Δάσκαλε δεν ξέρω αν πραγματικά ισχύουν όσα είπε, αν και θεωρώ αδύνατον να είπε στην διοίκηση ότι δέχεται με λίγα χρήματα να μείνει και τον είπαν "όχι".... μπορεί γενικώς να μην το έχει το γκολ αλλά σε κρίσιμα παιχνίδια και όταν όλοι έχουν τσίτα τα νεύρα είναι ο μόνος που μας έχει ξελασπώσει, πέρυσι και φέτος.... για λύση από τον πάγκο μου κάνει, αλλά για βνασικός σ.φ. και με τόσα χρήματα δεν τον θέλω να μείνει. με ενα 200αρι και παγκίτης να μείνει....
αν και τον έχω κ΄ραξει πολύ τελευταία δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ αλλά κυρίως το πανηγυρισμό του στο γκολ με τους κωλότουρκους στην Πόλη. Δεν πανηγυρίζει έτσι κάποιος που δεν εχει δεθείμε την ομάδα και τους οπαδούς. οφειλω αυτό να του το αγανωρίσω. απλά τελευταία ο μόυσλι δεν τραβάει.... και αν θέλει να μείνει πρέπει ο ίδιος να αποδείξει με πράξεις την αξία της παραμονής του. εικαιρία, στα πλέι οφ είναι όλοι οι αγωνες ντέρμπυ, ας κάνει το αυτονόητο. να στέλνει δηλαδή την μπαλλα στα δίχτυα των αντιπάλων, όσο καιρό έχει διαθέσιμο μέχρι την λήξη των πλέι οφ και τότε θα έχει δικαίως λόγο να ζητήσει να μείνει.... αλλά με εμφανίσεις όπως η σημερινή ή με τον βάζελο την περασμένη κυριακή δεν βοηθά την κατάσταση....
ΖΛΑΤΑΝ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ, ΑΝ ΑΞΙΖΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.....