Έλειψα μια βδομάδα και μου το κάνατε μπάχαλο ρε αλήτες το topic του παιχταρά.

Λοιπόν για να το ξεκαθαρίσουμε εξαρχής, το μόνο λάθος που κάνετε όλοι, Ζλατανικοί και αντι-Ζλατανικοί (αν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιοι...) είναι ένα και μοναδικό. Το να χαλαστεί κάποιος με το φιλαράκι του εδώ μέσα για αυτό το θέμα. Όποιος λοιπόν έχει όρεξη να σκοτωθεί για να επιβάλλει τη γνώμη του ας πάει παρακάτω. Όποιος έχει όρεξη να αναλύσει βαθύτερα το φαινόμενο Ζλάταν καλοδεχούμενος. Εγώ γουστάρω να "αντιπαρατίθεμαι" για το θέμα με άτομα σαν τον north, τον ΗΟΜΟ, τον chilt, τον rabbit, τον fatal κτλ και όλους τους υπόλοιπους αντι-Ζλατανικούς (άμπαλους δηλαδή) που ξέρω πως αυτά που λένε προέρχονται από ζοχάδα, αλλά θα χαρούν πιο πολύ από μένα αν γαμήσει και σπείρει (εκτός των δύο που θα πληρώσουν το στοίχημα βέβαια).
Άτομα δηλαδή που ξέρω πως στο γήπεδο τον Ζλάταν θα τον στηρίξουν ακόμη κι αν σουτάρει σε κενή εστία και η μπάλα τους χτυπήσει στο κεφάλι, ενώ κάθονται πάνω από το πανώ της Νεάπολης. Για κομπλεξικούς που ακουμπάει τη μπάλα και μουρμουρίζουν μέσα στο γήπεδο και τον ειρωνεύονται δεν ξύνω ούτε το αρχίδι μου, πόσο μάλλον να κάτσω να κουβεντιάσω μαζί τους.
Λοιπόν 2-3 τοποθετήσεις για τα λάθη που κάνουν κάποιοι μιλώντας για Ζλάταν.
1. Είναι αδύνατον να συγκρίνεις την απόδοση ενός παίχτη, πόσο μάλλον σέντερ φορ, μικρής ομάδας με τον σέντερ φορ του ΠΑΟΚ. Π.χ. κάτι Τσέζαρεκ, Λεάλ και άλλοι θα έπρεπε να ανεβάσουν 150% την φετινή καλή τους απόδοση για να παίξουν στον ΠΑΟΚ βασικοί σέντερ φορ. Ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ παλεύει με βουνά (κοράκια, ασυλία κατσαπλιάδων αμυντικών, προσαρμοσμένες κλειστές άμυνες) και οι άλλοι περνάνε απαρατήρητοι σε κάθε ματς από τις άμυνες.
2. Είναι λάθος να συγκρίνεις τον σέντερ φορ του ΠΑΟΚ με οποιονδήποτε σέντερ φορ ομαδούλας του ποκ που έχουν ασυλία. Ο ζορρό ή ο μερέντας που αναπολήσατε στον ΠΑΟΚ θα έβαζαν 2 γκολ στη σεζόν.
3. Είναι λάθος να συγκρίνεται ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ του Σάντος που πρωταγωνιστεί από τη μία στο πρωτάθλημα, οπότε όλοι πέφτουν άνω του και κατά δεύτερο παίζει πρώτος σκυλίσια άμυνα, με κάτι τραχανάδες που έπαιζαν στον ΠΑΟΚ του τζον γου, όταν καμία ομάδα δεν μας έπαιρνε στα σοβαρά και αυτοί αλώνιζαν. Επίσης επειδή η μνήμη κρατάει μόνο τα καλά, όλοι θυμάστε την τελευταία χρονιά του Μίετσελ κι όχι τις προηγούμενες που έβαζε λιγότερα από τον Ζλάταν.
4. Πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου κρίνονται ανεπαρκείς αριθμοί μισής σεζόν. Κατηγορείται παίχτης για τα μόλις 6 επίσημα γκολ του, ενώ απουσίαζε μισή σεζόν. Με την ίδια λογική ο Φιλομένο είναι εχθρός του ΠΑΟΚ
Τελευταίο αφήνω το σημαντικότερο. Είναι βέβαιο πως αφού ακούστηκε πλέον η περίφημη "μουρμούρα της Τούμπας" πως ο Ζλάταν θα είναι ήρωας στο μέλλον στο μυαλό της πλειοψηφίας του κόσμου. Ακόμα μεγαλύτερο βουντού (αν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο) από τα βουντού του king είναι αυτή η μουρμούρα. Ιστορικά αποδεδειγμένο πως έχει γυρίσει μπούμερανγκ πάνω μας. Αναμένετε λοιπόν αντι-Ζλατανικοί (ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω...)