Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 118089 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #2040 on: August 29, 2010, 15:10:10 »
Εγώ απορώ, έδωσε οφσάιτ γιατί (λογικά) είδε τον κουτσιανικούλη να μπαίνει στην φάση... Την μπάλα εγώ δεν βλέπω να την ακουμπάει κάποιος που να είναι μπροστά από τους άλλους εκτός τον Ζλάτα (και δεν νομίζω να είναι αυτός μπροστά)

Πιστεύω ότι ήταν σωστή η ακύρωση του γκολ.
Ο κανονισμός λέει ότι όταν παίρνει ένας επιτιθέμενος η μπάλα πρέπει να καλύπτεται από δύο παίκτες. 99% των περιπτώσεων ο τερματοφύλακας είναι στη θέση του και για αυτό χρειάζεται ένας αμυντικός. Στη συγκεκριμέμνη περίπτωση ο Βολκάν ήταν μπροστά από την μπάλα και γι'αυτό χρειαζόταν δύο αμυντικοί.

Υπήρχε ένας και έτσι ήταν off-side.
Ετσι ακριβως ειναι :thumbok:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2041 on: August 30, 2010, 13:05:07 »
Εισαι ιδαλμα ρε πουστη μου. Σε εφερε ο θεος στον ΠΑΟΚ μας για να μας στελνεις ολους για ξυδια το βραδυ και πατσα το πρωι. Τα μυαλα μου ακομα σταζουν ξυδι απο την γκολαρα σου ρε ΠΑΙΧΤΑΡΑ. Το συκωτι μου κλαιει απο συγκινηση πληροτητας και τσαλαβουτα στο ξυδι σαν ξεροκομματο ψωμιου μεσα σε χωριατικη.

Σε ευχαριστω ρε τρελακι. Κερασα ολο το νησι για παρτυ σου και σε εμαθε ολο το αιγαιο. Ειμουν μονος μου, ψηλα σε ενα βουνο και γυρω μου γκρεμιδια και θαλασσες οταν εβαζες το γκολ. Ξυπνισα τον πουστη τον ποσειδωνα και του βαλα να πιει και αυτος μωρη βοσνιακη καυλαντα.. Τους ανοιξες τις κωλοτρυπιδες σαν φυστικι αιγινης και τους εχωσες μεσα ολο το βαρελι με τις ταπες του χασομερη Jack απο το τενεσυ. Πλαφ και πλαφ εκαναν οι ταπες στον πατο τους σαν χυσοτουβλα ρε τουρκοφαγε ... Συκωσες την ασπρομαυρη φανελα πανω στο σημαιακι και εχυσε η πλαση ολη ρε παλικαρε μου. Ο johnnie, o jack kai o jameson απο την πεμπτη δουλευουν υπερωριες για παρτυ σου ρε καυλιαρη.

Το ποσα κανταρια μπαλα ξερεις λιγοι το παρεδεχονται και το αναγνωριζουν, γιαυτο και η απολαυση ειναι διπλη οταν ξεδιπλωνεις το δολοφονικο ταλεντο σου. Που πας ρε ατυχε λουγκανο... οταν βλεπεις τον ζλαταν να ανεβαζει στροφες και να επιταχυνει κανεις το σταυρο σου ρε τραγικε, δεν πας να του κλεισεις το δεξι γιατι θα σου γαμησει την μανα με το αριστερο. "ΜΑΛΑΚΑ λουγκανο παρτυ θα σε κανω" σου σιγοτραγουδουσε καθως τον μαρκαρες, αλλα δεν επαιρνες γραμμη. Ελα στην σουρωτη να του προπονεις τις γαμπες τωρα γαμω τα μουντιαλικα γαλονια σου.

Για τους αντιζλατανικους δεν θα πω τιποτα. Απλα οποιος δεν ηπιε στην υγεια του την πεμπτη το βραδυ, να παει να γαμηθει γιατι ειναι αμπαλος.  :-*

Δεν περιγραφω αλλο. ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ. ΤΕΛΟΣ.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #2042 on: August 30, 2010, 13:32:16 »
Τι έγραψε ρε ο τερμα ανώμαλος....Κλαίω.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #2043 on: August 30, 2010, 13:46:28 »
Με όποιον δάσκαλο έκατσε, τέτοια γράμματα έμαθε ρε ....
ΤΟΣΟ καιρό το λέω, η μεγάλη του CLUB σχολή !

Τέρμα ανώμαλος....σωστό, αλλα αν ο king (τι πήγες κι έγραψες ρε φρίκουλα  :notworthy:) είναι τέρμα ανώμαλος,
εσύ είσαι η μετενσαρκωμένη μίξη Mandingo, Νίκου Σταυρίδη, Bukowski και Martin Chong....    ;D
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #2044 on: August 30, 2010, 13:54:35 »
Άξιζε η αναμονή ρε τρελιάρη για τον ύμνο στον αγαπημένο μας μπεκρή
« Last Edit: August 30, 2010, 14:10:49 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #2045 on: August 30, 2010, 14:06:42 »
Πως τα κατεβάζει η γκλάβα ορισμένων αυτά εδώ μέσα που γράφετε δεν μπορώ να καταλάβω  ;D ;D ;D ;D :gruebel: :gruebel: :gruebel: :gruebel:

παντως  :prosk: :prosk: :prosk:
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2046 on: August 30, 2010, 14:17:56 »
Εισαι ιδαλμα ρε πουστη μου. Σε εφερε ο θεος στον ΠΑΟΚ μας για να μας στελνεις ολους για ξυδια το βραδυ και πατσα το πρωι. Τα μυαλα μου ακομα σταζουν ξυδι απο την γκολαρα σου ρε ΠΑΙΧΤΑΡΑ. Το συκωτι μου κλαιει απο συγκινηση πληροτητας και τσαλαβουτα στο ξυδι σαν ξεροκομματο ψωμιου μεσα σε χωριατικη.

Σε ευχαριστω ρε τρελακι. Κερασα ολο το νησι για παρτυ σου και σε εμαθε ολο το αιγαιο. Ειμουν μονος μου, ψηλα σε ενα βουνο και γυρω μου γκρεμιδια και θαλασσες οταν εβαζες το γκολ. Ξυπνισα τον πουστη τον ποσειδωνα και του βαλα να πιει και αυτος μωρη βοσνιακη καυλαντα.. Τους ανοιξες τις κωλοτρυπιδες σαν φυστικι αιγινης και τους εχωσες μεσα ολο το βαρελι με τις ταπες του χασομερη Jack απο το τενεσυ. Πλαφ και πλαφ εκαναν οι ταπες στον πατο τους σαν χυσοτουβλα ρε τουρκοφαγε ... Συκωσες την ασπρομαυρη φανελα πανω στο σημαιακι και εχυσε η πλαση ολη ρε παλικαρε μου. Ο johnnie, o jack kai o jameson απο την πεμπτη δουλευουν υπερωριες για παρτυ σου ρε καυλιαρη.

Το ποσα κανταρια μπαλα ξερεις λιγοι το παρεδεχονται και το αναγνωριζουν, γιαυτο και η απολαυση ειναι διπλη οταν ξεδιπλωνεις το δολοφονικο ταλεντο σου. Που πας ρε ατυχε λουγκανο... οταν βλεπεις τον ζλαταν να ανεβαζει στροφες και να επιταχυνει κανεις το σταυρο σου ρε τραγικε, δεν πας να του κλεισεις το δεξι γιατι θα σου γαμησει την μανα με το αριστερο. "ΜΑΛΑΚΑ λουγκανο παρτυ θα σε κανω" σου σιγοτραγουδουσε καθως τον μαρκαρες, αλλα δεν επαιρνες γραμμη. Ελα στην σουρωτη να του προπονεις τις γαμπες τωρα γαμω τα μουντιαλικα γαλονια σου.

Για τους αντιζλατανικους δεν θα πω τιποτα. Απλα οποιος δεν ηπιε στην υγεια του την πεμπτη το βραδυ, να παει να γαμηθει γιατι ειναι αμπαλος.  :-*

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ!

ΕΠΙΚΟ ΠΟΣΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΦ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΖΛΑΤΑΝΙΚΩΝ!

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #2047 on: August 30, 2010, 15:16:27 »

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #2048 on: August 30, 2010, 15:33:15 »
Ελα λιγο να ξεπιανομαστε...
http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_6348307,00.html

ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #2049 on: August 30, 2010, 16:12:52 »

Για τους αντιζλατανικους δεν θα πω τιποτα. Απλα οποιος δεν ηπιε στην υγεια του την πεμπτη το βραδυ, να παει να γαμηθει γιατι ειναι αμπαλος.  :-*

:smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:
Να υποθεσω, ομολογια αγαπης;
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
« Reply #2050 on: August 30, 2010, 16:39:49 »

και λιγα λες ρε κινγκαρε
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2051 on: August 30, 2010, 19:06:17 »
Ελα λιγο να ξεπιανομαστε...
http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_6348307,00.html

Δωστε τον ρε τον αμπαλο.. ουτε 30 γκολ την χρονια δεν μπορει να βαλει οπως εχουμε συνηθισει με τα φορ του ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια..σιγα με ενα γκολ στην Τουρκια που εφερε προκριση και αλλα 5-6 σε ντερμπυ στην Ελλαδα μου γινε και παιχτης ο κινητος τραυματισμος..αλλωστε εχουμε καλυτερους..

Υποψιν απο γεναρη και μετα μπορει να διαπραγματευτει ελευθερα την μεταγραφη του μιας και το συμβολαιο του τελειωνει το επομενο καλοκαιρι.. αλλα τι λεω αφου οι περισσοτεροι αυτο περιμενουν..

Και επειδη παλιοτερα ειχα πει οτι τα 600 που παιρνει ειναι πολλα το παιρνω πισω μιας και σημερα ανακαλυψα τα αληθινα ποσα που παιρνουν καποιοι ποδοσφαιριστες της ομαδας μας!

fatal_invasion

• Guest
« Reply #2052 on: August 30, 2010, 19:27:19 »
Τρελή ευκαιρία να τον πουλήσεις μετά το γκολ που έβαλε. ;)

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #2053 on: August 30, 2010, 22:52:13 »
καλο μηνα ζλαταν..τα λεμε τον οκτωβρη..

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #2054 on: August 31, 2010, 00:01:14 »
Τον οκτωβρη παιζεις με σκουλικι και βαζελο.. Τον σεπτεμβρη δεν εχει κανα ντερμπι  :P

dorian.it

• Guest
« Reply #2055 on: August 31, 2010, 00:05:59 »
KING

εγραψες το ποστ του αιωνα!!!!

υποκλυνομαι.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #2056 on: August 31, 2010, 00:49:32 »
Τρελή ευκαιρία να τον πουλήσεις μετά το γκολ που έβαλε. ;)

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #2057 on: August 31, 2010, 00:52:07 »
Ενταξει ρε μαγκες ηρεμηστε λιγο,δεν σκοραρε σε τελικο μουντιαλ.Σε ενα ματς ουεφα σκοραρε που ειναι και ευκαιρια να τον πουλησεις...
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #2058 on: August 31, 2010, 00:57:38 »
να παρακαλάμε να βάζουν γκολ για να πουλάμε; Όχι για να πανηγυρίζουμε, για να νοιώθουμε περήφανοι;
τα λεφτά πάντα πάνω απ όλα;
κρίμα που δεν έβαλε και άλλος γκολ για να έχουμε πολλές ευκαιρίας για πωλήσεις.

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #2059 on: August 31, 2010, 01:02:17 »
t.b. θα σε χαλουσε να πουλησεις τον δ.σ.?  :D