Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 117740 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #2440 on: January 27, 2011, 20:53:45 »
Για τον παικτη που μας πηγε στους ομιλους μετα απο εκεινο το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ και ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΚΟΛ στην ΠΟΛΗ προσωπικα δε μου επιτρεπεται να πω τιποτα. Το γκολ του Μουσλι ανηκει στα γκολ του  Γκουερινο με την αεκ, στα γκολ του Βρυζα με την Αρσεναλ, στα γκολ του Κουδα με τον βαζελο στο πρωτο μας κυπελλο, του Παπριτσα με τη μυτη στο ΟΑΚΑ στο 2ο μας πρωταθλημα. Εγραψε ιστορια στις καρδιες μας και ας μην το ξερει ο ξυδακιας και ας ειναι η προσφορα του λιγοστη σε συμμετοχες λογω τραυματισμων.Για μενα μετα απο εκεινο το θεμα Μουσλι θεωρειται ληξαν και οποιος δεν καταλαβε τι σελιδα γραψαμε εκεινη τη βραδυα δε νοιωθει απο ΠΑΟΚ.

Πολλες φορες ειμαι αμφιταλαντευομενος, για τους συνεχεις τραυματισμους του αλανιου, να μεινει η να φυγει, στο μυαλο μου ερχεται καπακι εκεινη η μαγικη βραδυα του Αυγουστου και ακολουθωντας τα λεγομενα του μπαμπη36 λεω:

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #2441 on: January 27, 2011, 20:59:47 »
κ γω θυμαμαι αυτη τη γκολαρα και λεω οτι πρεπει να μεινει μεχρι να γερασει με το ιδιο συμβολαιο, και να μας τα τρωνε οι γιατροι. ας μη παιζει κ καθολου, αλλωστε ειδαμε κ το κοντο με τα 800 κτλ κτλ κτλ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #2442 on: January 27, 2011, 21:11:18 »
Eγω δεν ξεχνω ακομα το πρωτο του γκολ με την ουντινεζε που μου δωσε την ικανοποιηση οτι ο ΠΑΟΚ θα εχει ΦΟΡΑΚΛΑ μπροστα....

Δεν ξεχνω το πρωτο επισημο γκολ με το χανουμι μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ μετα απο ευκαιρια με λομπα απο τον ιδιο που με κανε να φωναξω μετα απο πολυ καιρο ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣΣΣΣΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ......

Δεν θα ξεχασω το 1-0 με τον ρουλη που ολοι τρωγαμε τα νυχια μας και περιμεναμε να μπει η πορνη στο πλεκτο οποτε και την  παιρνει το αλανι την στεινει στα 35-40 μετρα και την στελνει με βρωμοσουτο προς την εστια οπου και την βαζει ο ινδιανος και γινετε της πουτανας.....

Δεν θα ξεχασω κανενα γκολ του με τον ΠΑΟΚ

και φυσικα ΤΗΝ ΓΚΟΛΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΥΓΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ....

αν ο Παμπλο ειναι η αρρωστια ο Μουσλι ειναι τα συμπτωματα της......
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #2443 on: January 27, 2011, 21:28:57 »
λαγνο σε βρισκω zouvale  :'(
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #2444 on: January 27, 2011, 22:47:36 »
700.000/4 μας κάνει 175.000..καθόλου άσχημα...τόσο παίρνει ανα παιχνίδι...αλλά ξέχασα..ο πουστης ο κοντός φταίει....

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #2445 on: January 27, 2011, 22:49:28 »
ευτυχώς το θυμήθηκες...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2446 on: January 28, 2011, 00:17:57 »
κ γω θυμαμαι αυτη τη γκολαρα και λεω οτι πρεπει να μεινει μεχρι να γερασει με το ιδιο συμβολαιο, και να μας τα τρωνε οι γιατροι. ας μη παιζει κ καθολου, αλλωστε ειδαμε κ το κοντο με τα 800 κτλ κτλ κτλ

μην αλλαζεις στρατοπεδο μην πας μαζι τους.στον μπαλαφα εμεις  :P

μιλαμε για συμβολαια μαλακιες και δεν ξερω γω.το χω κανει απειρες φορες και εγω λες και ειμαι λογιστης της παε ΠΑΟΚ.ολοι δωσαμε για να στηθει αυτη η ομαδα και λογο εχουμε.τον ζηταμε ομως απο την διοικηση οχι απο τους παικτες.αμα εισαι τσιριλο και ερθει ο ΠΑΟΚ να σου δωσει λεφτα που βρισκεις μονο στα γιαννενα τι θα πεις;δεν παω;

δεν φταιει ο τσιριλο ομως  ;)

