Author Topic: Laszlo Boloni  (Read 51749 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Απ: Laszlo Boloni
« Reply #280 on: August 26, 2011, 16:08:44 »
Ευχαριστώ πολύ τον Μιρτσέα Λουτσέσκου που μέσα από βίντεο αγώνων της ομάδας του μου έδειξε πως να αντιμετωπίσω την Καρπάτι
λαζο δεν λες τον μητσο να σου στειλει και κανεναν βραζιλιανο πακετο.. τοσους εχει στην σαχταρ

zagorakis

• Guest
« Reply #281 on: August 26, 2011, 18:52:30 »
"Άριστη φυσική κατάσταση και συγκέντρωση"

Ο Λάζλο Μπόλονι, στις πρώτες δηλώσεις του μετά την κλήρωση της φάσης των ομίλων του Europa League αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να ανταγωνιστεί την Τότεναμ και την Ρουμπίν Καζάν

Για την κλήρωση του Europa League: "Σε τέτοιες περιπτώσεις ένας προπονητής λέει ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί, όμως, εγώ θέλω να μιλήσω διαφορετικά. Ο όμιλος μας έχει δύο ομάδες υψηλού επιπέδου, την Τότεναμ και τη Ρουμπίν Καζάν. Για την τρίτη ομάδα δεν ξέρω κάτι, ωστόσο σε λίγο καιρό θα γνωρίζω πολλά γι' αυτήν. Πάντως, σε έναν τέτοιο όμιλο, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι η φυσική μας κατάσταση και η συγκέντρωση να είναι πάντοτε σε υψηλό επίπεδο".

Για το αν μπορεί να υπάρξει πιθανότητα οι παίκτες να παρουσιαστούν διαφορετικοί στο παιχνίδι με την Ξάνθη: "Νομίζω ότι έχω την ικανότητα να έχω την ίδια συγκέντρωση με κάθε αντίπαλο. Είδαμε ένα καλό παιχνίδι με την Καρπάτι και το ίδιο συμβαίνει με κάθε αντίπαλο".

Για το αν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πρέπει να ανέβουν επίπεδο για να σταθούν στο όμιλο: "Θα δούμε μέχρι εκείνα τα παιχνίδια. Για να φτάσουμε στο σημείο να παίζουμε με τις μεγάλες ομάδες, θα πρέπει να κερδίζουμε τα λεγόμενα μικρά παιχνίδια και αυτό ισχύει για όποιον ποδοσφαιριστή θέλει να παίξει σε υψηλό επίπεδο".

Για το κομμάτι των μεταγραφών:"Δεν είμαι εγώ αυτός που ζητάω, μιλάνε οι καταστάσεις γι' αυτό. Μιλάω καθημερινά με τη διοίκηση και αν είναι να κάνουμε κάτι θα το κάνουμε μαζί και όχι μόνος"

Για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος με πιο λίγες ομάδες: "Είναι μία πολύ ευαίσθητη κατάσταση και πρέπει να κατανοήσουμε τη Λίγκα γιατί προσπαθούν για το καλύτερο και πιστεύω ότι κάνουν το καλύτερο για όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/aristh_fysikh_katastash_kai_sygkentrwsh.1342859.html

zagorakis

• Guest
« Reply #282 on: August 27, 2011, 10:27:09 »
"Ο ΠΑΟΚ μπροστά με τους καλύτερους"

Τι δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος και τις βλέψεις που έχει ο ίδιος για τον ΠΑΟΚ

Ο Λάζλο Μπόλονι άνοιξε τα χαρτιά του στη NOVA εν όψει της νέας σεζόν και εξομολογήθηκε τις σκέψεις του, τόσο για το πώς κρίνει ο ίδιος τις δυνατότητες της ομάδας του, όσο και για τις βλέψεις που έχει για τον "Δικέφαλο".
Σχετικά με την ετοιμότητα της ομάδας του, είπε: «Όλα εξαρτώνται από την δύναμη της ομάδας, αν η ομάδα είναι έτοιμη, αν ξέρουν καλά ο ένας τον άλλον, γιατί είναι καιρό μαζί, τότε όλα θα είναι καλά. Στην περίπτωσή μας είναι λίγο δύσκολο, γιατί νομίζω ότι η ομάδα μας μέχρι στιγμής, δεν είναι στο 100% και έχουμε λίγα επίσημα ματς και για να βρούμε ρυθμό, αυτά δεν αρκούν. Η Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα στο μυαλό μου. Δεν είχα επαφές μόνο με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με άλλες ομάδες, και αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι αυτό που βρήκα εδώ είναι πανέμορφη ατμόσφαιρα, πανέμορφο κοινό και για αυτούς τους λόγους είμαι ήδη ικανοποιημένος που δουλεύω εδώ. Σίγουρα έχουμε και προβλήματα, αλλά ελπίζω πως μαζί με δουλειά, με τύχη, επίσης με δουλειά των παικτών, θα βρούμε λύσεις στα προβλήματά μας».
Για το χαρακτήρα της ομάδας τη νέα χρονιά: «Οι παίκτες που είναι μαζί μας από την αρχή της προετοιμασίας θα είναι έτοιμοι. Οι παίκτες που έχουν τραυματισμούς, οι παίκτες που άργησαν να έρθουν πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν στη φυσική κατάσταση και στην τακτική, πρέπει να δουλέψουν πολύ εκεί. Αυτό που μπορώ να πω για το πρωτάθλημα είναι ότι είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα αλλάξει το «προφίλ» του και θα πρέπει να είναι «μπροστά» με τους καλύτερους της Ελλάδας».
Σχετικά με το τι γνωρίζει για τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν ξέρω τίποτα για τους αντίπαλούς μας, είτε για τον πρώτο αντίπαλο, είτε για τους επόμενους. Ξέρω για τον Ολυμπιακό, γιατί έπαιξα εναντίον του πριν από δύο χρόνια, αλλά αυτό δεν συμβαίνει επειδή δεν σέβομαι τους αντιπάλους, αλλά γιατί δεν έχω χρόνο ακόμη να τους δω. Την κατάλληλη στιγμή θα το κάνω και για το πρωτάθλημα είμαι σίγουρος ότι, γενικά όταν «μπαίνεις» στο πρωτάθλημα σε μια χώρα, όπου έχεις προβλήματα για να αγοράσεις τους καλύτερους παίκτες, συνήθως οι ομάδες πρέπει να δουλεύουν σε φυσική κατάσταση και τακτική σε κορυφαίο επίπεδο. Οπότε νομίζω ότι όλες οι ομάδες στην κορυφή, αλλά και στις χαμηλές θέσεις θα έρχονται εδώ και θα μας περιμένουν με πολύ καλή τακτική και φυσική κατάσταση».

