Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 117584 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

chiltsid

• Guest
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #1640 on: April 13, 2010, 00:56:12 »
αντε να τελειωσουν τα κωλο play off,να παρει τον πουλο!
οχι μονο ο ζλαταν μας εχει πριξει τα συκωτια αλλα και αυτη η κωλο πρωσοπολατρεια που δεν παλεβετε αλλο.

ΥΓ:120 χιλ για καθε γκολ,οχι ασχημα,ΖΩΑΡΑ!

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #1641 on: April 13, 2010, 01:37:34 »
OFF TOPIC ρε παιδες πραγματικα εχετε παρακολουθηση καθολου τον Λεαλ του εργοτελη,φοβερος παιχτης με καταπληκτικη ποδοσφαιρικη καταρτηση,μπαλαδορος με καλη σεντρα και τρελα τελειωματα,αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ο καραγεωργιου δεν τον βαζει βασικο!!!

παντος πιστευω οτι ειναι πολυ καλη περιπτωση αυτος ο παιχτης
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1642 on: April 13, 2010, 09:44:22 »
Ολα τα λεφτα η γκολαρα που εβαλε προχθες: Πηδαει για κεφαλια σε λαθος χρονο (φυσικα... )με αποτελεσμα να ...κανει κοντρολ στην μπαλα μπροστα του, να παρει το ρημπαουντ και να σκοραρει!
Για κοραπτ: ενας τυπος προχθες ελεγε αιντααααα αγορι μου μονο για ταινια του Κουστουριτσα κανεις! Κολλαει στον Βαλκανικο πουλεν που ελεγες!
Αλλος σχολιαζε οτι ο Κουτσιανικουλης πιο πολλες πιθανοτητες να παρει κεφαλια και να σκοραραει σε σχεση με το Βοσνιακο τανκ. Για Κουτσια δεν ειμαι σιγουρος αλλα για Βιερινια σιγουρα κι ας ειναι 347 ποντους κοντυτερος!
Αλλος ελεγε οτι ειναι παιχταρας αλλα πρπει να δουλεψει τα "τελειωματα" του. Ναι συμπληρωσε αλλος, να στησουμε την μπαλα στη γραμμη τοο γκολ και να τον βαζουμε να προσπαθει να την σπρωξει μεσα. Φυσιικα χωρις κανεναν αντιπαλο μεσα στην μεγαλη περιοχη να τον παρεμποδιζει!

Χωρις πλακα τωρα, καλως ή κακως αυτον εχουμε. Η Τουμπα αρχισε να τον στοχοποιει, αυτο ειναι κατι που το κανουμε ανεκαθεν. Ποιον να πρωτοθυμηθω. Μας αρεσει να βαζουμε εναν στον στοχαστρο και να τον ξεσκιζουμε.  Χωρις να θελω να πω αν αυτον γινεται δικαιολογημενα ή οχι για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι ετσι δεν βοηθαμε ουτε τον ιδιο ουτε την ομαδα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1643 on: April 13, 2010, 09:47:27 »
Α και κατι αλλο:

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΖΛΑΤΑΝΙΚΟΙ, ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
« Reply #1644 on: April 13, 2010, 14:25:08 »
. Η Τουμπα αρχισε να τον στοχοποιει, αυτο ειναι κατι που το κανουμε ανεκαθεν. Ποιον να πρωτοθυμηθω. Μας αρεσει να βαζουμε εναν στον στοχαστρο και να τον ξεσκιζουμε.
Κάτσε να δεις πως το λέγαν το λοιμό...A ΝΑΙ:ΖΗΣΗΣ ΒΡYΖΑΣ
Ποιος ξέρει τι κάνει τώρα αυτή ψυχή?

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1645 on: April 13, 2010, 14:38:16 »
αντε να τελειωσουν τα κωλο play off,να παρει τον πουλο!
οχι μονο ο ζλαταν μας εχει πριξει τα συκωτια αλλα και αυτη η κωλο πρωσοπολατρεια που δεν παλεβετε αλλο.

ΥΓ:120 χιλ για καθε γκολ,οχι ασχημα,ΖΩΑΡΑ!

Chil για ποια προσωπολατρία μιλάς ρε mlk?
Έχετε βρει τον μαλακα του γηπέδου και τον ξεσκίζεται πρωί μεσημέρι βραδυ και μιλάτε και για προσωπολατρία. Λες και αν φύγει ο ζλάταν θα πέσουμε σε κατάθλιψη οι υποστηριχτές του.

Θα σου φέρω ένα κοντινό παράδειγμα. Το καλοκαίρι ο κόλκας έγραφε πίπες για τον garcia και τον ακολούθησαν πολλοί. Τότε όσοι στηρίζαμε τον pablo ήμασταν προσωπολάτρες? Θα μου πεις ο garcia είναι garcia, αλλα θα σου πω ότι πέρσι και εκείνος 20-22 mats είχε κάνει και πληρωνόταν ανάλογα λεφτά με τον βόσνιο. Τότε πάλι προσωπολατρία είχαμε?

Δεν θες να καταλάβεις ότι είναι άδικο να του την πέφτει όλη η κερκίδα και γιαυτο αντιδράμε. Τον έχετε κάνει νέο μπαλάφα και το καλοκαίρι ΑΝ θες να πας να τον πουλήσεις, θα τον έχουμε κάψει μονοι μας. Με την σημαντική βοήθεια του κόλκα πάντα. Εδώ υπάρχει προσωπομισια λοιπόν, και όχι προσωπολατρία.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1646 on: April 13, 2010, 14:43:23 »
Εδώ υπάρχει προσωπομισια λοιπόν, και όχι προσωπολατρία.

Ενίοτε υπάρχει και ΠΡΟΣΩΠΑΛΤΙΑ όμως...

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #1647 on: April 13, 2010, 14:44:57 »
Ολα τα λεφτα η γκολαρα που εβαλε προχθες: Πηδαει για κεφαλια σε λαθος χρονο (φυσικα... )με αποτελεσμα να ...κανει κοντρολ στην μπαλα μπροστα του, να παρει το ρημπαουντ και να σκοραρει!
Για κοραπτ: ενας τυπος προχθες ελεγε αιντααααα αγορι μου μονο για ταινια του Κουστουριτσα κανεις! Κολλαει στον Βαλκανικο πουλεν που ελεγες!
Αλλος σχολιαζε οτι ο Κουτσιανικουλης πιο πολλες πιθανοτητες να παρει κεφαλια και να σκοραραει σε σχεση με το Βοσνιακο τανκ. Για Κουτσια δεν ειμαι σιγουρος αλλα για Βιερινια σιγουρα κι ας ειναι 347 ποντους κοντυτερος!
Αλλος ελεγε οτι ειναι παιχταρας αλλα πρπει να δουλεψει τα "τελειωματα" του. Ναι συμπληρωσε αλλος, να στησουμε την μπαλα στη γραμμη τοο γκολ και να τον βαζουμε να προσπαθει να την σπρωξει μεσα. Φυσιικα χωρις κανεναν αντιπαλο μεσα στην μεγαλη περιοχη να τον παρεμποδιζει!

Φώναζε κανείς ΠΑΟΚ εκεί που ήσουνα ή μονο για χούμορ έρχονται στην Τούμπα???? Και φαντάζομαι ακριβώς τη σκηνή: ο καθένας γύρω σου να λέει την μαλακία του , αλλά όσο πιο δυνατά μπορεί, για να την ακούσεις ''καταλάθος'' εσύ και οι υπόλοιποι (που είμαι σίγουρος ότι φωνάζατε ΠΑΟΚ)
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #1648 on: April 13, 2010, 14:55:39 »
Α και κατι αλλο:

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΖΛΑΤΑΝΙΚΟΙ, ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!

ωχ μπηκαν και τα μεγαθηρια στη μαχη,,,κατσε να φωναξω κιουρ να σας στρωσει.... :100:

northeagle_4

• Guest
« Reply #1649 on: April 13, 2010, 15:51:08 »
το θεμα το βλεπεται σε λαθος διασταση γιαυτο υπαρχουν και εντασεις ελεγχομενες.
 Δεν υπαρχει μισος αλλα απογοητευση γιατι τα λεφτα που παιρνει σε τετοιους καιρους με την προσφορα του ειναι δυσαναλογα ως εκει που δεν παει οποτε καθε συγκριση με Γκαρσια ειναι ατοπη.Οι μεγαλες προσδοκιες για αυτον τον παικτη απλα δημιουργησαν αυτο το θεμα.Ειναι ενδεδειγμενα αλλη μια λαθος επιλογη που αντιθετα με τις αλλες (τσιριλλο,σαβινι,μουν,μπιζερα ) στοιχησε σχεδον τα διπλασια λεφτα σε επιπεδο συμβολαιου και αλλα 800 για την αγορα του.
 προσωπικα αν μεινει με μισα λεφτα και παρουμε σοβαρο φορ δεν εχω κανενα προβλημα με τον Βοσνιο.
Το προβλημα που εχουν οι αρρωστοι με τον παικτη ειναι οτι απο την σκληρη τους κριτικη σε  παικτες ο βοσνιος εξαιρητε συνεχως.Οταν κρινουμαι καποιους παικτες υπαρχουν διαφοροι παραγοντες αντικειμενικοι για να γινει αυτο 1) Προσφορα (με αριθμους και χωρις) ,2) Συμβολαιο,3)Θεση στην ομαδα (ως τη αποκτηθηκε),4) Ηλικια ,5) Προοπτικη,6)Συμβολαιο ακομα και η νοοτροπια του παιζει ρολο και το δεσιμο με τον κοσμο.
  Κακως γινετε τοσο μεγαλο θεμα και παρασυρθηκα και εγω και μπηκα στην κουβεντα,απλα πολλες φορες βλεπωντας την αληθεια καταματα ειναι προοδος.
Εχουμε πλευ οφ και καιρος να ασχοληθουμε με πιο σοβαρα πραγματα μην παει η χρονια στραφι εντελως.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1650 on: April 13, 2010, 16:41:32 »
Η σύγκριση με garcia δεν είναι άτοπη. Πέρσι ο garcia κράχτηκε από αρκετο/πολύ κόσμο. (όχι στο μέγεθος τους ζλάταν εννοείτε που έχει το 90% του λαου)
1on για τις κόκκινες που κρέμασε την ομάδα στα σημαντικά mats, με αποτέλεσμα να τον κατακρίνουν για τα χαμένα play offs
2on για τα λίγα mats που έπαιξε
3on ότι δεν δικαιολογούσε τα λεφτά του
4on ότι ήταν αργος και δεν είχε καλή φυσική κατάσταση

Περί προσωπολατρίας ήταν το παράδειγμα μου στην απάντηση στον τσιλτ και οχι για το ποιος εφαγε το πιο πολυ κραξιμο και για το αν μοιαζουν σαν προσωπικοτητες ο ζλαταν με τον παμπλο.

Στο θεμα μας τωρα, ξέρεις τι με ενοχλεί και ξέρω ότι και σένα σε ενοχλεί σε πολλές αντιστοιχες περιπτώσεις στο παρελθον. Ήσουν και εσύ σαν και μένα όταν προσπαθούσα να στηρίξω τον μπαλάφα από τον οχετό λάσπης που έτρωγε καθε μερα προπερσι-παραπροπερσι. Και το ξερεις πως δεν το έκανα γιατί ήταν παιχταράς. Το έκανα γιατί ήταν άδικο για όλα να φταίει ο μπαλάφας! Πράγμα που γίνετε και τώρα με τον ζλάταν.. Αν δεν το καταλαβαίνεις και ετσι, δεν μπορώ να βοηθήσω. Όσο κάνετε τον ζλάταν σάκο του box, εγώ θα αντιδραω. Οχι γιατι ειναι το καλυτερο φορ της ελλαδας, ουτε επειδη τον εχω πουλεν. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΑΛΑΦΑ. Αυτο εγω δεν τον χωνευω με τπτ. Σορρυ αν σας την χαλαω αλλα ετσι νιωθω.

Φιλικά λόγια σε σένα που είσαι ΦΙΛΟΣ και ΑΔΕΡΦΟΣ.

Εχουμε πλευ οφ και καιρος να ασχοληθουμε με πιο σοβαρα πραγματα μην παει η χρονια στραφι εντελως.

+11 :P

« Last Edit: April 13, 2010, 16:48:58 by king »

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1651 on: April 13, 2010, 16:48:49 »
Παντως ρε μαγκες....εσεις που κρινετε τον Μουσλι σαν την πουτανα του χωριου δεν βλεπετε την μπαλα που παιζει ο ΠΑΟΚ.... 4-5-1 .... Τετοιον παικτη δεν βρισκεις ευκολα...το ξαναλεω ειναι απο τους καλους παικτες που εχουμε....
Σαν 15χρονα κρινετε......