και επειδη βγηκα οφ τοπικ.δεν πα να γαμηθεις ρε μαλακα αλκοολικε σαπιοκοιλιακε πορσελανοβιτς.το κουτρουβαλιασμα της τουρκιας που φαγα εξαιτιας σου δεν ανταλλαζεται ουτε με φραγκα ουτε με τιποτα...οπαδος ειμαι και ηταν μια απο τις μεγαλυτερες καυλες της ζωης μου.σε ευχαριστω αν και πρεπει να ξερεις πως και για σενα λεω...φυγε μακρια.γνωμες ειναι αυτες που δεν εχουν αξια

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2447 on: January 28, 2011, 01:23:38 »
Ειμαι αρρωστος με τον βοσνιο τρελιαρη και το ξερετε ολοι. Εχω παραδεχτει εδω και πολυ καιρο οτι ο ζλαταν ειναι για 350.000 τον χρονο λογο των τραυματισμων του και οχι για το 600αρι που παιρνει τωρα. Οπως βεβαια το ιδιο λεω και για το κωμικοτραγικο 800αρι του πουτανας γιου, για το 350αρι του φιλομενο, για το 350αρι του (περσινου) σεξυ, για τα 300αρι του σαβινι, για τα 5 διφραγκα (δεν ξερω ποσα παιρνουν) του μοντελιστα, του ποντικομικρουλι, του κριστιανο, του ελ ζαρ και παει λεγοντας... Γενικοτερα ο ΠΑΟΚ θελει ΔΝΤ γιατι πολλα συμβολαια δεν δικαιολογουνται οσο και αν προσπαθησεις. Πανω σε αυτη την λογικη μπορω τουλαχιστον να πω πως ο ζλαταν με 1 του γκολ εχει κανει την αποσβεση του, που απο αλλους ακομα την περιμενουμε και μαλλον θα την περιμενουμε πολυ ακομα.

Η αποψη μου για την βοσνιακη αρρωστια δεν αλλαζει οσα ρεπο και αν παρει, διοτι ξερω πως οταν ειναι καλα και αγωνιζεται, τα δινει ολα για τον ΠΑΟΚ και θυμιζει σε ολους τι παει να πει σεντερ φορ και πως παιζεται αυτη η πουτανα η θεση. Τουλαχιστον εγω, ισα που δακρυζω απο συγκινηση οταν τον βλεπω στην κορυφη της επιθεσης. Κανεις στον ΠΑΟΚ δεν ξερει την θεση καλυτερα απο τον τρελιαρη οτι και να λετε. Επισης λιγοι ως ελαχιστοι "νιωθουν" σαν αυτον οταν αγωνιζονται με τον δικεφαλο στο στηθος ή ακομα και οταν παρακολουθουν το ματς απο τον παγκο. Ο ζλαταν για μενα ειναι βγαλμενος απο την 4 οπως ειναι και ο γκαρσια.. Κουβαλαει την τρελα που επιβαλετε να εχει ενας παιχτης του ΠΑΟΚ που σεβεται τα 4 ιερα γραμματα, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για το σεντερ φορ μας. Τον βαζεις παγκο για να παιξει η πορδη με το 9 και δεν βγαζει κουβεντα.. τον βαζεις παγκο για να παιξει ο κλαους και τρελαινεται στα γκολ του λες και τα βαζει ο ιδιος. Σου κανουν τσαμπουκαδες στο τιγανι και καπακι παει να καθαρισει. Ο χαρακτηρας και η προσωπικοτητα του ζλαταν ειναι κατι το οποιο δεν το βρισκεις με τα φραγκα. Δεν το αγοραζεις, ειναι σπανιο αγαθο που ή το εχεις ή δεν το 'χεις. Οι περισσοτεροι δυστυχως δεν το χουν.

Για να κλεισω γιατι μακρυγορω, καταλαβαινω το κραξιμο για τις συνεχομενες ενοχλησεις στους κυλιακους του... και εγω χαλιεμαι γιατι θελω οσο τιποτα να τον βλεπω να αγωνιζεται, αλλα το να βγαινει χολη για τον βοσνιο που τα μυαλα του θυμιζουν κατοικο κορδελιου, και που τα γκολ του εχουν μπει σε ματς που καναν ολους τους ΠΑΟΚτσηδες να παιζουν με τις ταπες του τζακ ντανιελς και να αδειαζουν τα ξυδια σαν νερο, μου φαινεται τουλαχιστον αδικο. Ο καθενας οπως το βλεπει βεβαια, αλλα εγω προσωπικα δεν ξεχνω και ουτε προκειτε να ξεχασω πως καποτε αυτο το παλικαρι με τα λιγα τα μαλλια με κανε να περπατω μεσα στο μπουρδελο περιφανος με το κεφαλι ψηλα και την τσαπου σηκωμενη. Οχι 1 φορα, ουτε 2.. Σχεδον οσα ειναι τα γκολ του. Για μενα αυτο αξιζει παραπανω απο 350.000 και δεν το αλλαζω. Ξερω πως συντομα θα με ξαναβγαλει στον δρομο περιφανο και καυλωμενο και απλα περιμενω την στιγμη. Ειμαι σιγουρος πως δεν θα με απογοητευσει γιατι το εχει στο αιμα του. Δεν θελει ποδοσφαιρικο ταλεντο. Θελει την τρελα που ρεει αυθονη μεσα στο ψυχωτικο μυαλο του γιαυτο και ειμαι σιγουρος.

