αγαπημένο θέμα ο Μουσλίμοβιτς! αλλά τείνω να παραδεχτώ ότι είμαστε άδικοι...ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να συννενοηθούμε και να καταλάβουμε τι λέει ο άλλος...
θεωρώ χαρακτηρισμούς Torghele Κτλ τουλάχιστον άδικους και συγκρίσεις με Μίετσελ ατυχής.
Δεν μου αρέσει ο τρόπος που παίζει ο Μουσλίμοβιτς (ή τον βάζουν να παίζει) και με έχει χαλάσει που σε ένα σύστημα στο οποίο ο ΠΑΟΚ παίζει με ένα CF αυτό το CF περνά και δεν ακουμπά! έχει πολλά άσχημα που με χαλάνε αλλά το χειρότερο είναι για μένα παραμένει μικρή προσωπικότητα και κλαιούσης..(βαρέθηκα να τα πλάνα με το δακρύβρεχτο Look) ΑΛΛΑ δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι προσπαθεί και κάνει αυτό που μπορεί όπως μπορεί ΑΝΑΛΟΓΑ με τις συνθήκες του αγώνα! και ότι ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν φταίει κανένας Μουσλίμοβιτς (μόνο) για το ότι ο ΠΑΟΚ επιτίθεται σαν...κατσίκι.
και σε αυτό το προτελευταίο κρύβετε κάτι που μου τη σπάει! καθώς για το λόγο αυτό ο Μουσλίμοβιτς απολαμβάνει πλήρους ασυλίας από πολλούς:
Δεν τροφοδοτείτε, δεν μπορεί το σύστημα να τον βοηθήσει δεν μπορούν τα χαφ να του περάσουν τη μπάλα και άλλα τα οποία ΟΛΑ ρίχνουν την ευθύνη σε οποιονδηποτε άλλο παρά σε αυτόν γιατί όπως έχει ειπωθεί "Σπάει τη μπάλα ρε rabbitweed", "Παίρνει κεφαλιές ρε rabbitweed", "είναι μαχητής ρε rabbitweed"...και άλλα τέτοια τα οποία καλά είναι σε ένα CF αλλά είναι σαν να πάς στο φούρναρη και να του λες ψωμί? και να απαντά...δεν έχω βγάζω μόνο κουλούρια! ήτοι ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ CF.
Οκ έχω παρανοήσει λοιπόν! γιατί αν ο Μουσλίμοβιτς ο οποίος κάνει τη δουλειά του CF ΑΣΧΗΜΑ (αλλά σύμφωνα με πολλούς όχι τόσο άσχημα ώστε να θεωρείτε παλτό) παραμένει ένα παίκτης ο οποίος δεν ευθύνεται στο ελάχιστο για το ότι ο ΠΑΟΚ δε βάζει γκολ από την περιοχή ούτε με αίτηση τότε,
ΓΙΑΤΙ ρε παιδια ο Ιβιτς ο οποίος επίσης κάνει τη δουλειά του χάφ ΑΣΧΗΜΑ (αλλά καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο με βάση την εικόνα των μέχρι τώρα παιχνιδιών) από ότι ο Μουσλίμοβιτς (αυτή του CF) είναι κρέας, παλτό, άμπαλο, πουλί, αργός, replay και δε ξέρω τι...
υπάρχει απάντηση στο ερώτημα? δλδ...γιατί πολλοί θεωρούνε ότι ο Ιβιτς είναι η αιτία του κακού επιθετικού προσανατολισμού του ΠΑΟΚ ο οποίος όμως ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ (μερικώς) αλλα ο Μουσλίμοβιτς είναι αλάνι και δε ξέρω εγώ τι άλλο όταν κάνει ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΡΙΚΩΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ! (και λέω μερικώς! καθώς δε σκοράρει! και συνήθως τα CF πρώτα σκοράρουν...και μετά "σπάνε τη μπάλα" αν δεν απατώμαι!)
τεσπά...πραγματικά θα ήθελα να ακούσω μια απάντηση από τους επικριτές του Ιβιτς (δεν τον θεωρώ παίκτη που θα ήθελα στονΠΑΟΚ των ονείρων μου αλλά βλέπω ότι ο κακός Ιβιτς...είναι ο μόνος που σε κάνει να επιτίθεσε, ενώ ο κακός Μουσλίμοβιτς...σου βγάζει χτικιό!).
ΠΑΝΤΩΣ τα διαγώνιο σουτ του Μουσλίμοβιτς στον αγώνα με τον Αστέρα είναι ΚΙΝΗΣΗ CF! ΤΕΛΕΙΟ! άσχετο αν δεν μπήκε! ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ?
κλείνοντας ο Μούσλι είναι ενα καλό φορ για την Ελλάδα...αλλά όχι ο παίκτης για να στηριχτείς πάνω του! και ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες να στηριχτεί! όχι να τους στηρίζει αυτός. άυτή είναι η ταπεινή μου άποψη!