και αμα παμε την κουβεντα στα λεφτα...για μενα πολλα παιρνει ο Σορλεν =400000, ο μουν =οσα και να παιρνει, ο σαβινι=οσα και να παιρνει....και υποκειμενικα ολοι παιρνουν πολλα εκτος απο τον Βιερινια...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

northeagle_4

• Guest
« Reply #1652 on: April 13, 2010, 16:55:43 »
Κοιτα για να τελειωνουμε εννοειτε δεν φταει ενας παικτης ΠΟΤΕ.ο ΠΑΟΚ εκανε μια καλη χρονια μεχρι την 25αγωνιστικη ειχε πολλους διακριθεντες και σταθερους παικτες και απλα ο μουσλι δεν βρισκεται μεσα σε σε αυτους.
 Η ομαδα παει καλα και πισω απο το ακραιο κραξιμο ελπιζω να βρισκεται στην ουσια μια προοπτικη για βελτιωση.<Οπως θελει βελτιωση η Παε μας,ο Προπονητης μας ακομα και ο κοσμος μας σε καποια θεματα ετσι και στο αγωνιστικο θεμα σε ορισμενες θεσεις πρπει να ανεβεις επιπεδο.Οταν θες να κανεις το βημα παρπανω αυτα τα βλεπεις και τα επισημανεις γιατι με ψεματα και οφθαλμαπατες δεν πας μπροστα.
  Κανενας κολκας δεν με νοιαζει και οποιος επηρεαζεται απο αυτον και καθε αλλον ειναι φυτο γιαυτο μην μου το αναφερεις καν.
Και ο γκαρσια δεν εχει καμια σχεση ,τα εχουμε πει επιξε τα μισα και παραπανω ματς περσυ παρα πολυ καλα,ειχε ενα δεσιμο με τον κοσμο δυνατο και η ολη του νοοτροπια εβγαζε ΠΑΟΚ.το τι λεει ο καθε ΑΡΔ στα παπαρια μου και το ξερεις.
  Και προτελευταιο ποστ(το τελευταιο το κραταω για το τελος) μου για να τελειωνω γιατι ανεφερες και τον μπαλαφα και τι γινοταν τοτε,οσο αδικο ειναι να κραζεις εναν αλλο τοσο ειναι να εξαιρεις καποιον ακομα και απο την καλοπροαιρετη κριτικη.Ξες προσωπικα οτι πλην του Μαλαδενη δεν εχω βρισει ποτε παικτη μας.
 το θεμα κουραζει και ειναι ατοπο,ακαιρο και ανουσιο.Εχουμε αλλα να ασχοληθουμε πολυ πιο σοβαρα.

υγ: το συστημα 4-5-1 με σαντο ο μερεντας ειχε 20+ γκολ,ο σοαρεθ καμια δεκαρια και παει λεγοντας.Με μοναδικο χαφ της προκοπης τον κατσουρανη.Αυτα περι ανοριμης κριτικης.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1653 on: April 13, 2010, 17:32:39 »
οσο αδικο ειναι να κραζεις εναν αλλο τοσο ειναι να εξαιρεις καποιον ακομα και απο την καλοπροαιρετη κριτικη.

Τα είπαμε, κατάλαβες, κατάλαβα, και δεν το συνεχίζω.
Απλά αυτό που λες και σου παραθέτω, δεν ισχύει. Δεν αναφέρομαι σε σένα, αλλα σε πολλούς αντιζλατανικους συνφορουμιτες που θέλουν το κεφάλι του ζλάταν κρεμασμένο στο λευκό τον πύργο επειδη το γκαζον της τουμπας δεν ηταν καλα ποτισμενο. Θα μπορούσα να σου φέρω και posts 1-1 για να δεις την καλοπροαίρετη κριτική που λες, όπως και τα post για garcia (γιατί δεν τα λεγε μονο ο κόλκας), αλλα το κόβω εδώ γιατί κατάλαβες τι λέω και δεν έχει νόημα.

Τέλος ο μονος που δεν εξαιρείται φέτος απο τις κριτικές είναι ο ζλάταν. Και τα παραδείγματα πάλι είναι πολλά. Το μεγαλύτερο παράδειγμα είναι ο σόρλεν. Και γιαυτον τεράστιες προσδοκίες είχαμε μετά τις περσινές super ντούπερ εμφανίσεις του, αλλα χειρότερος από τον ζλάταν είναι φέτος. Φυσικα αυτο δεν το λεω για να αφησουμε τον ζλαταν και να πιασοuμε τον σορλεν. Τα ευκόλως εννοούμενα, παραλείπονται.

Έχουμε και play off..
« Last Edit: April 13, 2010, 17:42:27 by king »

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1654 on: April 13, 2010, 21:26:15 »
Kάποιοι αδυνατούν να κατανοήσουν ότι ορισμένοι πρεζάκηδες-αλήτες κλπ. (μην τα ξαναλέμε κούρασε) προτιμούν όχι το Μούσλι, τον ΒΑΛΕΝΤΣΙΑ από τον κοντό. Ξερά.

οντόπικ: αν πετάξει άλλα δυο μπαλάκια στον άρη και την κούλα στα πλέιοφς χαλάλι και τα ξύδια και τα 600 χιλιάρικα. Αν γίνουν 250 του χρόνου καλώς, αν όχι και πωληθεί και φέρει κάνα φράγκο πάλι καλώς. Άιντε τέλος γιατί και αυτό το τόπικ βραζιλιάνικο κατάντησε... :-/

chiltsid

• Guest
« Reply #1655 on: April 14, 2010, 01:03:41 »
με κάλυψε ο μοντ κινγκαρε!!!
δεν χρειαζεται να λεμε τα ιδια και τα ιδια!

και για να τελειώνουμε,δεν ειμαι ουτε αντιζλατανικος,ουτε τα λεω για να υποστηρίξω έμμεσος τον ιβιτς ή τον καθε ιβιτς!
εναν παικτη δεν γουσταρω απο τον σημερινο ΠΑΟΚ και αυτος ειναι ο βερον!
με ολους τους αλλους θα κανω υπομονη,θα στηριξω και θα προσπαθησω να τους κρινω δικαια!
εεεε με συγχωρεις ρε κινγκ,ο ζλαταν εχει εξαντλήσει την υπομονη μου!
και αμα θες πανε ενα χρονο πισω στο τοπικ,για να δεις τι γραφαμε εγω και ο νορθ στην προκειμενη,για τον συγκεκριμενο!

οσο για την προσωπολατρία!ουτε για τον γκαρσια δεν την γουσταρω,ουτε για τον βρυζα που παει να γινει τωρα,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΛΑΘΟΣ!
ολοι θα κρίνονται με τα ιδια κριτήρια,τελος!

ΥΓ:για να καταλαβεις,μεχρι και με τον τσιριλο που δεν το ηθελα με καμια κυβέρνηση κανω ακομα υπομονή!
    οταν ερθει η ωρα θα κριθει και αυτος αναλόγως!

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #1656 on: April 14, 2010, 10:26:00 »
Εδώ υπάρχει προσωπομισια λοιπόν,

Ρε συ ετσι οπως το διαβασα μου ηρθε ο "ρωτατοναντωνη" στο μυαλο... δεν ειμαι καλα... :ambulance:

οντοπικ

Ετσι και φτασει τα 10 γκολ φετος θα παρω φανελα κοντου, μπεσα μιλαω  :'( :'( :'( :'( :'(
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1657 on: April 14, 2010, 12:44:32 »
Έλειψα μια βδομάδα και μου το κάνατε μπάχαλο ρε αλήτες το topic του παιχταρά.  :P
Λοιπόν για να το ξεκαθαρίσουμε εξαρχής, το μόνο λάθος που κάνετε όλοι, Ζλατανικοί και αντι-Ζλατανικοί (αν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιοι...) είναι ένα και μοναδικό. Το να χαλαστεί κάποιος με το φιλαράκι του εδώ μέσα για αυτό το θέμα. Όποιος λοιπόν έχει όρεξη να σκοτωθεί για να επιβάλλει τη γνώμη του ας πάει παρακάτω. Όποιος έχει όρεξη να αναλύσει βαθύτερα το φαινόμενο Ζλάταν καλοδεχούμενος. Εγώ γουστάρω να "αντιπαρατίθεμαι" για το θέμα με άτομα σαν τον north, τον ΗΟΜΟ, τον chilt, τον rabbit, τον fatal κτλ και όλους τους υπόλοιπους αντι-Ζλατανικούς (άμπαλους δηλαδή) που ξέρω πως αυτά που λένε προέρχονται από ζοχάδα, αλλά θα χαρούν πιο πολύ από μένα αν γαμήσει και σπείρει (εκτός των δύο που θα πληρώσουν το στοίχημα βέβαια).

Άτομα δηλαδή που ξέρω πως στο γήπεδο τον Ζλάταν θα τον στηρίξουν ακόμη κι αν σουτάρει σε κενή εστία και η μπάλα τους χτυπήσει στο κεφάλι, ενώ κάθονται πάνω από το πανώ της Νεάπολης. Για κομπλεξικούς που ακουμπάει τη μπάλα και μουρμουρίζουν μέσα στο γήπεδο και τον ειρωνεύονται δεν ξύνω ούτε το αρχίδι μου, πόσο μάλλον να κάτσω να κουβεντιάσω μαζί τους.

Λοιπόν 2-3 τοποθετήσεις για τα λάθη που κάνουν κάποιοι μιλώντας για Ζλάταν.
1. Είναι αδύνατον να συγκρίνεις την απόδοση ενός παίχτη, πόσο μάλλον σέντερ φορ, μικρής ομάδας με τον σέντερ φορ του ΠΑΟΚ. Π.χ. κάτι Τσέζαρεκ, Λεάλ και άλλοι θα έπρεπε να ανεβάσουν 150% την φετινή καλή τους απόδοση για να παίξουν στον ΠΑΟΚ βασικοί σέντερ φορ. Ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ παλεύει με βουνά (κοράκια, ασυλία κατσαπλιάδων αμυντικών, προσαρμοσμένες κλειστές άμυνες) και οι άλλοι περνάνε απαρατήρητοι σε κάθε ματς από τις άμυνες.
2. Είναι λάθος να συγκρίνεις τον σέντερ φορ του ΠΑΟΚ με οποιονδήποτε σέντερ φορ ομαδούλας του ποκ που έχουν ασυλία. Ο ζορρό ή ο μερέντας που αναπολήσατε στον ΠΑΟΚ θα έβαζαν 2 γκολ στη σεζόν.
3. Είναι λάθος να συγκρίνεται ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ του Σάντος που πρωταγωνιστεί από τη μία στο πρωτάθλημα, οπότε όλοι πέφτουν άνω του και κατά δεύτερο παίζει πρώτος σκυλίσια άμυνα, με κάτι τραχανάδες που έπαιζαν στον ΠΑΟΚ του τζον γου, όταν καμία ομάδα δεν μας έπαιρνε στα σοβαρά και αυτοί αλώνιζαν. Επίσης επειδή η μνήμη κρατάει μόνο τα καλά, όλοι θυμάστε την τελευταία χρονιά του Μίετσελ κι όχι τις προηγούμενες που έβαζε λιγότερα από τον Ζλάταν.
4. Πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου κρίνονται ανεπαρκείς αριθμοί μισής σεζόν. Κατηγορείται παίχτης για τα μόλις 6 επίσημα γκολ του, ενώ απουσίαζε μισή σεζόν. Με την ίδια λογική ο Φιλομένο είναι εχθρός του ΠΑΟΚ

Τελευταίο αφήνω το σημαντικότερο. Είναι βέβαιο πως αφού ακούστηκε πλέον η περίφημη "μουρμούρα της Τούμπας" πως ο Ζλάταν θα είναι ήρωας στο μέλλον στο μυαλό της πλειοψηφίας του κόσμου. Ακόμα μεγαλύτερο βουντού (αν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο) από τα βουντού του king είναι αυτή η μουρμούρα. Ιστορικά αποδεδειγμένο πως έχει γυρίσει μπούμερανγκ πάνω μας. Αναμένετε λοιπόν αντι-Ζλατανικοί (ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω...)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1658 on: April 14, 2010, 15:31:40 »
μερέντας από εδώ μερέντας από εκεί...
ποιος είναι ο μερέντας ρε παιδιά..??

εγώ για να ξεχωρίσω την θέση μου και για να είμαι on topic δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ζλάταν απλά θεωρώ υπερβολικά τα λεφτά που παίρνει στον ΠΑΟΚ με τα οικονομικά πρβλήματα που έχουμε
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #1659 on: April 14, 2010, 21:54:33 »
Ο καθενας εχει την γνωμη του για τον Ζλαταν, αλλα ημαρτον ρε παιδια με το κραξιμο στο γηπεδο.
Αμαρτια ειναι, τον δικεφαλο εχει στο στηθος. Καταρακωνεται η ψυχολογια του (η οποιαδηποτε και αν εχει).

Ακομη χειροτερο ειναι το δυνατο μουρμουρισμα μετα απο καθε αμπαλη ενεργεια του!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»