Author Topic: Laszlo Boloni  (Read 51069 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Απ: Laszlo Boloni
« Reply #240 on: August 19, 2011, 01:14:13 »
Διαβαζοντας τα γραπτα του φορουμ, καποιος θα πιστευε οτι ενας καταπληκτικος προπονητης προυπηρχε μιας κακιστης διοικησης που κανει τα παντα για να τον διωξει. Μην υπερβαλλετε. Η διοικηση τον εφερε και η επιλογη φαινεται πολυ επιτυχημενη. Ολοι θελουμε ενισχυση αλλα μην κανετε και το ασπρο μαυρο.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #241 on: August 19, 2011, 03:09:27 »
Ίδια ομάδα με πέρσι, εντελώς διαφορετική εικόνα από πέρσι...

Με 3 προσθήκες (ακραίο μπακ, κόφτη στο κέντρο και σέντερ φορ)  θα χτυπούσες πρωτάθλημα, αλλά έτυχε να πέσεις σε περίοδο που αν δεν βάλουν λεφτά οι πολίτες τατουαζάκηδες ο ΠΑΟΚ παίζει να κατέβαινε με εμένα, το θέμη, το γεωλόγο και το χομο παόκους εντεκάδα.

Κάτι μου λέει πως αν μείνεις όσο θες και δουλέψεις όπως εσύ θες, το όνομα σου θα προστεθεί στην περηφανή λίστα των 5.

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #242 on: August 19, 2011, 03:13:47 »
Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ ξεκίνησα ήδη τρέξιμο και σιγά σιγά πλησιάζω σε fit καταστάσεις..
Οπότε Λάζλο ότι χρειαστείς μπες στο Live και ζήτα το..
 ;D

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #243 on: August 19, 2011, 03:26:56 »
Εγω θα το σκεφτω γιατι με θελουν κι αλλες ομαδες  :P

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #244 on: August 19, 2011, 09:24:50 »
αυτό με τις μεταγραφές έχει παραπάει...
δλδ τι άλλονα πει ρε εκεί στην ΠΑΕ για να νοιώσετε ότι θέλει ο τύπος εργαλεία να δουλέψει;

ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #245 on: August 19, 2011, 10:09:31 »
μυροδιας ο μπολονι

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #246 on: August 19, 2011, 10:17:03 »
Πολύ θετικά πρώτα δείγματα από τον Ρουμάνο, παρ' όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει...

northeagle_4

• Guest
« Reply #247 on: August 19, 2011, 10:53:43 »
Με τους 3 παικτες που ζηταει ο τρελλο-Λαζλο χτυπας πρωταθλημα,κυπελλο και ευρωπη καλη πορεια. Eιναι  εγκλημα να μην υποστηριχτει το εργο του προπονηταρα μας και καλο ειναι να κοιταξουν να πραγματοποιησουν οτι δεσμευτηκαν γιατι δεν τους παιρνει για μαλακιες πλεον.
  Ο τυπος δεν ζητησε τιποτα παραλογο ουτε δεν ειναι απο αυτους που δεν καταλαβαινει την κατασταση αλλωστε αναφερεται συνεχεια για ολες τις ομαδες ευρωπη που αντιμετωπιζουν δυσκολιες, τα βασικα που συμφωνησατε ζηταει γαμιολες.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #248 on: August 19, 2011, 12:18:06 »
ουσιαστικα ο λαζος μας ειπε οτι εκτος απο καποιους ποιοτικους οι αλλοι ειναι σαρδελες και οτι με οτι παικτες εχει τετοιο (αμυντικο) ποδοσφαιρο παιζει... ρε ποιον μου θυμιζει;;; (εγω παντως μαζι του σε οτι λεει)

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #249 on: August 19, 2011, 13:31:33 »
Το κραταω μεσα μου πολυ καιρο αυτο που λες αδερφε, αλλα περιμενα μια καλυτερη στιγμη για να το πω οταν θα εχω μια πιο ολοκληρωμενη εικονα (μετα τον επαναληπτικο και το ξεκινημα του πρωταθληματος). Οχι αποκλειστικα για το αποτελεσμα, αλλα κυριως για τον τροπο που θα διαχειριστει τα ματς και τα ...οποια αποτελεσματα ο Ρουμανος.

Θα πω μονο τουτο και ας ειναι νωρις γιατι μου εδωσες το ερεθισμα.

Οχι απλα ακολουθει τα χναρια του, αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα ειναι και πιο αποτελεσματικος απο τον Δον ενω ταυτοχρονα και πιο επικοινωνιακος ωστε να τον αγαπησει περισσοτερο η πλατια μαζα των οπαδων μας. Επιπλεον, ειναι ξεκαθαρο πως η προπονητικη του νοοτροπια ειναι πολυ πιο επιθετικη απο του Πορτογαλου, απλα δεν μπορει αυτη τη στιγμη να την εφαρμοσει.

Εχω πλεον βασιμη υποψια οτι πιασαμε λαβρακι...
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #250 on: August 19, 2011, 13:50:10 »
Ίδια ομάδα με πέρσι, εντελώς διαφορετική εικόνα από πέρσι...

Για μενα η ομαδα απο πλευρας υλικου ειναι χειροτερη απο περσυ. Φυγανε δυο παλτα (κουτσια, ελ ζαρ), ηρθαν δυο μπουφανακια (ρομπερ, γεωργιαδης). Εφυγαν βιτολος και μουσλι, ηρθε ο κανενας. Η μονη ενισχυση ειναι ο λαζαρ για τη θεση του ιβιτς που δεν την παλευει αλλο. Τωρα απο πλευρας εικονας θα πρεπει να περιμενουμε λιγο για να δουμε. Τουλαχιστον φετος υπαρχει προπονητης και δειχνει να εχει ορεξη να δουλεψει.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #251 on: August 19, 2011, 14:04:01 »
ουσιαστικα ο λαζος μας ειπε οτι εκτος απο καποιους ποιοτικους οι αλλοι ειναι σαρδελες και οτι με οτι παικτες εχει τετοιο (αμυντικο) ποδοσφαιρο παιζει... ρε ποιον μου θυμιζει;;; (εγω παντως μαζι του σε οτι λεει)

ασε που δεν τον εντυπωσιαζει κ ο κλαους :P

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #252 on: August 20, 2011, 10:15:57 »
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10957

Ο παιδαγωγός κ. Μπόλονι (VIDEO)

Ο Λάσλο Μπόλονι χθες το απόγευμα, μετά από το φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Σουρωτή πέρασε περίπου μία ώρα με τα παιδάκια από το Φοκσάνι της Ρουμανίας που επισκέφτηκαν την προπόνηση του ΠΑΟΚ. Το «PAOK 24» σας παρουσιάζει τον... παιδαγωγό κ. Μπόλονι μέσα από μία σειρά ξεχωριστών βίντεο...

Ο τεχνικός του Δικεφάλου με το που τελείωσε το φιλικό μάζεψε τους νεαρούς συμπατριώτες του και τους πήγε ένα γήπεδο πιο πάνω από εκείνο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα.

Αρχικά τους μοίρασε φανέλες.

Στη συνέχεια μαζί με τους συνοδούς τους, κουβάλησε τις εστίες για να στήσει το γήπεδο που φιλοξένησε ένα ματσάκι στο οποίο ο Ρουμάνος προπονητής ήταν αρχικά διαιτητής, αλλά στην πορεία αγωνίστηκε με το μέρος των πιο μικρών και αδυνάτων!

Στο τέλος αφού έβγαλε το ματς ισοπαλία, το πήγε στα πέναλτι δείχνοντας στα νεαρά παιδιά πως πρέπει να εκτελούν τους αντίπαλους τερματοφύλακες.

Είχε αρχίσει να νυχτώνει πια και ο Μπόλονι επιφύλασσε μία τελευταία έκπληξη για τους νεαρούς συμπατριώτες του: μοίρασε σε όλα τα παιδιά σακούλες με δώρα του ΠΑΟΚ και στο τέλος φωτογραφήθηκε με όλα τα παιδιά μαζί αφού αυτά ντύθηκαν στα χρώματα του Δικεφάλου!

