Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 117851 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #1560 on: March 30, 2010, 01:39:08 »
καλά όταν πηγαίναμε τραίνο κανείς δεν μιλούσε για έλλειψη σέντερ φορ. Τώρα που έπεσε ΟΛΗ η ομάδα ας φάμε τον παπά από τα φερέφωνα με πρώτο και καλύτερο τον κόλκα ότι το ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα που χάνουμε το πρωτάθλημα είναι ότι δεν έχουμε σέντερ φορ.
Ο αγώνας για την επιστροφή του αντίζηλου του δημάρχου πειραιά συνεχίζεται.

Ο Μουσλίμοβιτς δεν είναι ο καλύτερος σέντερ φορ του κόσμου ,μπορεί να μην είναι καν σέντερ φορ για άλλους μπορεί να μην είναι ούτε ποδοσφαιριστής αλλά τον παπά εγώ δεν τον τρώω ότι αυτή ήταν η αιτία του εκτροχιασμού από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

ετσι ειναι φιλε η νεα ατακα του κολκα ειναι οτι χανουμε τον τιτλο επειδη δεν εχουμε σεντερ φορ.
φυσικα ξεχνα να πει οτι ο σαντος ειχε εναλλακτικες επιλογες στην επιθεση που περυσι τον καναν μαγκα με 15 γκολ (μπακα αναστασακος) αλλα τις εδιωξε.

παντα κατι ψαχνει για να βρει οτι φταιει εκτος απο σαντος ζαγορακη...οποτε ποιον να θαψει? (εμεσως φυσικα ) τον βρυζα...

μουσλιμοβιτς γκαρσια και βερον ηταν οι παικτες που ηταν καθαρα επιλογη βρυζα και αυτους που στοχοποιησε κατα καιρους ο κολκας.

μην την ψαχνεται με δαυτους πολυ βρωμια.

υγ. ο κολκας ειναι ο ιδιος τυπος που εγραφε διθυραμβους για την μεταγραφη εντινιο  (10+1 λογοι που θα βοηθησει) και τωρα τον θαβει...

kostas4

• Guest
« Reply #1561 on: March 30, 2010, 01:49:05 »
ειναι δυνατον να ασχολειστε με καποιον κολκα?η ελλειψη ΠΑΟΚτσηδικων μεσων ειναι πιο φανερη απο ποτε

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1562 on: March 30, 2010, 02:35:25 »
Ο Μουσλι ειναι απο τους τελευταιους που θα χρεωσω για την κατρακυλα. Εγω βλεπω μια αδιαφορια και απογοητευση απο ολη την ομαδα στα τελευταια παιχνιδια και γι'αυτο χαθηκαν κυριως οι 9 ποντοι. Γινανε ατομικα λαθη απο παιχτες και προπονητη, αλλα το βασικο ηταν το κακο ψυχολογικο κομματι.
Τον Μουσλι θα τον αλλαζα μονο για 2-3 επιθετικους απο ελλαδα. Οι αλλοι σε περασανε με επιθετικους ενα φοιτητη απο ερασμους και τον μητρογλου.
Στον κοσμο αλλος κανενας

chiltsid

• Guest
« Reply #1563 on: March 30, 2010, 02:39:01 »

Με ενα δεξι ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ μπακ και ταυτοχρονη ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ του αντελινο μονιμα στην επιθεση και με ενα ιδιου τυπου αριστερου χαφ οπως και με ενα δεκαρι ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Ζλαταν.....Για αυτο το ΘΩΡΗΚΤΟ να πουμε..με εξαιρετικη ταχυδυναμη και τρελα....
δεξι μπακ,ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ=400 χιλ,ιδιου τύπο με βιερινια αριστερο χαφ=800 κ βαλε(μην κοιτας που εμεις ειμασταν τυχεροι που τον πηραμε τοσο φτηνο) και ενα 10αρι που να ειναι καλο αλλο ενα 800αρι χαλαρα.
ποσο μας κανει?2 μυρια πανω κατω?εεε με συγχωρείς δεν θα δωσω 2 μυρια για να κανει ο ζλαταν,αυτο για το οποιο τον πληρωνω,ελεος δηλαδη!
προτιμω να δωσω,1 μυριο σε ενα φορ που,απο τις δυο καλες ευκαιριες θα κανει την μια γκολ,παρα να αλλαξω 3 παικτες!

Και αν κατσει και γαμησει τιποτα αλλοθρησκα κωλαρακια στα πλευ οφ να δουμε τι θα γραφετε......

μακαρι να γαμησει,κανεις δεν ευχεται το αντιθετο,για διαφορετικους λογους ο καθενας....

@mistamatas,το παραμυθι με το βερον τελειωσε πριν πολυ καιρο,λες και μιλαμε για τον πριλο κανετε!ας βαλει αυτα που του σερβιρουν ο βιερινια και ο αργος ιβιτς πρωτα και βλεπουμε μετα...

οσο για τον κολκα,συνεχιστε να του δινετε αξια,οσο πιο πολυ τον ανεφερετε και ασχοληστε μαζι του,τοσο πιο πολυ δυναμη του δινετε,για να επηρεάσει κοσμο!

ΥΓ:απο συνωμοσιολογία αλλο τιποτα....

mpougatsas

• Guest
« Reply #1564 on: March 30, 2010, 03:28:03 »
o veron φίλε chilt, σίγουρα δεν είναι pirlo και σε καμία περίπτωση δεν λέω-είπα οτι πρέπει να γυρίσει για να δούμε χαίρι (άστον πάει αυτός) αλλά τουλάχιστον είχε την ικανότητα και την κάθετη πάσα για να βγάζει τον Μοusli 1 με 1 με το αντίπαλο τέρμα κάτι που φέτος -ειδικά μετα και το σταμάτημα του conseisao δεν μπορεί, ή τουλαχιστον δεν το κάνει, κανείς...
κάναμε 2 φάσεις με τον αρη βάλαμε 4 γκολ, με βάζελο δεν κάναμε καμία και με ένα φάουλ-κόρνερ και μια λόμπα βάλαμε 2 , με γαύρο κάναμε μία και μπήκε.. σχεδόν όλα τ άλλα τα πήραμε 1-0. υπάρχει προβλημα επιθετικά στο να κάνεις φάση, πως να το κάνουμε (στις εμπνευσεις ενός παίχτη βασιζόμαστε και όταν δεν παίζει δεν ξέρουμε πως να αναπτυχθούμε). Ο Μουσλίμοβιτς νομίζω πως δεν είναι για αυτό το μοντέλο παιχνιδιού-ομάδας χωρίς δεκάρι ->θέλει κάποιον να τον τροφοδοτεί από πίσω όταν κάνει την κίνηση κι όχι με σέντρες απ το πλαι. τσάμπα καίγεται κι αυτός σε μας, αλλά θα μου πείς πληρώνεται και με το παραπάνω γι αυτό.
Οπως και να χει αυτόν έχουμε και απ αυτόν περιμένουμε να μας ξελασπώσει μπροστα.. κι ας βάλει κι ο θεός των αλκοολικών το χέρι του, γιατί ειναι δύσκολα τα πράματα  :-\

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1565 on: March 30, 2010, 10:03:48 »
Κατ' αρχήν το οτι ο Μουσλίμοβιτς δεν κάνει για σ. φορ στον ΠΑΟΚ μερικοί το λένε προτού κάνει κοιλιά η ομάδα , προτού καν τον αναφέρει ο Τέρενς Κουίκ της αθλητικογραφίας. Για το οτι η ομάδα παίζει αμυντικά, με αποτέλεσμα το σ. φορ να έχει άχαρο ρόλο, εγω θα διαφωνήσω κάθετα. Με τον γαύρο δεν κάναμε μια φαση γκολ, είχαμε κ δοκάρια, με τον λαγό είχαμε άχαστα τετ α τετ κ εν τέλει είδα και το άκρως επιθετικό αεκ44 του Γιόχαν Κρόιφ της Σερβίας που δεν έκανε φάση σ ολο το ματς, παρά μονο οταν ανοιχτήκαμε για να ισοφαρίσουμε. Κ εκεί δεν έκανε οργανωμένη φάση και επίθεση, απλά έχει 2,5 παίκτες  μπροστά που σε ποιότητα τους φτάνει κ τους ξεπερνά μόνο ο Αντελίνο Βιεριίνια.

Οι δικαιολογίες τελείωσαν. Ακόμα και έτσι όπως το αναφέρετε κάποιοι να είναι κ η ομάδα να συνήθισε να παλεύει για το ένα γκολ, είναι ηλίου φαεινότερον οτι αυτό το ένα γκολ δεν μπορεί να το κάνει παίκτης που έχει χειρότερο πρώτο στοπ  απο τον Τσιρίλο, που έχει χειρότερο τέλειωμα και απο σ. μπακ (όρα τετ α τετ με αεκ). Καλό χρυσό το παιδί, μπορεί όντως και ν αγάπησε το Σύλλογο, αλλά κάνει μπαμ οτι δεν γίνεται να ξεκινάει βασικός στον ΠΑΟΚ, ούτε έχουμε την πολυτέλεια να τον πληρώνουμε αδρά. Αστείο είναι επίσης να νομίζουν μερικοί οτι όσοι υποστηρίζουν τα παραπάνω δεν θέλουν να πάει καλά ο Μουσλίμοβιτς. Μακάρι να βγάλει μάτια, μακάρι να μας αποδείξει σ αυτό το ελάχιστο χρονικό διάστημα που απομένει οτι κάναμε λάθος στην κρίση του, όπως μας απέδειξε ο Σέρβος. Για μένα ωστόσο η γνώμη μου θα παραμείνει η ίδια. Ο ΠΑΟΚ θέλει σ. φορ που να βλέπει δίχτυα. Ας είναι άμπαλο, ας είναι κουτσό, αρκεί να τα παστελώνει. Να ξεκινά η χρονιά κ να χεις τα 15 γκολ στο σακούλι. Όχι να περιμένεις, να περιμένεις , να περιμένεις, να περιμένεις για να φτάσει το διψήφιο αριθμό.....

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1566 on: March 30, 2010, 10:31:22 »
καλά όταν πηγαίναμε τραίνο κανείς δεν μιλούσε για έλλειψη σέντερ φορ. Τώρα που έπεσε ΟΛΗ η ομάδα ας φάμε τον παπά από τα φερέφωνα με πρώτο και καλύτερο τον κόλκα ότι το ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα που χάνουμε το πρωτάθλημα είναι ότι δεν έχουμε σέντερ φορ.
Ο αγώνας για την επιστροφή του αντίζηλου του δημάρχου πειραιά συνεχίζεται.

Ο Μουσλίμοβιτς δεν είναι ο καλύτερος σέντερ φορ του κόσμου ,μπορεί να μην είναι καν σέντερ φορ για άλλους μπορεί να μην είναι ούτε ποδοσφαιριστής αλλά τον παπά εγώ δεν τον τρώω ότι αυτή ήταν η αιτία του εκτροχιασμού από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Αδερφε δεν υπαρχει παπας εδω, δεν ειναι φορ ο εν λογω, δεν μπορει να ειναι αντικαταστατης του μουσλιμοβιτς. Και εννοειται πως δε φταιει μονο αυτος για το ντεφορμαρισμα. Εγω πιστευω οτι το θεμα του μουσλιμοβιτς ειναι ψυχολογικο. Δεν εχει την απαραιτητη συγκεντρωση, απο εκεινο το γαμοματς στο καυτατζογλειο(περσι) κ μετα, που πηγε να κανει τον ηρωα, μονο ξυλο παιζει, ηταν το πρωτο θυμα του προβλεψιμου παιχνιδιου του ΠΑΟΚ. Το δευτερο ψιλοειναι ο βιερινια απ'ότι φαινεται. Δεν σημαινει οτι τον δικαιολογω ομως.
Σιγουρα ενας ακομα "μπουκαδορος" τυπου βιερινια η γεωργιαδη θα τον απελευθέρωνε απο τα διπλα-τριπλα μαρκαρισματα, αλλα...
Ψηλε κανε οτι μπορεις στη συνεχεια, οχι μονο για'μας αλλα και για'σενα. Εκτος αμα θες να πας να βουλιαξεις σε καμια κυπρο μετα (που μπορει να κοντραρει κ την ελλαδα σε ποιοτητα πλεον)

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1567 on: March 30, 2010, 14:09:02 »
Το παληκαρι εχει παιξει φετος ποσα? καμια 13-15 παιχνιδια και εχει βαλει 5 γκολ και σε ΟΛΑ τα αλλα παιχνιδια εχει ανοιξει χωρους στους αλλους παικτες..Μην τρελενεστε....
Τους μόνους χώρους που ανοίγει στο γήπεδο είναι όταν δεν παίζει. Επίσης, ανοίγει και φιάλες. Στην τελική άλλο σέντερ φορ και άλλο ανοιχτήρι για φιάλες.

Και αν κατσει και γαμησει τιποτα αλλοθρησκα κωλαρακια στα πλευ οφ να δουμε τι θα γραφετε......

Τα στοιχηματζήδικα το δίνουν με απόδοση 1 προς 600.000...

Τον Μουσλι θα τον αλλαζα μονο για 2-3 επιθετικους απο ελλαδα. Οι αλλοι σε περασανε με επιθετικους ενα φοιτητη απο ερασμους και τον μητρογλου.

Καταρχάς respect για το Εράσμους. Ακόμα κλαίω.
Στο δια ταύτα. Το ότι ούτε οι άλλοι είναι επιθετικοί, δεν μου λέει τίποτα. Όταν βλέπω τους άλλους να ρίχνουν αβέρτα τα μπαλάκια κι ο δικός σου να πιάνει τα πόδια του μετά από τράβηγμα, μία, δύο... ε, στη βαράει.

Για να το κλείσω από τη μεριά μου. Στα παπάρια μου τί σκέφτεται ο Κόλακας, στα παπάρια μου αν «το παιδί μπορεί, αλλά είναι άτυχος». 600 χιλιάρικα σε ομάδα που τη στηρίζουν μεροκαματιάρησες παίρνει. Λίγη τσίπα να είχε, θα τα είχε χαρίσει τα μισά τουλάχιστον. Όταν μου κάνει κοντρόλ στα τρία μέτρα και όταν κρύβεται στο δεύτερο δοκάρι συνέχεια, τότε δεν προσφέρεται για τίποτα περισσότερο από ΚΡΑΞΙΜΟ. ΓΙΔΙ, ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΗ, ΤΟΡΓΚΕΛΕ ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ, ΜΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΓΚΟΛ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΕΝΗ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΡΩΞΕΙΣ ΑΠΛΑ ΜΕΣΑ. ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ.

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1568 on: March 30, 2010, 14:21:47 »
Χε χε τον έσκισες... Τον Βλέπω να ανοίγει κανα μπουκαλάκι για να παν κάτω οι πίκρες..
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1569 on: March 30, 2010, 14:31:15 »
k καλά εξηγήθηκε ο egoist, άντε φτάνει πια με τον βόσνιο ξάδερφο του γιασεμάκη.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #1570 on: March 30, 2010, 15:14:50 »
Λίγα με τον Γιασεμάκη... Μπορεί να ήταν ΤΟ ΠΑΛΤΟ αλλά παστέλωνε που και που κάνα γκολάκι...
Ο Μούσλι μάλλον είναι σόι με τον Κάραλιτς που είναι και συμπατριώτες  ;D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Callahan

• Guest
« Reply #1571 on: March 30, 2010, 17:04:10 »
Ο Μουσλι ειναι απο τους τελευταιους που θα χρεωσω για την κατρακυλα. Εγω βλεπω μια αδιαφορια και απογοητευση απο ολη την ομαδα στα τελευταια παιχνιδια και γι'αυτο χαθηκαν κυριως οι 9 ποντοι. Γινανε ατομικα λαθη απο παιχτες και προπονητη, αλλα το βασικο ηταν το κακο ψυχολογικο κομματι.

Έτσι. Ορισμένοι πιστεύουν, ότι πρέπει να πάρει την μπάλα από την άμυνα, και να πάει να βάλει γκολ μόνος του. Πληρώνει το γεγονός ότι παίζει για την ομάδα, και όχι για την πάρτι του. Με την αεκ τον τροφοδότησαν σωστά 3 φορές σε 90 λεπτά. Φταίει ο Μουσλι μετά...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1572 on: March 30, 2010, 17:25:12 »
εντάξει μάγκες, σβήστε τη με τον Μούσλι,
θα ξεμπουκώσει στα playoff, θα βάλει 2-3 γκολ...θα καβατζάρει 3ετές πάλι και εμείς θα λέμε για το εκτελεστικό μεγαλείου του μεγάλου CF που δεν θα τον αλλάζαμε παρά μόνο με 2-3 άλλους CF από την Ελλάδα...όπως πχ με το παλτό cisse που μερικοί τόλμησαν να τον συγκρίνουν με το μεγάλο βόσνιο...πφφφφ

και μετά θα ξαναβλέπουμε video αυτά τα 2-3 γκολ να καυλώνουμε μέχρι τα επόμενα playoff...για να ξαναδούμε τον τιτανομεγιστοτεράστιο τίποτα...να ξεμπουκώνει.

το πως βλέπει η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ματιά τον Μούσλι θα φανεί από τις πιθανές προτάσεις για πώληση το καλοκαίρι...και κυρίως από το ύψος τους! παρακαλώ κάποιος ήτοι γερμανός...να είναι τυφλός ή μερικώς τυφλός.
τα άλλα..είναι να έχουμε να λέμε.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1573 on: March 30, 2010, 19:03:59 »

Έτσι. Ορισμένοι πιστεύουν, ότι πρέπει να πάρει την μπάλα από την άμυνα, και να πάει να βάλει γκολ μόνος του. Πληρώνει το γεγονός ότι παίζει για την ομάδα, και όχι για την πάρτι του. Με την αεκ τον τροφοδότησαν σωστά 3 φορές σε 90 λεπτά. Φταίει ο Μουσλι μετά...

Ειπε κανεις κατι τετοιο? Οτι θελουμε να παρει την μπαλα απο την αμυνα και να σκοραρει. Οχι αυτο που θελουμε ειναι
α)να τελειωνει τουλαχιστον σωστα τα τετ-α-ετ
β)ναι, να παιξει μια φορα και για την παρτη του, πχ να καταφερει ΜΙΑ φορα να τριπλαρει ΕΝΑΝ αντιπαλο του στο ενας εναντιον ενος. Να παρει ΜΙΑ δυσκολη κεφαλια και να τη στειλει μεσα
γ)να σκοραρει στο 50% απο τις κλασσικες ευκαιριες που ειχε.
Οσο για την αεκ που λες, ποσες φορες σε ντερμπυ περιμενεις να τροφοδοτηθει? Να σου θυμησω τον περσινο Τσιμπουρ? ασε που αυτο που εχασε ηδη τον εβαλε στα χαιλαιτς. Και να ηταν μια κακη στιγμη σε μια παραγωγικη σαιζον αντε να πεις οκ, ολα μπαινουν κι ολα χανονται, αλλα απο αυτον μονο χανονται.

Καλως κακως αυτον εχουμε και με αυτον θα παμε στη συνεχεια, προσωπικα στο γηπεδο ουτε τον εκραξα ουτε θα τον κραξω, αλλα οχι και να μην βλεπουμε το χαλι του πια, ειναι τραγικος.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1574 on: March 31, 2010, 12:17:51 »
Όσοι κράζετε τόσο πολύ τον Μουσλίμοβιτς, ζείτε σε μια αυταπάτη ότι αν είχαμε τον Σισέ θα έβαζε 15 γκολ.
Κι εγώ μαζί σας είμαι να αλλάξει ο Ζλάταν με μία μηχανή των γκολ, αλλά στο ποδόσφαιρο αυτές οι μηχανές σπανίζουν και κοστίζουν πολύ περισσότερα από τα 600 χιλιάρικα ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΒΓΕΙ. Στο στάδιο που είμαστε ο Μουσλίμοβιτς είναι μια χαρά. Για του χρόνου επίσης, δεδομένου ότι πήρες ήδη παίχτη εκεί μπροστά.

Άρα καλά κάνετε και σκυλοβρίζετε έναν παίχτη μας, αφού έτσι γουστάρετε, αλλά να μη ξεχνάτε πως κάνετε τη μαλακία να βρίζετε έναν παίχτη πάνω στον οποίο στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό τα φετινά μας όνειρα και αν δεν πουληθεί και της ερχόμενης σεζόν.

Πάντως σε σχέση με τον Εντίνιο και τον Παπάζογλου θυμίζει Κρέσπο. Αφού γουστάρετε να κάψετε το πιο δυνατό μας χαρτί στη θέση που κατά τεράστιο ποσοστό εξαρτάται από τη ψυχολογία, συνεχίστε να σκυλοβρίζετε και να μουρμουρίζετε κάθε φορά που ακουμπάει τη μπάλα, όπως γίνεται τελευταία.

Ο κόλκας έχει τελικά τεράστια δύναμη ο πούστης. Χίλια μπράβο στον μάγκα που κατευθύνει όπως γουστάρει έναν ολόκληρο λαό. Θα το γράψει η πουτάνα η ιστορία πως ο κόλκας έφαγε τον Ζήση Βρύζα από τον ΠΑΟΚ! Και για όσους παρεξηγιέστε, το εμετικό παραμύθι πως ο Βρύζας χρέωσε με 600 χιλιάρικα για ένα παλτό τον ΠΑΟΚ έχει "πατέρα". Ο Μουσλίμοβιτς δεν είναι ο τεράστιος σέντερ φορ, αλλά δεν μας έπιασε και τον κώλο κανείς. Κάντε μια έρευνα να δείτε τι παίρνουν οι διάφοροι άλλοι και συγκρίνετε. Όποιος ονειρεύεται καλύτερο σέντερ φορ με 600 χιλιάρικα, μάλλον πρέπει να αλλάξει πλευρό να μη πιαστεί.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #1575 on: March 31, 2010, 12:24:53 »
ρε θα τρελαθουμε??ποιος ειπε για τον Βρυζα?

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1576 on: March 31, 2010, 12:37:51 »
Ο κόλκας!
Εσύ απλά είπες τη γνώμη σου και σκυλόβρισες τον Μουσλίμοβιτς. Καλά έκανες κι εγώ είμαι ο κανένας για να σου τη πω.
Απλά όμως φιλαράκι δεν μπορώ να ακούω να σκυλοβρίζετε έτσι τον παίχτη και να μη τρελαθώ. Όπως επίσης και να μην σου πω να έχεις το νου σου γιατί αυτό που λες εσύ από ζοχάδα, ο άλλος το έχει σημαία στον ύπουλο πόλεμο που άνοιξε εδώ και πόσο καιρό κατά του Ζήση, για να τον διώξουμε και να τον πάρουν οι κοτεράδες που ξερογλύφονται από πέρυσι.

Μπορείς να το λάβεις υπόψη σου αυτό, μπορείς και να το γράψεις στ' αρχίδια σου και να συνεχίσεις να μπινελικώνεις τον παίχτη. Απλά είναι αφέλεια από μέρους μας να περνάει ως συνομωσιολογία ο πόλεμος κατά του Βρύζα (φίλε chiltsid)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1577 on: March 31, 2010, 13:13:22 »
αδερφέ cure.... το ότι κράζω τον μούσλι δεν έχει καμια μα καμια σχέση με τον ζήση.
είμαι πιστεύω απ τους λίγους που χάρηκαν όταν έγινε ο ζήσης πρόεδρος, αφού τον θεωρώ πολύ καλύτερο του ζαγοράκη (προσωπική άποψη).
όσο για τον μούσλι όταν χάνεις τέτοια τετ a τετ όπως στο μaτς με την κούλα, όταν ΠΟΤΕ δεν μπόρεσε με μια ατομική ενέργεια να παστελωσει ΕΝΑ ΓΚΟΛ ας ήταν k με τον πανθρακικό, τότε τι να κανεις ?? την παλαβή? ας πούμε ένταξη αφού δεν παίρνει 2,5 εκ τον χρόνο δικαιολογείται??

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1578 on: March 31, 2010, 13:22:24 »

όσο για τον μούσλι όταν χάνεις τέτοια τετ a τετ όπως στο μaτς με την κούλα

Φιλε Λακις4, εαν βλεπεις σοβαρα μπαλα και εχεις ως επηχειρημα μια φαση που δεν την παστελωσε ο Ζλαταν θα ηθελα να μου πεις αν αυτην που βλεπεις παρακατω ειναι χειροτερη και αν αυτος που την χανει ειναι αμπαλος.....

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1579 on: March 31, 2010, 13:31:19 »
ρε καρτάση αυτός ο αμπαλος έβαλε k 83 γκολ σε 4 χρονια στη premier...... μου δείχνεις φάση από ένα mats το οποιο το κέρδισε η ομάδα του στο χαλαρό....
σου λέω αν ήταν 0-0 δεν θα το έχανε ποτε....!!!
αδερφέ απλά περίμενα πολλά από αυτόν....k όχι 3 γκολ σε 28 αγωνιστικές ..... μακάρι να μας βγάλει τσόυ λou στα play off k να κάνω για πάντα μόκο.....