Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 118010 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #960 on: September 21, 2009, 03:18:21 »
Kαι τι σκατα κανει η διοικηση η ο προπονητης.Το HOTEL εχει μετοχο και τον Βιολιδη.Δεν τα ξερουν αυτα?Πως θελουν να αποδωσει δηλαδι???

northeagle_4

• Guest
« Reply #961 on: September 21, 2009, 03:21:17 »
Δεν με νοιαζει τι πινει και ποσο πινει.Εγω θελω να παιζει μπαλλα ,τα αλλα ειναι για την λαμπιρη.

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #962 on: September 21, 2009, 03:29:08 »
Kαι τι σκατα κανει η διοικηση η ο προπονητης.Το HOTEL εχει μετοχο και τον Βιολιδη.Δεν τα ξερουν αυτα?Πως θελουν να αποδωσει δηλαδι???

τον έβαλε χέρι ο Βιολιδησ.......πέρυσι γινόταν αυτό...... μάλιστα και με τον μικρό αδερφό του Βιολιδη τον τέο (είναι σκουλήκι) έπινε..... τι να πω ρε φιλε..... βασικά θα ήταν παντελώς στα αρχίδια μου τι πίνει k τι στον πούτσο κάνει....δικαίωμα του....αλλα παίξε k λίγο μπαλίτσα....δεν μπορεί να φτάι συνεχεια μονο το σύστημα που ακόλουθη η ομάδα

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
« Reply #963 on: September 21, 2009, 03:30:03 »
Αμα πινει τοσο οσο λενε θα τον δεις να παιζει μπαλα του αγιου ποτε ανημερα..Εδω μετα απο πιωμα δεν μπορεις να παρεις τα ποδια σου, μπαλα θα παιξεις?

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #964 on: September 21, 2009, 03:35:16 »
Δώσε ρε Ζλάταν καμια συνέντευξη και πες ότι ο ΠΑΟΚ έχει τον πιο τρελό και φανατικό λαό του σύμπαντος και θα γίνεις πάλι το αλάνι μας.Γλείψε μας λίγο και εμεις θα σε αποθεώνουμε.Φίλησε φανέλες,χτύπα το σήμα και πούλα μας τρέλα.Μας φτάνει που ανοίγεις διαδρόμους...Καποτε θα ξεμπουκώσεις...

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #965 on: September 21, 2009, 05:04:04 »
Μονο στη σκέψη ότι θα επιχειρούσε κάτι ανάλογο  με αυτό του Filomeno στη φάση του δοκαριού, ανατριχιάζω!!! Βγάλσιμο αστραγάλου? Εξάρθρωση ωμοπλάτης? Λουμπάγκο? Χριστός και Παναγια..

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #966 on: September 21, 2009, 08:46:18 »
 :lol: :lol: :lol:

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #967 on: September 21, 2009, 08:49:31 »
έλα το έχετα γαμήσει μερικοί...τι πίνει που πάει τι ώρα κοιμάτε!
ξεκολλήστε άνθρωποι είναι όλοι...
κρίνετε τον για το ότι ΔΕN ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ που πληρώνετε! όχι τι κάνει τα βράδια ρε μάγκες...έλεος

για όποιον θεωρεί ακόμα ότι όποιος δε βλέπει ότι ο συγκεκριμένος είναι λίγος, δε ξέρει μπάλα, απάντηση η κίνηση του φιλομένο με το δοκάρι και η κίνηση του Μούσλι όταν πήρε την κάθετη...αλλά αποφάσισε να το γυρίσει στο CB. Η κίνηση ΟΛΩΝ των κοντρόλ του Βιερίνια (ΟΑΣΗ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ) και του ΦΙλομένο...με τα κοντρόλ με το καλάμι 5 μέτρα μακρια η μπάλα του Αλάνι και καμία μα καμία επίθεση...

δεν είναι κακός είναι καλός για τις γριές (να αντικαταστήσει τον Αγρίτη) ή τον Ατρόμητο...(Λιάκο έλα πίσω) για τον ΠΑΟΚ δεν είναι!

« Last Edit: September 21, 2009, 09:10:50 by rabbitweed »

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #968 on: September 21, 2009, 09:08:52 »
πω πω και οσο σκεφτομαι την ανταλλαγη τζεμπουρ με μουσλι...πιστευα οτι θα συνελθει αλλα αυτος οσο παει ουτε ευκαιριες δεν κανει...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #969 on: September 21, 2009, 09:22:22 »
Μα τα βραδυά είναι άμεσα εξαρτώμενα το τι θα κανεις την ημερα σε αυτό το επάγγελμα, αγαπητέ rabbit.
Κάτι δεν πάει καλά με τον παίκτη Mouslimovits, καιρός να το λύσουνε, διαφορετικά........

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #970 on: September 21, 2009, 09:25:43 »
ναι φίλε μου αλλά δε θα γίνουμε gossip στήλη εδώ μέσα...παραπάει!

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #971 on: September 21, 2009, 12:27:07 »
http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=37960&cid=24

Ατυχος ο Βόσνιος
Δευτέρα 21/09/09

Τα προβλήματα τραυματισμών «κυνηγάνε» την ομάδα του ΠΑΟΚ από την αρχή του πρωταθλήματος. Τελευταίο θύμα ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που σε μια ανύποπτη φάση κατά την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου το ματς με τον Ολυμπιακό, έπεσε στο χορτάρι και ζήτησε αλλαγή. Η πρώτη ιατρική διάγνωση έκανε λόγο για θλάση στον δικέφαλο.

Ο Βόσνιος θα υποβληθεί την Δευτέρα (21/09) σε νέες εξετάσεις ,ωστόσο οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία ενός μήνα από τις υποχρεώσεις του «Δικέφαλου του Βορρά». Πρόκειται για ένα σοβαρό πλήγμα για τους Θεσσαλονικείς, αν αναλογιστεί κανείς πως έχουν πρόβλημα στο εύκολο γκολ από την αρχή της περιόδου.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #972 on: September 21, 2009, 14:00:14 »
http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=37960&cid=24
Πρόκειται για ένα σοβαρό πλήγμα για τους Θεσσαλονικείς, αν αναλογιστεί κανείς πως έχουν πρόβλημα στο εύκολο γκολ από την αρχή της περιόδου.

ποιος μαλακας το εγραψε αυτο ρε πουστη μου

πολυ λιγος ο βοσνιος

mpougatsas

• Guest
« Reply #973 on: September 21, 2009, 15:29:57 »
καλά που βάζουν κανα γκολ οι άλλοι και μπορείς και πανηγυρίζεις και σύ που και που γιατί αλλιώς θα χες ξεχάσει πως είναι το γκόλ σε επίσημο παιχνίδι.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #974 on: September 21, 2009, 15:40:20 »
Όταν ο βόσνιος έχει όρους στο συμβόλαιο για επίτευξη στόχων και κάποιοι συμπαίκτες του κάνουν τους πεθαμένους γιατί δεν υπολογίζονται για βασικοί αυτός τι θέλετε να κάνει??? Αδιάφορος θα είναι και στα αρχίδια του θα μας γράφει όλους κακώς βέβαια, αλλά για μπείτε στην θέση του και του κάθε πάικτη που βλέπει 3-4 παικταράδες μας να κάνουν άνω κάτω την ομάδα βάζοντας τον εαυτό τους πάνω από αυτή.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #975 on: September 21, 2009, 16:32:44 »
Μπορεί να λέτε για μπουζούκια κλπ κλπ... και ο Μαραντόνα έκανε διάφορα αλλά μέσα στο γήπεδο τον έχανες...
Και στην Αγγλία πόσες φορές έχουν κατηγορήσει ποδοσφαιριστές μεγάλων ομάδων για φασαρίες λόγο αλκοόλ για ξέφρενα πάρτι κλπ κλπ.. Μέσα στο γήπεδο όμως τους βλέπεις και τον παίζεις..

Αυτός έχει ξοφλήσει για μένα, και ξέρω πως δεν είμαι μόνο εγώ.. Είμαστε η μοναδική ομάδα που πετυχαίνει γκολ αλλά όχι από τον επιθετικό της.. Σε λίγο και ο Χαλκιάς θα βάλει γκολ..

ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #976 on: September 21, 2009, 17:04:54 »
Ζλάταν σε πιστευω από τότε που πάτησες το πόδι σου στον ΠΑΟΚ. Έκανες καλό ξεκίνημα αλλά κάπου στην πορεία το έχασες. Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος αλλά σύνελθε! Μίλα με κάποιον εκεί μεσα και πες του ποιο είναι το πρόβλημα μήπως και λυθεί επιτέλους και επανέλθεις σε αυτό που μπορείς να κάνεις. Αλλά σε παρακαλώ κάντο άμεσα γιατί τα περιθώρια στένεψαν! Ξέρω ότι χρειάζεσαι βοήθειες στο παιχνίδι που δεν τις έχεις συνήθως αλλά πρέπει να δείξεις επιτέλους ότι μπορείς να κάνεις και κάτι παραπάνω από το να σπρώχνεις έτοιμη τη μπάλα στα δίχτυα. Καλώς η κακώς στον ΠΑΟΚ δεν έχεις Μισίμοβιτς. Συνεπώς προσπάθησε περισσότερο. Δείξε μας ότι και έτσι ακόμα το έχεις. Σε περιμένουμε αλλαγμένο μόλις επιστρέψεις από τον τραυματισμό. Δε θα έχεις πολλές ευκαιρίες ακόμα. Στο χέρι σου είναι
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #977 on: September 21, 2009, 17:35:43 »
Ο μόνος τρόπος για να μην έπαιζε ήταν να τραυματιζόταν και είμαι χαρούμενος για αυτό όσο ηλίθιο και να ακούγεται
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #978 on: September 21, 2009, 18:01:44 »
Και άρρωστο εκτός από ηλίθιο. Όλοι οι επαγγελματίες αθλητές θα πρέπει να είναι υγιείς και να μην έχουν τραυματισμούς.
Δυστυχώς την ώρα του τραυματισμού του χθες έπιασα και τον εαυτό μου να μην στεναχωριέται που τραυματίστηκε.

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #979 on: September 21, 2009, 18:07:24 »
Συμφωνώ, t.b. Και άρρωστο. Ανήκω κι εγώ σε αυτούς που αυθόρμητα αναφώνησαν "γλιτώσαμε"... :-[