Ο Ρουμάνος δεν παίζεται... 

Δείτε τα βίντεο του PAOK 24 και θα καταλάβετε πόσο καλός... παιδαγωγός έδειξε ότι είναι...

http://olapaok.gr/podosfairo/Proponitis/otan_o_mpoloni_egine_kai_pali_paidi.1334468.html

Όταν ο Μπόλονι έγινε και πάλι παιδί

Το olaPAOK.gr κατέγραψε τις μοναδικές στιγμές που χάρισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας από την πόλη Φοξάνι που βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (19/8) στη Σουρωτή (VIDEOS)

Έναν πολύ όμορφο και ομαδικό τρόπο να ξεφύγει από τα άγχη της ομάδας βρήκε ο Λάζλο Μπόλονι μετά το τέλος της προπόνησης του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (19/8). Ο Ρουμάνος τεχνικός εκμεταλλεύτηκε την παρουσία των συμπατριωτών του και δεν χάλασε το χατίρι στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας από την πόλη Φοξάνι, οι οποίοι του ζήτησαν να τους προπονήσει έστω και για λίγο.

Ο Μπόλονι... φόρεσε το καλύτερο χαμόγελό του και παρά την κούραση, σωματική και ψυχολογική, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για χάρη των παιδιών που στα μάτια του έβλεπε κανείς την λαχτάρα να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από μία μεγάλη μορφή της χώρας τους.

Η άνεση του προπονητή του "Δικέφαλου" ήταν τέτοια που "πείραζε" τους πάντες. Από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο. Μάλιστα, δεν δίστασε να λάβει μέρος στο μίνι δίτερμα που ο ίδιος διοργάνωσε και να πανηγυρίζει τα γκολ που πετύχαινε η ομάδα του.  Το πρόγραμμα περιείχε τα πάντα. Από "οικογενειακό" δίτερμα, μέχρι χαλάρωμα και εκτελέσεις πέναλτι. Πάντα υπό το αυστηρό βλέμμα του Ρουμάνου τεχνικού.

Η... έκπληξη του Μπόλονι και τα παιδικά χαμόγελα

Το καλύτερο, όμως, ο Λάζλο Μπόλονι το κράτησε για το τέλος. Μόλις τέλειωσε η... προπόνηση ο Ρουμάνος τεχνικός μάζεψε όλα τα παιδιά της ακαδημίας και τους μοίρασε δώρα από την μπουτίκ του ΠΑΟΚ. Φανέλες προπόνησης, καπέλα και διάφορα άλλα "ασπρόμαυρα" είδη έκαναν τους νεαρούς Ρουμάνους να χαμογελούν συνέχεια.

Η κερκίδα του Μπόλονι

Μάλιστα, ο Μπόλονι λίγο πριν αποχωρήσει από το γήπεδο ζήτησε από όλα τα παιδιά να φορέσουν τις φανέλες του ΠΑΟΚ και να βγουν μία τελευταία φωτογραφία.  Ο Ρουμάνος τότε... έδωσε ρέστα. Όταν του ζητήθηκε να χαμογελάσει έδωσε τον ρυθμό και οι νεαροί ποδοσφαιριστές ξέσπασαν σε φωνές και γέλια.
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #253 on: August 20, 2011, 14:40:25 »
συνεχισε ετσι και μεσα και εξω απ τις γραμμες και ο κοσμος θα σε σεβεται οσο κανεναν....
Νομιζω πως ο νεος προφεσορας μ'εχει καταγοητευσει
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #254 on: August 22, 2011, 19:45:10 »
"Όταν έφτασα στη Θεσσαλονίκη η ομάδα είχε 32 παίκτες. Ζήτησα να συνεργαστώ με 16 συν 6-7 νέους παίκτες από τη δεύτερη ομάδα. Θα ήθελα να αποχωρήσουν κάποιοι, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει επειδή έχουν συμβόλαιο. Έτσι χρειάζεται να χτίσουμε κάτι και με παλιούς παίκτες"

