Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 118099 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #2420 on: January 27, 2011, 15:00:20 »
Για τον παικτη που μας πηγε στους ομιλους μετα απο εκεινο το ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ και ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΚΟΛ στην ΠΟΛΗ προσωπικα δε μου επιτρεπεται να πω τιποτα. Το γκολ του Μουσλι ανηκει στα γκολ του  Γκουερινο με την αεκ, στα γκολ του Βρυζα με την Αρσεναλ, στα γκολ του Κουδα με τον βαζελο στο πρωτο μας κυπελλο, του Παπριτσα με τη μυτη στο ΟΑΚΑ στο 2ο μας πρωταθλημα. Εγραψε ιστορια στις καρδιες μας και ας μην το ξερει ο ξυδακιας και ας ειναι η προσφορα του λιγοστη σε συμμετοχες λογω τραυματισμων.Για μενα μετα απο εκεινο το θεμα Μουσλι θεωρειται ληξαν και οποιος δεν καταλαβε τι σελιδα γραψαμε εκεινη τη βραδυα δε νοιωθει απο ΠΑΟΚ.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #2421 on: January 27, 2011, 15:16:45 »
Ε και τι σημαινει αυτο..Οτι επειδη εβαλε εκεινο το γκολ,να καθεται τωρα κι ολα καλα?
Πληρωνεται με 40-50.000 τον μηνα και δεν παιζει ποτε
Κι οταν παιζει ξανατραυματιζεται
ΠΑΟΚ G4Α

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #2422 on: January 27, 2011, 15:17:21 »
Συμφωνώ και με Dave και με Club και είναι αυτό που υποστηρίζω και σε κουβέντες με φίλους. Ο Μούσλι χωράει στον ΠΑΟΚ με μια μείωση αποδοχών και ως ρεζέρβα, κυρίως λόγω τραυματισμών. Αλλά πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε επιθετικό που να τον νιώθουν οι άμυνες και να παίζει... Αυτό σημαίνει πούλο Φιλομένο και πούλο θερμοσίφωνας. Απλά και κατανοητά.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2423 on: January 27, 2011, 15:45:42 »
Ο Βοσνιος ειναι παικταρας για τα ελληνικα δεδομενα, ο,τι και να λεμε, και αυτο φαινεται αλλωστε απο το γεγονος οτι σε καθε, ΜΑ ΚΑΘΕ ματς που μπαινει σαν αλλαγη, η ομαδα ανεβαινει και το γκολ ερχεται, τις περισσοτερες φορες, απο δικη του ενεργεια..Μπορει να μη σκοραρει συχνα αλλα η συμετοχη του στα γκολ που μπαινουν σχεδον παντα μετα την εισοδο του στον αγωνα, φτανει το 90%..Μπαινει ο Μουσλι μεσα ξεκουραστος και νιωθεις μια σιγουρια οτι θα τον νιωσει η αντιπαλη αμυνα, θα δημιουργησει φασεις και τελικα θα ερθει το γκολ ειτε απο τον ιδιο, ειτε απο ενεργεια του...Βγαζει αυτη την αυρα σε μενα προσωπικα...

Το μεγαλο προβλημα δυστυχως ειναι οι συχνοι τραυματισμοι του και το οτι δεν ειναι σε θεση να βοηθαει την ομαδα σε αρκετα παιχνιδια..Το κακο εχει παραγινει με τους κοιλιακους του και ειναι λυπηρο..Και αν συνεχισει αυτο, το πιθανοτερο ειναι να σταματησει και το ποδοσφαιρο...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #2424 on: January 27, 2011, 16:19:46 »
Βάλε γκολ...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2425 on: January 27, 2011, 16:40:30 »
Ειμαι αρρωστος με τον βοσνιο τρελιαρη και το ξερετε ολοι. Εχω παραδεχτει εδω και πολυ καιρο οτι ο ζλαταν ειναι για 350.000 τον χρονο λογο των τραυματισμων του και οχι για το 600αρι που παιρνει τωρα. Οπως βεβαια το ιδιο λεω και για το κωμικοτραγικο 800αρι του πουτανας γιου, για το 350αρι του φιλομενο, για το 350αρι του (περσινου) σεξυ, για τα 300αρι του σαβινι, για τα 5 διφραγκα (δεν ξερω ποσα παιρνουν) του μοντελιστα, του ποντικομικρουλι, του κριστιανο, του ελ ζαρ και παει λεγοντας... Γενικοτερα ο ΠΑΟΚ θελει ΔΝΤ γιατι πολλα συμβολαια δεν δικαιολογουνται οσο και αν προσπαθησεις. Πανω σε αυτη την λογικη μπορω τουλαχιστον να πω πως ο ζλαταν με 1 του γκολ εχει κανει την αποσβεση του, που απο αλλους ακομα την περιμενουμε και μαλλον θα την περιμενουμε πολυ ακομα.

Η αποψη μου για την βοσνιακη αρρωστια δεν αλλαζει οσα ρεπο και αν παρει, διοτι ξερω πως οταν ειναι καλα και αγωνιζεται, τα δινει ολα για τον ΠΑΟΚ και θυμιζει σε ολους τι παει να πει σεντερ φορ και πως παιζεται αυτη η πουτανα η θεση. Τουλαχιστον εγω, ισα που δακρυζω απο συγκινηση οταν τον βλεπω στην κορυφη της επιθεσης. Κανεις στον ΠΑΟΚ δεν ξερει την θεση καλυτερα απο τον τρελιαρη οτι και να λετε. Επισης λιγοι ως ελαχιστοι "νιωθουν" σαν αυτον οταν αγωνιζονται με τον δικεφαλο στο στηθος ή ακομα και οταν παρακολουθουν το ματς απο τον παγκο. Ο ζλαταν για μενα ειναι βγαλμενος απο την 4 οπως ειναι και ο γκαρσια.. Κουβαλαει την τρελα που επιβαλετε να εχει ενας παιχτης του ΠΑΟΚ που σεβεται τα 4 ιερα γραμματα, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για το σεντερ φορ μας. Τον βαζεις παγκο για να παιξει η πορδη με το 9 και δεν βγαζει κουβεντα.. τον βαζεις παγκο για να παιξει ο κλαους και τρελαινεται στα γκολ του λες και τα βαζει ο ιδιος. Σου κανουν τσαμπουκαδες στο τιγανι και καπακι παει να καθαρισει. Ο χαρακτηρας και η προσωπικοτητα του ζλαταν ειναι κατι το οποιο δεν το βρισκεις με τα φραγκα. Δεν το αγοραζεις, ειναι σπανιο αγαθο που ή το εχεις ή δεν το 'χεις. Οι περισσοτεροι δυστυχως δεν το χουν.

Για να κλεισω γιατι μακρυγορω, καταλαβαινω το κραξιμο για τις συνεχομενες ενοχλησεις στους κυλιακους του... και εγω χαλιεμαι γιατι θελω οσο τιποτα να τον βλεπω να αγωνιζεται, αλλα το να βγαινει χολη για τον βοσνιο που τα μυαλα του θυμιζουν κατοικο κορδελιου, και που τα γκολ του εχουν μπει σε ματς που καναν ολους τους ΠΑΟΚτσηδες να παιζουν με τις ταπες του τζακ ντανιελς και να αδειαζουν τα ξυδια σαν νερο, μου φαινεται τουλαχιστον αδικο. Ο καθενας οπως το βλεπει βεβαια, αλλα εγω προσωπικα δεν ξεχνω και ουτε προκειτε να ξεχασω πως καποτε αυτο το παλικαρι με τα λιγα τα μαλλια με κανε να περπατω μεσα στο μπουρδελο περιφανος με το κεφαλι ψηλα και την τσαπου σηκωμενη. Οχι 1 φορα, ουτε 2.. Σχεδον οσα ειναι τα γκολ του. Για μενα αυτο αξιζει παραπανω απο 350.000 και δεν το αλλαζω. Ξερω πως συντομα θα με ξαναβγαλει στον δρομο περιφανο και καυλωμενο και απλα περιμενω την στιγμη. Ειμαι σιγουρος πως δεν θα με απογοητευσει γιατι το εχει στο αιμα του. Δεν θελει ποδοσφαιρικο ταλεντο. Θελει την τρελα που ρεει αυθονη μεσα στο ψυχωτικο μυαλο του γιαυτο και ειμαι σιγουρος.

Αυτα και περαστικα στο αλανι μας.

northeagle_4

• Guest
« Reply #2426 on: January 27, 2011, 16:50:42 »
  Γιατι παντα οταν μιλαμε για μουσλι κανουμε συγκρισεις με ταγαρια και πουτανας γιους και το υψος των συμβολαιων τους ,οσο και την προσφορα τους και οχι με καποιους απο τους καλους μας παικτες? Η πορδη με το 9 παιζει κινγκ ΚΑΙ γιατι ο Μουσλι ειναι συνεχεια τραυματιας.
 Και για μενα θα ειχε θεση στον παγκο ανετα,το θεμα ειναι οτι ουτε στον παγκο πλεον δεν τα καταφερνει να κατσει.Τωρα αλλος για να δικαιολογισει θα τα φορτωσει στο ιατρικο τιμ ενω εκανε τις επεμβασεις στο μοναχο στους τοπ δηλαδη που υπαρχουν.
  Για μενα ειχε και εχει θεση με τραγικη μειωση ομως και μπονους συμμετοχων στον παγκο της ομαδας,αλλα απο ατυχια,σαπιλα,ελλειψη επαγγελματισμου δεν ξερω τι απ ολα δεν το βλεπω.
  Τελος επειδη θα μπει το επιχειρημα των αλλων σαπιων και πουτανασγιων, τα λαθη δεν διορθωνονται με λαθη.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #2427 on: January 27, 2011, 17:07:03 »
Και στα 2-3 τελευταια ματς που ηταν καλα, παλι στο παγκο ητανε. Και τωρα αν ηταν καλα, παλι στο παγκο πιστευω θα 'τανε γιατι ο πιτσιρικας ειναι σε φορμα και ο κοντος δεν βγαινει.
Λες γιατι μιλαω για λεφτα... Μα ολοι για το πλουσιοπαροχο συμβολαιο του μιλανε... Δεν νομιζω να ειναι κακο να θυμισω πως μονο 4-5 παιχτες παιρνουν τα λεφτα που τους αξιζουν και απο αυτους 2-3 παιρνουν και λιγοτερα απο οσα πρεπει. Αληθεια ειναι αυτο. Το κομπιουτερακι του καθενα ομως βγαινει οταν μιλαμε για τον ζλαταν γιαυτο και προφανως και θα μιλησω για λεφτα.
Να τον συγκρινω με τους καλους μας.. Οκ, για μενα ειναι ο 5ος μετα απο βειρινια, γκαρσια, κοντρερας, βιτολο και ισοβαθμος με ιβιτς... θες 6ος? και παλι οκ.. Για μενα πιο κατω στην λιστα δεν παει.
Επειδη το ποστ μου εγινε συγκεκριμενα για τις χολες που απλωνονται για παρτυ του, αν συμφωνεις με αυτο, δικαιωμα σου ειναι και αποψη σου... no worries. Εσυ αλλωστε καποτε τον συγκρινες και με τον καουνο.. Συμφωνουμε σχεδον στα παντα, ε δεν γινεται να συμφωνουμε σε ολα.. σεβομαι την αποψη σου και ας ειμαι καθετα αντιθετος.

northeagle_4

• Guest
« Reply #2428 on: January 27, 2011, 17:17:14 »
Aλλαγη μπηκε γιατι ηταν απο τραυματισμο,μαλιστα τον αφησαν και εκτος ενα ματς οταν αποθεραπευτηκε.Πηρε καπακια δυο 20λεπτα και ξανατραυματιας ειναι ,που να επαιζε και βασικος.
  Σαφως και υπαρχει χολη,δεν διαφωνω σε αυτο εκτος αν ειδες χολη σε αυτα που σου λεω που τα θεωρω πολυ λογικα.
Τωρα για την αγωνιστικη αξια του ο καθενας εχει την γνωμη του.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #2429 on: January 27, 2011, 17:34:18 »
Ειμαι αρρωστος με τον βοσνιο τρελιαρη και το ξερετε ολοι. Εχω παραδεχτει εδω και πολυ καιρο οτι ο ζλαταν ειναι για 350.000 τον χρονο λογο των τραυματισμων του και οχι για το 600αρι που παιρνει τωρα. Οπως βεβαια το ιδιο λεω και για το κωμικοτραγικο 800αρι του πουτανας γιου, για το 350αρι του φιλομενο, για το 350αρι του (περσινου) σεξυ, για τα 300αρι του σαβινι, για τα 5 διφραγκα (δεν ξερω ποσα παιρνουν) του μοντελιστα, του ποντικομικρουλι, του κριστιανο, του ελ ζαρ και παει λεγοντας... Γενικοτερα ο ΠΑΟΚ θελει ΔΝΤ γιατι πολλα συμβολαια δεν δικαιολογουνται οσο και αν προσπαθησεις. Πανω σε αυτη την λογικη μπορω τουλαχιστον να πω πως ο ζλαταν με 1 του γκολ εχει κανει την αποσβεση του, που απο αλλους ακομα την περιμενουμε και μαλλον θα την περιμενουμε πολυ ακομα.

Η αποψη μου για την βοσνιακη αρρωστια δεν αλλαζει οσα ρεπο και αν παρει, διοτι ξερω πως οταν ειναι καλα και αγωνιζεται, τα δινει ολα για τον ΠΑΟΚ και θυμιζει σε ολους τι παει να πει σεντερ φορ και πως παιζεται αυτη η πουτανα η θεση. Τουλαχιστον εγω, ισα που δακρυζω απο συγκινηση οταν τον βλεπω στην κορυφη της επιθεσης. Κανεις στον ΠΑΟΚ δεν ξερει την θεση καλυτερα απο τον τρελιαρη οτι και να λετε. Επισης λιγοι ως ελαχιστοι "νιωθουν" σαν αυτον οταν αγωνιζονται με τον δικεφαλο στο στηθος ή ακομα και οταν παρακολουθουν το ματς απο τον παγκο. Ο ζλαταν για μενα ειναι βγαλμενος απο την 4 οπως ειναι και ο γκαρσια.. Κουβαλαει την τρελα που επιβαλετε να εχει ενας παιχτης του ΠΑΟΚ που σεβεται τα 4 ιερα γραμματα, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για το σεντερ φορ μας. Τον βαζεις παγκο για να παιξει η πορδη με το 9 και δεν βγαζει κουβεντα.. τον βαζεις παγκο για να παιξει ο κλαους και τρελαινεται στα γκολ του λες και τα βαζει ο ιδιος. Σου κανουν τσαμπουκαδες στο τιγανι και καπακι παει να καθαρισει. Ο χαρακτηρας και η προσωπικοτητα του ζλαταν ειναι κατι το οποιο δεν το βρισκεις με τα φραγκα. Δεν το αγοραζεις, ειναι σπανιο αγαθο που ή το εχεις ή δεν το 'χεις. Οι περισσοτεροι δυστυχως δεν το χουν.

Για να κλεισω γιατι μακρυγορω, καταλαβαινω το κραξιμο για τις συνεχομενες ενοχλησεις στους κυλιακους του... και εγω χαλιεμαι γιατι θελω οσο τιποτα να τον βλεπω να αγωνιζεται, αλλα το να βγαινει χολη για τον βοσνιο που τα μυαλα του θυμιζουν κατοικο κορδελιου, και που τα γκολ του εχουν μπει σε ματς που καναν ολους τους ΠΑΟΚτσηδες να παιζουν με τις ταπες του τζακ ντανιελς και να αδειαζουν τα ξυδια σαν νερο, μου φαινεται τουλαχιστον αδικο. Ο καθενας οπως το βλεπει βεβαια, αλλα εγω προσωπικα δεν ξεχνω και ουτε προκειτε να ξεχασω πως καποτε αυτο το παλικαρι με τα λιγα τα μαλλια με κανε να περπατω μεσα στο μπουρδελο περιφανος με το κεφαλι ψηλα και την τσαπου σηκωμενη. Οχι 1 φορα, ουτε 2.. Σχεδον οσα ειναι τα γκολ του. Για μενα αυτο αξιζει παραπανω απο 350.000 και δεν το αλλαζω. Ξερω πως συντομα θα με ξαναβγαλει στον δρομο περιφανο και καυλωμενο και απλα περιμενω την στιγμη. Ειμαι σιγουρος πως δεν θα με απογοητευσει γιατι το εχει στο αιμα του. Δεν θελει ποδοσφαιρικο ταλεντο. Θελει την τρελα που ρεει αυθονη μεσα στο ψυχωτικο μυαλο του γιαυτο και ειμαι σιγουρος.

Αυτα και περαστικα στο αλανι μας.

κι εγω με την δευτερη παραγραφο τον γουσταρω τον παλικαρο κι ας εχω ξενερωσει που δεν παιζει
τετοιους παιχταραδες τους χρειαζεται η ομαδα και δεν ειναι τυχαιο που τον σεβονται ολες οι αμυνες
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #2430 on: January 27, 2011, 17:42:50 »
Aλλαγη μπηκε γιατι ηταν απο τραυματισμο,μαλιστα τον αφησαν και εκτος ενα ματς οταν αποθεραπευτηκε.Πηρε καπακια δυο 20λεπτα και ξανατραυματιας ειναι ,που να επαιζε και βασικος.
  Σαφως και υπαρχει χολη,δεν διαφωνω σε αυτο εκτος αν ειδες χολη σε αυτα που σου λεω που τα θεωρω πολυ λογικα.
Τωρα για την αγωνιστικη αξια του ο καθενας εχει την γνωμη του.

Μπηκε 2 20λεπτα οπως λες αλλα η παρουσια του σου δωσε τα θετικα αποτελεσματα και στα 2.. Οχι επειδη σκοραρε, αλλα επειδη στο ενα τραβιξε τον μελμπερκ και στο 2ο επειδη συνεργαστηκε αψογα με τον μπαλαφα. Γενικα, οταν μπαινει, κανει δουλεια και φαινεται. Αλλωτε με γκολ, αλλωτε με την παρουσια του και μονο.

Χολη δεν βλεπω στο συγκεκριμενο ποστ σου, απλα σαν να μου φανηκε οτι την στηριζεις.. Σε αυτο φταιει λιγο και το αμαρτωλο παρελθον σου  :-*
Νο worries και παλι.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #2431 on: January 27, 2011, 17:51:26 »
Πρεπει να βαλει γκολ ο μουσλι...Τον ειδα στον υπνο μου...Θα τον παιξω στο στοιχημα....

northeagle_4

• Guest
« Reply #2432 on: January 27, 2011, 17:51:52 »
αφου δεν παιζει  :'( :'( :'(

στον υπνο σκοραρει κατα ριπας το αλανι παντως (χολή)  :'( :'(

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #2433 on: January 27, 2011, 17:58:32 »
Γαμημενε  :'( :'( :'(

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #2434 on: January 27, 2011, 18:04:35 »
σοβαρα?πω εχω χασει επεισοδια...τον μαλακα τοσα και τοσα με ειπε δεν μπορουσε να με πει και αυτο?  :biggrin:

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #2435 on: January 27, 2011, 19:39:46 »
Δηλαδή μάλλον μόνο εγώ σκέφτομαι εκ του πονηρού,εμένα δεν
μου αρέσει αυτός ο τελευταίος τραυματισμός,αλλού παει το μυαλό μου.ελπίζω να κάνω λάθος.
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

northeagle_4

• Guest
« Reply #2436 on: January 27, 2011, 19:49:35 »
o συγκεκριμενος για μενα αδερφε ειναι ενα απο τους πολυ λιγους που δεν με κανουν να σκεφτομαι πονηρα,το θεωρω απιθανο.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #2437 on: January 27, 2011, 19:53:07 »
Αδερφε για τον μόνο που δεν λέω είναι ο μουσλι,αλλού χτυπάει η καμπάνα.
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2438 on: January 27, 2011, 19:58:50 »
Αδερφέ Ζλάταν, έχεις γίνει ένας από εμάς. Από τη στιγμή όμως που έχεις πάρει τόσα απ' τον ΠΑΟΚ μας, θα πρέπει να γυρίσεις κάποια πίσω. Γι' αυτό, από τη στιγμή μάλιστα που είσαι θαμώνας των κλινικών αποκατάστασης, έχοντας γνωρίσει ολόκληρες στρατιές από τραυματίες τροχαίων, σε λέω ν' αφήσεις την μπαλίτσα και ν' αρχίσεις να πουλάς ασφάλειες για τραυματισμούς. Τόσες εμπειρίες, τόσες συζητήσεις με παθόντες, πρέπει να κοιτάξεις και την επόμενη μέρα. Μεγαλύτερος ειδικός από σένα δεν υπάρχει στην πιάτσα. Άσε την φανέλα στην άκρη, βάλτην σε κορνίζα στο σαλόνι σου, βγες και μια αναμνηστική με την ομάδα (λογικά σε κάποιο νοσοκομείο) και μετά θα σε έχουμε ειδική θέση στο γήπεδο, με πρόσβαση με μπάρα. Αλλά τότε θα χρειαστεί να δείξεις σε όλους μας πόσο ΠΑΟΚτσής είσαι. Θα αγοράσεις και δεύτερο διαρκείας για τη γυναίκα σου;

chiltsid

• Guest
« Reply #2439 on: January 27, 2011, 20:24:11 »
 :smiley4: :smiley4: :smiley4: