ειμαι λιγο προβληματισμενος με τον ζλαταν,οχι γιατι δεν τα δινει ολα,οχι επειδη δεν κανει οτι του λεει ο προπονητης στο γηπεδο,αλλα γιατι φαινεται να μην εχει καθαρο μυαλο οπως στην αρχη του πρωταθληματος.
στα πρωτα ματς που τον ειδα,ηταν απλος,εσπαγε την μπαλα,επιανε θεση,ετρεχε πρέσαρε,έτρωγε πολυ ξυλο.
αλλα τωρα πλεον με το παραμικρο νευριαζει,ισως δεν ειναι κ ο ιδιος ευχαριστημένος με την αποδοση του,φανηκε αλλωστε κ στην λειβαδια ποσο ηθελε το γκολ,παρολου που ηταν 3-0 το σκορ.
δεν εχει αυτην την ψυχραιμια,δεν ειναι cool (κρυο αιμα) που λεμε μπροστα στο τερμα,ασχολειται πολυ με τον διατητη,κατι το οποιο θα πληρωσουμε,εχει 6 καρτες,θεμα χρονου η 7η,θα λείψει για 2 ματς.
σιγουρα ειναι κουρασμεος,εννοειτε εχει δικιο για το ξυλο που τρωει,αλλοι παιρνουν φουλ στο αγγιγμα και αυτος πρεπει να εχει αιματώματα κ μελανιες για του σφυριξουν ενα,αλλα πιστευω τον εχει επιρεαση και αυτα τα ζλαταν-ζλαταν απο την κερκιδα.
δεν λεω και εγω το φωναξα στην αρχη αλλα καποια στιγμη πρεπει να σταματισουμε με το παραμικρο να το φωναζουμε,μονο αμα βαλει κανα 3μπαλο ή κανει τρελα πραματα πρεπει να ακουστει,σαν επιβραβευση.
εχω αυτην την αποψη,για ολους τους παικτες,μονο σε κατι εξαιρετικο πρεπει να ακουγεται το ονομα τους απο την κερκιδα.
ευχομαι να ηρεμήσει λιγο,να μην ασχολειται με τον διαιτητη,να γινει πιο cool και να συγκεντρωθει πιο πολυ στο γκολ που ειναι δουλεια του.
βεβαια ολα αυτα λεπτομερειες,αλλα απο παικτες της κλασης μουσλι,περιμενω περισσοτερα.