Θα προσπαθησω να γραψω οσο το δυνατον αντικειμενικα , αν και μου ειναι ιδιαιτερα δυσκολο μ αυτο που ειδα με τα ματια μου σημερα. Πιο κατω θα συνοψισω κιολας.
Σημερα λοιπον συναντησα στο δρομο τον Ζλαταν Μουσλιμοβιτς. Με το παιδακι του βολτα. Εξαρχης μου φανηκε χαμενος, μονος. Για να μη θεωρηθω προκατειλημμενος, προσωπικη μου αποψη , που την εξεφρασα και στον ιδιο , ειναι οτι πρεπει να την κανει απο τον ΠΑΟΚ. Εδωσε, οτι εδωσε, αγαπηθηκε, ψιλοπαρεξηγηθηκε, δεν του "εκατσε" τελικα, δεν εδωσε οσα ειχε να δωσει, καλο ειναι να φυγει. Ασχετα με τα οσα συμβαινουν στο συλλογο. Το θεμα ειναι, κατι που και ο ιδιος ειπε, οτι δε θελει να φυγει αλλα κυριως δε θελει να φυγει Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.
Ο Ζλαταν λοιπον μεσες ακρες ειπε οτι εδω και καιρο του ειπαν ΩΜΑ εχεις ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ. Και πανω σ αυτο τονισε και εδω ειναι το περιεργο, οταν ειπε οτι μενω μονο για την αγαπη του κοσμου, και αυτο μου το στερουν. Του λεω μενεις και με λιγοτερα μου λεει μενω μονο για το σεβασμο, τον οποιο δε μου δειχνουν, γιατι απο λεφτα, "what money? we dont see money my friend" . Απ οτι καταλαβα δεν εννοουσε μονο φετος, η τωρα πχ, γιατι επρεπε μεχρι τις 31-12-2010 να ειναι ολοι πληρωμενοι για να παρουμε αδειοδοτηση, οποτε μαλλον γενικα το χρωμα του χρηματος δεν παιζει στο συλλογο συχνα (λογικο, εν μερει χωρις χρηματοδοτη επενδυτη, τα χρηματα του λαου ειπαμε, τρυπες..). Καπου εκει τον βλεπω να στραβωνει με πικρια και συνεχιζει..Η ομαδα ειναι μπουρδελο απο κλικες, οι "indians", oi "pablos" και μερικοι που δεν ηθελε να πει τα χουν καλα με τους δημοσιογραφους και τους "παιζουν" συνεχεια. Ενω εγω λεει που δεν εχω μιλησει ποτε δυο χρονια γι αυτα που γινονται, απο σεβασμο στο συλλογο ,εισπραττω ως ανταλαγμα αυτο -> disrespect. Αυτο ειναι το ευχαριστω, το "αδειασμα".
Οι δημοσιογραφοι λεει παιζουν και αυτοι το παιχνιδι τους ΜΑΖΙ με την παε, που τους βαζει να γραφουν καποια πραγματα(κατι τετοιο καταλαβα). Αν καποιον τον θελουν, γραφουν καλα πραγματα, αν καποιον οχι, τον θαβουν.Του λεω οτι η πλατια μαζα του κοσμου (η οποια ερχεται μετα απο χρονια στο γηπεδο την τελευταια 3τια..) που δεν λεει καλα πραγματα γι αυτον , εχει μια λογικη, αλλα να ξερει οτι μερικοι , και ειναι λιγοι αυτοι, εκτιμουν τα κρισιμα γκολ του, ασχετα αν λογω τραυματισμου και ατυχιας δεν εβαλε κι αλλα. Λεει δεν το περιμενα, αλλα its ok, παιζω ΜΟΝΟ γι αυτους. Και να ξερεις, εγω που δεν εχω θεμα με τα λεφτα, εχω βγαλει ηδη πολλα στην καριερα μου, θα παιζα μονο γι αυτους και τον ΠΑΟΚ, ειμαι καλα εδω, αλλα με διωχνουν ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Μονο για τα λεφτα και τον εαυτο τους(και κοιταει με νοημα..).
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΥ ΒΟΥΡΚΩΝΕΙ.
Οσο λαικιστης και καραγκιοζης να ειναι (οπως εχει κατηγορηθει) η στιγμη που κρατωντας την πιτσιρικα του απ το χερι, μιλαει με εναν μαλακα που δεν ξερει και κανει τετοιο πραγμα εμενα ολα τα αλλα στα τετοια μου. Να φυγει. Θα φυγει. Θα μας αδειασει τη γωνια. Οκ δεν προσφερε τα αναμενομενα. Αλλοι που τα προσφεραν χαιρουν ασυλιας, εκμεταλλευομενοι την (πληρωμενη?)προπαγανδα των αρδ στο λαο. Οκ...Μου μενει η γκολαρα στην Πολη, στα πλευ οφ με το γαυρο, η νικη μισος τιτλος γαμω το σπαθα με το βαζελο, το οτι ειδα επιτελους φορ στην ΠΑΕ μετα απο χρονια, η τρελα του και η αγωνια με την Τσσκα. Ψιλα γραμματα..ΟΧΙ στην προσωπολατρεια, στον ΠΑΟΚ εξαλλου σουτια και μπινελικια εφαγαν σχεδον ολοι..αυτος θα γλιτωνε? Οσο παραλογο και αν ειναι αυτο, τον κανει και αυτον κομματι της χρυσης ιστοριας του Δικεφαλου. ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ.