Εισαι ιδαλμα ρε πουστη μου. Σε εφερε ο θεος στον ΠΑΟΚ μας για να μας στελνεις ολους για ξυδια το βραδυ και πατσα το πρωι. Τα μυαλα μου ακομα σταζουν ξυδι απο την γκολαρα σου ρε ΠΑΙΧΤΑΡΑ. Το συκωτι μου κλαιει απο συγκινηση πληροτητας και τσαλαβουτα στο ξυδι σαν ξεροκομματο ψωμιου μεσα σε χωριατικη.
Σε ευχαριστω ρε τρελακι. Κερασα ολο το νησι για παρτυ σου και σε εμαθε ολο το αιγαιο. Ειμουν μονος μου, ψηλα σε ενα βουνο και γυρω μου γκρεμιδια και θαλασσες οταν εβαζες το γκολ. Ξυπνισα τον πουστη τον ποσειδωνα και του βαλα να πιει και αυτος μωρη βοσνιακη καυλαντα.. Τους ανοιξες τις κωλοτρυπιδες σαν φυστικι αιγινης και τους εχωσες μεσα ολο το βαρελι με τις ταπες του χασομερη Jack απο το τενεσυ. Πλαφ και πλαφ εκαναν οι ταπες στον πατο τους σαν χυσοτουβλα ρε τουρκοφαγε ... Συκωσες την ασπρομαυρη φανελα πανω στο σημαιακι και εχυσε η πλαση ολη ρε παλικαρε μου. Ο johnnie, o jack kai o jameson απο την πεμπτη δουλευουν υπερωριες για παρτυ σου ρε καυλιαρη.
Το ποσα κανταρια μπαλα ξερεις λιγοι το παρεδεχονται και το αναγνωριζουν, γιαυτο και η απολαυση ειναι διπλη οταν ξεδιπλωνεις το δολοφονικο ταλεντο σου. Που πας ρε ατυχε λουγκανο... οταν βλεπεις τον ζλαταν να ανεβαζει στροφες και να επιταχυνει κανεις το σταυρο σου ρε τραγικε, δεν πας να του κλεισεις το δεξι γιατι θα σου γαμησει την μανα με το αριστερο. "ΜΑΛΑΚΑ λουγκανο παρτυ θα σε κανω" σου σιγοτραγουδουσε καθως τον μαρκαρες, αλλα δεν επαιρνες γραμμη. Ελα στην σουρωτη να του προπονεις τις γαμπες τωρα γαμω τα μουντιαλικα γαλονια σου.
Για τους αντιζλατανικους δεν θα πω τιποτα. Απλα οποιος δεν ηπιε στην υγεια του την πεμπτη το βραδυ, να παει να γαμηθει γιατι ειναι αμπαλος.

Δεν περιγραφω αλλο. ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ. ΤΕΛΟΣ.