"Είδα κάποιους παίκτες από τη Νέων και υπάρχει η ποιότητα όπως σε Ρεν και Σπόρτινγκ"

"Θέλω να απαλλαγούμε από άχρηστα συμβόλαια και να ενισχύσουμε με άλλους παίκτες"

"Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι οι κύριοι αντίπαλοι για τον τίτλο. Παραδοσιακά είναι ισχυρότερες οικονομικά από μας. Οι υπόλοιποι ανταγωνιστές είναι στο ίδιο επίπεδο"

"Δεν είμαι υποκριτής, εγώ το μόνο που θέλω να κάνω είναι ο ΠΑΟΚ να παίξει πολύ καλή μπάλα και να κερδίζει....Εγώ θα κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ"

http://www.gazzetta.gr/article/item/217957-ola-gia-ten-paokara
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #255 on: August 22, 2011, 20:15:02 »
η συνέντευξη είναι ίδια ...απλά χαθήκαμε στη μετάφραση...η όπως βολεύει εκείνη την στιγμή  την παε...μετά της ερωτήσεις στην γενική συνέλευση,βγαίνει μια συνέντευξη παλιά, ως νέα...

Από την δεύτερη ομάδα είδα μερικούς παίκτες αλλά πρέπει να πω ότι δεν υπάρχει η ποιότητα που συνάντησα στην Ρεν ή στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ίσως προσεγγίζει την Σταντάρ Λιέγης που και πάλι δεν είχε επενδύσει σωστά στο μέλλον.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10894

"Είδα κάποιους παίκτες από τη Νέων και υπάρχει η ποιότητα όπως σε Ρεν και Σπόρτινγκ"

http://www.gazzetta.gr/article/item/217957-ola-gia-ten-paokara

τελικά έχουμε ποιότητα η δεν έχουμε... η να κάνει η μάνα-- σας δημοσιογράφοι.....

καλά που είναι  και το POYLEN και μας έχει την ενημέρωση στο πιάτο....γιατί αυτοί οι πουτάνας γιοι ,θα βγάλουν και το μπόλονι μαλακα,ότι λέει την μια μέρα αλλα και την άλλη αλλα...βεβαια μιλάω μονο για το world,γενικά αστο...

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #256 on: August 22, 2011, 20:51:48 »
πωπω γάματα και ξαναγάματα :tikitaka:

δεν το ειχα προσεξει!!! :cwm23:

ρε πουτα νασγιοι ΑΡΔ, και γαμω την ενημερωση δινετε στον κοσμο :emetos:
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

jmjyiannis

• Guest
« Reply #257 on: August 23, 2011, 09:43:44 »
Ποιότητα ΔΕΝ εχουμε.
Το είχεπει πολλές φορές και όχι μόνοσε μια συνέντευξη. Είχαν ακουστεί ατάκες "τρόμαξε ο Μπόλονι" και άλλες τέτοιες για το υλικό που είδε σε ότι αφορά τους νέους και αυτό είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις.συνεπώς η δεύτερη συνέντευξη είναι αλλαγμένη της πρώτης.

Εξάλου κάποια πράγματα φαίνονται και από τα γεγονότα. Οι αποδεσμεύσεις πάνε σύννεφο, ο Ρουμάνος ζήτησε να καταθέσει πλάνο για το πως θελει να δουλεύουν οι ακαδημίες, οποτε είναι προφανές οτι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απόσο τα είχε ακούσει στον τομέα των μικρών.... ή απλά οτι είχε πολύ μεγάλες προσδοκίες.

ive4

• Guest
« Reply #258 on: August 23, 2011, 21:59:57 »
θυμίζω την βλακεία των δημοσιογράφων να μεταφράσουν το i am afraid that... ως είμαι τρομαγμένος! Ποτέ δεν είπε ότι τρόμαξε.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #259 on: August 23, 2011, 23:32:58 »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