Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 118080 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #2860 on: May 11, 2011, 15:19:35 »
Θα προσπαθησω να γραψω οσο το δυνατον αντικειμενικα , αν και μου ειναι ιδιαιτερα δυσκολο μ αυτο που ειδα με τα ματια μου σημερα. Πιο κατω θα συνοψισω κιολας.

Σημερα λοιπον συναντησα στο δρομο τον Ζλαταν Μουσλιμοβιτς. Με το παιδακι του βολτα. Εξαρχης μου φανηκε χαμενος, μονος. Για να μη θεωρηθω προκατειλημμενος, προσωπικη μου αποψη , που την εξεφρασα και στον ιδιο , ειναι οτι πρεπει να την κανει απο τον ΠΑΟΚ. Εδωσε, οτι εδωσε, αγαπηθηκε, ψιλοπαρεξηγηθηκε, δεν του "εκατσε" τελικα, δεν εδωσε οσα ειχε να δωσει, καλο ειναι να φυγει. Ασχετα με τα οσα συμβαινουν στο συλλογο. Το θεμα ειναι, κατι που και ο ιδιος ειπε, οτι δε θελει να φυγει αλλα κυριως δε θελει να φυγει Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

Ο Ζλαταν λοιπον μεσες ακρες ειπε οτι εδω και καιρο του ειπαν ΩΜΑ εχεις ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ.  Και πανω σ αυτο τονισε και εδω ειναι το περιεργο, οταν ειπε οτι μενω μονο για την αγαπη του κοσμου, και αυτο μου το στερουν. Του λεω μενεις και με λιγοτερα μου λεει μενω μονο για το σεβασμο, τον οποιο δε μου δειχνουν, γιατι απο λεφτα,  "what money? we dont see money my friend" . Απ οτι καταλαβα δεν εννοουσε μονο φετος, η τωρα πχ, γιατι επρεπε μεχρι τις 31-12-2010 να ειναι ολοι πληρωμενοι για να παρουμε αδειοδοτηση, οποτε μαλλον γενικα το χρωμα του χρηματος δεν παιζει στο συλλογο συχνα (λογικο, εν μερει χωρις χρηματοδοτη επενδυτη, τα χρηματα του λαου ειπαμε, τρυπες..). Καπου εκει τον βλεπω να στραβωνει με πικρια και συνεχιζει..Η ομαδα ειναι μπουρδελο απο κλικες, οι "indians", oi "pablos" και μερικοι που δεν ηθελε να πει τα χουν καλα με τους δημοσιογραφους και τους "παιζουν" συνεχεια. Ενω εγω λεει που δεν εχω μιλησει ποτε δυο χρονια γι αυτα που γινονται, απο σεβασμο στο συλλογο ,εισπραττω ως ανταλαγμα αυτο -> disrespect. Αυτο ειναι το ευχαριστω, το "αδειασμα".

Οι δημοσιογραφοι λεει παιζουν και αυτοι το παιχνιδι τους ΜΑΖΙ με την παε, που τους βαζει να γραφουν καποια πραγματα(κατι τετοιο καταλαβα). Αν καποιον τον θελουν, γραφουν καλα πραγματα, αν καποιον οχι, τον θαβουν.Του λεω οτι η πλατια μαζα του κοσμου (η οποια ερχεται μετα απο χρονια στο γηπεδο την τελευταια 3τια..) που δεν λεει καλα πραγματα γι αυτον , εχει μια λογικη, αλλα να ξερει οτι μερικοι , και ειναι λιγοι αυτοι, εκτιμουν τα κρισιμα γκολ του, ασχετα αν λογω τραυματισμου και ατυχιας δεν εβαλε κι αλλα. Λεει δεν το περιμενα, αλλα its ok, παιζω ΜΟΝΟ γι αυτους. Και να ξερεις, εγω που δεν εχω θεμα με τα λεφτα, εχω βγαλει ηδη πολλα στην καριερα μου, θα παιζα μονο γι αυτους και τον ΠΑΟΚ, ειμαι καλα εδω, αλλα με διωχνουν  ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Μονο για τα λεφτα και τον εαυτο τους(και κοιταει με νοημα..).

ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΥ ΒΟΥΡΚΩΝΕΙ.

Οσο λαικιστης και καραγκιοζης να ειναι (οπως εχει κατηγορηθει) η στιγμη που κρατωντας την πιτσιρικα του απ το χερι, μιλαει με εναν μαλακα που δεν ξερει και κανει τετοιο πραγμα εμενα ολα τα αλλα στα τετοια μου. Να φυγει. Θα φυγει. Θα μας αδειασει τη γωνια. Οκ δεν προσφερε τα αναμενομενα. Αλλοι που τα προσφεραν χαιρουν ασυλιας, εκμεταλλευομενοι την (πληρωμενη?)προπαγανδα  των αρδ στο λαο. Οκ...Μου μενει η γκολαρα στην Πολη, στα πλευ οφ με το γαυρο, η νικη μισος τιτλος γαμω το σπαθα με το βαζελο, το οτι ειδα επιτελους φορ στην ΠΑΕ μετα απο χρονια, η τρελα του  και η αγωνια με την Τσσκα. Ψιλα γραμματα..ΟΧΙ στην προσωπολατρεια, στον ΠΑΟΚ εξαλλου σουτια και μπινελικια εφαγαν σχεδον ολοι..αυτος θα γλιτωνε? Οσο παραλογο και αν ειναι αυτο, τον κανει και αυτον κομματι της χρυσης ιστοριας του Δικεφαλου. ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2861 on: May 11, 2011, 15:23:08 »
δλδ είναι σίγουρο τελικά οτι φεύγει;
ωραία! άντε το μπούλο.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2862 on: May 11, 2011, 15:26:02 »
ήμουν σίγουρος ποιος θα έκανε το 1ο πόστ μετά τον δάσκαλο......χαχαχαχαχχαχαχαχαχα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2863 on: May 11, 2011, 15:29:23 »
Ποιος αλλος?

Μεγαλε Ζλαταν νοιωθεις!

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #2864 on: May 11, 2011, 15:30:29 »
ΜΕΓΑΛΕ ΖΛΑΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #2865 on: May 11, 2011, 15:56:54 »

http://www.youtube.com/watch?v=8mpf_wUtJbI (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=s3Wb1tgYG7I&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=s2MkQoMbzT0&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

ποιο απο αυτα δεν ηταν γκολαρα και ποιο δεν ειχε καλο τελειωμα!!!!
αλλα τι να λεμε τωρα,ο σλαταν εχει φυγει απο δεκεμβριο.αλλωστε εχουμε επιθετικο 800.000 ευρω!!!τι να τον κανεις τον μουσλι?
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #2866 on: May 11, 2011, 16:01:53 »
Δάσκαλε καταρχίν σε πιστεύω απόλυτα, μια ερώτηση όμως αδερφέ θα έπρεπε να του έχεις κάνει, μήπως και ο ίδιος αδικεί τον εαυτό του με τον τρόπο που παίζει και αν το γεγονός ότι ήταν κανα 2 χρόνια μεταξύ πάγκου και νοσοκομείου σε συνδιασμό με την θέληση του να μείνει και δε το νοιάζουν τα λεφτά, γιατί δεν τον οδήγησε να κάνει αυτό που έκανε ο παύλος, να βάλει δηλαδή το μάνατζερ του να επεκτήνει το συμβόλαιο με τα μισά λεφτά?
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

northeagle_4

• Guest
« Reply #2867 on: May 11, 2011, 16:03:05 »
Επιθετικο δεν εχεις πλην Κλαους ετσι και αλλιως. ειπαμε μουσλι μονο στην συγκριση με κοντο βρισκει δικαιολογιες,ως εκει αν δυγκρινουμε με φορ Β εθνικης αυτην την στιγμη αυτους ντους 2 θα κλαψουμε....
  Μπακα,Μαρκοφσκι,Σιαλμας,Μπαρκογλου,Γκουρμα,Ντεμπελε κ.ο.κ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2868 on: May 11, 2011, 16:06:32 »
με τα τρομερα αγγλικα μου του ανεφερα μεσες ακρες και τα 2. Οχι οτι αδικει βεβαια τον εαυτο του.
Στο πρωτο δεν ειπε κατι η αληθεια ειναι. Για την  ατυχια (το πα ετσι τι να του πω, οτι εισαι μαλακας και κωλοβαρας απεναντι απο τα διχτυα?) κτλ..

Για το αλλο του πα μεινε με λιγοτερα λεφτα και ειπε  αυτο, καταρχας ποια λεφτα??????? και κατα δευτερον δεν τον θελουν, του χουν πει εδω και καιρο παρε ποδι. Ας μεινουν αλλοι στην ομαδα που παιζουν μονο για τα λεφτα και τα πανε καλα με τους αρδ.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #2869 on: May 11, 2011, 16:18:23 »
Στα τετοια μας ζλαταν αν παιζεις για τα λεφτα ή οτιδηποτε αλλο...Τη μπαλα μπορεις να την χωνεις μεσα?Αυτο μας νοιαζει..
Αφου δεν μπορεις,μπουλο..Βαρεθηκαμε..
Πολυ αστειο επισης αυτο που λεει "ποια λεφτα?"..Οταν ψαχνουμε να βρουμε εστω μια δουλεια των 700 ευρω εσυ εχεις παρει πανω απο μυριο οσο εισαι στον ΠΑΟΚ και αυτα που σε χρωστανε παλι θα τα παρεις εγγυημενα..Αρα μην μας τρελαινεις
Και ποιοι ειναι αυτοι που στην τελικη ειναι ευνοουμενοι των δημοσιογραφων εκτος κοντου??Για πες μας κι εμας που δεν διαβαζουμε αρδ
ΠΑΟΚ G4Α

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2870 on: May 11, 2011, 16:21:52 »
να σε κάνει και μια αποχαιρετιστήρια εκπομπή η ΠΑΟΚαρα Βίκυ Χατζηβασιλείου "πάμε πακέτο" να βουρκώσεις με την ησυχία σου άμπαλο μοσχάρι.

ΕΡΩΤΗΣΗ: πως γίνεται όλοι να μην είναι πληρωμένοι και ο ΠΑΟΚ να μη δίνει φράγκο αλλά κανείς να μη θέλει να φύγει! τί σου είναι ρε και αυτό;

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2871 on: May 11, 2011, 16:44:31 »
http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=110047&scid=874&team=paok

Μείωση του μπάτζετ

Η απόφαση για μείωση του προϋπολογισμού την ερχόμενη σεζόν έχει ήδη ληφθεί. Η ΠΑΕ σκοπεύει να «εξαφανίσει» τα συμβόλαια που ανέρχονται πάνω από τις 600.000 ευρώ, όπως αυτό του Μουσλίμοβιτς, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν για τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι. Εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα θα είναι μόνο ο Σαλπιγγίδης που αμείβεται ετησίως 800.000 ευρώ και ο Κοντρέρας που εισπράττει κάθε χρόνο 650.000.

Από εκεί και πέρα ο Δικέφαλος θα επιχειρήσει να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Τσιρίλο, με ένα ποσό κοντά στις 200.000 ευρώ, αντί για τις 320.000 που λαμβάνει τώρα. Εξάλλου, με το ίδιο πόσο και μόνον με αυτό, θα διαπραγματευθεί και την παραμονή του Ελ Ζαρ. Διακρίσεις στους νεοαποκτηθέντες δύσκολα θα υπάρξουν. Δηλαδή οι μεταγραφές των Θεσσαλονικέων θα έχουν ως άνω όριο τις 300.000 ευρώ ετησίως.

-φακιν ιντιανς
-βρε το ζλαταν θα αναπολειτε βρε με τα φορ των 300 που θα χετε

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #2872 on: May 11, 2011, 16:46:00 »
Αυτό με τα λεφτά πρέπει κάπως να τελειώσει με επίσημο τρόπο. Να μάθουμε τι γίνεται γιατί δεν είναι πλέον για γέλια. Η ΠΑΕ έχει βγάλει τα τελευταία 4 χρόνια όσα έβγαλε η ομάδα ποιο μπροστά σε μια δεκαετία! Είναι ανεπίτρεπτο να υπάρχουν τέτοιου είδους οικονομικά προβλήματα, και μάλιστα από πρόεδρο που είναι πρώην ποδοσφαιριστής! Και αν είναι μούφα τα όσα λένε οι παίκτες ανά διαστήματα για τις πληρωμές, είναι ανεπίτρεπτο να διαρρέουν αναπάντητα αυτά τα πράγματα. Η όλη ιστορία μόνο κακό στον ΠΑΟΚ κάνει. . . .

