Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 117758 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline luc

• Αποστολή
  • **
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #980 on: September 21, 2009, 21:57:07 »
Ζλάταν σε πιστευω από τότε που πάτησες το πόδι σου στον ΠΑΟΚ. Έκανες καλό ξεκίνημα αλλά κάπου στην πορεία το έχασες. Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος αλλά σύνελθε! Μίλα με κάποιον εκεί μεσα και πες του ποιο είναι το πρόβλημα μήπως και λυθεί επιτέλους και επανέλθεις σε αυτό που μπορείς να κάνεις. Αλλά σε παρακαλώ κάντο άμεσα γιατί τα περιθώρια στένεψαν! Ξέρω ότι χρειάζεσαι βοήθειες στο παιχνίδι που δεν τις έχεις συνήθως αλλά πρέπει να δείξεις επιτέλους ότι μπορείς να κάνεις και κάτι παραπάνω από το να σπρώχνεις έτοιμη τη μπάλα στα δίχτυα. Καλώς η κακώς στον ΠΑΟΚ δεν έχεις Μισίμοβιτς. Συνεπώς προσπάθησε περισσότερο. Δείξε μας ότι και έτσι ακόμα το έχεις. Σε περιμένουμε αλλαγμένο μόλις επιστρέψεις από τον τραυματισμό. Δε θα έχεις πολλές ευκαιρίες ακόμα. Στο χέρι σου είναι
δηλαδη ρε φιλε πρεπει να φερει μισιμοβιτς η ρικελμε για να βαλει γκολ αυτος?το παλικαρι ειναι τεραστιος δημοσιοσχετιστας και ετυχε?? μεχρι τωρα ευνοικης κριτικης. δεν μπορει να ειναι εκτος φασεων συνεχως!! το μεγαλυτερο προβλημα του ΠΑΟΚ φετος ξεκιναει απο τον μουσλι και επεκτεινεται στους λινο και τσιριλο...ατυχεστατες επιλογες αν και ολοι εχουν δικαιωμα στο λαθος, ειμαι σιγουρος οτι ο ΒΡΥΖΑΣ θα τις διορθωσει

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #981 on: September 21, 2009, 22:45:32 »
εγώ ρε φιλε έχω το δικαίωμα να τον πιστεύω και επίσης έχω τη διάθεση να τον περιμένω 1-2 ματς ακόμα. Εσύ περίμενε τον Νίστελροι άμα θέλεις
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #982 on: September 22, 2009, 02:00:40 »
tsag φιλε μου και εγω του ειχα δωσει οριο μεχρι τον ατρομητο...ευτυχως τελικα το επιταχυνε...
με εχει φτασει στο αμην
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Diego-4

• Guest
« Reply #983 on: September 22, 2009, 09:44:14 »
kalosirthes paixtara mou. molis vgoun oi new faneles se agorasa :D

Μεγάλη μπουκιά φάε , μεγάλη κουβέντα μή λές...Αυτά έγραφες φίλε DarkLord όταν είχε έρθει ο Μούσλι στον ΠΑΟΚ..
Σας διαβάζω όλους εδώ και 2 μέρες , ύστερα απο την ήττα με τον ολυμπιακό και έχετε ισοπεδώσει τους πάντες και τα πάντα..
Ξαφνικά όλα είναι στο καναβάτσο !
Ψυχολογια σκουλικιών και βάλε..Χάσαμε απο τον ΠΑΟΚ , τελείωσε η χρονιά , όλα καταστραφηκαν.
Χάσαμε και εμείς απο τον γαύρο , έτσι όπως χάσαμε , δυστυχώς η πουτάνα η μπάλα στου Φιλομένο έαν έβρισκε δίχτυ θα μιλούσαμε για άλλα πράγματα τώρα , αλλα έτσι είναι το ποδόσφαιρο και τώρα γευόμαστε την ισοπέδωση των πάντων.
Να ειστέ καλά μάγκες.

ive4

• Guest
« Reply #984 on: September 22, 2009, 09:48:40 »
Και σιγά σιγά θα αρχίσει να φαίνεται ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Μουσλίμοβιτς, αλλά το σύστημα του Σάντος που παίζει με μισό επιθετικό...

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #985 on: September 22, 2009, 09:58:47 »
Δεν ειναι ετσι ακριβως ρε παιδια....

Εγω ελεγα στα φιλαρακια μου και το πιστευω οτι αμα δεν επαιζα απο την αρχη του παιχνιδιου καλα δεν θα με πειραζε ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ πολυ οπως τωρα που ενω ΕΙΔΑ οτι ο ΠΑΟΚ ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟς ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙς ΠΛΕΥΡΕς απο τον ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΟ γκευ και επαιξε κατα τετοιον τροπο ωστε να ερθει η ΗΤΤΑ ΠΡΩΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...

και μετα βγαινει και ο σαντος στην συνεντευξη τυπου και ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ....

Ημαρτον με τον μουσλι....ο παικτης δεν πρεπει να καθεται στον παγκο οταν τραυματιζεται αλλα και οταν ειναι υγειης...ΗΜΑΡΤΟΝ.....ρΕ σαντος μιλας απο την αρχη της χρονιας για ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ....Ε ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ......!!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #986 on: September 22, 2009, 10:02:54 »
Ρε συ Diego ετσι ειναι το αθλημα ομως. Απο κατι τετοια βγηκε και το 'η μπαλα ειναι μεγαλη πουτανα'. Ολα κρεμμονται σε μια κλωστη, αλλα αυτο που μετραει και διαμορφωνει καταστασεις ειναι το αποτελεσμα.

Εγω τον Μουσλι δεν τον θεωρω κακο παιχτη. Η ψυχολογια του ομως εχει φτασει στο μειον απειρο, και με την πιεση που εχει γινεται χειροτερα.
Το θεμα ειναι το κατα ποσο μας περνει σαν ΠΑΟΚ να περιμενουμε τη βελτιωση βασικων μας παιχτων σαν τον Μουσλι, τον Ιβιτς και τον Σερτζιο. Εκει μπαινει το δηλημα να τους δωσω λιγο χρονο ακομη εστω και αν δε τραβανε, ή βρισκω εναλλακτικες λυσεις και αλλαζω τα αγωνιστηκα μου πλανα?
Εδω ακριβως μπαινει στο παιχνιδι ο Σαντος να δικαιολογησει την παρουσια του στο τιμονι της ομαδας.
Στον κοσμο αλλος κανενας

mpougatsas

• Guest
« Reply #987 on: September 22, 2009, 10:12:29 »
Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...

+1

bagos1

• Guest
« Reply #988 on: September 22, 2009, 10:22:12 »
Η απομυθοποίηση του ζλάταν ήρθε όταν στο 30 στο ενας εναντίων ενός με τον ΑΒΡΑΑΜ που δεν είξερε τι να κάνει. ο κλάους να είτανε θα σούταρνε το παλικαράκι

Diego-4

• Guest
« Reply #989 on: September 22, 2009, 10:41:26 »
Όχι και να τραυματίζεται παίκτης του ΠΑΟΚ και να χαιρόμαστε κιολάς..Αν είναι δυνατόν !
Έχεις περάσει χειρότερα zouvale , δεν έχεις ανάγκη σαν λαός . Αυτή άλλωστε ήταν πάντα η διαφορά μας με όλους τους υπόλοιπους και αυτή μάλλον διότι υπάρχουν και άλλα πολλα που μας κάνουν και ξεχωρίζουμε. Εμείς αντέχουμε ακόμα , στηρίζουμε και συμμετέχουμε .... άλλωστε "Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ , ΟΥΤΕ CHAMPIONS LEAGUE , ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ"

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #990 on: September 22, 2009, 10:44:47 »
@Diego

αδερφέ άσχετα με το θέμα (ίσως έπρεπε να το βάλω σε άλλο τοπικ) οι κρίσεις είναι συνεχείς... Ειδικά αν αναφέρεσαι σε πράξεις και συμπεριφορες που αλλάζουν καθημερινά.

Συμφωνώ ότι ισοπεδώνουμε πολλά (το έχω γράψει και στο παρελθόν) και δεν κρατάμε μέτρο! ειδικά όταν είμαστε πληγωμένοι μπορεί να λέμε πολλά τα οποία στην πλειοψηφία τους είναι άδικα.

Με τη λογική όμως που παραθέτεις με το ποστ του DarkLord είναι σαν λες ότι η κρίση του πρώτου λεπτού θα σε στοιχειώνει μια ζωή και δεν έχει δικαίωμα να κρίνεις καμία πράξη...θα μείνεις στην αρχική! Ο Ζλάταν (και ο κάθε παίκτης) δεν κρίνετε από το τι έκανε πέρισυ ή σε 5 ματς...ή δε ξέρω τι! Ο Ζλάταν (και ο κάθε παίκτης) κρίνετε για όλη την παρουσία του στα 30 ματς που θα παίξει και αν ο darklord (Παράδειγμα φέρνω) θεωρεί ότι οι τώρα πράξεις του είναι ανακόλουθες της αρχικής του κριτικής γιατί να μην το πει? δε θα ήταν πιο μίζερο να συνεχίσει να λέει...οκ τώρα είναι κακός αλλά όταν ήρθε τον είχα πει παικτάρα και παικτάρα είναι?

ο Ζλάταν και ο κάθε Ζλάταν είναι δεδομένο οτι κρίνονται συνεχώς! αν τους έχει πάρει η κατηφόρα δε θα συνεχίσω να λέω οκ είναι παικτάρα για να μην είμαι ανακόλουθος της κριτικής μου...ΠΡΕΠΕΙ αυτός να είναι ακόλουθος των αρχικών του πράξεων!

αλλά ξαναλέω συμφωνώ στο ότι δεν έχουμε μέτρο! ειδικά τα ποστς για τα ξενύχτια είναι λες και βλέπουμε τατιάνα...κρίμα

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #991 on: September 22, 2009, 10:55:46 »
Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Μουσλίμοβιτς αλλά παραδέχομαι ότι χάρηκα προχθές που τραυματίστηκε γιατί έβλεπα ότι σε ένα ακόμη ματς φέτος σερνότανε.

Diego ο ΠΑΟΚ δεν είναι πρωταθλήματα, ακριβοί παίκτες, πλούσιοι πρόεδροι και κατευθυνόμενοι διαιτητές αλλά δεν είναι και αδιάφοροι παίκτες, ειδικά σε ντέρμπι με Ολυμπιακό στην τούμπα...

Diego-4

• Guest
« Reply #992 on: September 22, 2009, 11:01:05 »
ο Ζλάνταν και ο κάθε Ζλάνταν είναι κομμάτι του ΠΑΟΚ , εκπροσωπεί τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και είναι άδικο να αντιμετωπίζεται σαν εχθρός.
Όσοι βιάζονται να κάνουν Θεούς κάποιους , θα πρέπει να είναι προσεκτικοί μετά.Αυτό θεωρήται "ύβρις".
Ο Ζλάνταν και ο κάθε Ζλάνταν θα κριθεί στο τέλος της σεζόν , όχι απο την 4η αγωνιστική.
Το ποιον θέλει ο καθένας απο εμάς να βλέπει μέσα στην 11άδα είναι κάτι το υποκειμενικό και αν συγκεντρώσεις και όλες τις απόψεις θα μαζέψεις πάνω απο 100.000 προτάσεις. Υπάρχει κανείς που θεωρεί οτι ο Μουσλίμοβιτς σαν ποδοσφαιρική αξία , είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ ?
Μήπως ξέχασες φίλε rabbit οτι εδώ μέσα , αναφέρθηκε ο χαρακτηρισμός "Τόργκελε της Βοσνίας" για τον Μουσλίμοβιτς ?
Μπορει να μου πεί κάποιος τελικά τι θέλουμε απο αυτήν την ομάδα γενικότερα ?
Ο Γιασεμάκης ήταν άσχημος , ο Σαλπιγγίδης προδότης , ο Μουσλίμοβιτς Τόργκελε της Βοσνίας , ο Τόργκελε Μουσλίμοβιτς της Ουγγαρίας και πάει λέγοντας..

UnderGround , όταν μιλούσαμε μαζί στο τέλος του αγώνα , δεν πιστεύω να αναφέρθηκες σε αδιάφορους παίκτες.Ίσα , ίσα μου είπες οτι έμεινες ευχαριστημενος απο την απόδοση της ομάδας.Τώρα άλλαξες άποψη ?

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #993 on: September 22, 2009, 11:06:46 »
Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα ήταν καλή. Αν έμπαινε το δοκάρι όλα θα ήταν διαφορετικά. Στο 1ο όμως, μετά το γκολ, κάτσαμε αδικαιολόγητα και νομίζω πως ο Μουσλίμοβιτς σερνότανε κανονικά. Νομίζω πως σου το είπα αυτό.

fatal_invasion

• Guest
« Reply #994 on: September 22, 2009, 11:27:32 »
Υπάρχει κανείς που θεωρεί οτι ο Μουσλίμοβιτς σαν ποδοσφαιρική αξία , είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ ?
Εγώ.

Diego-4

• Guest
« Reply #995 on: September 22, 2009, 11:44:03 »
Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα ήταν καλή. Αν έμπαινε το δοκάρι όλα θα ήταν διαφορετικά. Στο 1ο όμως, μετά το γκολ, κάτσαμε αδικαιολόγητα και νομίζω πως ο Μουσλίμοβιτς σερνότανε κανονικά. Νομίζω πως σου το είπα αυτό.
Άλλο αυτό που λές και άλλο "αδιαφορία"..Για αδιάφορους ποδοσφαιριστές μίλησες πιο πάνω.

Diego-4

• Guest
« Reply #996 on: September 22, 2009, 11:45:57 »
Υπάρχει κανείς που θεωρεί οτι ο Μουσλίμοβιτς σαν ποδοσφαιρική αξία , είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ ?
Εγώ.

Έχεις να προτείνεις κανέναν άλλον στον Βρύζα ?

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
« Reply #997 on: September 22, 2009, 12:58:07 »
Άλλο αυτό που λές και άλλο "αδιαφορία"..Για αδιάφορους ποδοσφαιριστές μίλησες πιο πάνω.

Σερνότανε=αδιαφορία
Για τους υπόλοιπους δεν μπορώ να πω ότι ήταν αδιάφοροι, όχι βέβαια ότι παίξανε καμία μπαλάρα, οπότε ναι, βασικά μιλάω για αδιάφορο Μουσλίμοβιτς. Όταν βγήκε η ομάδα έπαιξε καλύτερα.

Δεν μ'αρέσει να στοχοποιώ παίκτες αλλά αυτός είναι από τα μεγάλα ονόματα της ομάδας, τους πιο ακριβούς και περίμενα κάτι καλύτερο το οποίο δεν το βλέπω ούτε στα ντέρμπι αλλά ούτε και στα υπόλοιπα ματς.

Diego-4

• Guest
« Reply #998 on: September 22, 2009, 13:07:55 »
Ούτε και αυτοι που σε κερδίσανε παίξανε καμία μπαλάρα , αντιθέτος ήταν κατώτεροι οσο αφορά την απόδοση τους απο τους δικούς μας.
Δυστυχώς δεν μπορώ να συμφωνίσω οτι ο Μουσλίμοβιτς ήταν αδιάφορος.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι , έτρεχε να προλάβει τις γιόμες των 40 μέτρων , οταν πείρε μπάλα στα πόδια έγινε αισθητός στην αντίπαλη άμυνα και επικίνδυνος.
Σαφώς ο Φιλομένο ήταν πολύ πιο επικίνδυνος οταν μπήκε , αυτό όμως δεν κάνει αδιάφορο τον Μουσλίμοβιτς.Όπως επίσης δεν είμαι ειδικός για να κρίνω γιατί ξεκίνησε Μουσλίμοβιτς και όχι Φιλομένο.Όταν ο ΠΑΟΚ έχει προπόνηση εγώ είμαι σπίτι μου , δέν ξέρω τι γίνεται εκεί , ούτε στο μυαλό του Σάντος μπορώ να μπώ και δεν με ενδιαφέρει κιολας να μπω.
Αυτή είναι η άποψη μου.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #999 on: September 22, 2009, 13:08:37 »
Ôé ìïõ èõìéæåé...êáé óõã÷ñïíùò ôé äåí ìïõ èõìéæåé

http://contra.gr/Soccer/Italy/SerieA/Juventus/250601.html

ÁôïìéêÝò ðñïðïíÞóåéò ãéá íá...óêïñÜñåé êÜíåé ï ÁìÜïõñé

¼ôáí Ýíáò åðéèåôéêüò Ý÷åé íá óêïñÜñåé óå áãþíá ðñùôáèëÞìáôïò ãéá åðôÜ ìÞíåò ôüôå ôï ðñüâëçìá ôïõ áíÜãåôáé åýêïëá óå øõ÷ïëïãéêü. Ï ßäéïò üìùò äåí ôï ðáñáäÝ÷åôáé êáé äïõëåýåé áðü ôçí áñ÷Þ óôá ôåëåéþìáôá ôïõ, êÜôé ðïõ óõìâáßíåé êáé ìå ôïí ÁìÜïõñé ôçò ÃéïõâÝíôïõò.

Ï ÂñáæéëéÜíïò åðéèåôéêüò Ý÷åé åðéäïèåß óå ìßá «ìÜ÷ç» ìå ôçí áóôï÷ßá ôïõ, ôçí ïðïßá êáëåßôáé íá îåðåñÜóåé ìÝóù áôïìéêÞò ðñïðüíçóçò. ÌåôÜ ôï ôÝëïò ôïõ ðñïãñÜììáôïò ìå ôçí õðüëïéðç ïìÜäá ï 29÷ñïíïò åðéèåôéêüò ìÝíåé ìüíïò ôïõ óôï ãÞðåäï, ðñïóðáèþíôáò íá áíáêôÞóåé ôç ÷áìÝíç ôïõ áõôïðåðïßèçóç.

Óôçí Éôáëßá åßíáé Ýíôïíç ç êñéôéêÞ ðïõ äÝ÷åôáé áðü ôïí Ôýðï, áöïý ðÝñõóé ìðïñåß íá âñÞêå 11 öïñÝò äß÷ôõá ìå ôç öáíÝëá ôçò «Êõñßáò», ùóôüóï óôá êñßóéìá óçìåßá óßãçóå. Ðáñ’ áõôÜ äåí åßíáé ëßãïé áõôïß ðïõ õðïóôçñßæïõí üôé ðïëëÝò öïñÝò Ýðåóå «èýìá» áñêåôþí åîáéñåôéêþí åðåìâÜóåùí áðü ôïõò áíôßðáëïõò ôåñìáôïöýëáêåò.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