Author Topic: Laszlo Boloni  (Read 52002 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Απ: Laszlo Boloni
« Reply #100 on: July 08, 2011, 13:40:25 »
η ρουμανική ιστοσελίδα ziare
ενταξει ποιος τους γαμει και αυτους... εγω απο ιντερνετ και συζητησεις με ΠΑΟΚια κακια λεξη δεν ακουδα ακομα για μπολονι (και πως να πει καποιος αραγε, ακομα δεν ξεκινησε ο ανθρωπος) το αντιθετο μαλιστα ολοι ειναι ευχαριστημενοι με την επιλογη του

γραψτε τους στα αρχιδια σας και μην τσιμπατε

zagorakis

• Guest
« Reply #101 on: July 09, 2011, 22:23:08 »
Ο Μπόλονι ζήτησε μεταγραφές

Για πρώτη φορά ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για την ανάγκη να έρθουν αρχικά δύο παίκτες (σέντερ φορ και ακραίος) τονίζοντας ότι θα είναι ανοικτός και σε περαιτέρω ενίσχυση

Για τα συμπεράσματα που έβγαλε από το φιλικό με τη Φορτούνα: "Έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα από το φιλικό. Καταρχάς είναι σίγουρο ότι έχουμε δουλέψει πολύ κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Παρά το γεγονός ότι η πρωινή προπόνηση δεν ήταν δυνατοί, αλλά οι παίκτες ήταν κουρασμένοι. Σίγουρα, δεν είμαστε έτοιμοι αυτήν τη στιγμή και αυτό φαίνεται από τα τεχνικά λάθη που κάναμε. Αυτά τα παιχνίδια μου δίνουν την ευκαιρία να βγάλω χρήσιμα συμπεράσματα."

Για το ότι η ομάδα του προσπάθησε να παίξει γρήγορο ποδόσφαιρο: "Δεν μπορώ να σας πω τι εντολές έδωσε στην ομάδα."

Για το αν η ομάδα του δεύτερου μέρους θα μπορούσε να παίξει στο πρώτο: "Έχουμε πάνω από 22 παίκτες και έπρεπε να παίξουν όλοι για να δείξουν τι αξίζουν. Κάποιοι ήταν καλοί, άλλοι όχι."

Για το αν η νίκη παίζει ρόλο στα φιλικά παιχνίδια: "Η νίκη είναι πάντα σημαντική."

Για τις αποχωρήσεις Βιτόλο και Κουτσιανικούλη: "Για τον Βιτόλο δεν έχω άποψη για το επίπεδό του, επειδή τον έχω δει μόνο σε DVD. Κάναμε μία κουβέντα με τον πρόεδρο για τις δύο μεταγραφές που είναι να γίνουν. Έναν επιθετικό και έναν ακόμη παίκτη. Εγώ είπα στον Κουτσιανικούλη ότι επειδή είναι 23 ετών πρέπει να παίζει. Από εκεί και πέρα ήταν δικό του θέμα τι απόφαση θα πάρει."

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα είναι καλά με αυτές τις δύο μεταγραφές που περιμένει: "Όχι!"

Για τη συμπαράσταση του κόσμου του ΠΑΟΚ στη Γερμανία: "Ήταν φανταστικό. Μου αρέσει να βλέπω τέτοιους ανθρώπους."

http://olapaok.gr/podosfairo/Proponitis/o_mpoloni_zhthse_metagrafes.1180742.html

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #102 on: July 09, 2011, 22:42:35 »

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα είναι καλά με αυτές τις δύο μεταγραφές που περιμένει: "Όχι!"

Τελεια!!!
ΠΑΟΚ G4Α

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #103 on: July 09, 2011, 22:49:01 »
ενταξει, καταλαβε με τι παικτες καφενεια εχει να κανει ο ανθρωπος...τωρα θα τραβαει τα μαλλιά του....
τον βλεπω να καλει ιβιτς, εττο και καποια άλλα παλτά και να τους κανει ιδιαίτερα μαθηματα ποδοσφαίρου ξεκινώντας: "αυτη η σφαίρα που βλέπετε ονομάζεται μπάλλα και οι απανταχου ποδοσφαιριστές προσπαθουν να την βαλουν μεσα σε κατι διχτυα της αντιπαλης εστιας, χρησιμοποιωντας τα πόδια τους και το κεφαλι τους συνηθως....."
« Last Edit: July 09, 2011, 23:15:10 by ELENH »

ive4

• Guest
« Reply #104 on: July 10, 2011, 16:25:30 »
Αμφιβάλλω αν ήξερε και τα χρώματα της ομάδας όταν υπέγραφε...

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #105 on: July 11, 2011, 15:22:42 »
να δωσω ενα + στο κοουτς γιατι μολις τελειωσε το φιλικο παει ο αρδ για συνεντευξη και τον ρωταει αν μπορει να του μιλισει στα αγλικα,
ο μπολονι του λεει να περιμενει για να ερθει ο κυριακος να μεταφρασει προφανως για να μη λεει οτι θελει και οπως θελει ο αρδ
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #106 on: July 11, 2011, 15:29:31 »
 :thumbok:  nik

κι εγω ενα +γιατι απο το πρωτο φιλικο ζητησε στο δευτερο ημιχρονο να παιξουν με μπαλα που παιζουμε στην ελλαδα
προσεχει την λεπτομερια ο κοουτς
« Last Edit: July 11, 2011, 18:29:43 by Capricorn »
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #107 on: July 11, 2011, 16:51:05 »
ΤΙ έχεις να τραβήξεις και συ μόνο να 'ξερες κακομοίρη μου... Καλή δύναμη και καλά ξεμπερδέματα... Πάντως να ξέρεις ότι αν γίνεις συνένοχος σε ό,τι κάνουν αυτοί εκεί μέσα θα έχει τις επιπτώσεις του
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

zagorakis

• Guest
« Reply #108 on: July 12, 2011, 22:26:03 »
"Θέλω δύο παίκτες για το κέντρο"

Εκτός από τον Καρλάο και τον ακραίο, για τον οποίο είχε μιλήσει μετά το ματς με την Φορτούνα, ο Λάζλο Μπόλονι πρόσθεσε στις απαιτήσεις του έναν ακόμη παίκτη

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:
Για τις δοκιμές που έκανε: "Κάναμε πολλές δοκιμές. Μία ομάδα πρέπει να βρίσκει λύσεις μέσα από το ρόστερ της. Δεν πρέπει να στηρίζεται σε δέκα παίκτες."
Για τα συμπεράσματα που έβγαλε από τους νεαρούς παίκτες: "Έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα για αυτούς."
Για τον τρόπο που έπαιξαν οι βασικοί παίκτες: "Μ' άρεσε το κίνητρο που είχαν να πάνε προς την μπάλα. Να παίξουν γρήγορα. Μου αρέσουν αυτά τα στοιχεία."
Για τη χρησιμοποίηση του Βιεϊρίνια ως επιτελικό χαφ: "Είδα πολλά πράγματα από αυτόν. Σήμερα έπαιξα καλύτερα. Στο προηγούμενο ματς έπαιξε στα άκρα και δεν έκανε πολλά πράγματα. Σήμερα έπαιξε στο κέντρο και έκανε περισσότερα. Προτιμώ τη σημερινή του εικόνα."
Για το τι σκέφτεται για τον Βιεϊρίνια: "Είναι ένας παίκτης όπως οι υπόλοιποι. Δεν είναι περισσότερο σημαντικός από τους άλλους. Έχουμε και τον Ρομπέρ που παίζει στις ίδιες θέσεις και μπορούν να εναλλάσσονται και να μπερδεύουν τον αντίπαλο."
Για το πως θα παρατάξει την ομάδα του στο φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας: "Το πιο πιθανό είναι ότι οι βασικοί μας θα ξεκινήσουν στο αυριανό παιχνίδι. Υπάρχει πρόγραμμα. Στο πρώτο έπαιξαν από ένα ημίχρονο, στο δεύτερο φιλικό έπαιξαν από μία ώρα στο επόμενο λίγο παραπάνω και στο τελευταίο ίσως κάποιοι παίξουν και στα 90 λεπτά."
Για τον Καρλάο: "Δεν μπορώ να πω κάτι ιδιαίτερο. Αν έρθει, πρέπει να δουλέψει και να μας βοηθήσει. Πιστεύω ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμη δύο παίκτες."
Για τις μεταγραφές που θέλει να κάνει: "Χρειαζόμαστε τρεις παίκτες έναν σε κάθε γραμμή. Έναν στην επίθεση και δύο στο κέντρο."

http://olapaok.gr/podosfairo/proetoimasia/thelw_duo_paiktes_gia_to_kentro.1184787.html

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #109 on: July 12, 2011, 22:33:49 »
Ειμαι καψουρης μαζι σου ρε Λαζλο. Εισαι προπονητης με @@ και ειχαμε καιρο να το δουμε αυτο...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

ive4

• Guest
« Reply #110 on: July 13, 2011, 16:21:50 »
Λάζλο δες τα μέηλ σου. Σου έστειλε μήνυμα ο Κωνσταντινίδης να μην υπολογίζεις τον Βιτόλο.
Σε περίπτωση που δεν ξέρεις ποιος είναι ο Βιτόλο, δές το πρώτο μέηλ που σου έγραφε τους παίκτες της ομάδας. Ένας κοντός με άσπρα μυτερά δόντια και περίεργη φωνή. Για τον αντικαταστάτη του δεν έχουμε ακόμα φωτογραφία γιατί δεν είχαμε κάνει ακόμα φωτογράφηση της Κ20.

Offline bagos

• Αποστολή
  • **
« Reply #111 on: July 13, 2011, 21:18:01 »
μετα και με το καζο με τον καρλάο θα αναρωτιέσαι σε τι μπουρδέλο έχεις έρθει..................
τουμπα ιραν καμποτζη βιετναμ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #112 on: July 13, 2011, 21:22:25 »
Μια καλη κινηση εχει κανειη ΠΑΕ τα 2 τελευταια χρονια που τον εφερε. Κανονιστε να φυγει...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
« Reply #113 on: July 13, 2011, 21:24:38 »
Παιδιά ο άνθρωπος ειναι πολύ σοβαρή περίπτωση. Αλλα βλέπω να φευγει. Εδω γινεται της κακομοίρας.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #114 on: July 13, 2011, 22:00:44 »
κρίμα... πολύ κρίμα!

zagorakis

• Guest
« Reply #115 on: July 13, 2011, 23:28:20 »
"Δεν είμαι Θεός να πω αν θα είμαστε έτοιμοι"

Ο Λάζλο Μπόλονι έβγαλε δημόσια τον προβληματισμό του για την εικόνα του ΠΑΟΚ εν όψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που ακολουθούν, ενώ μίλησε για αφέλεια της ομάδας του

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στο συνδρομητικό κανάλι λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και την ήττα του ΠΑΟΚ.

Τα συμπεράσματά του από τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας: "Δεν είναι εύκολο να μιλήσω ένα λεπτό μετά το ματς. Αρκετές φορές είμαστε αφελείς. Έχουμε μπάλες για να τελειώσουμε το ματς και μετά βρισκόμαστε με δικά μας λάθη πίσω στο σκορ. Αν σκεφτώ τι παίκτες έχω και την εμπειρία που έχουν, θέλω περισσότερα πράγματα."

Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη στο πρώτο επίσημο ματς: "Δεν είμαι Θεός για να προβλέψω αν θα είμαστε έτοιμοι, αλλά για αυτό προσπαθούμε."

http://olapaok.gr/podosfairo/proetoimasia/den_eimai_theos_na_pw_an_tha_eimaste_etoimoi.1186073.html

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #116 on: July 13, 2011, 23:56:11 »
Μάλλον ήθελε να πει ο άνθρωπος δεν είμαι θεός να τους έχω έτοιμους αυτούς τους άμπαλους για ματς ευρωπαϊκό, αλλά είπε να το παίξει διπλωμάτης.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #117 on: July 14, 2011, 00:02:54 »
αφου δεν ειπε οτι με την βοηθεια του θεου θα ειμαστε ετοιμοι...παλι καλα  ;D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

ive4

• Guest
« Reply #118 on: July 14, 2011, 16:41:04 »
δε βαριέσαι! Μπορεί να μαστε έτοιμοι, μπορεί και όχι. Μιλάμε για προπονητή με πλάνο και γνώσεις.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #119 on: July 14, 2011, 17:15:47 »
Είσαι ρε τσακάλι...σκας γάιδαρο, πως το λένε....

ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ?

Υπάρχει προπονητής που κάνει προετοιμασία μετά απο έναν ολόκληρο χρόνο, υπάρχει προπονητής που βλέπει τη γύμνια και δεν πάει πάσο για να πάρει τα λεφτάκια του και να χαιρετήσει και μην τον ξαναείδατε, υπάρχει προπονητής ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ζητάει επίμονα 3 παίκτες, γτ παίζει με τον άχρηστο και τον αχρηστότερο και αντί να βλέπεις την μοναδική αχτίδα αισιοδοξίας, ειρωνεύεσαι....

Επρεπε να σε πει σαν τον Χάνο μάλλον οτι θα έπαιρνες το ΟΥΕΦΑ με τον Μπαλάφα για να έμενες ικανοποιημένος....
« Last Edit: July 14, 2011, 17:21:35 by CLUB »