψει 3 χρόνια όπως ο χέστης και να του δώσουν τη δύναμη πληρώνοντας τους παίχτες να κάνει αυτά που θέλει.
Αυτό το πρώτο μισάωρο θα πρέπει να το δούνε όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες της γης 10 φορές στη σειρά και οι διοικούντες 20, γιατί δεν γίνεται ελλαδιστανική ομάδα να μπορεί να παίζει έτσι σε λίγους μήνες μόνο, ενώ προέρχεται από... αγρανάπαυση ενός έτους.

August Spies

• Guest
« Reply #597 on: December 02, 2011, 02:02:06 »
O προπονητής του ΠΑΟΚ δεν είναι τυχαίο μέγεθος στην Ευρώπη. Αυτό φαίνεται στις μικρές στιγμές. Στο μπλα μπλα - παραμύθιασμα του Ρέντναπ , στην χειραψία στο τέλος, στα κοντινά στον πάγκο.
Σεβασμό και τυφλή εμπιστοσύνη στον πρωταθλητή και Κυπελλούχο Πορτογαλίας, στον πρωταθλητή Βελγίου, αυτή τη σουπιά της Ρουμανίας, πολυτέλεια για τον Ευρωπαίο ΠΑΟΚ.

ΜΠΟΛΟΝΙ ΓΕΡΑ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ

zagorakis

• Guest
« Reply #598 on: December 14, 2011, 15:49:47 »
"Τα εκατομμύρια της Ρουμπίν και η πρόκριση"

Τι δήλωσε ο Λάσλο Μπόλονι για το ματς της Πέμπτης (15/12) με τη ρωσική ομάδα και για τη διαχείριση των συνεχόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ακόμη, τόνισε ότι δεν περίμενε ο ΠΑΟΚ να έχει προκριθεί πριν το τελευταίο ματς. "Πρώτοι και αήττητοι", επισήμανε στις δηλώσεις του ο Βιεϊρίνια

Μοναδικός στόχος του ΠΑΟΚ είναι η νίκη και η πρώτη θέση στον όμιλο, όπως συμφώνησαν στις δηλώσεις του ο Λάσλο Μπόλονι και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου μία μέρα πριν το τελευταίο ματς των ομίλων του Europa League.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στα εκατομμύρια της Ρουμπίν, στη διαχείριση του ρόστερ, αλλά και των συνεχόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ ταυτόχρονα τόνισε ότι δεν περίμενε ο "Δικέφαλος" να έχει πάρει το εισιτήριο για τους "32" του Europa League πριν ακόμη ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων, αλλά και ότι όταν ξεκινούσε η ευρωπαϊκή πορεία του "Δικεφάλου" δεν μπορούσε να προβλέψει ότι θα φτάσει ο ΠΑΟΚ τόσο ψηλά.

Αρχικά, δήλωσε ο Μπόλονι:

"Στην ομάδα μας έχουμε ένα πρόβλημα που είναι ο Κοντρέρας και δεν μπορεί να αγωνιστεί και θα διούμε αν μπορέσει να συμμετάσχει και ο Σαλπιγγίδης. Έχουμε μπροστά μας 36 ώρες και θα το δούμε. Είχαμε συζητήσει και παλαιότερα για αυτό το ματς και περιμέναμε να είναι το πιο καθοριστικό, αλλά σαφώς αυτό το παιχνίδι έχει τη σημασία του, αλλά όχι αυτή που περιμέναμε να έχει. Εγώ στη δουλειά μου πότε δε βάζω ένα και μοναδικό στόχο, βάλω πολλούς και μικρούς ταυτόχρονα. Σίγουρα αύριο (15/12) έχουμε μία σημαντική αποστολή, αλλά εξίσου σημαντικό είναι να δουλέψω με την ομάδα μου και να είμαστε καλοί στο παιχνίδι μας. Στο ματς με τη Ρούμπιν θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση".

Για το αν πίστευε όταν ξεκίνησε η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ, αν πίστευε ότι θα έχει προκριθεί στους "32" του Europa League και θα ήταν αήττητος: "Είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν μπορείς να σκεφτείς τόσο μακριά. Αφού μπήκαμε στους ομίλους, σκεφτήκαμε ότι μπορούμε να πάμε πιο μακριά. Είναι σημαντικό ότι κάναμε δύο βήματα, αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ τόσο μακριά".

Για το αν επηρεάζει το ματς με τη Δόξα σε αυτό με τη Ρουμπίν και πόσο θα επηρεάσει τον ΠΑΟΚ ότι πάει για δύο αποτελέσματα: "Σίγουρα είναι πλεονέκτημα τα δύο αποτελέσματα που επιδιώκουμε. Στην ομιλία μου προς τους παίκτες μου τους είχα πει να ξεκουραστούν για να είναι έτοιμοι στο ματς με τον Ατρόμητο και στη συνέχεια ότι πρέπει να δείξουν χαρακτήρα και να προετοιμαστούν έτοιμοι για αυτά τα τρία σημαντικά παιχνίδια και μόνο αν δείξουν την καλή τους εικόνα θα έχουμε αποτελέσματα. Και το να δείξουν την καλή τους πλευρά χρειάζεται ευφυΐα. Χρειάζονται εξυπνάδα για να κατανέμουν την εσωτερική τους ενέργεια. Δεν ξέρω αν όλοι καταλάβουν αυτό που λέω, αλλά η κατανομή ενέργειας ξεχωρίζει τους καλούς, από τους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι μετά το τέλος τριών παιχνιδιών θα δούμε ότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες".

Για την αποδέσμευση του Λεονάρντο: "Ξέρετε πολύ καλά ότι πρέπει να αλλάξουμε το μπάτζετ μας. Είναι ικανοποιημένος με τον Λίνο. Ο Λεονάρντο είναι ένας παίκτης πολύ σοβαρός, δούλεψε σκληρά και δεν έχω να πω τίποτα άλλο για τον ίδιο, αλλά σίγουρα έχω και τον Σταφυλίδη και τον Σνάουτσνερ και δεν μπορώ να έχω τέσσερις παίκτες για την ίδια θέση, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τους έχει. Ο ΠΑΟΚ πληρώνει ένα ποσά για να έχει ακαδημία. Όταν ήρθα εδώ, δεν είδα κάποιον από τις ακαδημίες να βρίσκεται στη 18αδα και ήθελα να αλλάξει αυτό. Θα ήθελα να έχω όλους τους παίκτες, αλλά στο τέλος του μήνα να έχω κι άλλα πράγματα".

Για τους μικρούς στόχους που είπε ότι βάζει, ποιοι είναι μερικοί από αυτοί: "Όταν μιλάω για στόχους μιλάω για κάτι που αφορά τη δουλειά μας. Ο στόχος βέβαια είναι να βγω πρώτος, αλλά είναι κι άλλα, όπως να βρω λύσεις. Είναι πράγματα που πρέπει να διορθώσω, όπως ότι είμαστε κακοί στο ψηλό παιχνίδι. Ξέρω πως να το διορθώσω αυτό, αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμη σε ικανοποιητικό επίπεδο. Η διακύμανση του παιχνιδιού μας είναι κάτι που με ενδιαφέρει και θέλω να βελτιώσω. Πρέπει να δώσουμε λύσεις με παιδιά από τις ακαδημίες, όπως ο Σταφυλίδης. Ο παίκτης δεν είναι έτοιμος, αλλά θέλω να τον φτιάξω και να τον ρίξω στα... βαθιά για να φτάσει σε υψηλό επίπεδο. Θέλω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο και να προωθήσω αν είναι δυνατό ακόμη δύο παίκτες από τις ακαδημίες. Σίγουρα η νίκη στο ματς με τη Ρούμπιν είναι ένας στόχος, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και η ρωσική ομάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει δαπανήσει πολλά εκατομμύρια για το ρόστερ της και εμείς δεν πρέπει να κλαιγόμαστε που μας λείπουν δέκα εκ. ευρώ".

Αρχικά, δήλωσε ο Βιεϊρίνια:

"Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε περάσει στην επομένη φάση, αλλά στόχος μας είναι να τερματίσουμε πρώτοι. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, το ίδιο σημαντικό με αυτό της προηγούμενης αγωνιστικής με την Τότεναμ. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για αυτό το ματς και ελπίζω να πάρουμε τη νίκη".

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: "Ξέρουμε τη Ρούμπιν και τα επικίνδυνα σημεία τους. Μας έδωσε ο προπονητής μας και κάποιες οδηγίες. Ίσως είναι πιο σημαντικό για τη Ρούμπιν ότι θέλει μόνο τη νίκη, αλλά εμείς έχουμε το πλεονέκτημα ότι παίζουμε μπροστά στο κοινό μας".

Για το αν αποτελεί επιπλέον κίνητρο ότι ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στην Ευρώπη για δέκα συνεχόμενα παιχνίδια: "Σίγουρα είναι ένα έξτρα κίνητρο, αλλά ένα παιχνίδι απέναντι σε ομάδα όπως τη Ρούμπιν αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο, αλλά και ότι είμαστε για πολλά παιχνίδια αήττητοι είναι κι αυτό είναι ένα κίνητρο".

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει πιο πολλούς στόχους στην Ευρώπη: "Σίγουρα θα θέλαμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στην Ευρώπη και μακάρι να πάμε πιο μακριά. Από εκεί και πέρα και στο πρωτάθλημα δείξαμε ότι παρουσιάζουμε μία βελτίωση και θέλουμε και εκεί να πάμε καλύτερα".

http://olapaok.gr/podosfairo/Europa_League/ta_ekatommuria_ths_roympin_kai_h_prokrish.1536339.html

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #599 on: December 15, 2011, 23:01:30 »
Μετά τις κερκίδες αδειάζει και ο πάγκος;