Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 118034 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #2880 on: May 11, 2011, 22:39:35 »
Εγω ειμαι απλα ..........μικροψυχος.
Δεν βρισκω νοημα να αντιπαρατεθω με κανεναν αδερφο.
Οταν με το καλο μας αδειασει τη γωνια και παει σε ενα αλλο πρωταθημα εφαμιλλο της αξιας του,  σε μια αλλη ομαδα που θα τον πληρωνει κανονικα, μια ομαδα χωρις παμπλος, ιντιανς και παρτακηδες επαγγελματιες, χωρις αρδ που αβανταρουν συγκεκριμενους,
ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ.
Τοτε λοιπον θα ζητησω συγγνωμη που τον εκρινα λανθασμενα. Οχι γιατι πιστευω οτι τον αδικησα, απλα τοτε θα βρω καπως λογικες τις δικαιολογιες και τα οσα επικαλεστηκε. Αν και παλι τα περισσοτερα απο οσα ειπε στον δασκαλο (αν και εφοσον ειναι αληθεια) πως συμβαινουν στην ομαδα ειναι ασχημα, αλλα δεν αποτελουν δικαιολογια οτι σερνεται εδω και τοσο καιρο.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2881 on: May 11, 2011, 22:51:05 »
το νοημα δεν ειναι να ερθουμε σε αντιπαραθεση για τον συγκεκριμενο παικτη που ειναι ηδη παρελθον απο το συλλογο. Η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση. Το ρεζουμε ειναι (και παλι δειχνουμε μια ..εμπαθεια βεβαια) οτι φευγει με ασχημο τροπο.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #2882 on: May 11, 2011, 23:38:27 »
Μεγάλος for σε ομάδα με μικρόψυχους οπαδούς

ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΑΝΙ ΓΑΜΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
εμετικο το ποστ σου. πραγματικα ειναι ντροπη να το γραφεις εσυ αυτο.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #2883 on: May 12, 2011, 00:30:45 »
Την χαρά που μου έδωσε στην Πόλη δεν θα την ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου

Περί εμετικού ποστ στα επιστρέφω
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #2884 on: May 12, 2011, 00:35:54 »
το νοημα δεν ειναι να ερθουμε σε αντιπαραθεση για τον συγκεκριμενο παικτη που ειναι ηδη παρελθον απο το συλλογο. Η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση. Το ρεζουμε ειναι (και παλι δειχνουμε μια ..εμπαθεια βεβαια) οτι φευγει με ασχημο τροπο.

Διαφωνω οτι φευγει με ασχημο τροπο...Αν εννοεις σε σχεση με την διοικηση ισως, αλλα αυτο το ξερει μονο αυτος
Σε σχεση με τον κοσμο,δεν φευγει με ασχημο τροπο..Ισα ισα που πιστευω θα χειροκροτηθει απ ολους στο τελευταιο ματς στην τουμπα
Μας χαρισε πολλες καλες στιγμες,αλλα δυστυχως οχι το κυριοτερο,δηλαδη ΓΚΟΛ
Με μεγαλη μειωση συμβολαιου θα τον ηθελα για αλλα 5 χρονια
ΠΑΟΚ G4Α

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #2885 on: May 12, 2011, 00:44:26 »
Μεγάλος for σε ομάδα με μικρόψυχους οπαδούς

ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΑΝΙ ΓΑΜΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
εμετικο το ποστ σου. πραγματικα ειναι ντροπη να το γραφεις εσυ αυτο.

αδερφε πιστευω οτι δεν το εννοει οπως ακριβως το γραφει!!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

opws_mathame

• Guest
« Reply #2886 on: May 12, 2011, 21:01:03 »
πριν μπει μεσα πινει αλκοολ ο αλλος.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #2887 on: May 12, 2011, 22:52:16 »
Την χαρά που μου έδωσε στην Πόλη δεν θα την ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου

Περί εμετικού ποστ στα επιστρέφω

Ναι... η χαρά του κάθε ΠΑΟΚτσή να πληρώνει παίχτη για να σκοράρει 1 φορά το 6μηνο... Όπως και αν τον λένε αυτόν... Έλεος πια..
Απορώ πως ακόμα υπάρχουν άτομα που τον θέλουν..
Έτυχε να σκοράρει σε 1-2 κρίσιμα ματς (είτε με μισητές ομάδες είτε κρίσιμα για την πορεία μας)... πέρασες από την Πόλη... Μετά πως σε βοήθησε αυτός;;;

Δεν τον βλέπεις; Πραγματικά κάνει αγκαρία μέσα στο γήπεδο....
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #2888 on: May 12, 2011, 23:14:24 »
χτυπάει το γόνατο του ο Ζλάνταν και τρέχει ο γιατρός να τον δει.
Γιατρός: θα βάλω πάγο.
Ζλάνταν:οχι, σκέτο...
:smiley4: :smiley4: :smiley4: χαχαχχαχαχαχα

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #2889 on: May 12, 2011, 23:24:28 »
Aλανι :'(

ΠΑΟΚ G4Α

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2890 on: May 12, 2011, 23:25:09 »
 :prosk: :prosk:

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2891 on: May 13, 2011, 00:04:35 »
γαμώ την αμπαλίαση σου,
στο 75 περίπου μπήκες, στο 93:04 έκανες το πρώτο θετικό... ροκάνισες 10 δευτερόλεπτα από το χρόνο.

ποδοσφαιρική απάτη.

@Vorious και ο φιλομένο έβγαλε τη φάση από την οποία είχε γίνει το γκολ στο καραισκάκη για να τους πιάσουμε πάλι πελάτες... να τον κάνουμε κανένα άγαλμα λες όπως μπαίνουμε στην πόλη;

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #2892 on: May 13, 2011, 01:32:58 »
Δάσκαλε δεν ξέρω αν πραγματικά ισχύουν όσα είπε, αν και θεωρώ αδύνατον να είπε στην διοίκηση ότι δέχεται με λίγα χρήματα να μείνει και τον είπαν "όχι".... μπορεί γενικώς να μην το έχει το γκολ αλλά σε κρίσιμα παιχνίδια και όταν όλοι έχουν τσίτα τα νεύρα είναι ο μόνος που μας έχει ξελασπώσει, πέρυσι και φέτος.... για λύση από τον πάγκο μου κάνει, αλλά για βνασικός σ.φ. και με τόσα χρήματα δεν τον θέλω να μείνει. με ενα 200αρι και παγκίτης να μείνει....
αν και τον έχω κ΄ραξει πολύ τελευταία δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ αλλά κυρίως το πανηγυρισμό του στο γκολ με τους κωλότουρκους στην Πόλη. Δεν πανηγυρίζει έτσι κάποιος που δεν εχει δεθείμε την ομάδα και τους οπαδούς. οφειλω αυτό να του το αγανωρίσω. απλά τελευταία ο μόυσλι δεν τραβάει.... και αν θέλει να μείνει πρέπει ο ίδιος να αποδείξει με πράξεις την αξία της παραμονής του. εικαιρία, στα πλέι οφ είναι όλοι οι αγωνες ντέρμπυ, ας κάνει το αυτονόητο. να στέλνει δηλαδή την μπαλλα στα δίχτυα των αντιπάλων, όσο καιρό έχει διαθέσιμο μέχρι την λήξη των πλέι οφ και τότε θα έχει δικαίως λόγο να ζητήσει να μείνει.... αλλά με εμφανίσεις όπως η σημερινή ή με τον βάζελο την περασμένη κυριακή δεν βοηθά την κατάσταση....
ΖΛΑΤΑΝ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ, ΑΝ ΑΞΙΖΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.....

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #2893 on: May 13, 2011, 04:50:11 »
οι μαλακες του αντ1 σατ που κανανε παεριγραφη στην αλλγη του βοσνιου ειπανε...οτι τωρα ειναι ψιλοσιγουρο οτι ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ θα βαλει γκολλλ....τι ξεφτιλα για εναν παιχτη

Offline iroko

• Αποστολή
  • **
« Reply #2894 on: May 13, 2011, 09:37:10 »
οι pablos και οι indians φταίνε που μπήκες χθες μέσα λες και πατούσες την άμμο στην παραλία με 40+, που αντί να πεις ότι φταις για τα άχαστα με τον βάζελο βγάζεις τα και καλά παράπονα σου για όλους μέσα στην ομάδα σε όποιον σε σταματάει στον δρόμο; Σ΄ευχαριστώ για το γκολ στην τουρκία θα το θυμάμαι μια ζωή αλλά κάνε μας την χάρη ρε ζλάταν.

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2895 on: May 13, 2011, 09:58:54 »
οι μαλακες του αντ1 σατ που κανανε παεριγραφη στην αλλγη του βοσνιου ειπανε...οτι τωρα ειναι ψιλοσιγουρο οτι ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ θα βαλει γκολλλ....τι ξεφτιλα για εναν παιχτη

Βασικά, ξεφτίλα για τους ίδιους αδερφέ, να λέγονται δημοσιογράφοι(.........) και να κάνουν τέτοιου είδους σχόλια.

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #2896 on: May 13, 2011, 10:30:29 »
Αυτή η κουφή αντιπαραθεση "Ζλατανικων"-"ΑντιΖλατανικών" για μενα αποδεικνύει τον τροπο που πολλοι βλεπουνε τον ΠΑΟΚ. Στα πλαισια ενος διαλογου για τον ΠΑΟΚ να αποδειξω οτι ΕΓΩ εχω δικαιο.Το χασε ειδες ρε μαλακα ειναι αμπαλος.Το βαλε παρτα ρε ηλιθιε ειδες τι παικταρα ειναι το αλανι.Τωρα πως δενει αυτο με την ΟΜΑΔΑ που λεγεται ΠΑΟΚ δεν βλεπω.Ο ανθρωπος ειναι παικτης του ΠΑΟΚ και οσο εχουμε αυτα τα play-off απλα συμφερει να μην τον γαμησουμε μεχρι να τελειωσουνε.Μετα βλεπουμε.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2897 on: May 13, 2011, 12:22:29 »
Διαφωνω Μπαμπη, ειδικα οσον αφορα τα μελη που γνωριζονται και προσωπικα.
Απλα ο ραμπιτ ειναι αμπαλος και γω λαχανο  ;D

edit ελενη δεν ειπε οτι ανεφερε στη διοικηση να μεινει με λιγοτερα. Ποια λεφτα ειπε, πρωτον και δευτερον οτι δε τον νοιαζουν τα λεφτα στον ΠΑΟΚ, μου αρεσει που ειμαι εδω ειπε

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #2898 on: May 13, 2011, 12:38:28 »
Ενταξει εννοείται δασκαλε οτι παιζει και ο χαβαλες.Εγω απλα λεω για τους υπολοιπους να χαλαρωσουν και να απολαυσουν την εξοδο της ομαδας στο ch.l  :P
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2899 on: May 13, 2011, 13:06:34 »
 ;)