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/o_paok_mprosta_me_toys_kaluteroys.1343190.html

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #283 on: August 27, 2011, 17:38:42 »
Έχεις ζητήσεις 4 παίκτες επανελημένα, δεν σου φέρνουν κανέναν.... ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ σήκω και φύγε τώρα.

zagorakis

• Guest
« Reply #284 on: August 29, 2011, 00:23:58 »
«Èá êÜíù ôçí ðñïóåõ÷Þ ìïõ»

Ï ËÜæëï Ìðüëïíé ôá åßðå, ãéá ìéá áêüìç öïñÜ, Ýîù áðü ôá äüíôéá. Ìßëçóå ìåôáîý Üëëùí ãéá ôïí áãþíá ìå ôçí ÎÜíèç êáé ãéá ôç ìç õëïðïßçóç ôùí ìåôáãñáöþí. Ïé áôÜêåò ôïõ Þôáí ðÜëé ãéá… âéâëßï.

Óôçí áñ÷Þ ó÷ïëßáóå üôé «ðñÝðåé íá åßìáóôå ÷áñïýìåíïé, ìéá êáé ôåëåéþóáìå ìéá äýóêïëç åâäïìÜäá. Äå ÷Üóáìå óôçí Ïõêñáíßá êáé ìåôÜ áðü äýï - ôñåéò ìÝñåò óôçí ðñåìéÝñá ôïõ åëëçíéêïý ðñùôáèëÞìáôïò, êåñäßóáìå. Ðáñ´ üëï ðïõ äåí åßìáé éêáíïðïéçìÝíïò áéóèÜíïìáé ÷áñïýìåíïò ãéáôß åßíáé óçìáíôéêïß ïé ôñåéò âáèìïß óôçí ðñåìéÝñá. ÈÝëù íá äù ôï ðïôÞñé ìéóïãåìÜôï êé ü÷é ìéóïÜäåéï. Óßãïõñá èá ðéÝóù ôçí ïìÜäá ìïõ íá ðáßîåé êáëýôåñá êáé èá áó÷ïëçèþ êáé ìå ôï Üäåéï êïììÜôé» 

.
Óôç óõíÝ÷åéá ôùí äçëþóåþí ôïõ åðéóÞìáíå:

Ãéáôß ï ÐÁÏÊ áðåéëÞèçêå ôüóåò öïñÝò óôïí áãþíá: «Åß÷áí åõêáéñßåò ïé ðáßêôåò ôçò ÎÜíèçò ãéáôß åßíáé êáëïß ðáßêôåò êé åêåßíïé. Ç ÎÜíèç Þôáí áðåëåõèåñùìÝíïé áðü ôéò åõèýíåò êé áõôïß Þôáí êÜðïéïé áðü ôïõò ëüãïõò ðïõ ìáò ðßåóáí êé Ýêáíáí åõêáéñßåò».

Ãéá ôï ëüãï üôé Üñãçóå íá êÜíåé áëëáãÝò: «Óå áõôü äåí ðñÝðåé íá óáò äþóù ôçí áðÜíôçóç».

Ãéá ôï óýóôçìá ðïõ åðÝëåîå íá ðáßîåé óÞìåñá ï ÐÁÏÊ: «Êáôáñ÷Üò ìïõ áñÝóåé íá ðáßæù ðéï ìðñïóôÜ. ÊáôÜ äåýôåñïí ï Óáëðéããßäçò ðñïÝñ÷åôáé áðü ôñáõìáôéóìü êé Þèåëá íá ôïí âÜëù óå ñõèìü áãþíá åí üøåé ôùí õðï÷ñåþóåþí ôïõ ìå ôçí ÅèíéêÞ. ÓÞìåñá Ýêáíå ìéá êáëÞ ðñïðüíçóç».

Ãéá ôéò ìåôáãñáöÝò, ï ÑïõìÜíïò ðñïðïíçôÞò ôüíéóå: «Äåí åßíáé Ýíá ðñïóùðéêü ðëÜíï. Åßíáé Ýíá ìáæß ìå ôç äéïßêçóç êáé ðñïóðáèïýìå íá âñïýìå ëýóåéò. ÌÝ÷ñé ôþñá äåí êÜíáìå ìåãÜëá ðñÜãìáôá. ÁõôÞ åßíáé ç áëÞèåéá. Ïìùò åóåßò îÝñåôå êáëýôåñá ôçí êáôÜóôáóç êé áðü åìÝíá. Ãíùñßæåôå ðüóï äýóêïëï åßíáé íá öÝñïõìå ðïäïóöáéñéóôÝò. Êáé ÷èåò êáé óÞìåñá ìéëïýóá ìå ôïõò äéïéêïýíôåò ãéá ðáßêôåò. ÁõôÞí ôç óôéãìÞ Ý÷ïõìå ðÝíôå åðéèåôéêïýò. ÎÝñïõìå üôé äåí åßíáé áñêåôïß. Èá äïýìå áí èá ìðïñÝóïõìå íá âñïýìå ëýóç Þ ü÷é. ÌéëÞóáìå áêüìá ãéá Üëëåò èÝóåéò, óôéò ïðïßåò Ý÷ïõìå ìüíï Ýíáí ðïäïóöáéñéóôÞ. Ìáæß ðñïóðáèïýìå íá âñïýìå ôç ëýóç, áëëÜ ç ðñáãìáôéêüôçôá äåí åßíáé åýêïëç. Åß÷á ìéëÞóåé ãéá äýï ðáßêôåò, ôþñá áí Ýñèåé Ýíáò èá åßìáé ÷áñïýìåíïò».

Ãéá ôç äéáêïðÞ ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò åí üøåé ôùí áãþíùí ôùí åèíéêþí ïìÜäùí: «×ñåéáæüìáóôå íá åðéóôñÝøïõí ïé ôñáõìáôßåò, ôïýò ÷ñåéáæüìáóôå. Áêüìá êé ïé ÁèáíáóéÜäçò êáé ÃåùñãéÜäçò Ýðáéîáí ìå ðñïâëÞìáôá óÞìåñá. Äå ÷ñåéáæüìáóôå éäéáßôåñç äïõëåéÜ óôç öõóéêÞ êáôÜóôáóç. ÐñÝðåé íá äïõëÝøïõìå ðïëý óôçí êáôï÷Þ ôçò ìðÜëáò. Äåí ìðïñïýìå íá ôï äéäÜîïõìå åýêïëá. ÐÜíôùò êé åãþ èÝëù íá äïõëÝøù ìå ïñéóìÝíïõò ðïäïóöáéñéóôÝò. Ï ËÜæáñ åß÷å Ýíáí ôñáõìáôéóìü, åðÝóôñåøå, Ýðáèå Ýíáí Üëëïí êáé ôþñá ðñÝðåé íá ðÜåé óôçí ÅèíéêÞ. Åêåß åßíáé áäýíáôï íá äïõëÝøåé óôç öõóéêÞ êáôÜóôáóç. Ï ÊïíôñÝñáò êé ï Óáëðéããßäçò ðÜëé äåí ìðüñåóáí íá äïõëÝøïõí óôç öõóéêÞ êáôÜóôáóç, ìéá êáé ôþñá ðÜëé öåýãïõí ãéá ðáé÷íßäéá ìå ôéò ÅèíéêÝò».

Ãéá ôï áí åßíáé áíáãêáßá êÜðïéá ìåôáãñáöÞ åí üøåé ôùí äýóêïëùí õðï÷ñåþóåùí ôïõ ÐÁÏÊ óå ÅëëÜäá êé Åõñþðç, ôüíéóå: «Åëðßæù üôé èá êáôáöÝñïõìå óôï ôÝëïò íá öÝñïõìå Ýíáí Þ äýï ðïäïóöáéñéóôÝò. Ãé´ áõôü ôï ëüãï áýñéï ðïõ èá ðÜù óôçí ðáôñßäá ìïõ, èá äù ôç ãõíáßêá ìïõ êáé ìåôÜ èá ðÜù óôçí åêêëçóßá ãéá íá ðñïóåõ÷çèþ ëßãï».

Ãéá ôçí Ýíáñîç ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò ÷ùñßò ôñåéò ïìÜäåò: «Ç ïìïóðïíäßá… êïéìÞèçêå ëßãï. Áêïëïýèçóáí Ýíá âáëêáíéêü óýóôçìá ôïõ óéãÜ, óéãÜ. Ç ÏÕÅÖÁ ðÞñå ìéá ðïëý áõóôçñÞ áðüöáóç êáé ìå áõôü õðï÷ñÝùóå êáé ôç äéêÞ ìáò ïìïóðïíäßá. Êáëýôåñá, ðÜíôùò, íá ðáßñíåé ôç óùóôÞ áðüöáóç áñãïðïñçìÝíá, ðáñÜ êáèüëïõ».

Ãéá ôç óõìðåñéöïñÜ ôùí öéëÜèëùí êáé ôç äéáêïðÞ óôï ìáôò: «Ïé ößëáèëïß ìáò åßíáé öáíôáóôéêïß, áëëÜ ðñÝðåé íá êáôáëÜâïõí üôé èá õðÜñ÷åé Ýíá üñéï. Ëßãá ÷ñüíéá ðñéí áêïýãáìå íá êÜíïõí Þ÷ïõò ðéèÞêùí ãéá ìáýñïõò ðïäïóöáéñéóôÝò. Áõôü ôÝëåéùóå êé åßíáé êáëü ðñÜãìá. Ïëïé ìáò ðñÝðåé íá êáôáíïïýìå ôéò áðïöÜóåéò ôçò ïìïóðïíäßáò, áëëÜ êé åêåßíïé ìå ôç óåéñÜ ôïõò ðñÝðåé íá äßíïõí êáëÜ ðáñáäåßãìáôá».

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11204

"Ðñïôéìþ ôï ìéóïãåìÜôï ðïôÞñé ôïõ ÐÁÏÊ"

Ìüíï ôï áðïôÝëåóìá êáé ü÷é ç åìöÜíéóç ôïõ ÐÁÏÊ óôïí áãþíá ìå ôçí ÎÜíèç ÷áñïðïßçóå ôïí ËÜæëï Ìðüëïíé. Ôá åãêùìéáóôéêÜ ó÷üëéá ðïõ Ýêáíå ãéá ôïí ÄçìÞôñç Óáëðéããßäç êáé ôé äÞëùóå ãéá ôéò ìåôáãñáöÝò

ÉêáíïðïéçìÝíïò, ü÷é üìùò ÷áñïýìåíïò ãéá ôç íßêç êüíôñá óôç ÎÜíèç åìöáíßóôçêå ï ËÜæëï Ìðüëïíé. Ï ÑïõìÜíïò ìßëçóå ìåôáîý Üëëùí ãéá ôçí åìöÜíéóç áðÝíáíôé óôçí áêñéôéêÞ ïìÜäá, ôá èåôéêÜ óôïé÷åßá ðïõ èÝëåé íá êñáôÞóåé áðü ôï óõãêåêñéìÝíï ìáôò áëëÜ êáé ãéá ôá ìåôáãñáöéêÜ æçôÞìáôá. ÁíáëõôéêÜ:

"Åßìáóôå ðïëý ÷áñïýìåíïé ãéá ôçí åâäïìÜäá ðïõ ôåëåéþóáìå. Äåí ÷Üóáìå áðü ôçí ÊáñðÜôé êáé ôñåéò ìÝñåò áñãüôåñá íéêÞóáìå ôçí ÎÜíèç. ÐñÝðåé íá ðù ðùò ðáñüôé äåí åßìáé éêáíïðïéçìÝíïò åßìáé ÷áñïýìåíïò ãéá ôçí íßêç"

Ãéá ôï ôé Ýöôáéîå êáé ï ÐÁÏÊ áðåéëÞèçêå áñêåôÜ áðü ôçí ÎÜíèç: "Åß÷å åõêáéñßåò ãéáôß êáôáñ÷Üò Ý÷åé êáëïýò ðïäïóöáéñéóôÝò êáé åêåßíïé êáé äåí åß÷áí Üã÷ïò ãéá ôï ðáé÷íßäé êáé ðéóôåýù ðùò áõôïß ïé ëüãïé Ýðáéîáí ñüëï"

Ãéá ôï ó÷Þìá ôçò ïìÜäáò êáé ôïí Óáëðéããßäç åßðå: "×ñçóéìïðïßçóá áõôü ôï ó÷Þìá ãéáôß èÝëïõìå íá ðáßîïõìå ðéï ìðñïóôÜ. Åðßóçò Ýâáëá ôïí Óáëðéããßäç ãéáôß ðñÝðåé íá îåðåñÜóåé ôïí ôñáõìáôéóìü ôïõ. ÓÞìåñá ï Óáëðéããßäçò Ýêáíå Ýíá ðïëý êáëü áãþíá êáé ðéóôåýù üôé êáé óôï ðáé÷íßäé ôçò ÅèíéêÞò èá âïçèÞóåé".

Ãéá ôá ìåôáãñáöéêÜ: "Åßíáé Ýíá ðëÜíï ðïõ Ý÷ù ìå ôçí äéïßêçóç êáé ðñïóðáèïýìå íá âñïýìå ëýóåéò. ÌÝ÷ñé ôþñá äåí êÜíáìå ìåãÜëá ðñÜãìáôá, áõôü åßíáé áëÞèåéá. Åßíáé äýóêïëï íá öÝñïõìå ðáßêôåò. Êáé ÷èåò êáé óÞìåñá ìßëçóá ìå ôçí äéïßêçóç ãéá ðïäïóöáéñéóôÝò ¸÷ïõìå ðÝíôå åðéèåôéêïýò áëëÜ äåí åßíáé áñêåôïß. Èá äïýìå åÜí ìðïñïýìå íá âñïýìå ëýóç óå áõôü ôï èÝìá. ÌéëÞóáìå êáé ãéá Üëëåò èÝóåéò. Åßíáé èÝóåéò ðïõ Ý÷ïõìå ìüíï Ýíáí ðïäïóöáéñéóôÞ. Êáé ç äéïßêçóç êáé åãþ ðñïóðáèïýìå ãéá ôï êáëýôåñï. Åß÷á ìéëÞóåé ãéá äýï ðáßêôåò, ôþñá áí åßíáé Ýíáò èá åßìáé ÷áñïýìåíïò".

Ãéá ôá ðñïâëÞìáôá ôñáõìáôéóìþí: "×ñåéáæüìáóôå ôïí öõóéïëïãéêü Óáëðéããßäç, ËÜæáñ, Éâéôò êáé ÊïíôñÝñáò. ÓÞìåñá åðßóçò åß÷áí ðñüâëçìá ôñáõìáôéóìïý ïé ÁèáíáóéÜäçò êáé ÃåùñãéÜäçò. Äåí ÷ñåéáæüìáóôå äïõëåéÜ óôçí öõóéêÞ êáôÜóôáóç áëëÜ óôçí êáôï÷Þ. Åßíáé äýóêïëï áõôü íá ôï áëëÜîïõìå áðü ôçí ìßá óôéãìÞ óôçí Üëëç áëëÜ äïõëåýïõìå ðÜíù óå áõôü. Ç êáôÜóôáóç åßíáé åõáßóèçôç. Ï ËÜæáñ åß÷å Ýíáí ôñáõìáôéóìü, ôþñá ðñÝðåé íá ðÜåé óôçí Åèíéêç êáé åßíáé äýóêïëï åêåß íá äïõëÝøåé óôç öõóéêÞ êáôÜóôáóç. Ôï ßäéï ìå ôïí Óáëðéããßäç êáé ôïí ÊïíôñÝñáò. Åßíáé ìéá êáôÜóôáóç ôñåëÞ. Èá Þèåëá íá äïõëÝøù ìå áõôïýò ôïõò ðïäïóöáéñéóôÝò".

Ãéá ôïí áí åêôéìÜ ðùò ï ÐÁÏÊ èá öÝñåé êÜðïéïí ðáßêôç: "Åëðßæù ðùò óôï ôÝëïò èá öÝñïõìå 1 Þ 2 ðáßêôåò. Ãé' áõôüí ôïí ëüãï áöïý áýñéï ðÜù óôç ðáôñßäá ìïõ êáé áöüôïõ äù ôçí ãõíáßêá ìïõ èá ðÜù óôçí åêêëçóßá íá ðñïóåõ÷çèþ".

Ãéá ôá üóá ãßíïíôáé óôï åëëçíéêü ðñùôÜèëçìá áëëÜ êáé ãéá ôïõò ößëïõò ôïõ ÐÁÏÊ: "Ãéá ôï ãåãïíüò ðùò îåêéíÜìå ÷ùñßò ôñåéò ïìÜäåò ðñÝðåé íá ðù ðùò ç ïìïóðïíäßá êïéìÞèçêå ëßãï. ÂñÝèçêáí óå Ýíá âáëêáíéêü óýóôçìá ôïõ 'óéãÜ óéãÜ'. Ç ÏõÝöá ðÞñå ìéá áõóôçñÞ áðüöáóç êáé ìå áõôüí ôïí ôñüðï õðï÷ñÝùóå êáé ôçí äéêÞ ìáò ïìïóðïíäßá.

Ïé ößëáèëïß ìáò Þôáí öáíôáóôéêïß. ÐñÝðåé íá êáôáëÜâïõí êáé åêåßíïé ðùò õðÜñ÷åé êÜðïéï üñéï. Ðñéí ëßãï êáéñü áêïýãáìå ñáôóéóôéêÝò éá÷Ýò, ôþñá áõôü ôåëåßùóå. Ïëïé ìáò ðñÝðåé íá êáôáíïÞóïõìå ôéò áðïöÜóåéò ôçò ïìïóðïíäßáò áëëÜ êáé åêåßíïé íá äßíïõí êáëÜ ðáñáäåßãìáôá".

Êëåßíïíôáò ôçí óõíÝíôåõîç Ôýðïõ ï Ìðüëïíé åßðå: "ÈÝëù íá ðù ðùò ï ÐÁÏÊ åßíáé óáí ôï ðïôÞñé ìïõ. ÅîáñôÜôáé ðùò ôï âëÝðåéò. Åßôå ìéóïÜäåéï, åßôå ìéóïãåìÜôï. Åãþ èÝëù íá äù ôï ãåìÜôï êïììÜôé ãéáôß óå êÜðïéá óçìåßá êÜíáìå êáëü ðáé÷íßäé. Óßãïõñá óôá áðïäõôÞñéá êáé óôï óðßôé ìïõ êáé åãþ èá áó÷ïëçèþ åðßóçò êáé ìå ôï Üäåéï êïììÜôé ôïõ ðáé÷íéäéïý".

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/protimw_to_misogemato_pothri_toy_paok.1345555.html

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #285 on: August 29, 2011, 00:29:52 »
Για το αν είναι αναγκαία κάποια μεταγραφή εν όψει των δύσκολων υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα κι Ευρώπη, τόνισε: «Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε στο τέλος να φέρουμε έναν ή δύο ποδοσφαιριστές. Γι΄ αυτό το λόγο αύριο που θα πάω στην πατρίδα μου, θα δω τη γυναίκα μου και μετά θα πάω στην εκκλησία για να προσευχηθώ λίγο».

Τι άλλο να πει ο άνθρωπος για να καταλάβετε στην ΠΑΕ ότι ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ μεταγραφές;;; Το δήλωσε 1, 2, 5, 10 και αφού τον γράφετε θα το ζητήσει από ανώτερες δυνάμεις...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #286 on: August 29, 2011, 00:38:09 »
Εχουμε εναν τουλαχιστον εφυη και προφανως καλο προπονητη με την κολοφαρδια του Σαντου και δεν του φερνουμε 2-3 παικτες.....τι αλλο θελετε ρε καρντασια?Κριμα...σκατα...καντε κατι ρεεεεεεεεεεεεεεεε....τις σαρδελες τις κανει να μοιαζουν με κατι μεταξυ σαργου και σκαθαριου και εσεις ακομα με το τσαπαρι ασχολειστε...δολωματα θελει ο ανθρωπος ρεεεεεεεεεε,τα υπολοιπα τα ξερει ρεεεεεεεεεε

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #287 on: August 29, 2011, 00:41:23 »
εκανε λοιπόν εγκωμιαστικά σχόλια!!! Αυτό ήταν το ρεζουμέ της συνέντευξης τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον πουτάνας γιο!
Τώρα δεν έχει και πολύ σημασία αν ήταν όντως εγκωμιαστικά ή όχι, αυτό που έχει σημασία ήταν ότι είπε πως έκανε μία καλή προπόνηση και όχι καλό αγώνα κύριε πουτάναολα, εν όψει του αγώνα της εθνικής. Το ερώτημα είναι τι είναι ο Π.Α.Ο.Κ. και χρησιμοποιείται σαν προπονητηριο για τον εκπρόσωπο αυτονου του μπουρδέλου που ζούμε; Τελείως άστοχη δήλωση ενός ανθρώπου που είναι προπονητής στον Π.Α.Ο.Κ. Φυσικά έχει πολλά ελαφρυντικά γιατί σίγουρα δεν ξέρει και ούτε μπορεί να φανταστεί σε τι μπουρδέλο χώρα ήρθε να δουλέψει αλλά κάποιος θα πρέπει να του πει μερικά πραγματάκια. Αλλά ποιος; Αυτός που έχει την μπουρδελοεθνική πάνω απ΄ολα;
Επίσης δεν μου άρεσε στην τοποθέτηση όσο αφορά τους φιλάθλους και την διακοπή που έφερε σαν παράδειγμα τα ρατσιστικά συνθήματα. Μακριά από τον Π.Α.Ο.Κ. και τον κόσμο του τέτοιες τοποθετήσεις, ούτε σαν πχ δεν πρέπει να λέγονται. Μπορεί στις χωρες που δούλεψε αυτό να ήταν μεγάλο πρόβλημα αλλά εδώ σεν μας αγγίζει. Το πρόβλημα μας το δικό μας είναι το σάπιο μπουρδελοκατεστημένο τους και όλοι αυτοί που το εκπροσωπούν και θα την ακούει όσες φορές γουστάρουμε.

Όπως έγραψα και πριν σίγουρα έχει ελαφρυντικά ο άνθρωπος γιατί δεν γνωρίζει που ακριβώς είναι, απλά μου έκατσαν άσχημα αυτά που άκουσα.

Από κει και πέρα συμφωνώ μαζί του για τα μισογεμάτα ποτήρια αν αναλογιστούμε ποιοι έλειπαν από την γυμνή σε εναλλακτικές λύσεις ομάδας.

Εύχομαι Λάζλο οι προσευχές σου να πιάσουν τόπο! Πάρτε τον άνθρωπο κάποιον παίκτη της προκοπής ρεεεεεεεεεεεεε
Πόσο του μηνός ξημερώνει αύριο είπαμε;

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #288 on: August 29, 2011, 00:43:29 »
Βασικά αν δεν πάρουν κανά παίκτη τώρα τον κόβω τον Μπολόνι εκεί αρχές Δεκεμβρίου σε εντός έδρας παιχνίδι να σηκώνει πανό στον πάγκο "Άγιε μου Βασίλη αυτά τα Χριστούγεννα θέλω να μου φέρεις έναν επιθετικό, ένα αμυντικό χαφ, ένα δεξί μπακ, ένα αριστερό μπακ και ένα στόπερ..."

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #289 on: August 29, 2011, 00:44:23 »
εκανε λοιπόν εγκωμιαστικά σχόλια!!! Αυτό ήταν το ρεζουμέ της συνέντευξης τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον πουτάνας γιο!
Τώρα δεν έχει και πολύ σημασία αν ήταν όντως εγκωμιαστικά ή όχι, αυτό που έχει σημασία ήταν ότι είπε πως έκανε μία καλή προπόνηση και όχι καλό αγώνα κύριε πουτάναολα, εν όψει του αγώνα της εθνικής. Το ερώτημα είναι τι είναι ο Π.Α.Ο.Κ. και χρησιμοποιείται σαν προπονητηριο για τον εκπρόσωπο αυτονου του μπουρδέλου που ζούμε; Τελείως άστοχη δήλωση ενός ανθρώπου που είναι προπονητής στον Π.Α.Ο.Κ. Φυσικά έχει πολλά ελαφρυντικά γιατί σίγουρα δεν ξέρει και ούτε μπορεί να φανταστεί σε τι μπουρδέλο χώρα ήρθε να δουλέψει αλλά κάποιος θα πρέπει να του πει μερικά πραγματάκια. Αλλά ποιος; Αυτός που έχει την μπουρδελοεθνική πάνω απ΄ολα;
Επίσης δεν μου άρεσε στην τοποθέτηση όσο αφορά τους φιλάθλους και την διακοπή που έφερε σαν παράδειγμα τα ρατσιστικά συνθήματα. Μακριά από τον Π.Α.Ο.Κ. και τον κόσμο του τέτοιες τοποθετήσεις, ούτε σαν πχ δεν πρέπει να λέγονται. Μπορεί στις χωρες που δούλεψε αυτό να ήταν μεγάλο πρόβλημα αλλά εδώ σεν μας αγγίζει. Το πρόβλημα μας το δικό μας είναι το σάπιο μπουρδελοκατεστημένο τους και όλοι αυτοί που το εκπροσωπούν και θα την ακούει όσες φορές γουστάρουμε.

Όπως έγραψα και πριν σίγουρα έχει ελαφρυντικά ο άνθρωπος γιατί δεν γνωρίζει που ακριβώς είναι, απλά μου έκατσαν άσχημα αυτά που άκουσα.

Από κει και πέρα συμφωνώ μαζί του για τα μισογεμάτα ποτήρια αν αναλογιστούμε ποιοι έλειπαν από την γυμνή σε εναλλακτικές λύσεις ομάδας.

Εύχομαι Λάζλο οι προσευχές σου να πιάσουν τόπο! Πάρτε τον άνθρωπο κάποιον παίκτη της προκοπής ρεεεεεεεεεεεεε
Πόσο του μηνός ξημερώνει αύριο είπαμε;

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #290 on: August 29, 2011, 00:52:12 »
ειπε πολυ σοβαρα πραγματα ο μπολονι, ακομη και η μπηχτη με την προσευχη. Βασικα ξεκαθαρισε τα πραγματα. Οταν σου λεει οπως ειναι η κατασταση και εναν να μου φερουν, αυτο τα λεει ΟΛΑ. Καθολου για γελια δεν ειναι η φαση. Κριμα, μονο αυτο εχω να πω. Γιατι εκτος απο τους στοχους, βλεπω να χανουμε στο τελος και εναν τοσο σοβαρο προπονητη. Αλλα σε αυτο το καφενειο που λεγεται ΠΑΟΚ, δεν θα ταιριαζε ποτε ενας τοσο σοβαρος και επαγγελματιας ανθρωπος. Οταν θα τον χασουμε κ αυτον, θα λεμε τι εφταιξε. Αλλα ως εκει φτανει το μυαλο μερικων.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #291 on: August 29, 2011, 01:07:50 »
Βασικά αν δεν πάρουν κανά παίκτη τώρα τον κόβω τον Μπολόνι εκεί αρχές Δεκεμβρίου σε εντός έδρας παιχνίδι να σηκώνει πανό στον πάγκο "Άγιε μου Βασίλη αυτά τα Χριστούγεννα θέλω να μου φέρεις έναν επιθετικό, ένα αμυντικό χαφ, ένα δεξί μπακ, ένα αριστερό μπακ και ένα στόπερ..."

Δεν πιστευω να ειναι ο Μπολονι μεχρι τον Δεκεμβριο!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #292 on: August 29, 2011, 01:14:07 »
Δυστυχως αν θελει να θεωρειται σοβαρος προπονητης (που ειναι) με την πρωτη ευκαιρια-στραβη θα κοιταξει να την κανει αφου ζητησε συγκεκριμενα πραγματα εξ'αρχης και δεν εγιναν.

Χωρια που του δινεται και ενα οφθαλμοφανεστατο αλλοθι για να εχει τη συνειδηση του ησυχη αφου και ενα πενταχρονο παιδακι βλεπει πλεον τα κενα μας.
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #293 on: August 29, 2011, 01:21:00 »
Ενταξει δεν ξερω ποσο θα μεινει και τι θα κανει στην ΠΑΟΚαρα μας,αλλα ο τυπος ειναι "αλλου". Ας ανεβασει καποιος αδερφος τις δηλωσεις που εκανε μολις στη Νοβα για αυτον τον Μακουν του θρηνου (κατι ειπε οτι θα τον παρει τηλεφωνο αν προλαβει για να ερθει στον ΠΑΟΚ-κατι τετοιο τελος παντων...).

Τρελλιτσα κανονικα... ::) 8)
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline Euthemes

• Αλλαγή
« Reply #294 on: August 29, 2011, 01:30:05 »
ΟΚ είπες και χαζομάρες αλλά φαίνεται ότι είσαι γριά αλεπού. Κατευθείαν κατάλαβες με τι βρωμιάρηδες έχεις να κάνεις και τους έχεις τρελάνει στο δούλεμα. Συνέχισε έτσι. Όσο περισσότερο σε κράζουν τα ραδιόφωνα της άρρωστης αυτής πόλης (έτσι μαθαίνω), σε τόσο καλύτερο δρόμο είσαι.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #295 on: August 29, 2011, 01:30:57 »
αν ειπε κατι τετοιο καλα ειπε. σα να σου λεει ουτε δανεικους δεν μπορειτε να μου φερετε.

zagorakis

• Guest
« Reply #296 on: August 29, 2011, 01:51:38 »
Εντάξει αυτό που είπε για τον κοντό μπορεί ο καθένας να το μεταφράσει όπως θέλει. Έβαλε τον κοντό γιατί έπρεπε να αρχίσει να ανεβάζει ρυθμό για την συνέχεια και ότι αφού λόγου διακοπής πρωταθλήματος υπάρχει και το παιχνίδι τις εθνικής είναι καλό για αυτόν ώστε με το που ξεκινήσει η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι να τον έχει έτοιμο. Απλά πράγματα. Εγώ έτσι το κατάλαβα. Μπορεί να κάνω και λάθος.

zagorakis

• Guest
« Reply #297 on: August 29, 2011, 10:26:58 »
Ενταξει δεν ξερω ποσο θα μεινει και τι θα κανει στην ΠΑΟΚαρα μας,αλλα ο τυπος ειναι "αλλου". Ας ανεβασει καποιος αδερφος τις δηλωσεις που εκανε μολις στη Νοβα για αυτον τον Μακουν του θρηνου (κατι ειπε οτι θα τον παρει τηλεφωνο αν προλαβει για να ερθει στον ΠΑΟΚ-κατι τετοιο τελος παντων...).

Τρελλιτσα κανονικα... ::) 8)

Πλάκα ο Μπόλονι και με Μακούν

Δηλώσεις για τον Ζαν Μακούν που κλείνει ο Ολυμπιακός, κλήθηκε να κάνει (και έκανε) ο Λάζλο Μπόλονι στη NOVA, ο οποίος δεν παρέλειψε όμως να κάνει και τη γνωστή του πλέον πλάκα...

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως έχει παρακολουθήσει τον Καμερουνέζο άσο από την θητεία του σε Λιλ και Λιόν, και πρόσθεσε ότι: «Δουλεύει σκληρά, έχει πολύ καλή τεχνική, μπορεί να είναι μικρόσωμος όμως είναι ιδιαίτερα αλτικός και αρκετά καλός στο ψηλό παιχνίδι».

Σε ερώτηση αν μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και να προσθέσει ποιότητα στο παιχνίδι του, ο Ρουμάνος τεχνικός είπε: «Είναι αρκετά έμπειρος ποδοσφαιριστής και θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Ναι, πιστεύω ότι θα προσθέσει ποιότητα στο παιχνίδι του και σίγουρα θα τον βοηθήσει στην Ελλάδα, όμως ελπίζω να μην είναι καλός απέναντι στον ΠΑΟΚ. Θα του τηλεφωνήσω μήπως προλάβω να τον φέρω στον ΠΑΟΚ...».

Ο Μπόλονι δε χάνει ευκαιρία να κάνει και την πλάκα του...

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=11217

trelakias-4

• Guest
« Reply #298 on: August 30, 2011, 15:03:45 »
Ï Ìðüëïíé åßíáé öáíåñü üôé ìå ôéò äçëþóåéò ôïõ êáëýðôåôáé ãéá ðéèáíÜ ðñïâëÞìáôá ðïõ èá åìöáíéóôïýí óôï ìÝëëïí. «Ðáßæåé» Ýîõðíá êáé êåñäßæåé ôïí êüóìï, áëëÜ ï ÑïõìÜíïò óõìöùíþíôáò íá Ýñèåé óôïí ÐÁÏÊ Þîåñå üôé áõôÞ ç ïìÜäá Ýðñåðå íá êÜíåé ïéêïíïìßá. ¹îåñå üôé ìÜëëïí ÄÅÍ èá åß÷å êáé Üëëïõò âáóéêïýò åêôüò ôïõ Âéôüëï. Ðáñïë’ áõôÜ æçôÜåé ðáßêôåò, åíþ ìåñéêÝò öïñÝò áðáîéþíåé ôïõò áíáðëçñùìáôéêïýò ìå ôñüðï ðïõ äåí áñìüæåé. ÐåñéìÝíù íá ôïí äù ðùò èá áíôéäñÜóåé óôá äýóêïëá êáé ìåôÜ áðü Þôôåò. ÐåñéìÝíù íá ôïí äù ðùò èá äéá÷åéñéóôåß êñßóåéò êáé óôá áðïäõôÞñéá…
http://blog.paok24.com/?p=1444

Á ñå ðïõóôçäåò ÌÏÍÏ ÅÌÅÉÓ ÖÔÁÉÌÅ ðïõ óáò å÷ïõìå áöçóåé åôóé ëáóêá ñïõöéáíïé ãáìù ôá óðéôéá óáò...
ÊÁÑÊÉÍÏÉ ÔÏÕ Ð.Á.Ï.Ê.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #299 on: August 30, 2011, 15:12:23 »
Ο λαζλο σου γαμει την μανα και προσευχετε να γαμησει και σενα. Με 2 πουτανες στο κρεβατι του θα κοιματε ησυχος.