Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 117576 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #1660 on: April 14, 2010, 22:48:42 »
μακάρι να βάλει άλλα 5 γκολ, ίδια με της καβάλας, με καραμπόλες και σπόντες. Το φορ πρέπει να το παστελώνει κι ας φοράει δύο αριστερά παπούτσια.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1661 on: April 15, 2010, 16:44:43 »
μερέντας από εδώ μερέντας από εκεί...
ποιος είναι ο μερέντας ρε παιδιά..??
:lol:
Ο Μπλάνκο με τη μερέντα στο πηγούνι όπως τον βάφτισε ο πιο μεγάλος ψυχάκιας εδώ μέσα και κλαίγαμε από τα γέλια
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

northeagle_4

• Guest
« Reply #1662 on: April 15, 2010, 17:31:10 »
o original μερεντας ανακαλυψη του Κλαμπ ειναι ο καλαματιανος αγροτης μονος ψαχνει λυμπεροπουλος.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #1663 on: April 15, 2010, 20:21:04 »
Τόσο μπορεί, τόσο προσφέρει.
Στον ΠΑΟΚ που κάνει πρωταθλητισμό δε χωράει ως βασικός. Αν ήμουν Βρύζας, θα τον ευχαριστούσα για την προσφορά του μετά τα Play off και θα του ευχόμουν καλή συνέχει στην καριέρα του σε άλλη ομάδα εάν δε δεχόταν μείωση αποδοχών τουλάχιστον κατά 60%.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

kite-surf

• Guest
« Reply #1664 on: April 19, 2010, 04:07:42 »
ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ...ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΓΚΟΛ...

και ασε τους κολκες να δημιουργουνε κλιμα για σενα κ τον κουτσια κ να αβανταρουνε τον ανυπαρκτο αλλα ¨σωστο τακτικα¨ σορλεν

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1665 on: April 19, 2010, 09:56:19 »
Ρε μάγκες επειδή έχω ψιλοχάσει τη μπάλα, βοηθήστε λίγο. Πόσα επίσημα γκολ έβαλε ο παίχτουρας;
Επίσης θέλω μάρτυρες από όσους ήταν τότε στο live για το στοίχημα, πως ήταν και τα Play off μέσα, επειδή κάποιοι άρχισαν να ιδρώνουν βλέποντας τον παιχταρά να ανεβαίνει διαρκώς και πάνε να τελειώσουν το στοίχημα πριν την ώρα του  ;D
Help!

ive4

• Guest
« Reply #1666 on: April 19, 2010, 13:03:21 »
2η φορά με 4-4-2 σκόραρε... Ισως του πάει περισσότερο αυτό το σύστημα και βρίσκει ευκολότερα χώρους.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1667 on: April 19, 2010, 13:52:12 »
Ρε μάγκες επειδή έχω ψιλοχάσει τη μπάλα, βοηθήστε λίγο. Πόσα επίσημα γκολ έβαλε ο παίχτουρας;
Επίσης θέλω μάρτυρες από όσους ήταν τότε στο live για το στοίχημα, πως ήταν και τα Play off μέσα, επειδή κάποιοι άρχισαν να ιδρώνουν βλέποντας τον παιχταρά να ανεβαίνει διαρκώς και πάνε να τελειώσουν το στοίχημα πριν την ώρα του  ;D
Help!

Ο καραμπόλας έβαλε το έκτο του γκολ για φέτος. Τρως μια καραμπόλα και στον πάτο (όντως) το δωράκι. Από 7 έχουν οι μεσοεπιθετικοί Βιεϊρίνια και Ίβιτς. Στα στατιστικά του Γαλάνη, βλέπουμε πώς τον πέρασαν οι:

Μπάρκογλου, Καμπόρα και Γιάκομπ με 11 γκολ, ... Μήτρογλου με 9, ενώ ο Αναστασάκος έβαλε κι αυτός 8...

http://www.galanissportsdata.com/football/national/season2009_10/aepltot.asp?s=01

mpougatsas

• Guest
« Reply #1668 on: April 19, 2010, 13:53:16 »
δώσε βάση Paokcure, μη σου πουλήσουνε παπά οι αντιζλατανικοί :P 8)

φέτος έχει... 1 γκολ με βαλερέγκα τον ιούλιο, 2 με σκουλίκι τον νοέμβρη, 2 με ηρακλή και βάζελο τον φεβρουάριο και άλλα 2 σε καβάλα κι εργοτέλη τον απρίλιο. Σύνολο 6 γκόλ στο πρωτάθλημα ως τώρα, κανένα για το κύπελλο και 1 στην ευρώπη

προσωπικά πιστεύω οτι θα κλείσει με δέκα γκόλ φέτος το αλάνι

δεν ξέρω τι έλεγε το στοίχημα αλλά σ' ευχομαι να το κερδίσεις  :)

ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΑΝΙ ΓΑΜΑ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΟΧΑΝΟΥΜΑ!!!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1669 on: April 19, 2010, 13:56:15 »
κανένα για το κύπελλο

Είπαμε, το κύπελλο είναι αυτός...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1670 on: April 19, 2010, 14:45:28 »
Ευχαριστώ mistamatas γιατί έφαγα παπά πως είναι 6.
north ακόμη και τώρα να έληγε το στοίχημα θα χρειαζόταν παράταση! Οπότε ετοιμάσου  :P

Ο... καραμπόλας σας πουλάει τρέλα. Περαστικά για όσους δεν νιώθουν  ;D

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1671 on: April 19, 2010, 15:00:22 »
Επίσης θέλω μάρτυρες από όσους ήταν τότε στο live για το στοίχημα, πως ήταν και τα Play off μέσα, επειδή κάποιοι άρχισαν να ιδρώνουν βλέποντας τον παιχταρά να ανεβαίνει διαρκώς και πάνε να τελειώσουν το στοίχημα πριν την ώρα του  ;D
Help!

Δυστυχως συνΖλατανικε αγωνιστη PAOKCURE... το στοιχημα ηταν μονο για την κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος.. γιατι εκεινο το βραδυ δεν βαλαμε τα πλευ οφ μεσα καθως ολοι λεγαμε οτι θα ειμαστε πρωταθλητες... το 6-2 υπερ του Ιβιτς εκεινη την μερα εγινε 7-6.. παλεψαμε αλλα στο τελος ο north δικαιωθηκε!

Και αμα θυμαστε εγω εκεινη την μερα ειχα παρει το Χ.. σε περιπτωση που βαζαν τα ιδια γκολ στο πρωταθλημα κερνουσα εγω.. με επιασε κρυος ιδρωτας χτες στις 2 μεγαλες ευκαιριες του παιχταρα :D...αχαχαχα

Και για να ειμαι ον τοπικ.. χτες ο Βοσνιος killer... εκανε μεγαλο ματς.. δεν αντεχει σε κριτικη το παιχνιδι βεβαια.. αλλα ειναι μια ψυχολογικη τονωση εν οψει πλευ οφ.. εκει οπου σε 6 ματς θα βαλει 4 τουλαχιστον... north αμα θες παμε ενα bet καθαρα για τα πλευ οφ! ;)

northeagle_4

• Guest
« Reply #1672 on: April 19, 2010, 15:28:47 »
σωστος ο Μπιβ  ;D

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #1673 on: April 19, 2010, 15:43:03 »
αμα βαλει 4 γκολ στα play-off εχω αγορασει την φανελα του στον ανιψιο μου χθες.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

kite-surf

• Guest
« Reply #1674 on: April 19, 2010, 17:09:04 »
6 goal εχει σε 13 συμμετοχες ως βασικος και σε 4 ως αλλαγη που επαιζε  ενα τεταρτο....
και αν συμπεριλαβεις το ποσο τροφοδοτειται απο την επιθετικη μας συμπεριφορα τα ποσοστα του ειναι πολυ καλα

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #1675 on: April 21, 2010, 11:41:57 »
2η φορά με 4-4-2 σκόραρε... Ισως του πάει περισσότερο αυτό το σύστημα και βρίσκει ευκολότερα χώρους.
μήπως λέω μήπως δεύτερη φορα που παίζει χωρίς παρτενέρ του τον ίβιτς???

Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #1676 on: April 21, 2010, 12:05:07 »
Σε αδιαφορο αγωνα που δεν αντεχει κριτικης σκοραρε,δεν εκανε και τπτ σπουδαιο
Εδω σκοραρε ο παπαζογλου :'( :'( :'(
Στα πλευ οφ να τον δω..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1677 on: April 21, 2010, 14:54:51 »
Δυστυχως συνΖλατανικε αγωνιστη PAOKCURE... το στοιχημα ηταν μονο για την κανονικη διαρκεια του πρωταθληματος.. γιατι εκεινο το βραδυ δεν βαλαμε τα πλευ οφ μεσα καθως ολοι λεγαμε οτι θα ειμαστε πρωταθλητες... το 6-2 υπερ του Ιβιτς εκεινη την μερα εγινε 7-6.. παλεψαμε αλλα στο τελος ο north δικαιωθηκε!
Εγώ πάντως μιλούσα και για τα Play off αλλά έστω κι έτσι εσύ πληρώνεις γιατί μιλούσαμε για επίσημα γκολ που είναι 7-7  :lol:

Anyway για να μη λέτε πως πάω να γλιτώσω εγώ θα σας ξηγηθώ. Απλά μου φτάνει που δικαιώθηκα ηθικά, γιατί όταν μπήκε το bet ο Ζλάταν είχε 3 γκολ κι ο Ίβιτς 7. Η πίστη μου στον παιχταρά (και στις μεταφυσικές υπερδυνάμεις του king) με δικαίωσε απόλυτα.

Περιμένω μάταια τον μεγαλύτερο εχθρό του παίχτουρα, τον egoist, να προκαλέσει κι αυτός για κανένα στοίχημα, αλλά σέβομαι τον δικαιολογημένο φόβο του και δεν τον τσιγκλάω παραπάνω για να χαρεί απρόσκοπτα την έξοδο στα προκριματικά του τσουλου.  :biggrin:

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1678 on: April 21, 2010, 15:03:27 »
Κοιτα δεν σε περνει να τα βαζεις με τον biv.. ο Ιβιτς εχει 8 γκολ γιατι εβαλε το γκολ με την Χερενφεν στην Τουμπα ;) οποτε στο 8-7 ειναι.. και ετσι δενπαιζεινακερασω-4- :D

Επιμενω για 4 γκολ στα πλευ οφ για να μην ξεχνιομαστε ;)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1679 on: April 21, 2010, 16:47:13 »
Σε αδιαφορο αγωνα που δεν αντεχει κριτικης σκοραρε,δεν εκανε και τπτ σπουδαιο
Εδω σκοραρε ο παπαζογλου :'( :'( :'(
Στα πλευ οφ να τον δω..

Ενταξει, δεν ειναι μονο οτι σκοραρε.. Ειχε πολυ ορεξη και η εμφανιση του μπορω να πω πως ηταν βγαλμενη απο τις περσινες ΚΑΛΕΣ του αγωνιστικες!

Επισης...

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ήταν ο MVP της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Ο Βόσνιος επιθετικός του ΠΑΟΚ ψηφίστηκε με διαφορά καλύτερος παίκτης της τελευταίας αγωνιστικής με ποσοστό που αγγίζει το 70%

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/79181-τα-βραβεία-σε-τούμπα-και-περιστέρι

Συν-ζλατανοσκυλα, το πουλεν φορμαρετε.... λαβετε θεσεις γιατι θα ανοιξει πυρ.  ;) ;D