Author Topic: Laszlo Boloni  (Read 50930 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

giannis80

• Guest
Απ: Laszlo Boloni
« Reply #180 on: July 30, 2011, 01:03:51 »
Το πως ΘΕΛΕΙ ο Μπόλονι να παίξει ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγαλύτερος καημός μου επί Σάντος. Επίσης, ο Λαζάρ είναι ο τύπος του χαφ που ήθελα πάντα. Ταχυδύναμος αμυντικός χαφ που ξέρει μπάλα. Λαζάρ, Αρίας, Φωτάκης στα χαφ και μπροστά 3αδα Βιέρι, σεντερ-φορ και γεωργιάδης/ή κοντός δεξιά (αν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ο μικρός, δεν χρειάζεται ερώτημα ποιον διαλέγω), και η ομάδα είμαι σίγουρος οτι θα κάνει παπάδες.Θέλει όμως μια σεντερφοράρα μπροστά όμως.Ο Μποκανί θα ήταν ευχής έργο για μένα.

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #181 on: August 01, 2011, 14:24:44 »
Αν του φέρουν Ντουγκλάο και Μποκανί και δεν δώσουν Βιερίνια πιστεύω θα κάνει παπάδες ο άνθρωπος!!!! Αμήν! Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι αυτή τη χρονιά θα τους πατήσουμε όλους
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #182 on: August 03, 2011, 11:21:09 »
Θοδωρα βρηκες τον ''μπελα'' σου με δ' αυτον.

Δεν χαμπαριαζει τα αρχιδια του λεμε.

Καθε φορα που μιλαει στα λαμογια τους ΑΡΔ καθε φορα για 4 μεταγραφες λεει!

Και δεν τον βλεπω να συμβιβαζεται με Τσιριλοπαλτινιδες...
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #183 on: August 03, 2011, 11:28:32 »
Ο μικρος ουγγρορουμανος θεουλης με χει εντυπωσιασει αφανταστα.
μακαρι να δουμε εργο και τον Δεκεμβρη να τον ανανεωσουν.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #184 on: August 03, 2011, 11:37:27 »
"Καλημέρα σε όλους. Είναι πολύ καλό τα λέμε μεταξύ μας στην Τούμπα και ελπίζω ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάσσουμε απόψεις. Μέχρι τώρα είχαμε τρία σοβαρά στάδια στην προετοιμασία μας. Η πρώτη ήταν η φυσική κατάσταση των παικτών μας και η δουλειά σε αυτό το κομμάτι δεν έχει τελειώσει ακόμη. Το δεύτερο κομμάτι ήταν όταν επιστρέψαμε στη Θεσσαλονίκη και παίξαμε το φιλικό παιχνίδι, αφού ολοκληρώσαμε τη δουλειά μας στην Ολλανδία. Ήθελα αυτό το ματς για να νιώσω καλύτερα τους παίκτες μου. Η τρίτη περίοδος είναι η έναρξη των επίσημων παιχνιδιών. Ξεκινήσαμε καλά. Το να κερδίσει με 2-0 τη Βαλερένγκα εκτός έδρας είναι κάτι πολύ καλό. Πιστεύω, όμως, ότι δεν πρέπει να εφησυχάσουμε, αφού τα νυχτοπούλια δεν κοιμούνται ποτέ. Αυτό είναι κάτι που στον Παναθηναϊκό το ξέχασαν χθες. Αυτό ήταν ένα παράδειγμα προς αποφυγή. Κάποιοι θα πουν ότι μετά το 2-0 η πρόκριση τελείωσε. Για εμένα όχι. Μπορεί να πει κάποιος ότι θα κάνει μία καλή επίδειξη, να βγάλει το εγώ του περισσότερο από όσο πρέπει. Αυτό, είναι κάτι πολύ επικίνδυνο. Για αυτό και έχω ξεκινήσει να μιλάω για αυτά τα θέματα στους παίκτες μου. Ήταν θετικό που δεν δεχθήκαμε γκολ στο πρώτο ματς. Ξέρω ότι αν δεν δεχθούμε και αύριο, θα προκριθούμε. Επίσης, ξέρω ότι αν σκοράρουμε τα πράγματα θα δυσκολέψουν για τη Βαλερένγκα. Πρέπει να βρούμε μία ισορροπία ανάμεσα σε αυτά. Μου αρέσουν οι νίκες και το θέαμα, αλλά περισσότερο η πρόκριση."

http://www.dailymotion.com/video/xkblwx_syn-typoy-2_sport (Embedding disabled, limit reached)

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα παίξει πιο επιθετικά σε σχέση με το ματς του Όσλο: "Πρώτον η Βαλερένγκα πρέπει να επιτεθεί. Δεύτερον πρέπει να σας πω ότι θα κάνω αυτό που μπορώ και όχι αυτό που θέλω. Αύριο στο γήπεδο θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε."

Για το αν τον προβληματίζει η καλή εικόνα της Βαλερένγκα στον αγώνα με τη Λίβερπουλ: "Δεν πιστεύω ότι μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα, αλλά με την ψυχολογία τους θα προσπαθήσουν να αντιστρέψουν το εις βάρος τους κλίμα."

Για τις μεταγραφές που ζήτησε στην προετοιμασία, έτσι ώστε να κοιμάται ήσυχος: "Όχι. Ακόμη δεν κοιμάμαι ήσυχος. Στην Ολλανδία ζήτησα τέσσερις παίκτες. Τώρα ζητάω το ίδιο, αφού ο Βιτόλο και ο Κουτσιανικούλης έφυγαν. Καλό θα ήταν να αποκτηθούν τέσσερις. Ο ένας ήρθε και τον λένε Πάμπλο Κοντρέρας. Χρειάζομαι δύο παίκτες άμεσα και δύο αργότερα."

Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ: "Όλοι μπορούν να βοηθήσουν. Περιμένω την απάντηση του γιατρού για τους Λαζάρ και Παπάζογλου. Βέβαια, περιμένω τις απαντήσεις των παικτών, από τους οποίους δεν νομίζω ότι θα πάρω καλά νέα."

Για την περίπτωση του Μποκανί: "Ξέρω ότι βρίσκεται σε επαφές με την Άντερλεχτ. Για μένα από την αρχή ήταν δύσκολο να φέρουμε τον Μποκανί στην Τούμπα. Είδα ότι γράφατε κάποια πράγματα τα οποία δεν καταλαβαίνω, λόγω της γλώσσας. Είναι μία περίεργη κατάσταση όχι μόνο για μένα, αλλά και για τον ίδιο τον παίκτη, επειδή τον γνωρίζω πολύ καλά."

Για το σε ποιες θέσεις θα χρειαστεί μεταγραφές: "Όλες οι ομάδες χρειάζονται επιθετικό, έτσι και εγώ. Επίσης, πιστεύω ότι τα ματς κερδίζονται και χάνονται από την κατάσταση που βρίσκεται η κεντρική γραμμή μίας ομάδας. Μέχρι στιγμής είναι πολύ δύσκολο να σας μιλήσω για το θέμα των μεταγραφών."

Για το τι θέλει από τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Το μοναδικό πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι, αν κάποια στιγμή θελήσω να χρησιμοποιήσω έναν νεαρό ποδοσφαιριστή να τον στηρίξουν, όπως μπορούν. Ξέρω ότι τα δίνουν όλα για την ομάδα, άρα δεν χρειάζεται να τους πω κάτι παραπάνω."

Το μήνυμα που στέλνει στους επενδυτές: "Συνήθως, ο σύλλογος και ο προπονητής προσπαθούν να μην πουν τίποτα. Αυτήν την περίοδο το βασικό είναι να ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ξέρετε ότι ο σύλλογος έχει συζητήσεις με ανθρώπους που μπορούν να επενδύσουν στον σύλλογο. Πάνω σε αυτό το θέμα έχω ένα μήνυμα να στείλω. Κάποιος από εσάς όταν τον ρώτησα στην Ολλανδία αν θα έρθει ο επενδυτής, μου είπε ότι για εκείνον είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Τώρα το μήνυμά μου σχετικά με τους επενδυτές είναι να έρθουν γρήγορα και να κάνουν το όνειρο αυτό, πραγματικότητα. Μπορούμε να δουλέψουμε καλά και είμαι σίγουρος ότι δουλεύουμε καλά. Αλλά πιστεύω ότι για να δούμε έναν ΠΑΟΚ πραγματικά δυνατό όπως οι οπαδοί του, θέλουμε περισσότερους... μυς. Με τη βοήθεια των επενδυτών μπορεί το όνειρο του δημοσιογράφου να γίνει πραγματικότητα."

http://olapaok.gr/podosfairo/Europa_League/h_synenteyksh_toy_lazlo_mpoloni_live.1316326.html

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #185 on: August 03, 2011, 11:38:58 »
Με τη βοήθεια των επενδυτών μπορεί το όνειρο του δημοσιογράφου να γίνει πραγματικότητα."

Μεγαλε μας γ... την ψυχολογια στο τελος. :smack:

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #186 on: August 03, 2011, 11:51:09 »
Τρέλα τους πουλάει αδερφέ.Δες και τις δηλώσεις μετά τον αγώνα με την Βαλερένγκα

"Μέτρησε το ταλέντο, η δουλειά και η τακτική"

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

"Θέλω να πω στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στην Ελλάδα ότι στο ματς που χάσαμε στην Ολλανδία, άκουσα τις κριτικές σας και έβαλα σήμερα παίκτες που να μπορούν να βγάλουν αυτά που θέλω στο γήπεδο. Εντάξει, είπα ένα αστείο. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό."

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #187 on: August 03, 2011, 11:54:35 »
Ετσι ειχα καταλαβει κι εγω, αλλα εδω μου φαινεται σαν ελαφρυ ...γυρισμα (καροτο-μαστιγιο φαση δλδ)

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #188 on: August 03, 2011, 12:01:27 »
Άλλη μια ειρωνία, αυτή τη φορά όχι στους δημοσιογράφους, αλλά στην ψιλικατζήδικη κατάστασή μας. Τον τύπο τον πάω. Στο μέλλον θα σταθεί στο πάνθεον εκ δεξιών του τρισμέγιστου Πάμπλο έτσι όπως πάει.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #189 on: August 03, 2011, 12:24:40 »
Αν του φέρουν Ντουγκλάο και Μποκανί και δεν δώσουν Βιερίνια πιστεύω θα κάνει παπάδες ο άνθρωπος!!!! Αμήν! Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι αυτή τη χρονιά θα τους πατήσουμε όλους
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #190 on: August 03, 2011, 12:55:36 »
Ενταξει τα λογια ειναι περιττα, ο Μπολονι ειναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Αν μου λεγαν να κανω μια ευχη για τον ΠΑΟΚ θα ελεγα να εχει για παντα τετοιους ανθρωπους για προπονητες.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline gate4salonika

• Αποστολή
  • **
« Reply #191 on: August 03, 2011, 13:00:51 »
Εχει πλακα παντως να ακους την κουραδα τον βασιλοπουλο να κραζει με το γαντι τον μπολονι για το οτι ζηταει συνεχεια παικτες.Ενω στη πραγματικοτητα ο ανθρωπος λεει αυτα που λεμε ολοι για τις αναγκες της ομαδας,οτι θελει δηλαδη τουλαχιστον 4 παικτες για να σαι ανταγωνιστικος πραγματικα.
Και τωρα πως θα γινει να λεμε οτι ο ΠΑΟΚ ειναι πληρης κ δε χρειαζεται παικτες για να προστατευσουμε την αγαπημενη μας διοικηση?σκεφτεται ο αρδ

ΜΠΛΕΞΑΤΕ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ,ΟΧΙ ΜΕ ΧΑΒΟΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΔΕΣ YESMAN
ANGER IS A GIFT        Malcolm X

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #192 on: August 03, 2011, 13:26:09 »
Για το σε ποιες θέσεις θα χρειαστεί μεταγραφές: "Όλες οι ομάδες χρειάζονται επιθετικό, έτσι και εγώ. Επίσης, πιστεύω ότι τα ματς κερδίζονται και χάνονται από την κατάσταση που βρίσκεται η κεντρική γραμμή μίας ομάδας. Μέχρι στιγμής είναι πολύ δύσκολο να σας μιλήσω για το θέμα των μεταγραφών."