Αυτα και περαστικα στο αλανι μας.

+11

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #2448 on: January 28, 2011, 01:56:16 »
του ποντικομικρουλι
:'( :'( :'(
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #2449 on: January 28, 2011, 02:23:53 »
Τι να πω ρε Ζλάταν, χειρότερος και απ'τον Φαν Ντερ Μέιντε κατήντησες...

Ένας αμετανόητος ζλατανικός που θυμάται το Μάρτσιν και κλαίει...  :(

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #2450 on: January 28, 2011, 02:55:45 »

μην αλλαζεις στρατοπεδο μην πας μαζι τους.στον μπαλαφα εμεις  :P

μιλαμε για συμβολαια μαλακιες και δεν ξερω γω.το χω κανει απειρες φορες και εγω λες και ειμαι λογιστης της παε ΠΑΟΚ.ολοι δωσαμε για να στηθει αυτη η ομαδα και λογο εχουμε.τον ζηταμε ομως απο την διοικηση οχι απο τους παικτες.αμα εισαι τσιριλο και ερθει ο ΠΑΟΚ να σου δωσει λεφτα που βρισκεις μονο στα γιαννενα τι θα πεις;δεν παω;

δεν φταιει ο τσιριλο ομως  ;)

και επειδη βγηκα οφ τοπικ.δεν πα να γαμηθεις ρε μαλακα αλκοολικε σαπιοκοιλιακε πορσελανοβιτς.το κουτρουβαλιασμα της τουρκιας που φαγα εξαιτιας σου δεν ανταλλαζεται ουτε με φραγκα ουτε με τιποτα...οπαδος ειμαι και ηταν μια απο τις μεγαλυτερες καυλες της ζωης μου.σε ευχαριστω αν και πρεπει να ξερεις πως και για σενα λεω...φυγε μακρια.γνωμες ειναι αυτες που δεν εχουν αξια

εννοειται αδερφε, συμφωνω απολυτα με το ποστ σου

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #2451 on: January 28, 2011, 03:18:16 »
700.000/4 μας κάνει 175.000..καθόλου άσχημα...τόσο παίρνει ανα παιχνίδι...αλλά ξέχασα..ο πουστης ο κοντός φταίει....

οπότε με 4 γκολ τη σαιζόν τα λεφτά του τα βγάζει μιας και σκοράρει σε κάθε ματς

και ναι, ο πούστης ο κοντός φταίει που δεν έχουμε πάρει ακόμα επιθετικό της προκοπής...800 χιλιάρικα σου κοστίζει ο σβέρκος με πόδια!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2452 on: January 28, 2011, 04:17:04 »
Για καποιο τελειως απροσδιοριστο λογο , ενω δεν τον γουσταρω τον Μουσλιμοβιτς (πια) μου σφηνωθηκε απο χθες οτι θα παιξει στην σκουληκοφωλια και θα σκοραρει.
Ετοιμαζομουν απο το μεσημερι να κανω ποστ και να θυμιζω το Νοεμβριατικο ποστ του king για σκοραρισμα τον Φεβρουαριο, εκλιπαρωντας κανα βουντου να σκοραρει λιγο νωριτερα.
Διαβαζω τωρα παλι προβλημα, παλι κοιλιακοι, διαβαζω το νεο υμνο του κινγκ ΤΩ ΑΧΡΗΣΤΩ ΘΕΩ, ετοιμαζομαι να κραξω παλι το (σαπιο και αχρηστο)βοσνιακο τανκ αλλα δεν γινεται, δεν μπορω,  γιατι εξακολουθω να εχω φωνη" μεσα μου για το παιχνιδι με τα  σκουληκια.
Κατεληξα οτι δεν μπορει παλι να τραυματιστηκε πριν ΤΕΤΟΙΟ ματς, ειναι κολπο-μπλοφα Χαβου σιγουρα να μπερδεψει τον αντιπαλο. Το Βοσνιακο τρελλακι ειτε βασικος ειτε αλλαγη θα σκοραρει. Τελος.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2453 on: January 28, 2011, 10:55:06 »
τόπικ προπαγάνδας...
έχω κλάσει από τα γέλια με την ευκολία με την οποία ο κύριος King σας έχει πείσει όλους (και χειροκροτάμε κιόλας!!!) ότι το πρόβλημα του μούσλι είναι (μόνο) οι τραυματισμοί.
θεωρώντας δεδομένη για την οικονομία της συζήτησης ότι όταν (αν και εφόσον λέμ οκ) παίζει είναι CF γαμίκουλας και γκολτζής που κάνει την επιθετική γραμμή ίδια με της Μπάρτσα...
χαχαχαχα ρε τι άλλο θα ακούσουμε. ο κύριος 3 χρόνια βασικό CF έχω λιγότερα γκολ από το Βλαντάνι...

προπαγάνδας συνέχεια! "να μείνει με 200000 για πάγκο" πλέον λέει το fan club... ΛΕΣ ΚΑΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΤΕ! αφού αυτό λέμε από την πρώτη στιγμή ΤΟΣΑ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ!

άντε με το παλτό. φέρτε πίσω Αναστασάκο να μας νοιώσει καμιά άμυνα. με 200 θα είναι value for money απίθανο  :'( :'( :'( :'(

ΥΓ. συμφωνώ απόλυτα με τον North. Μάτια έχουμε και βλέπουμε. Οι συγκρίσεις επίσης ατυχέστατες. ειδικά (και παραδόξως!) όταν ακόμα και το μυγόχεσμα βάζει περισσότερα γκολ...ούτε αυτό δε σας κάθεται!

ΧΟΛΗΣ_4

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2454 on: January 28, 2011, 12:06:03 »
Πληρωμένους τους εχω ολους ρε, δεν στηριζουν ζλαταν ετσι.  :D
Rabbit εχεις θεμα με τον ζλαταν ρε φιλε, δεν μπορω να ανοιξω κουβεντα μαζι σου για τον συγκεκριμενο.. Να με συγχωρας.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #2455 on: January 28, 2011, 12:38:16 »
Εγώ είμαι με τον Βόσνιο...με ή χωρίς κοιλιακούς...Γιατί? Δεν ξέρω,όπως και ποτέ δεν έμαθα γιατί έγινα ΠΑΟΚ...ή μάλλον έγινα διότι δεν υπήρχε περίπτωση να γίνω κάτι άλλο...φυσική επιλογή προφανώς...μας διάλεξε τους πειραγμένους η Ομάδα και όχι εμείς αυτήν...απλά πράγματα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2456 on: January 28, 2011, 12:45:27 »
Rabbit εχεις θεμα με τον ζλαταν ρε φιλε

προφανές δεν είναι; αν δεν είχα θέμα ή αν δεν υπηρχε λες να ασχολούμασταν με το Βόσνιο;

έχω θέμα γιατί είναι μετριότητα αμπαλοσύνης. απλά

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2457 on: January 28, 2011, 12:50:32 »
Για το οτι δεν προσφερει λογο τραυματισμων συμφωνουν αρκετοι...
Με το οτι ειναι αμπαλος δυσκολα να συμφωνουν παραπανω απο 2 παλαμες ατομα.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #2458 on: January 28, 2011, 12:55:57 »
μας διάλεξε τους πειραγμένους η Ομάδα και όχι εμείς αυτήν...απλά πράγματα

Πολύ μεγάλη κουβέντα και πασίδηλη πραγματικότητα.

Ελπίζω και εύχομαι η Ομάδα να διαλέγει κ πειραγμένους ποδοσφαιριστές, θα ταν το ιδανικό κ η αρχή έχει γίνει ήδη...
« Last Edit: January 28, 2011, 13:01:22 by CLUB »

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #2459 on: January 28, 2011, 13:00:57 »
Rabbit εχεις θεμα με τον ζλαταν ρε φιλε

προφανές δεν είναι; αν δεν είχα θέμα ή αν δεν υπηρχε λες να ασχολούμασταν με το Βόσνιο;

έχω θέμα γιατί είναι μετριότητα αμπαλοσύνης. απλά

Δικαίωμά σου να έχεις σκάλωμα με τον οποιονδήποτε. Αλλά αυτά που λες περί αμπαλοσύνης δείχνουν ότι μάλλον καταλαβαίνεις το ποδόσφαιρο διαφορετικά. Θυμήσου τα γκολ με χανούμι, φενέρ και βάζελο, τα σπασίματα μπάλας, κλπ. Ο ΜΟύσλι ανήκει στους 4-5 που ξέρουν πραγματικά μπάλα εκεί μέσα. Δε μιλάω ούτε για συμμετοχές ούτε για αριθμό γκολ. Μιλάω για το αν γνωρίζει το τόπι ή όχι. Πες τον γυάλινο, πες τον τεμπέλη, πες τον καμμένο από τα ξίδια, πες τον ό,τι θες αλλά όχι και άμπαλο ρε φίλε!!! Έλεος!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