Ειμαι αρρωστος με τον βοσνιο τρελιαρη και το ξερετε ολοι. Εχω παραδεχτει εδω και πολυ καιρο οτι ο ζλαταν ειναι για 350.000 τον χρονο λογο των τραυματισμων του και οχι για το 600αρι που παιρνει τωρα. Οπως βεβαια το ιδιο λεω και για το κωμικοτραγικο 800αρι του πουτανας γιου, για το 350αρι του φιλομενο, για το 350αρι του (περσινου) σεξυ, για τα 300αρι του σαβινι, για τα 5 διφραγκα (δεν ξερω ποσα παιρνουν) του μοντελιστα, του ποντικομικρουλι, του κριστιανο, του ελ ζαρ και παει λεγοντας... Γενικοτερα ο ΠΑΟΚ θελει ΔΝΤ γιατι πολλα συμβολαια δεν δικαιολογουνται οσο και αν προσπαθησεις. Πανω σε αυτη την λογικη μπορω τουλαχιστον να πω πως ο ζλαταν με 1 του γκολ εχει κανει την αποσβεση του, που απο αλλους ακομα την περιμενουμε και μαλλον θα την περιμενουμε πολυ ακομα.
Η αποψη μου για την βοσνιακη αρρωστια δεν αλλαζει οσα ρεπο και αν παρει, διοτι ξερω πως οταν ειναι καλα και αγωνιζεται, τα δινει ολα για τον ΠΑΟΚ και θυμιζει σε ολους τι παει να πει σεντερ φορ και πως παιζεται αυτη η πουτανα η θεση. Τουλαχιστον εγω, ισα που δακρυζω απο συγκινηση οταν τον βλεπω στην κορυφη της επιθεσης. Κανεις στον ΠΑΟΚ δεν ξερει την θεση καλυτερα απο τον τρελιαρη οτι και να λετε. Επισης λιγοι ως ελαχιστοι "νιωθουν" σαν αυτον οταν αγωνιζονται με τον δικεφαλο στο στηθος ή ακομα και οταν παρακολουθουν το ματς απο τον παγκο. Ο ζλαταν για μενα ειναι βγαλμενος απο την 4 οπως ειναι και ο γκαρσια.. Κουβαλαει την τρελα που επιβαλετε να εχει ενας παιχτης του ΠΑΟΚ που σεβεται τα 4 ιερα γραμματα, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για το σεντερ φορ μας. Τον βαζεις παγκο για να παιξει η πορδη με το 9 και δεν βγαζει κουβεντα.. τον βαζεις παγκο για να παιξει ο κλαους και τρελαινεται στα γκολ του λες και τα βαζει ο ιδιος. Σου κανουν τσαμπουκαδες στο τιγανι και καπακι παει να καθαρισει. Ο χαρακτηρας και η προσωπικοτητα του ζλαταν ειναι κατι το οποιο δεν το βρισκεις με τα φραγκα. Δεν το αγοραζεις, ειναι σπανιο αγαθο που ή το εχεις ή δεν το 'χεις. Οι περισσοτεροι δυστυχως δεν το χουν.
Για να κλεισω γιατι μακρυγορω, καταλαβαινω το κραξιμο για τις συνεχομενες ενοχλησεις στους κυλιακους του... και εγω χαλιεμαι γιατι θελω οσο τιποτα να τον βλεπω να αγωνιζεται, αλλα το να βγαινει χολη για τον βοσνιο που τα μυαλα του θυμιζουν κατοικο κορδελιου, και που τα γκολ του εχουν μπει σε ματς που καναν ολους τους ΠΑΟΚτσηδες να παιζουν με τις ταπες του τζακ ντανιελς και να αδειαζουν τα ξυδια σαν νερο, μου φαινεται τουλαχιστον αδικο. Ο καθενας οπως το βλεπει βεβαια, αλλα εγω προσωπικα δεν ξεχνω και ουτε προκειτε να ξεχασω πως καποτε αυτο το παλικαρι με τα λιγα τα μαλλια με κανε να περπατω μεσα στο μπουρδελο περιφανος με το κεφαλι ψηλα και την τσαπου σηκωμενη. Οχι 1 φορα, ουτε 2.. Σχεδον οσα ειναι τα γκολ του. Για μενα αυτο αξιζει παραπανω απο 350.000 και δεν το αλλαζω. Ξερω πως συντομα θα με ξαναβγαλει στον δρομο περιφανο και καυλωμενο και απλα περιμενω την στιγμη. Ειμαι σιγουρος πως δεν θα με απογοητευσει γιατι το εχει στο αιμα του. Δεν θελει ποδοσφαιρικο ταλεντο. Θελει την τρελα που ρεει αυθονη μεσα στο ψυχωτικο μυαλο του γιαυτο και ειμαι σιγουρος.
Αυτα και περαστικα στο αλανι μας.