βλέπω προτεραιότητα να δίνει για παίκτη στο κέντρο....πάντως μεγάλη τρέλα στους δημοσιοκάφρους του χωριού μας!

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #193 on: August 03, 2011, 14:48:41 »
Τι θελει?4 μεταγραφες? :D :D :D :D
FAIBLE LA BALLE

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #194 on: August 03, 2011, 15:58:40 »
Και σημειώνω ότι τα λέει και έγκαιρα και κομψά, σε αντίθεση με τις σαρδέλες του σάντος, αφού είχαν χαθεί όλοι οι στόχοι.

Ξεκάθαρα σου λέει ότι οι δυνατότητες και άρα οι στόχοι σου είναι περιορισμένοι, αν μείνεις χωρίς μεταγραφές

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #195 on: August 03, 2011, 18:15:55 »

Αυτο ειναι μεγαλη αληθεια, ιδιως στο μοντερνο ποδοσφαιρο. Κλασσικο παραδειγμα ομαδας με τεραστιους επιθετικους αλλα "λιγους" μεσους η Αργεντινη, η οποια φυσικα δεν πηγε (και παλι) πουθενα. Ενω η Μπαρτσελονα π.χ., με το κεντρο που εχει αλλαζει τους επιθετικους χωρις να αλλαζει (πολυ) η φυσιογνωμια της.

zagorakis

• Guest
« Reply #196 on: August 04, 2011, 23:43:36 »
"Μπορούμε να παίξουμε πιο επιθετικά"

Τι δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι για τα στοιχεία που έδειξε η ομάδα του κόντρα στη Βαλερένγκα, τα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν, την αισιοδοξία του ότι η διοίκηση θα ενισχύσει την ομάδα με μεταγραφές. Πως σχολίασε τη μεταγραφολογία γύρω από το όνομα του Βιεϊρίνια. Τι είπε για τους πολλαπλούς ρόλους που έχει στο μυαλό του για τον Κοντρέρας και τι ζήτησε για την κλήρωση των πλέι οφ του Europa League

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά και τα περιθώρια βελτίωσής της μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Βαλερένγκα ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός εμφανίστηκε χαρούμενος για την πρόκριση, ζήτησε τύχη εν όψει της κλήρωσης των πλέι οφ του Europa League, σχολίασε όσα ακούγονται περί αποχώρησης του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ενώ αναφέρθηκε ακόμη μία φορά στο θέμα των μεταγραφών που χρειάζεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

"Είμαστε χαρούμενοι επειδή κερδίσαμε και επειδή πήραμε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Είναι πολλά τα καλά πράγματα που συνέβησαν σήμερα. Όταν κερδίζεις με 3-0 νομίζεις ότι έκανες μία εύκολη δουλειά. Εγώ ξέρω ότι η Βαλερένγκα έπαιξε με δύο επιθετικούς και διεκδίκησε τις πιθανότητες που είχε. Είμαι χαρούμενος που σκοράραμε σε δύο ματς 5 γκολ, χωρίς να δεχθούμε ούτε ένα. Είμαι χαρούμενος που είδα τον Κοντρέρας, είμαι χαρούμενος που γύρισε ο Ίβιτς και έπαιξε 60 λεπτά. Τώρα θέλω να γυρίσουν σύντομα και οι Λαζάρ και Σαλπιγγίδης. Επίσης, θέλω και λίγη βοήθεια από τη διοίκηση."

Για τον αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να παίξει πιο επιθετικά: "Σίγουρα υπάρχουν οι συνθήκες να παίξουμε πιο επιθετικά. Όταν το παιχνίδι είναι 3-0, πρέπει να δίνουμε πειστικές απαντήσεις. Μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα. Μερικοί παίκτες χρειάζονται περισσότερο δύναμη, άλλοι πρέπει να είναι πιο δυνατοί στο τακτικό κομμάτι του παιχνίδιού και γενικότερα όταν έχουμε την μπάλα, πρέπει να είμαστε πιο γρήγοροι."

Για το αν εμπιστεύεται πιο πολύ την ομάδα του μετά τα δύο ματς με τη Βαλερένγκα: "Ναι. Έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά μου και στους παίκτες μου."

Για τη χρησιμοποίηση του Κοντρέρας ως αμυντικό χαφ: "Τον έβαλα εκεί για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί οι Τσιρίλο και Μαλεζάς ήταν πολύ καλοί και δεν ήθελα να τους βγάλω, αλλά και γιατί σε εκείνο το σημείο έπρεπε να τρέξει περισσότερο. Επίσης, τον έχω δει και πιο παλιά να παίζει αμυντικός χαφ και δεξί μπακ, ενδεχομένως στο μέλλον να μας βοηθήσει σε αυτές τις θέσεις."

"Η αλήθεια είναι ότι μερικοί παίκτες έχασαν εύκολες μπάλες. Ο Ίβιτς δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Ο Βιεϊρίνια πρέπει να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες. Αν μπορούμε να σκοράρουμε σε κάθε παιχνίδι είναι καλό. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το θέμα."

Για το αν φοβάται πιθανή πώληση του Βιεϊρίνια: "Πάντα χαίρομαι όταν κάποιος σύλλογος πλησιάζει έναν παίκτη μου. Δεν είμαι μόνο χαρούμενος, αλλά περήφανος αυτήν τη στιγμή. Όχι, δεν φοβάμαι. Πάντα η διοίκηση μπορεί να πει όχι. Θέλουμε να δούμε έναν χαρούμενο παίκτη που να σκοράρει και μακάρι να έρθουν προτάσεις για αυτόν."

Για το αν η ομάδα του θα είναι καλύτερη στα πλέι οφ του Europa League: "Ελπίζω ότι η ομάδα μου θα είναι καλύτερη σε δύο εβδομάδες. Το μυαλό μας, όμως, βρίσκεται και στο να έχουμε λίγη τύχη στην αυριανή κλήρωση."

"Το σημαντικό είναι αυτό που γίνεται στα αποδυτήρια. Αυτό που υπάρχει στις καρδιές και στο μυαλό των παικτών και στη δουλειά της διοίκησης. Τώρα, αν έρθει ένας άνθρωπος που να μπορεί να βοηθήσει και να δώσει δύναμη, τότε όλα είναι καλά."

http://olapaok.gr/podosfairo/Europa_League/h_synenteyksh_tupoy_toy_lazlo_mpoloni_live.1318509.html

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #197 on: August 04, 2011, 23:49:32 »

"Είμαστε χαρούμενοι επειδή κερδίσαμε και επειδή πήραμε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Είναι πολλά τα καλά πράγματα που συνέβησαν σήμερα. Όταν κερδίζεις με 3-0 νομίζεις ότι έκανες μία εύκολη δουλειά. Εγώ ξέρω ότι η Βαλερένγκα έπαιξε με δύο επιθετικούς και διεκδίκησε τις πιθανότητες που είχε. Είμαι χαρούμενος που σκοράραμε σε δύο ματς 5 γκολ, χωρίς να δεχθούμε ούτε ένα. Είμαι χαρούμενος που είδα τον Κοντρέρας, είμαι χαρούμενος που γύρισε ο Ίβιτς και έπαιξε 60 λεπτά. Τώρα θέλω να γυρίσουν σύντομα και οι Λαζάρ και Σαλπιγγίδης. Επίσης, θέλω και λίγη βοήθεια από τη διοίκηση."

http://olapaok.gr/podosfairo/Europa_League/h_synenteyksh_tupoy_toy_lazlo_mpoloni_live.1318509.html

:prosk:
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #198 on: August 05, 2011, 00:02:55 »
Η ομαδα φαινεται οτι παει για μεγαλα πραγματα φετος για πρωτη φορα μετα απο χρονια...Ο προπονητης χτυπαει το καμπανακι-με 2, 3 παιχτες ακομα ισως χαζεψουμε φετος..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #199 on: August 05, 2011, 00:07:21 »
νταξ, μαλλον πρεπει να πουμε οτι φετος επιτελους εχουμε προπονητη
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα