Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 118069 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #900 on: September 15, 2009, 10:43:25 »
και μια στο δεύτερο τον ίβιτς,άσχετα που ο δεύτερος ενώ είχε πιάτο μπροστα του το τέρμα την έδωσε στον κουτσιανικούλη που για να το βάλει το γκολ έπρεπε να περάσει την μπάλα από την τρύπα της βελώνας.
επιμενω οτι αυτο που εκανε ο ιβιτς ηταν προτιμοτερο απο το να σουταρει αμεσως.εδωσε τη μπαλα στο σημειο του πεναλτι.ας σουταρε πιο καλα ο βασιλακης.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #901 on: September 15, 2009, 11:06:20 »
Μην ακους τιποτα παιχταρα... θα ερθει το γκολ!

Σημερα ηταν πολυ καλος.. εχασε 2 ευκαιριες... μοιρασε σωστα το παιχνιδι.. εβγαλε σε 2 φασεις σε θεσεις βολης τους Κονσεισαο(σπαστην διπλα να το απλουστευσεις Φωτακης Ιβιτς ειχαν παρει ηδη θεση) και μια τον Ιβιτς στο 75 που την γυρισε ωραια στον Κουτσιανικουλη αλλα δεν κατεληξε σε γκολ.

Οσο θα παιζει μονος του σε αυτο το 4-3-3 μην περιμενετε πολλα παραπανω.. λογικο να βγαινει πολυ πισω να παρει μπαλα.. και οσο θα συνεχισουμε τις γιομες λογικο να παλευει σαν χαζος με τα αντιπαλα στοπερ για να παρει κεφαλια στο πουθενα(α ρε Κοντρερας που εισαι να ηρεμησεις το παιχνιδι.. θυμιζει ΠΑΟΚ επι Κνολ αυτο το πραμα με τις συνεχομενες γιομες

πεστα ρε μπιβιτς

Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

fatal_invasion

• Guest
« Reply #902 on: September 15, 2009, 11:08:43 »
ξέρετε τι θυμήθηκα;;

Τον γκλεν Σάλμον.Εκείνο τον παίκτη που έβγαινε στα χαφ να πάρει μπάλλα και να σπάσει επειδή ήταν μόνος μπροστά,και όλοι τον κράζανε γιατί δεν έκανε για τον ΠΑΟΚ.Και ουδέποτε πήρε μπαλλιές για να τις κάνει γκολ.Άλλωστε τότε παίζαμε ποδόσφαιρο αλλά ουράνιο τόξο με τις γνωστές γιόμες.

Και μπάλα δεν έπαιρνε και κρινόταν.

Να αποφασίσουμε τελικά πώς κρίνουμε;Να ξέρω να κρατήσω γραμμή.
Για να παίζεις αιώνια στον ΠΑΟΚ,πρέπει να κάνεις αρεστές δηλώσεις και να κουνάς τα χέρια σε ένδειξη τρελένομαι.

και για να μην είμαι και άδικος,στο ματς με τον αστέρα καλος ηταν.ή έστω μου φάνηκε.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #903 on: September 15, 2009, 11:32:34 »
αγαπημένο θέμα ο Μουσλίμοβιτς! αλλά τείνω να παραδεχτώ ότι είμαστε άδικοι...ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να συννενοηθούμε και να καταλάβουμε τι λέει ο άλλος...

θεωρώ χαρακτηρισμούς Torghele Κτλ τουλάχιστον άδικους και συγκρίσεις με Μίετσελ ατυχής.
Δεν μου αρέσει ο τρόπος που παίζει ο Μουσλίμοβιτς (ή τον βάζουν να παίζει) και με έχει χαλάσει που σε ένα σύστημα στο οποίο ο ΠΑΟΚ παίζει με ένα CF αυτό το CF περνά και δεν ακουμπά! έχει πολλά άσχημα που με χαλάνε αλλά το χειρότερο είναι για μένα παραμένει μικρή προσωπικότητα και κλαιούσης..(βαρέθηκα να τα πλάνα με το δακρύβρεχτο Look) ΑΛΛΑ δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι προσπαθεί και κάνει αυτό που μπορεί όπως μπορεί ΑΝΑΛΟΓΑ με τις συνθήκες του αγώνα! και ότι ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν φταίει κανένας Μουσλίμοβιτς (μόνο) για το ότι ο ΠΑΟΚ επιτίθεται σαν...κατσίκι.

και σε αυτό το προτελευταίο κρύβετε κάτι που μου τη σπάει! καθώς για το λόγο αυτό ο Μουσλίμοβιτς απολαμβάνει πλήρους ασυλίας από πολλούς:

Δεν τροφοδοτείτε, δεν μπορεί το σύστημα να τον βοηθήσει δεν μπορούν τα χαφ να του περάσουν τη μπάλα και άλλα τα οποία ΟΛΑ ρίχνουν την ευθύνη σε οποιονδηποτε άλλο παρά σε αυτόν γιατί όπως έχει ειπωθεί "Σπάει τη μπάλα ρε rabbitweed", "Παίρνει κεφαλιές ρε rabbitweed", "είναι μαχητής ρε rabbitweed"...και άλλα τέτοια τα οποία καλά είναι σε ένα CF αλλά είναι σαν να πάς στο φούρναρη και να του λες ψωμί? και να απαντά...δεν έχω βγάζω μόνο κουλούρια! ήτοι ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ CF.

Οκ έχω παρανοήσει λοιπόν! γιατί αν ο Μουσλίμοβιτς ο οποίος κάνει τη δουλειά του CF ΑΣΧΗΜΑ (αλλά σύμφωνα με πολλούς όχι τόσο άσχημα ώστε να θεωρείτε παλτό) παραμένει ένα παίκτης ο οποίος δεν ευθύνεται στο ελάχιστο για το ότι ο ΠΑΟΚ δε βάζει γκολ από την περιοχή ούτε με αίτηση τότε,
ΓΙΑΤΙ ρε παιδια ο Ιβιτς ο οποίος επίσης κάνει τη δουλειά του χάφ ΑΣΧΗΜΑ (αλλά καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο με βάση την εικόνα των μέχρι τώρα παιχνιδιών) από ότι ο Μουσλίμοβιτς (αυτή του CF) είναι κρέας, παλτό, άμπαλο, πουλί, αργός, replay και δε ξέρω τι...

υπάρχει απάντηση στο ερώτημα? δλδ...γιατί πολλοί θεωρούνε ότι ο Ιβιτς είναι η αιτία του κακού επιθετικού προσανατολισμού του ΠΑΟΚ ο οποίος όμως ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ (μερικώς) αλλα ο Μουσλίμοβιτς είναι αλάνι και δε ξέρω εγώ τι άλλο όταν κάνει ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΡΙΚΩΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ! (και λέω μερικώς! καθώς δε σκοράρει! και συνήθως τα CF πρώτα σκοράρουν...και μετά "σπάνε τη μπάλα" αν δεν απατώμαι!)

τεσπά...πραγματικά θα ήθελα να ακούσω μια απάντηση από τους επικριτές του Ιβιτς (δεν τον θεωρώ παίκτη που θα ήθελα στονΠΑΟΚ των ονείρων μου αλλά βλέπω ότι ο κακός Ιβιτς...είναι ο μόνος που σε κάνει να επιτίθεσε, ενώ ο κακός Μουσλίμοβιτς...σου βγάζει χτικιό!).

ΠΑΝΤΩΣ τα διαγώνιο σουτ του Μουσλίμοβιτς στον αγώνα με τον Αστέρα είναι ΚΙΝΗΣΗ CF! ΤΕΛΕΙΟ! άσχετο αν δεν  μπήκε! ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ?

κλείνοντας ο Μούσλι είναι ενα καλό φορ για την Ελλάδα...αλλά όχι ο παίκτης για να στηριχτείς πάνω του! και ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες να στηριχτεί! όχι να τους στηρίζει αυτός. άυτή είναι η ταπεινή μου άποψη!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #904 on: September 15, 2009, 11:46:26 »
όλοι εσείς που κράζετε τον μούσλι για την τρίπολη πείτε μου πόσες φάσεις έχασε (που έπρεπε να τις είχε κάνει γκόλ)....? προσωπικά θυμάμαι μόνο το τετ-α-τετ στο πρώτο ημιχ που όταν σούταρε ο τέρμας ήτανε στο μισό μέτρο.....

όσο θα παίζει μόνος του με δύο σέντερ μπακ αντιπάλους κ όσο δεν θα τον υποστηρίζουν τα χαφ (βλέπε ίβιτς κυρίως) άλλα κ οι πλάγιοι,μην περιμένετε πολλά περισσότερα
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #905 on: September 15, 2009, 12:12:56 »
ας δει ο μουσλι τρια τεσσερα παιχνιδια του χανουμιου κ να δει ΠΟΥ παιζει ο Μπλανκο, και ολα θα πανε καλα μετα,γιατι καλυτερος παικτης ειναι αλλα δυστυχως δεν εχει τα πατηματα του μπλανκο
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #906 on: September 15, 2009, 12:25:02 »
όσο θα παίζει μόνος του με δύο σέντερ μπακ αντιπάλους κ όσο δεν θα τον υποστηρίζουν τα χαφ (βλέπε ίβιτς κυρίως) άλλα κ οι πλάγιοι,μην περιμένετε πολλά περισσότερα

:thumbok: :thumbok:

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #907 on: September 15, 2009, 13:11:43 »
Σε κάθε ματς κάνει 10 φορές κίνηση και τις 9 ο Ίβιτς κάνει την πάσα πάνω σε αντίπαλο. Μη με βάζετε στον κόπο να κόψω όλες τις πάσες του κατσικιού ρε παιδιά και να κάνω κι άλλο βίντεο. Κάντε εσείς τον κόπο να δείτε πόσες πάσες του άμπαλου σταματάνε στην άμυνα και πόσες φορές κάνει κίνηση ο Μουσλίμοβιτς και ο άλλος τη πετάει παράλληλα για να βγει σέντρα. Στο βίντεο που ανέβασα στο topic με τη Τρίπολη έχει πόσα παραδείγματα αυτού που λέω.
Και ξέρετε γιατί το κάνει; Γιατί όταν να κάνει κοντρόλ την σταματάει σε δυο μέτρα κι ώσπου να κουνηθεί έχουν έρθει 3 αμυντικοί και του κόβουν την πάσα. Οπότε πέτα την πλάγια.

Εδώ ρε τον δικαιολογείτε που βγήκε τετ α τετ και αντί να σουτάρει έκανε 5 δευτερόλεπτα μέχρι να κοντρολάρει και να αλλάξει πόδι. Και αυτό το ονομάζουμε ασίστ!!!!!!!

Απ' την άλλη ο έτερος Καππαδόκης έχει γαμηθεί να τη στέλνει ψηλά μέσα στην περιοχή. Οπότε πηδάει ο μοναδικός προωθημένος ανάμεσα σε 3 γομάρια αμυντικούς οι οποίοι βάζουν αγκώνες, ώμους κτλ

Και από την τελευταία έχεις και τους θέλω-να-μοιάσω-στον-Βόκολο από την άμυνα να στέλνουν κάθε 3 λεπτά τη μπάλα στα ουράνια και πήδα μαλάκα Μουσλίμοβιτς να την σπάσεις δεξιά-αριστερά. Και φάε μαλάκα κι άλλες κλωτσιές και μπουνιές. Και όταν βγεις μαλάκα τετ α τετ και σου έχει πεταχτεί η γλώσσα έξω τότε να βρεις καθαρό μυαλό να πλασάρεις. Έχεις μία ευκαιρία να σκοράρεις. Αλλιώς είσαι παλτό.

Θα έρθει ο Χ άμπαλος Αφρικανός ή Σπαρτιάτης από τον πάγκο, που επειδή σκοράρουν πολύ πήραν μεταγραφή και παίζουν βασικοί σε νεοφώτιστες ομάδες γιατί κανείς άλλος εκτός του ΠΑΟΚτσή δεν εκτίμησε το τεράστιο ταλέντο τους και όταν εσύ πηδάς με δύο και τη στέλνεις στο δοκάρι παλικαρίσια μετά από 90 λεπτά ξύλο θα έρθει ο άμπαλος και θα τη σπρώξει μέσα. Ήρωας ο δεν δίνω τη μπάλα από το αριστερό στο δεξί. Χασογκόλης εσύ!

Τι να κάνεις όμως; Στον ΠΑΟΚ παλικάρι μου ένα πράγμα να ξέρεις. Αυτοί που ακούνε κράξιμο είναι οι παίχτες σαν τον Βρύζα κι εσένα. Ενώ ήρωες γίνονται οι Φουτσίνι και οι Μπακαγιόκο.
Παίχτες σαν εσένα και τον Κουτσιανικούλη τους κρίνουμε στο ένα λάθος με μεγενθυντικό φακό ενώ κάτι Ίβιτς και Κονσεϊσαό τους ψάχνουμε μέχρι να βρούμε μία καλή προσπάθεια στις δέκα και να τη χρησιμοποιήσουμε ως επιχείρημα.

Άντε να σε πουλήσουμε και σένα και να φέρουμε πίσω Μπακαγιόκο και Αναστασάκο, οι οποίοι κολλάνε καλύτερα στο σύστημα "Κράτα γερά πίσω, μπροστά κάπως θα μπει το γκολ, δεν μπορεί".
« Last Edit: September 15, 2009, 13:30:00 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #908 on: September 15, 2009, 13:48:39 »
ποιος παιρνει κεφαλιες;

γιατι εγω ειδα μεχρι και τον καρντοσο να του τις παιρνει...χωρις κανεναν αλλον για υποστηριξη...

κι οσο για το ποσες ευκαιριες εχασε στην τριπολη...η ερωτηση γινεται κι αλλιως.ποσες φορες πατησε περιοχη για να χασει ευκαιριες και ποσες φορες
πηρε την μπαλα ενω ηταν μονος του;

γιατι αλλο κανω κινηση να ανοιξει η αμυνα τραβωντας αμυντικους μαζι μου κι αλλο ξεμαρκαριζομαι και ειμαι μονος...

μαζι σας οτι ο ιβιτς δεν κανει για τον ΠΑΟΚ.απλα αρκετοι λενε πως δυστυχως φορ που ποτε στην καριερα του δεν ηταν σκορερ ουτε κι αυτος κανει...αλλα απο την στιγμη που δεν εχεις αλλους θα τους φας στην μαπα.και εφοσον τους τρως στην μαπα βγαλε τον σκασμο η αμα ειναι να κραξεις καποιον καντο το καλοκαιρι μπας και σε ακουσει κανεις...τωρα παει περασε...

υ.γ αν παιζω με εναν μπροστα θελω να ειναι σκορερ...αν παιζω με δυο θελω παλι ο ενας να ειναι σκορερ...3 σεντερ φορ εχεις...οι 2 δεν ηταν ποτε του γκολ(στατιστικα μιλαμε) και ο τριτος δεν τον εχεις δει σε συνεχομενη χρονια για να κρινεις...

ο ενας που φαινεται εδω και κατι χρονια οτι το γκολ το χει ψωμοτυρι...παιζει στις σερρες...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #909 on: September 15, 2009, 13:52:57 »
@PAOKCURE,

είσαι άδικος με την ομάδα (και με τον Ίβιτς)! περιγράφεις μια κατάσταση όπου πρέπει η ομάδα να παίζει για τον Μουσλίμοβιτς...ΔΙΑΦΩΝΩ! να κόψει τον κώλο του να παίξει αυτός για την ομάδα! η ομάδα θέλει CF που να σκοράρει ακόμα και με γιώμα 90 μέτρων από τον Χαλκιά. Με κάθετη πάσα τετ α τετ...το βάζω και εγώ ρε! ε του πόύστη ένα στα 4 θα βάλω! 10 γκολ 8α τα βάλω! ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ (πληρώνω κιόλας αν θέλουν) στον ΠΑΟΚ!

ο gianniwths έχει ένα Point! συμφωνώ

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #910 on: September 15, 2009, 14:11:20 »
Εγώ θα συμφωνήσω με τον PAOKCURE, και θα συμπληρώσω ότι έτσι και δεν αποφασίσει να παίξει η ομάδα με την μπάλα κάτω(Β΄ημίχρονο με Λεβαδιακό χωρίς ο αντίπαλός ωστόσο να είναι σημαντικός) μην περιμένετε τίποτα περισσότερο όχι μόνο απο το μουσλίμοβιτς αλλά και τον Ιμπραήμοβιτς να είχαμε μέσα.
Γιώμα ιζ ντεντ και ο στέργιος του...
« Last Edit: September 15, 2009, 14:17:43 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #911 on: September 15, 2009, 14:32:15 »
Ακριβώς εκεί εστιάζεται η διαφωνία μας για την αξία του Μουσλίμοβιτς τελικά φίλε rabbitweed. Το πέτυχες ακριβώς. Εγώ θεωρώ πως η ομάδα οφείλει να παίζει για τον σέντερ φορ της. Όλες οι επιθετικές προσπάθειές της να έχουν σκοπό να βγάλουν σε θέση βολής τον σέντερ φορ της.
Εσύ πιστεύεις πως ο σέντερ φορ οφείλει επειδή και σχεδόν πάντα είναι και το αστέρι και πληρώνεται περισσότερο να βγάζει από τη μύγα ξύγκι και να κόβει τον κώλο του την μία έστω ευκαιρία να την αξιοποιεί. Και από κει φαίνεται και η αξία του.

ΟΚ έχουμε δύο εντελώς διαφορετικές οπτικές γωνίες για το ίδιο θέμα και είναι φυσικό ξεκινώντας από αυτές τις αφετηρίες να φτάνουμε σε άλλη αξιολόγηση του παίχτη.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με ανακούφισες γιατί ειλικρινά δεν μπορούσα να καταλάβω πως βλέπουν μπάλα όσοι τον κράζουν, ενώ τώρα έχει νόημα η άποψή σας. Το ότι διαφωνώ κάθετα δεν έχει σημασία. Κουβέντα κάνουμε.

Μόνο ένα πράγμα δεν διαπραγματεύομαι. Ο Ίβιτς δεν μπορεί να παίζει βασικός στο ΠΑΟΚ με κανένα τρόπο και καμία λογική. Αλλιώς αφού κάνεις εσύ τον σέντερ φορ κάνω άνετα κι εγώ το δεκάρι και κάνουμε τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος και των ονείρων του κάθε ΠΑΟΚτσή. Θα δεις τότε που θα περιμένεις πάσα να σκοράρεις... Κούνα που σε κούναγε. Στον αρχηγό θα τη πετάω και αυτός θα σε κάνει αεροπλάνο. Δέκα πόντους θα βάλεις σε ένα χρόνο ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #912 on: September 15, 2009, 14:45:54 »
PAOKCURE αδερφέ, αναφέρεσε στην πεπτουσία του ποδοσφαίρου! την προσπάθεια που οφείλει να κάνει κάθε ομάδα ώστε (το έχω αναλύσει σε ποστ στον αγώνα του ζελα με την Ατλέτικο) κάθε της επίθεση να τελειώνει με μια απειλή στην αντίπαλη εστία...Απλά πιστεύω ότι αυτή την απειλή δε χρειάζεται να την κάνει μόνο το CF αλλά οποιοσδήποτε παίκτης! ακόμα και το αριστερό back που μετά από μια ορθολογική επίθεση βρέθηκε σε θέση βολής!

Ετσι βλέπω και εγώ το ποδόσφαιρο μη με αδικείς με την κρίση σου  :)  ;)

αλλα δε θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος το έχει ακόμα και αυτό! αν και όπως λέτε προσπαθεί και αδικείτε από τις προσπάθειες των άλλων! ωραία το δέχομαι και αυτό! ΜΑΚΑΡΙ να πέφτω έξω και ο Μούσλι να βάλει 30 γκολ με τις κατάλληλες βοήθειες αλλά ξαναλέω ότι στα εύκολα και προφανή και ο Καούνος super είναι...
Στα δύσκολα και συγκεκριμένα στην προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ παίζοντας ΜΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ (για όποιο λόγο συμβαίνει αυτό) ο Μουσλίμοβιτς δε βοηθά!

εσείς λέτε ότι δεν του αναλογεί ευθύνη και ότι την ευθύνη την έχει το κέντρο! εγώ λέω ΄ότι δεν κάνει και αυτός αυτά που πρέπει για να βοηθηθεί η επίθεση! ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ! απλά προσπαθώ να πω ότι είναι άδικο να είναι στο απυρόβλητο ο Ζλάταν και το γαμήσι να το τρώει ο Ιβιτς...(που ούτε εμένα μου αρέσει σαν παίκτης μωρέ)

ο Ζλάταν κρίνεται για αυτά που κάνει! όχι για αυτά που ΘΑ έκανε! και λέω ότι τώρα ΔΕΝ κάνει τίποτα...(ειλικρινά το πιστεύω!)

Πάντως ας συμφωνήσουμε  σε ένα πράγμα:

Μόνο ένα πράγμα δεν διαπραγματεύομαι. Ο Ίβιτς δεν μπορεί να παίζει βασικός στο ΠΑΟΚ με κανένα τρόπο και καμία λογική. Αλλιώς αφού κάνεις εσύ τον σέντερ φορ κάνω άνετα κι εγώ το δεκάρι και κάνουμε τον ΠΑΟΚ του μέλλοντος και των ονείρων του κάθε ΠΑΟΚτσή. Θα δεις τότε που θα περιμένεις πάσα να σκοράρεις... Κούνα που σε κούναγε. Στον αρχηγό θα τη πετάω και αυτός θα σε κάνει αεροπλάνο. Δέκα πόντους θα βάλεις σε ένα χρόνο Grin

ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ!!! ;D ;D ;D

« Last Edit: September 15, 2009, 14:54:04 by rabbitweed »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #913 on: September 15, 2009, 15:42:32 »
ο Ζλάταν κρίνεται για αυτά που κάνει! όχι για αυτά που ΘΑ έκανε! και λέω ότι τώρα ΔΕΝ κάνει τίποτα...(ειλικρινά το πιστεύω!)

Ράμπιτ είναι προφανές πως η μπάλα δεν είναι το άθλημα σου. Κανείς δεν υποστήριξε ότι είναι ο σέντερ φόρ των ονείρων μας άλλα ρε φίλε αυτό που κάνεις λέγεται ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ. Αν είχαν μπεί (όπως έπρεπε να μπουν) οι φάσεις του σέρτζιο στο Α ημιχ και των ίβιτς/κούτσια στο β τότε η στατιστική του μούσλι θα έγραφε 2 ασσίστ. Και φαντάζεσαι ότι στην μπάλα είναι λίγο πιο δυσέυρετες από το μπάσκετ....

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #914 on: September 15, 2009, 15:51:20 »
Capri Μπορεί όντως να μην είναι το άθλημα μου!
αλλα δεν μπορώ να αντιληφθώ αυτή τη ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μου να δω κάτι που δεν φαίνεται! δεν ισοπεδώνω (πως προέκυψε το συμπέρασμα?) τίποτα και δεν μιλάω υποθετικά!
το ζήτημα είναι ότι μιλάω με επιχείρηματα για το τι γίνεται όχι το τι ΘΑ γινόταν! μπορεί σε αυτή την περίπτωση του ΘΑ όντως να έχω άδικο!

τεσπά το αφήνουμε αφού δε θα συμφωνήσουμε ποτέ! (δεν είναι και απαραίτητο προφανώς) αλλά δεν μπορώ να δεχτώ το ότι όποιος δεν παραδέχεται ότι ο Μούσλι είναι CFάρα δε ξέρει μπάλα! είναι too much

(ΥΓ...ΑΝ έμπαινε οπως έπρεπε να μπεί το γκολ του Κούτσια...την ασσίστ θα την πιστωνόταν ο Ιβιτς!!! :P )

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #915 on: September 15, 2009, 15:53:18 »
Ρε παιδια....τι ειναι αυτα που λετε....?????

Οταν πρωτοηρθε ηταν 'η δεν ηταν ο σεντερ φορ που ονειρευομασταν...?????? ΑΠΛΑ ΑΨΟΓΟΣ.....Το οτι παιρναει ενα μακρυ ντεφορμαρισμα δεν σημαινει οτι ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.....

Πολλοι μεγαλοι επιθετικοι εχουν περασει τετοιο ντεφορμαρισμα..θελω να πω οτι για να ερθει στα ισα του ενας παικτη σε μια τετοια κατασταση χρειαζεται μονο ΕΝΑ ΓΚΟΛ....πραγματικα.......

Ο μουσλι ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ....μην τον κρινετε τοσο ασχημα...

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #916 on: September 15, 2009, 15:59:44 »
αλλά δεν μπορώ να δεχτώ το ότι όποιος δεν παραδέχεται ότι ο Μούσλι είναι CFάρα δε ξέρει μπάλα! είναι too much

Καμμία σχέση! εγώ απλά λέω ότι για να κρίνουμε έναν παίχτη θα πρέπει να κρίνουμε την συνολική εικόνα του. Απλουστέυσεις του τύπου ..." είναι σέντερ φόρ...πρέπει να βάζει γκόλ..." (σόρυ που το λέω) απλά φανερώνουν την ασχετοσύνη αυτού που τις εκφέρει.

Capri Μπορεί όντως να μην είναι το άθλημα μου!
αλλα δεν μπορώ να αντιληφθώ αυτή τη ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μου να δω κάτι που δεν φαίνεται!

Λες να το κάνω από υποχρέωση...?

(ΥΓ...ΑΝ έμπαινε οπως έπρεπε να μπεί το γκολ του Κούτσια...την ασσίστ θα την πιστωνόταν ο Ιβιτς!!! :P )

και τον ίβιτς ποιος τον έβγαλε φάτσα με το τέρμα...?

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #917 on: September 15, 2009, 16:03:30 »
μην στενοχωριεστε, θα ρθει ο viduka να τα φτιαξει ολα! χοχοχοχοχοχο! :P

Athinaios--4

• Guest
« Reply #918 on: September 15, 2009, 16:48:39 »
Δε ξέρω αν είναι παικταράς ή όχι. Ξέρω ότι έχει να βάλει γκολ κάτι μήνες. Αυτό επηρεάζει την ομάδα όπως και να το κάνουμε. Μ'αρέσει το πάθος του, μ'αρέσει που ανοίγει τις άμυνες, μ'αρέσει που πασάρει αλλά όπως και να το κάνουμε πρέπει να σκοράρει κιόλας ρε μάγκες.
Γιατί με τους μικρούς το γκολ θα μπει. Είτε έτσι , είτε αλλιώς. Στα νντέρμπι όμως πρέπει να έχεις επιθετικό να σκοράρεις. Όπως ξελασπώνει την άεκ ο Μπλάνκο.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #919 on: September 15, 2009, 16:58:43 »
ευτυχως που υπαρχουν καποια ατομα που αναγνωριζουν την αξια του συγκεκριμενου παιχτη κ βλεπουν ολιγη μπαλα, +μφωνω απολυτα κ με καπρι και εν μερει κ με ζουβαλο απλα ο μουσλι δεν ειναι ντεφορμε ειναι ενας παιχτης που στον ΠΑΟΚ πεζει τα παντα κ 10αρι κ φορ κ εξτρεμ λογω της μεγαλης αδυναμιας που εχουμε σε καποιες θεσεις απο την στιγμη που ουτε φετος πηραμε τον παιχτη που λειπει τοσα χρονια απο την ομαδα μπροστα θα αχριστευουμε κ κατα καποιο τροπο τον μουσλι, τωρα για αυτους που τον κραζουν συνεχεια ενω περσυ λεγανε τα ακριβως αντιθετα μολις τον ειδαν τα λογια ειναι περιτα...