Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 117757 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #1540 on: March 24, 2010, 22:10:20 »
πάντως μετά από ένα τέτοιο άχαστο το μόνο που θα επιτρεπόταν να πει ήταν ένα συγνώμη.

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1541 on: March 24, 2010, 22:13:40 »
τοτε σε ολα τα σα'ιτ και μμε θα εβλεπες μονο ''συγνωμη''
εχουν χαθει τσου λου και παγκοσμια απο ενα παιχτη
οχι για μια ευκαιρια
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1542 on: March 26, 2010, 20:29:35 »
Λοιπον... μολις γυρισα απο μια εβδομαδα απομονωσης δεν ειχα νετ δεν ειχα τπτ εκει που ημουν.
Αυτο το παλικαρακι που μας δουλευει ολους ψιλο γαζι ποσο θα πληρωνεται ακομα; Δλδ τουχρονου αυτος ο Τοργκελε της Βοσνιας (συγγνωμη Τοργκελε) θα μας στερησει 600000;

Απλα δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω η να γελασω με την παρτυ του
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1543 on: March 26, 2010, 22:33:36 »
 :lol: :lol: :lol: ρε συ νταρκ, αφου ελειπες ριξε μια ματια στα ποστ της βδομαδας να ενημερωθεις, εισαι ανεπικαιρος...μετα την αρχικη απογοητευση λοιπον προκυρηχθηκε νεος κυκλος στηριξης του παιχταρα, βασιζομενος στα γνωστα επιχειρηματα αδυναμιας αναπτυξης και αξιοποιησης του, πρεπει να ναι τουλαχιστον ο 20ος κυκλος στηριξης σαυτες τις 80 σελιδες του γαματου αυτου τοπικ, κ πλεον αναμενουμε περι τα 5-7 γκολ μεχρι το τελος των πλει οφ, να γαμησει τυρια, σπιτια, λιμανια κλπ. τα ξαναλεμε τοτε λοιπον!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1544 on: March 29, 2010, 12:17:28 »
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ. ΑΡΚΕΤΟ ΠΑΠΑ ΦΑΓΑΜΕ.....Κ ΠΟΥ ΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΑΝ, ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΕΙ ΣΤΟ 70 κατι, ΜΗΝ ΜΕ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ , ΦΑΓΑΜΕ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #1545 on: March 29, 2010, 13:22:08 »
η υπομονη και η ασυλια που δειξαμε τοσο καιρο στο προσωπο σου τελειωσε!!δωστα ολα στα playof.πιασε το 100 τις 100 της αποδοσης σου να εξιλεωθεις.αν πραγματι εννοεις το <<ΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΠΑΟΚΑΡΑ>> δειξτο μεσα στο γηπεδο.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1546 on: March 29, 2010, 13:55:18 »
μπας k έπρεπε να κρατήσουμε τον salmon ??? ??? ???

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #1547 on: March 29, 2010, 14:07:38 »
Απλα δεν εχουμε εδω και χρονια ουτε ειχαμε εδω και χρονια (απο την εκπληκτικη χρονια του Mietchel) CF. Τωρα το οτι εγιναν τραγικα λαθη σχεδιασμου των μεταγραφων το προηγουμενο καλοκαιρι ειναι ηλιου φαεινοτερο.Το πως θα ξεφορτωθουνε τοσο βαρια συμβολαια πραγματικα ειναι μια απορια μου που ειμαι γεματος αγωνια να την λύσω.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1548 on: March 29, 2010, 15:01:37 »
το έχω στηρίξει και θα συνεχίσω να τον στηρίζω γιατί φοράει την φανέλα τις ομάδας μας
αλλα ρε Ζλάταν στην θέση σου το καλοκαίρι θα πήγαινα μονος να χτυπήσω την πόρτα του προεδρου και να του πω να μου κάνει μειώσει μισθού....
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #1549 on: March 29, 2010, 15:09:20 »
Εγώ πάλι θα του έλεγα να πάει να πάει να βρει άλλη ομάδα. Η Γερμανία έχει καλές μπύρες πχ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

mpougatsas

• Guest
« Reply #1550 on: March 29, 2010, 16:42:29 »
 ΖΛΑΤΑΝ ΞΥΠΝΑ !!!

ΔΕΙΞ' ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΡΕΛΑΚΙ   8) 8) 8)

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1551 on: March 29, 2010, 21:22:53 »
2.46 βιντεακι με γκολ επιθετικου;  ::)
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #1552 on: March 29, 2010, 22:04:47 »
1.5 χρονος δεν είναι ντεφορμάρισμα...
600.000 παίρνει, έλεος. Λογιστής δεν είμαι, αλλά ΕΜΕΙΣ τα δίνουμε αυτά τα χρήματα.
200.000 για κάθε γκολ που έβαλε φέτος δηλαδή. Καλή φάση ...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #1553 on: March 29, 2010, 22:40:55 »
Από εσένα από τον εντινιο και από τον Παπάζογλου χάνουμε το πρωτάθλημα.είμαστε η μοναδική ομάδα στην ελλάδα που παίζει χωρίς φορ.δν μπορεί ρε άχρηστε να είσαι μονίμως εκτός φάσης.σε κάθε σέντρα στην περιοχή δν έχεις πάρει κεφαλιά!!για μένα η διοίκηση κάνει ότι μπορεί κ έχει κάνει τα πάντα μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων της.το ότι δεν πήρε ένα φορ παικταρα ήταν το μεγαλύτερο της λάθος.αφού φέτος η ομάδα θα χει έναν κορμό καλό ριξτε το μεγαλύτερο μέρος του μπατζετ και φέρτε εναν που να βάζει την μπάλα μέσα.κεσμαν θα είναι μοριεντες θα είναι οποίος θέλει ας είναι.νισαφι ποια με τους καρκίνους!!αναπολησαμε τον γιασεμακη και τον ναλιτζη!!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1554 on: March 29, 2010, 22:57:27 »
καλά όταν πηγαίναμε τραίνο κανείς δεν μιλούσε για έλλειψη σέντερ φορ. Τώρα που έπεσε ΟΛΗ η ομάδα ας φάμε τον παπά από τα φερέφωνα με πρώτο και καλύτερο τον κόλκα ότι το ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα που χάνουμε το πρωτάθλημα είναι ότι δεν έχουμε σέντερ φορ.
Ο αγώνας για την επιστροφή του αντίζηλου του δημάρχου πειραιά συνεχίζεται.

Ο Μουσλίμοβιτς δεν είναι ο καλύτερος σέντερ φορ του κόσμου ,μπορεί να μην είναι καν σέντερ φορ για άλλους μπορεί να μην είναι ούτε ποδοσφαιριστής αλλά τον παπά εγώ δεν τον τρώω ότι αυτή ήταν η αιτία του εκτροχιασμού από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1555 on: March 30, 2010, 00:16:56 »
Ρε παιδες πραγματικα με εχουν πιασει τα γελια με αυτην την απαξιωση που δειχνετε σε εναν απο τους ΛΙΓΟΥΣ παικταραδες που εχουμε στην ομαδα.....Σε μια ομαδα ΑΚΡΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΓΕΝΗ κανετε την σκληροτερη κριτικη σε εναν παικταρα ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ενω εχει να κανει με τον βραδυκινητο Βλανταν....τον αργοκινητο Ολιβιε...τον ΜΟΝΟ ΚΟΒΩ Βικτωρα....τον ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΩ καμια καλη μπαλια αλλα ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ Παμπλο....τον κατσαπλια Νικο....και μονο τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ Αντελινο...και τον ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ Ντορβαλινο...

Το παληκαρι εχει παιξει φετος ποσα? καμια 13-15 παιχνιδια και εχει βαλει 5 γκολ και σε ΟΛΑ τα αλλα παιχνιδια εχει ανοιξει χωρους στους αλλους παικτες..Μην τρελενεστε....

Με ενα δεξι ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ μπακ και ταυτοχρονη ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ του αντελινο μονιμα στην επιθεση και με ενα ιδιου τυπου αριστερου χαφ οπως και με ενα δεκαρι ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Ζλαταν.....Για αυτο το ΘΩΡΗΚΤΟ να πουμε..με εξαιρετικη ταχυδυναμη και τρελα....

Και αν κατσει και γαμησει τιποτα αλλοθρησκα κωλαρακια στα πλευ οφ να δουμε τι θα γραφετε......

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

mpougatsas

• Guest
« Reply #1556 on: March 30, 2010, 00:30:38 »
να συμπληρώσω σ αυτό που λέει ο zouvalos οτι τα μισά και παραπάνω γκόλ του Μούσλι πέρυσι τα έφιαξε ο Veron, που φέτος μπορεί να μην υπάρχει αλλά ούτε και αντικαταστάτης του υπάρχει στο δημιουργικό κομάτι

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #1557 on: March 30, 2010, 00:39:41 »
Ρε παιδες πραγματικα με εχουν πιασει τα γελια με αυτην την απαξιωση που δειχνετε σε εναν απο τους ΛΙΓΟΥΣ παικταραδες που εχουμε στην ομαδα.....Σε μια ομαδα ΑΚΡΩΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΓΕΝΗ κανετε την σκληροτερη κριτικη σε εναν παικταρα ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ενω εχει να κανει με τον βραδυκινητο Βλανταν....τον αργοκινητο Ολιβιε...τον ΜΟΝΟ ΚΟΒΩ Βικτωρα....τον ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΩ καμια καλη μπαλια αλλα ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ Παμπλο....τον κατσαπλια Νικο....και μονο τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ Αντελινο...και τον ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ Ντορβαλινο...

Το παληκαρι εχει παιξει φετος ποσα? καμια 13-15 παιχνιδια και εχει βαλει 5 γκολ και σε ΟΛΑ τα αλλα παιχνιδια εχει ανοιξει χωρους στους αλλους παικτες..Μην τρελενεστε....

Με ενα δεξι ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ μπακ και ταυτοχρονη ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ του αντελινο μονιμα στην επιθεση και με ενα ιδιου τυπου αριστερου χαφ οπως και με ενα δεκαρι ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Ζλαταν.....Για αυτο το ΘΩΡΗΚΤΟ να πουμε..με εξαιρετικη ταχυδυναμη και τρελα....

Και αν κατσει και γαμησει τιποτα αλλοθρησκα κωλαρακια στα πλευ οφ να δουμε τι θα γραφετε......

Συμφωνω μαζι σου ειδικα στην τελευταια παραγραφο
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1558 on: March 30, 2010, 01:27:14 »
αντε καλα. Στηριζω τον παιχτη που φοραει το Δικεφαλο και περιμενω να με ξεφτυλισει στα 2+6 παιχνιδια._

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

stormi

• Guest
« Reply #1559 on: March 30, 2010, 01:30:16 »

+11