Author Topic: Zlatan Muslimovic  (Read 117879 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Απ: Zlatan Muslimovic
« Reply #380 on: February 11, 2009, 18:00:04 »
Φωτό δεν ξέρω αν υπάρχει. Ίσως να υπάρχει μέσα, αλλά δεν θα αγόραζα ποτέ την εν λόγω εφημερίδα για να δω τον Μουσλίμοβιτς στα μπουζούκια. (Αν όντως πήγε).

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #381 on: February 11, 2009, 18:19:20 »
καλά ρε παιδιά η αποστολή δεν γυρίζει Σαλόνικα μετά τον αγώνα?

Ο Μουσλιμοβιτς εμεινε στην Αθηνα γιατι την δευτερα πετουσε για Βοζνια για να ενσωματωθει στην εθνικη της χωρας του..

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #382 on: February 11, 2009, 18:32:03 »
αν και φυλλάδα του κόλου δεν μου κάνει ούτε για το χέσιμο (διάβασμα / σκούπισμα).

Καλύτερα να διαβάσw τα συστατικά του ariel / να σκουπιστw με πλατανόφυλλο

:prosk:

euboia4

• Guest
« Reply #383 on: February 11, 2009, 18:37:18 »
εαν παει στα μπουζουκια το αλανι?
παει δεν παει
ο ζλαταν σας γαμαει

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #384 on: February 11, 2009, 19:02:36 »
Δεν θα έπρεπε να υπάρχει και μια φωτό ;
Υπάρχει περίπτωση να έγινε αυτό και να μην το εκμεταλλεύτηκαν οι δημοσιογραφάρες που ήταν εκεί ;

Λέω εγώ...
εντάξει δεν έγινε και κάτι τερατώδες?
υπάρχει ποδοσφαιριστής που δεν πάει  μπουζούκια?
α ξέχασα υπάρχει ο λίνο........πάει σε coffee shop ;D
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #385 on: February 15, 2009, 20:27:13 »
Παίζει στην Αταλάντα ένας Μουσλίμοβιτς, ίδιος με τον Ζλάταν, μάλλον αδερφός θα είναι. Δεν έρχεται και αυτός στον ΠΑΟΚ να κάνουν και παρέα; Ένα τηλεφώνημα να κάνει ο Ζλάταν και τελειώσαμε!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #386 on: February 15, 2009, 21:32:47 »
Επ! δεν μπορει να υπαρχει σωσιας του πουλεν μου... Καποιο λαθος εχει κανει αυτος που ανεβασε το videaki στο youtube. Πρωτα απο ολα, αυτο που μας δειχνει δεν ηρθε 3-0 αλλα 1-2!!

Επισης στο 3-0 που εγινε σημερα, οπως λεει και ο τιτλος του video, δεν επαιξε κανενας Muslimovic. --> http://www.livegoals.com/GameCenter/Italy/Serie_A/15-02-2009/Atalanta:Roma

Οπως επισης και δεν υπαρχει καποιος Muslimovic αυτη τη στιγμη στην αταλαντα. --> http://www.transfermarkt.de/de/verein/800/atalanta-bergamo/uebersicht/startseite.html

Ενας λοιπον ειναι ο Muslimovic και τον εχει η ΠΑΟΚαρα...  ;D  :lalalalala: :smiliedisco1:  :05a: :tsigaro:

υγ2.Για την ακριβια υπαρχει και αλλος ενας αλλα παιζει στην NK Bratstvo Gracanica (αν αυτο ειναι οντως ομαδα)--> http://www.transfermarkt.de/de/spieler/47176/muslimovic-nusret/profil.html

υγ. προσεξατε χετουλα στο βιντεακι?? χοχοχοχο  :D

jmjyiannis

• Guest
« Reply #387 on: February 16, 2009, 02:39:10 »
Βασικά από τη συνέντευξη του στο ΠΑΟΚ magazine είπε πως έχει έναν αδελφο, τον Ντάρμιν, για τον οποίον δεν είπε κάτι για ποδόσφαιρο. Αυτός ήρθε στο μάτς του πρωταθλήματος με τον αρη το Φθινόπωρο.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #388 on: February 16, 2009, 17:51:03 »
Το περσινό Αταλάντα-Ρόμα είναι το βιντεάκι του agraf.
Εδώ σκόραρε ο Μαντσίνι για τη Ρόμα που παίζει πλέον στην Ίντερ
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

chiltsid

• Guest
« Reply #389 on: February 16, 2009, 19:07:34 »
ειμαι λιγο προβληματισμενος με τον ζλαταν,οχι γιατι δεν τα δινει ολα,οχι επειδη δεν κανει οτι του λεει ο προπονητης στο γηπεδο,αλλα γιατι φαινεται να μην εχει καθαρο μυαλο οπως στην αρχη του πρωταθληματος.

στα πρωτα ματς που τον ειδα,ηταν απλος,εσπαγε την μπαλα,επιανε θεση,ετρεχε πρέσαρε,έτρωγε πολυ ξυλο.
αλλα τωρα πλεον με το παραμικρο νευριαζει,ισως δεν ειναι κ ο ιδιος ευχαριστημένος με την αποδοση του,φανηκε αλλωστε κ στην λειβαδια ποσο ηθελε το γκολ,παρολου που ηταν 3-0 το σκορ.
δεν εχει αυτην την ψυχραιμια,δεν ειναι cool (κρυο αιμα) που λεμε μπροστα στο τερμα,ασχολειται πολυ με τον διατητη,κατι το οποιο θα πληρωσουμε,εχει 6 καρτες,θεμα χρονου η 7η,θα λείψει για 2 ματς.
σιγουρα ειναι κουρασμεος,εννοειτε εχει δικιο για το ξυλο που τρωει,αλλοι παιρνουν φουλ στο αγγιγμα και αυτος πρεπει να εχει αιματώματα κ μελανιες για του σφυριξουν ενα,αλλα πιστευω τον εχει επιρεαση και αυτα τα ζλαταν-ζλαταν απο την κερκιδα.
δεν λεω και εγω το φωναξα στην αρχη αλλα καποια στιγμη πρεπει να σταματισουμε με το παραμικρο να το φωναζουμε,μονο αμα βαλει κανα 3μπαλο ή κανει τρελα πραματα πρεπει να ακουστει,σαν επιβραβευση.
εχω αυτην την αποψη,για ολους τους παικτες,μονο σε κατι εξαιρετικο πρεπει να ακουγεται το ονομα τους απο την κερκιδα.

ευχομαι να ηρεμήσει λιγο,να μην ασχολειται με τον διαιτητη,να γινει πιο cool και να συγκεντρωθει πιο πολυ στο γκολ που ειναι δουλεια του.
βεβαια ολα αυτα λεπτομερειες,αλλα απο παικτες της κλασης μουσλι,περιμενω περισσοτερα.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #390 on: February 16, 2009, 19:32:08 »
Εγώ χαίρομαι όσο δεν σκοράρει ο Ζλάταν. Γιατί μαζεύει, μαζεύει και θα αδειάσει το ντεπόζιτο πάνω στις λούγκρες. Δύο φορές μέσα σε μία βδομάδα. Λίγη αποχή απ' το σεξ κάνει καλό... Για να τις ξεκολλιάσει
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #391 on: February 16, 2009, 19:52:25 »
ειμαι λιγο προβληματισμενος με τον ζλαταν,οχι γιατι δεν τα δινει ολα,οχι επειδη δεν κανει οτι του λεει ο προπονητης στο γηπεδο,αλλα γιατι φαινεται να μην εχει καθαρο μυαλο οπως στην αρχη του πρωταθληματος.

στα πρωτα ματς που τον ειδα,ηταν απλος,εσπαγε την μπαλα,επιανε θεση,ετρεχε πρέσαρε,έτρωγε πολυ ξυλο.
αλλα τωρα πλεον με το παραμικρο νευριαζει,ισως δεν ειναι κ ο ιδιος ευχαριστημένος με την αποδοση του,φανηκε αλλωστε κ στην λειβαδια ποσο ηθελε το γκολ,παρολου που ηταν 3-0 το σκορ.
δεν εχει αυτην την ψυχραιμια,δεν ειναι cool (κρυο αιμα) που λεμε μπροστα στο τερμα,ασχολειται πολυ με τον διατητη,κατι το οποιο θα πληρωσουμε,εχει 6 καρτες,θεμα χρονου η 7η,θα λείψει για 2 ματς.
σιγουρα ειναι κουρασμεος,εννοειτε εχει δικιο για το ξυλο που τρωει,αλλοι παιρνουν φουλ στο αγγιγμα και αυτος πρεπει να εχει αιματώματα κ μελανιες για του σφυριξουν ενα,αλλα πιστευω τον εχει επιρεαση και αυτα τα ζλαταν-ζλαταν απο την κερκιδα.
δεν λεω και εγω το φωναξα στην αρχη αλλα καποια στιγμη πρεπει να σταματισουμε με το παραμικρο να το φωναζουμε,μονο αμα βαλει κανα 3μπαλο ή κανει τρελα πραματα πρεπει να ακουστει,σαν επιβραβευση.
εχω αυτην την αποψη,για ολους τους παικτες,μονο σε κατι εξαιρετικο πρεπει να ακουγεται το ονομα τους απο την κερκιδα.

ευχομαι να ηρεμήσει λιγο,να μην ασχολειται με τον διαιτητη,να γινει πιο cool και να συγκεντρωθει πιο πολυ στο γκολ που ειναι δουλεια του.
βεβαια ολα αυτα λεπτομερειες,αλλα απο παικτες της κλασης μουσλι,περιμενω περισσοτερα.

νομιζω οτι η αντιμετωπιση που εχει απο τους διαιτητες τον εχει κουρελιασει και εχει χασει λιγο τη καυλα του να γαμησει. δεν ειναι μονο τι δε του σφυρανε, ειναι κυριως τα επιθετικα φαουλ. δε τον αφηνουν να κερδισει τη μπαλα με τιποτα.

θεωρω σκανδαλο τη συμπεριφορα των διαιτητων προς το ζλαταν και ειμαι σιγουρος οτι αν πχ η διοικηση δεν ειχε την πολιτικη να μην ασχολειται με διαιτησια, το θεμα του ζλαταν θα ηταν το πρωτο της παραπονο. το χω ξαναεπισημανει μετα απο αγωνα οτι κατι πρεπει να γινει.

δε χρειαζεται καν να μπω σε συγκρισεις με φορ αλλων ομαδων...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #392 on: February 16, 2009, 19:56:02 »
Εγώ χαίρομαι όσο δεν σκοράρει ο Ζλάταν. Γιατί μαζεύει, μαζεύει και θα αδειάσει το ντεπόζιτο πάνω στις λούγκρες. Δύο φορές μέσα σε μία βδομάδα. Λίγη αποχή απ' το σεξ κάνει καλό... Για να τις ξεκολλιάσει

+1000000000000000000 :tsigaro:

Ο Ζλαταν θα την τυναξει την ωρα που πρεπει. Δεν τον φοβαμαι.
1 γκολ πριν το ματς με τον πουστη για να ανοιξει η κάνουλα και μετα ολα μια χαρα.

υγ. Dave, ΟΛΟσωστος φιλε..

chiltsid

• Guest
« Reply #393 on: February 16, 2009, 19:58:52 »
μακαρι παιδια,μακαρι!!!!!
εγω απλα εναν προβληματισμο μου εγραψα.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #394 on: February 16, 2009, 20:28:21 »
δε χρειαζεται καν να μπω σε συγκρισεις με φορ αλλων ομαδων...

Ο diogo αν ηταν στον ΠΑΟΚ θα τον ειχαμε στειλει στα λιονταρια της βραζιλιας απο τα χριστουγεννα. Το μισο ματς θα τρωγε ξυλο κ θα τον σφυριζαν επιθετικα φαουλ και το αλλο μισο θα βουταγε και θα παιρνε κιτρινες για θεατρο. Ολα αυτα βεβαια αν του ειχε μεινει ποδι μετα την 5η αγωνιστικη..

Ο Ζλαταν ειναι το μεγαλυτερο center for φετος στο μπουρδελοπρωταθλημα της χωρας των ιθαγενων και οταν θα ερθει η ωρα, δεν θα σταματανε να μετρανε... Μην ξεχνατε πως ακομα δεν εχουμε δει τα παρτυ λινο-ζλαταν που θα ακολουθησουν συντομα... Εχουμε καβατζα και τα χουτο-ζλαταν... Πηραμε μια μυρωδια στο χωραφι της λειβαδιας, αλλα λιγο η λασπη, λιγο η ατυχια, λιγο το οτι ηταν απο ιωση και απο ματς με εθνικη, δεν του καθησε του παλικαρου.. Ακομα και ετσι ομως, ολη η αμυνα του λεβαδιακου ηταν στημενη πανω του με αποτελεσμα στο τελος ο πινακας να γραψει τα γνωστα.. σερτζιο, σορλεν, ιβιτς.. Μονο ο παμπλιτο και ο βερον δεν πεταξαν τεμαχιο...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #395 on: February 16, 2009, 20:35:03 »
Θέλω κάποιος να με πει αν κ κυρίως πότε θυμάται φορ του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια (εξαιρουμένου του μεγάλου Μάρτσιν που ήταν τρομερός μπομπερ, αλλά άλλου στυλ)να μουρλαίνεται να σκοράρει, να το ψάχνει απο το 1' ως το 90', να ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ όταν δεν βλέπει δίχτυα ή σπαταλάει ενα κοντρόλ....Ποιός τη τελευταία δεκαετία?Ο Γκλέν, ο Γιαννάκης, ο σαλπιγίδας, ο Γιασεμής, ο ναλιτζής, ποιός? 

dimos8enis

• Guest
« Reply #396 on: February 17, 2009, 23:46:13 »
ετσι, θα φυγουν τα φλοκια πανω στους κωλογαυρους! ;D

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
« Reply #397 on: February 18, 2009, 22:47:38 »

MetroStar

• Guest
« Reply #398 on: February 18, 2009, 22:55:06 »
Αλάνι ο Ζλάταν...

Μόνο που εξελίσεται σε Σάντος...