καταλα μαλλον ζεις σε αλλη πολη αδερφε για να λες αυτα με τις επιθεσεις.εδω η φαση ειναι αλλιως.
Και να τον διωξουν-φανε τον Μπολονι θα τους κλασουμε μια μαντρα αρχιδια.. ειμαστε για τον πουτσο τελειως..καλα να παθουμε.. επισκεψεις κατω απο σπιτια,επανασταση, θα σας γαμησουμε.. 3 λαλουν και 2 χορευουν.. εμεις μαζι για μια ζωη αετε αετε μπεεεεε οοοοοοο...
Δεν διαβάζετε προσεκτικά.
Δεν έγραψα πουθενά ούτε "θα έρθουμε κάτω από τα σπίτια σας" ούτε "θα σας γαμήσουμε" ούτε τίποτα τέτοιο.
Μιλάω θεωρητικά: "θα δούμε τέτοια άρθρα όταν αυτοί θα δούνε ο ένας τον άλλο στο νοσοκομείο επισκεπτήριο μετά από επίθεση αγνώστων κάτω από το σπίτι τους". Τη λύση λέω, ούτε απειλώ ούτε κάνω πρόβλεψη. Όπως θα μπορούσα να πω "όταν βρέξει πολύ, θα πλημμυρίσουμε" ή "όταν περάσω με κόκκινο θα στουκάρω".
Σε ένα βαθμό δικαιολογώ βέβαια το ότι με μπερδεύετε με άλλους (και δεν υποννοώ τίποτα για όσους το κάνουν, λίγο πιο πάνω το κάνει άλλωστε κι ένας δικός μου φίλος), αφού είναι γενικευμένη αυτή η τακτική της απειλής μέσω ίντερνετ, το να μιλάω στο δεύτερο πρόσωπο σε παίκτες, διοίκηση ή όποιον άλλον θέλω να απειλήσω κτλ. Απλώς διαφωνώ με τις απειλές.
Προσωπικά δεν το κάνω ποτέ, πολύ περισσότερο με γραπτά από το ίντερνετ, να απειλήσω παίκτες-διοίκηση-αρδ-κοράκια-αντιπάλους, το θεωρώ μαλακία και κακό συνήθειο, επειδή ακριβώς δε γίνεται ποτέ και αν κάποιος το έκανε, θα ήταν αστείο να το προαναγγέλλει δημοσίως. Μπορεί να βρίζω στο δεύτερο πρόσωπο, αλλά ποτέ δεν απειλώ.
Και συμφωνούμε απόλυτα, δεν πιστεύω ότι γίνεται κάτι τέτοιο σήμερα και κάνω έμμεσα κριτική: όσο δε γίνεται αυτό, όσο δεν το ΚΑΝΟΥΜΕ αυτό, ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ θα συνεχίσουν να κάνουν κουμάντο στον ΠΑΟΚ. Έχω κάνει πολλές φορές κριτική ότι κοιμάται ο λαός και τα δέχεται όλα αδιαμαρτύρητα.
Εδώ το άλλο το γέννημα της πουτάνας βγαίνει και ανταπαντά στα ίσα με ειρωνεία σε ανακοίνωση συνδέσμου και δεν τρέχει μία.
Και ναι antenapoume, ζω σε άλλη πόλη, όπου αν και μειοψηφία έμαθαν να με σέβονται οπαδικά όλοι ως ΠΑΟΚτσή. Μόνο που τα τελευταία χρόνια κάνουμε τα πάντα για να απαξιώσουμε την ιστορία μας, και το χειρότερο είναι ότι βάζουν το χεράκι τους πολλοί που έκαναν κάποτε πάρα πολλά για να έχω εγώ και κάθε νεότερος όπως εγώ αυτό τον καθολικό σεβασμό από αλλόθρησκους.
Για να επιστρέψουμε στο τόπικ, έχει τεράστια πλάκα που για εκατομμυριοστή φορά γινόμαστε όλοι προπονητές, αλλά πολύ περισσότερη πλάκα έχει που γίνεται προπονητής το κάθε τυρόγαλο αρδ και εστιάζει την κριτική του καθαρά σε αγωνιστικά θέματα.
Όταν πέρσυ τρώγαμε τις τριάρες και τις τεσσάρες από το ανύπαρκτο χανούμι και μας ξεφτύλιζε η κάθε κέρκυρα και ο κάθε ατρόμητος, δεν έτρεχε κάστανο. Ούτε έτριξε η καρέκλα του χάνου ούτε έκαναν σύσκεψη για ηλεκτροσόκ.Επίσης φοβερή πλάκα έχει που μέχρι πρόσφατα έκρυβαν ή αρνούνταν ότι υπάρχει θέμα πληρωμών και τώρα τονίζουν όλοι συνεχώς ότι το μίασμα είναι απλήρωτο, προκειμένου να εκθειάσουν τη στάση του που δε διαμαρτύρεται. Και φυσικά εστιάζουν όλοι εκεί και προσπερνάνε ως δεδομένο (ξαφνικά) το γιατί είναι απλήρωτος πάνω από ένα χρόνο.
Το έχω ξαναπεί: ας αναλάβει ο Αυτοκράτορας Θεόδωρος ΚΑΙ προπονητής με βοηθούς τον χοντρό, που από την πολλή μάσα στην παε δε βλέπει ούτε το πετσάκι του να πιάσει να τραβήξει καμιά μαλακία, και τον γελαδάρη τον τσοπάνογλου.
Ενοχλεί ο Μπόλονι που λέει ότι στόχος αυτής της σαρδελομάδας πρέπει να είναι η πεντάδα, ενώ ο χοντρός που έγραφε το καλοκαίρι "πάμε για πρωτάθλημα" είναι καλός.
Το ξαναλέω: αφού δε σας γαμάμε το σπίτι, τη μάνα και όλο το σόι μέχρι τρίτου βαθμού συγγένεια, καλά κάνετε ρε πουτάνες.