Ο Ζλάνταν τώρα, με κανα 200άρι τον χρόνο θα ήταν καλό να υπάρχει ως λύση πάγκου στην ομάδα. Αν υπάρχει περίπτωση να μείνει μ αυτά τα λεφτά και δεν τον κρατήσουν, είναι σκάνδαλο! Μ αυτά τα λεφτά δύσκολα θα βρεις καλύτερο backup επιθετικού στην αγορά που θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε υψηλό επίπεδο.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #2873 on: May 11, 2011, 18:32:16 »
εκτος απο τους τραυματισμους του SF σαν τον βοσνιο θα κανουμε καιρο να εχουμε αναλογα με τα λ7 που διαθετουμε

ποιος κοντος και κλαους κλα'ιν μα"ιν
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2874 on: May 11, 2011, 19:00:54 »
Μεγαλε ΖΛΑΤΑΝ λιγοι ενιωσαν την τρελα σου, λιγοι εκτιμησαν το παθος σου, λιγοι καταλαβαν πως νιωθεις που αγωνιζεσαι στον ΠΑΟΚ, αλλα να ξερεις πως αυτοι οι λιγοι θα σε εχουν για παντα στην καρδια τους και θα σε θυμουντε σαν το πιο τρελιαρικο center for που περασε ποτε απο τον ΠΑΟΚ. Και οι πολλοι που θα σε ξεχασουν σε δευτερολεπτα και που θα χαρουν κιολας που φευγεις, να ξερεις πως θα ερθουν στιγμες που θα θυμουντε την γκολαρα σου στην τουρκια και θα χαμογελανε.. Οπως επισης καποια στιγμη, ολοι θα την διηγηθουν στον γιοκα τους με περιφενια.. Ο χρονος παιζει περιεργα παιχνιδια στις ψυχες των ανθρωπων, γιαυτο να εισαι περιφανος για οσα εδωσες στον ΠΑΟΚ.

Μεγαλε Ζλαταν οι πιστοι σου σε χαιρετουν και σ'αγαπουν ακομα...

ΖΛΑΤΑΝ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

υγ.1 Εισαι η αρρωστια μου και αυτο δεν αλλαζει. Ξερω τι center for ειναι ο ζλαταν και δεν περιμενα να δω τα 2 αχαστα προχτες για να σε κρινω.

υγ.2 Οσοι σημερα πανηγυριζεται και βγαζετε χολη για το αρρωστακι, ευχομαι να μην ερθει η στιγμη να το αναπωλησετε, γιατι τοτε παει να πει πως θα εχει συμβει κακο στον ΠΑΟΚ...

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #2875 on: May 11, 2011, 19:16:00 »
ΜΕΓΑΛΕ ΖΛΑΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #2876 on: May 11, 2011, 19:34:37 »
http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=110047&scid=874&team=paok

Μείωση του μπάτζετ

Η απόφαση για μείωση του προϋπολογισμού την ερχόμενη σεζόν έχει ήδη ληφθεί. Η ΠΑΕ σκοπεύει να «εξαφανίσει» τα συμβόλαια που ανέρχονται πάνω από τις 600.000 ευρώ, όπως αυτό του Μουσλίμοβιτς, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν για τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι. Εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα θα είναι μόνο ο Σαλπιγγίδης που αμείβεται ετησίως 800.000 ευρώ και ο Κοντρέρας που εισπράττει κάθε χρόνο 650.000.
.......

γαμιεσαι και συ και αυτοι που σ εχουν στην πουδρα
ελεος με τον τερμα ανικανο. ουτε καν μειωση του κανουν

Με λιγοτερα λεφτα μια χαρα ειναι ο Ζλαταν. Τα αλλα περι φορ β' εθνικης ειναι τουλαχιστον ανεκδοτα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2877 on: May 11, 2011, 19:39:28 »
@king  γιατι δε κρατιέμαι να στα πω το βράδυ...
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ με το παλτό και τα ντοστογιεφσκικα απωθημένα σου. παπάρα.

@vorious... θα τα ακούσεις μετά

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #2878 on: May 11, 2011, 19:42:27 »
Μεγάλος for σε ομάδα με μικρόψυχους οπαδούς

ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΑΝΙ ΓΑΜΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #2879 on: May 11, 2011, 19:48:01 »
κουζ για ραμπιτ : πες μου ενα παιχτη του ΠΑΟΚ που μεσα σε μια χρονια σε εχει περασει στο ουεφα και εχει σοδομισει σκουληκι, βαζελα, γαυρο σε ματς που καινε και χανουμι για επιδορπιο

Υ.Σ. εισαι απλα εμπαθης
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα