Author Topic: Pablo Contreras  (Read 96733 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Απ: Pablo Contreras
« Reply #2660 on: November 12, 2012, 12:35:26 »
Συμφωνώ να πάει να γαμηθεί, αλλά δεν προκάλεσε ποτέ τον κόσμο ήταν υπόδειγμα ποδοσφαιριστή και δεν έφυγε μόνος όπως και πολλοί άλλοι.

Μισθοφόρος ήταν και είναι όπως και ο κάθε παίκτης που παίζει σήμερα, την φανέλλα την σέβονται μόνο οι οπαδοί πλέον.

+1926

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #2661 on: November 12, 2012, 12:38:41 »

"Ο Ιούδας είχε τα Αρχίδια να κρεμαστεί"

Πιο γραφικό και απο Ιβάν Γκοντσάρεβα. Άιντα συνέλθετε γαμώ τα μυαλουδακια σας ο λίλης πούλαρε νταηλίκι τον παίκτη δεκέμβρη μήνα επειδή δεν έφταναν τα φράγκα μας για κόκες και ομάδα ταυτόχρονα και φταίει ο παίκτης που έκλεισε αλλού.

Δεν μπορω να καταλαβω πως το ενα που λες και ειναι απολυτα σωστο περι ξεκαθαρου διωξιματος απο τον Ζαγορακη αναιρει το γεγονος οτι ενας παικτης που λατρευτηκε, πουλησε ΠΑΟΚτσηδιλικι, εγινε ΑΡΧΗΓΟΣ του ΠΑΟΚ επελεξε να παει στον γαυρο και δεν φταιει σε τπτ.
Εξαλλου απο τον ΠΑΟΚ στην Κολο Κολο πηγε... την αγαπημενη του ομαδα για να κλεισει την καριερα του, μετα ομως την εγραψε στα Αρχιδια Αρχιδια του και πηγε στον πουστογαυρο.

Ε οσο βριζω τον Ζαγορακη για αυτον τον λογο κ αλλους 10, τοσο θα βριζω αυτον που πηγε στον πουστογαυρο.

Αστειοτητες τα περι επαγγελματιων και μισθοφορων, εγω οπαδος ειμαι κ οταν καποιος επαιζε στον ΠΑΟΚ κ μετα πηγε στον γαυρο θα εισπραττει μονο καταρες. Και ας ηταν ο μονος που εσπασα την παραδοση μου και πηρα φανελα με ονομα παικτη...

ΥΓ. Το πανο ειναι όντως γραφικο...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #2662 on: November 12, 2012, 13:06:34 »
Αδερφέ Dark ο παίκτης ήταν συνεχώς υπό διωγμό για 2 μεταγραφικές σεζον γτ οι λογαριασμοί δεν έβγαιναν. Επίσης είναι ευρέως γνωστό οτι ο συγκεκριμένος λίγο πριν τον φύγουν δέχθηκε επίσκεψη οργανωμένων στους οποίους είπε οτι προπαγανδίζουν οι φυλλάδες κ τα γνωστά παπαγαλάκια την δήθεν δυσαρέσκεια του με τον Σύλλογο κ οτι θέλουν να τον διώξουν. Αν θυμάσαι κανα μήνα είχαμε βροχή δημοσιευμάτων οτι είναι επίτηδες τραυματίας, τρέχει με τις εθνικές, κρεμάει την ομάδα. Πρόκειται περί αληθινής συνάντησης στην οποία ήταν παρών και συνδεσμίτες απο δω μέσα. Δεν αναφέρω καν την φημολογία οτι ο ίδιος πριν πάει στον gay έκανε κρούση στην παε για επιστροφή και εισέπραξε ενα μεγάλο όχι (βλέπεις είχε ήδη κλειστεί ο nesta της Νοτ Αφρικής με 250 - φτήνια για το θηρίο), γτ δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για την πηγή, όπως είμαι με την τότε επίσκεψη σπίτι του και την καπάκια επίσκεψη στο Τρίλοφο, όπου ο ΠΑΟΚάρχης λίλης κρύβονταν για να μην λογοδοτήσει για αυτό που τελικά έγινε.

Ο κοντρέρας έτσι είναι σαν χαρακτήρας, τα ίδια κάνει και στον gay, δεν πρόκειται ν αλλάξει στα 34. Τώρα να βρίζω τον Κοντρέρας 2 βδομάδες πριν το μεταξύ μας ματς (στο οποίο έχω και την εντύπωση πως θα ναι "τραυματίας") δείχνει πόσο χαζό επίπεδο έχω, όταν δεν έχω σηκώσει ποτέ πανί για τον καταχραστή 10 εκατομυρίων ευρώ, όταν το μισό γήπεδο χειροκροτάει παίκτη που τσέπωσε έρανο οπαδών και πήγε στην ζέλα απο την πίσω πόρτα για να γυρίσει σαν τον Mohammad τον πολιορκητή στην Τούμπα. Σαφώς και απαιτεί γιούχο ο κοντρέρας κ ο κάθε κοντρέρας την ώρα του ματς ως παίκτης αντιπάλου, αλλά το να μεγιστοποιούμε ένα ανύπαρκτο θέμα για παίκτη που προσέφερε και που δεν ζήτησε να φύγει, αλλά τον έφυγαν, είναι τουλάχιστον κωμικό. Θυμίζει αντίδραση σκουλικιών με τον Βιτόλο. Δηλαδή αμα ο Αναστασάκος που τίμησε την φανέλα αν και χανούμι και χειροκροτείται κάθε φορά που έρχεται Τούμπα, πήγαινε στον gay, θα βγάζαμε πανί θεωρώντας τον προδότη?
« Last Edit: November 12, 2012, 13:32:17 by CLUB »

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #2663 on: November 12, 2012, 13:16:54 »
Έτσι!Πόσο πιο απλά να τα πει ένας άνθρωπος!

συν ότι είναι Χιλιανός ρε μάγκες!Αν το κάνει αυτό ο Αθανασιάδης που μεγάλωσε στον ΠΑΟΚ θα πονέσει,ναι!
Επαγγελματίας ναι,γιούχα ναι αλλά προδότης γιατί;Στις αλάνες του Σαντιάγκο μεγάλωσε,όχι της Πολίχνης!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #2664 on: November 12, 2012, 13:28:41 »
Αδερφέ Dark ο παίκτης ήταν συνεχώς υπό διωγμό για 2 μεταγραφικές σεζον γτ οι λογαριασμοί δεν έβγαιναν. Επίσης είναι ευρέως γνωστό οτι ο συγκεκριμένος λίγο πριν τον φύγουν δέχθηκε επίσκεψη οργανωμένων στους οποίους είπε οτι προπαγανδίζουν οι φυλλάδες κ τα γνωστά παπαγαλάκια την δήθεν δυσαρέσκεια του με τον Σύλλογο κ οτι θέλουν να τον διώξουν. Αν θυμάσαι κανα μήνα είχαμε βροχή δημοσιευμάτων οτι είναι επίτηδες τραυματίας, τρέχει με τις εθνικές, κρεμάει την ομάδα. Πρόκειται περί αληθινής συνάντησης στην οποία ήταν παρών και συνδεσμίτες απο δω μέσα. Δεν αναφέρω καν την φημολογία οτι ο ίδιος πριν πάει στον gay έκανε κρούση στην παε για επιστροφή και εισέπραξε ενα μεγάλο όχι, γτ δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για την πηγή, όπως είμαι με την τότε επίσκεψη σπίτι του και την καπάκια επίσκεψη στο Τρίλοφο, όπου ο ΠΑΟΚάρχης λίλης κρύβονταν για να μην λογοδοτήσει για αυτό που τελικά έγινε.

Ο κοντρέρας έτσι είναι σαν χαρακτήρας, τα ίδια κάνει και στον gay, δεν πρόκειται ν αλλάξει στα 34. Τώρα να βρίζω τον Κοντρέρας 2 βδομάδες πριν το μεταξύ μας ματς (στο οποίο έχω και την εντύπωση πως θα ναι "τραυματίας") δείχνει πόσο χαζό επίπεδο έχω, όταν δεν έχω σηκώσει ποτέ πανί για τον καταχραστή 10 εκατομυρίων ευρώ, όταν το μισό γήπεδο χειροκροτάει παίκτη που τσέπωσε έρανο οπαδών και πήγε στην ζέλα απο την πίσω πόρτα για να γυρίσει σαν τον Mohammad τον πολιορκητή στην Τούμπα. Σαφώς και απαιτεί γιούχο ο κοντρέρας κ ο κάθε κοντρέρας την ώρα του ματς ως παίκτης αντιπάλου, αλλά το να μεγιστοποιούμε ένα ανύπαρκτο θέμα για παίκτη που προσέφερε και που δεν ζήτησε να φύγει, αλλά τον έφυγαν, είναι τουλάχιστον κωμικό. Θυμίζει αντίδραση σκουλικιών με τον Βιτόλο. Δηλαδή αμα ο Αναστασάκος που τίμησε την φανέλα αν και χανούμι και χειροκροτείται κάθε φορά που έρχεται Τούμπα, πήγαινε στον gay, θα βγάζαμε πανί θεωρώντας τον προδότη?

Ναι οκ, δεν εχω να προσθεσω κατι, συμφωνω απολυτα σε οσα λες.  Πρωτη υπαιτιοτητα ειναι ξεκαθαρα του διαχειριστη που αφησε ενα παικτη που θα μπορουσε να ειναι συμβολο μαζι με τον ετερο Παμπλο να φυγει αλλα αυτο το κοκκινο πανω του εμενα με ποναει, παρα πολυ.
Καλο θα ηταν οταν πηγε στην Χιλη να ξεμπροστιαζε τους παντες και τα παντα... αλλα θα μου πεις δουλεια του ειναι να καθαρισει τον ΠΑΟΚ;

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2665 on: November 12, 2012, 13:31:12 »
. Θυμίζει αντίδραση σκουλικιών με τον Βιτόλο. Δηλαδή αμα ο Αναστασάκος που τίμησε την φανέλα αν και χανούμι και χειροκροτείται κάθε φορά που έρχεται Τούμπα, πήγαινε στον gay, θα βγάζαμε πανί θεωρώντας τον προδότη?

Το περιβραχιονιο φοραγε..δεν ητανε απλος μισθοφορος. Οταν φορας το περιβραχιονιο μιας ομαδας που εχουνε πεθανει ανθρωποι και ανθρωποι για αυτην, τοτε δεν πας στην ομαδα που μαζι με το βαζελο σε γαμανε τοσα χρονια κλεβοντας.
Μαλακια το πανι, αλλα οχι και να λεμε τον κοντρερας good boy
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #2666 on: November 12, 2012, 13:36:50 »
και γω θεωρω οτι διωχτηκε απο την ομαδα ο κοντρερας, αλλα τα δακρυα του δεν ταιριαζουν με τις δηλωσεις του στο γαυρο
ας διαλεξει τι απο τα δυο ισχυει ο ιδιος: αγαπησε τον ΠΑΟΚ και εκλαψε αρα τον προδωσε ή εινα ιεπαγγελματιας και πουλησε παπα περι αγαπης και ερωτα?
να πα να γαμηθει ο κοντρερας και οι μισθοφοροι σαν και αυτον...το οτι τον ξεπουλησαν και τον μπουλαρα νδεν αναιρει οτι πηγε στο γκευ ή στο ζελο ή δε ξερω γω που...τοσος πλανητης ρε μπινε εκει βρηκες?
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #2667 on: November 12, 2012, 13:39:23 »
Εγώ δε γίνεται να ξεχάσω φίλε Gkaz οτι έμαθα πως παίζεται η θέση απο τον χιλιανό, στα 32 μου, όταν οι λοιπές κότες παραμυθιάζονταν με τον άμπαλο αβραάμ και Ισαάκ (ασχέτως αν αγωνιστικά βρίσκεται σε τεράστια πτώση γτ τα χρόνια περνάνε). Ούτε την αυτοθυσία στις γραμμές θα ξεχάσω που σ έβγαλαν δεύτερο εκείνη τη σεζόν, ούτε την υπεραξία που είναι αποκλειστικό δημιούργημά του όσον αφορά στον μαλεζάκο, αν θυμάστε τι ήταν μαλεζάκος προ Κοντρέρας. Κρίμα στο λαιμό του που πήγε όπου πήγε, έγκλημα στο λαιμό τους που τον άφησαν ή εν πάσει περιπτώσει δεν έβλεπαν μπροστά και δεν έβαλαν ρήτρα για επιστροφή του σε άλλη ομάδα στο εσωτερικό. Αλλά τότε βλέπεις τα λεφτά της αποδεσμευσης ήταν γλυκά όπως και αυτά που γλύτωναν και οι ΠΑΟΚάρχες πανηγύριζαν στα μμε. Ας τα λουστούμε τώρα.
Επίσης ποιος τον είπε good boy?

Και για να μην γίνονται κ εσκεμμένες παρεξηγήσεις, στ αρχίδια μου κ ο Κοντρέρας, ο ΠΑΟΚ άμα ήθελε ψώνιζε και καλύτερο
« Last Edit: November 12, 2012, 13:49:45 by CLUB »

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2668 on: November 12, 2012, 13:56:22 »
Club οσων αφορα την αγωνιστικη αξια του παιχτη δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να μην την παραδεχεται, οπως και την αυτοθυσια του να αποκρουει σε γραμμες, να παιζει μετα απο θανατο μανας του κλπ.
Αυτα ομως απεχουν απο το να λεμε 'γαμιεται η διοικηση' (που γαμιεται) και να αθωωνουμε οτι και ο ιδιος ο Κοντρερας πηγε καπου που θα μπορουσε να μην παει.

Τεσπα, ο,τι εγινε εγινε. Εχω Κουμαλο τωρα να ασχολουμαι  :'(
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #2669 on: November 12, 2012, 14:22:25 »
Αδερφέ Dark ο παίκτης ήταν συνεχώς υπό διωγμό για 2 μεταγραφικές σεζον γτ οι λογαριασμοί δεν έβγαιναν. Επίσης είναι ευρέως γνωστό οτι ο συγκεκριμένος λίγο πριν τον φύγουν δέχθηκε επίσκεψη οργανωμένων στους οποίους είπε οτι προπαγανδίζουν οι φυλλάδες κ τα γνωστά παπαγαλάκια την δήθεν δυσαρέσκεια του με τον Σύλλογο κ οτι θέλουν να τον διώξουν. Αν θυμάσαι κανα μήνα είχαμε βροχή δημοσιευμάτων οτι είναι επίτηδες τραυματίας, τρέχει με τις εθνικές, κρεμάει την ομάδα. Πρόκειται περί αληθινής συνάντησης στην οποία ήταν παρών και συνδεσμίτες απο δω μέσα. Δεν αναφέρω καν την φημολογία οτι ο ίδιος πριν πάει στον gay έκανε κρούση στην παε για επιστροφή και εισέπραξε ενα μεγάλο όχι (βλέπεις είχε ήδη κλειστεί ο nesta της Νοτ Αφρικής με 250 - φτήνια για το θηρίο), γτ δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για την πηγή, όπως είμαι με την τότε επίσκεψη σπίτι του και την καπάκια επίσκεψη στο Τρίλοφο, όπου ο ΠΑΟΚάρχης λίλης κρύβονταν για να μην λογοδοτήσει για αυτό που τελικά έγινε.

Απλά και όμορφα, όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε. Ο κλέφτης-καταστροφέας ούτε γιούχα δεν έχει ακούσει, οι τωρινοί που τον καλύπτουν τα ίδια, και ο darklord μας τον εξομοιώνει με τον κοντρέρας. Πιο πολλή υποκρισία δεν μπορώ να διανοηθώ από τον λαό.
Τον δημητράκη να χειροκροτάμε και να βρίζουμε τον γαύρο και όλα καλά, για όλα φταίει το αθηνοκεντρικό κατεστημένο και τα αρχίδια μου κουνιούνται δεξιά κι αριστερά κι εσύ θαρρείς πως είναι βαρκούλες με πανιά.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #2670 on: November 12, 2012, 14:32:08 »
μια ζωη διακρισεις, το πουστρακι τον εβριζε ολη η τουμπα εν χωρο κ κολοχαρτα απο την 1 φευγανε κ σε ματς ΠΑΟΚ-νιονιος αρχες γεναρη του 10 απο τις ιδεις θυρες οντας παιχτης της ζελας τον αποθεωναν, τωρα τον κοντρερας που κ αυτος για μενα ειναι πουστρακι οπως κ αυτοι που τον εδιωξαν για να φανε τα φραγκα σε ματς με πλατανια κανεις πανο κ μου βαζεις κ απο το χωριο που εισαι, η βλαχια κ η μαλακια δεν εχει ορια

amafoule

• Guest
« Reply #2671 on: November 12, 2012, 14:35:55 »
oσο το σκαλιζουμε το θμα ξυνουμε πληγες.παιζαμε με τη λιβαδεια που θα αποχαιρετουσε και αυτος και ο βιερινια και δεν ακουστηκε ουτε ενα ειναι πουτανα του ζαγορακη η μανα.τα λεγαμε και τοτε οταν κανεις κωλοτουμπα για τον κοντο πεφτεις και στα ματια του οποιδηποτε παικτη που μπορει να σε πει επαγγελμνατιας ειναι να φυγει να παει σε οποια ομαδα και να πουλαει κ παπα αγαπαω τον ΠΑΟΚ.νταξει ποδοσφαιριστες ειναι δε περιμενα ουτε απ αυτους να ξεσκεπασουν τη διοικηση για το λογο που η καλυτερη αμυνα της ευρωπης εφαγε 4 στα γιαννενα ουτε για το προσωπικο προβλημα που κανει υποχρεωτικο να φυγει στη χιλη και ν αφησει πισω οικογενεια και σε 4 μηνες να ξαναγυρισει για το γαβρο.το ηθικο διδαγμα ειναι πως δε πρπει αν θεοποιεται κανενας παικτης και να αποκταει αλλοθι κ να εκφραζει περιεργους τραυματισμους παραμονες ντερμπυ(και μετα 5 μερες να παιζει στη χιλη για φιλικο).εδω στον ΠΑΟΚ μιλαει ακομα ο ορφανος ο μεγιστος αυτος πουτανας γιος ως παλαιμαχος και εχει εμπλακει και στα διοκητικα καποιες φορες.ποιος κοντρερας τωρα και ποιος μπανιωτης.αν θες να κανεις με το γαβρο εχεις τοσα συνθηματα να κανεις την τουμπα κολαση και να μην αποπροσανατολιζεσαι.(για να μη ξεχασουμε τις περσινες γραφικοτητες που ο λιλης σ κατεστρεψε την ομαδα και εβριζες το βιτολο με τη ζελα στην τουμπα)

γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο
γαβροι μουνια μουνια γαμω τον πειραια
θριψαλα τα τζαμια
βαλτε φωτια
βουντου βουντου
καθε ολυμπιακος
ο πιο καλος ο ΠΑΟΚτσης
οταν εμεις ερχομσταν στο βρωμοπειραια σας εσεις ακομα εισασταν στ αρχιδια του μπαμπα σας
θρυλε θυμησου εδω ειναι βορας
εδω και τοσες χιλιαδες χρονια
κ ποσα αλλα π σιγουρα θα ξεχναω
κ φυσικα γιουχα καθε φορα που πιανουν τη μπαλα οι παικτες του γαβρου απ ολες τις θυρες πλη πεταλου σε συνδυασμο με συνεχες πρεσινγκ.να διχωνουν τη μπαλα πλαγιο αουτ βιαστικα και η γιουχα ν ακουγεται πιο δυνατα.να κερδιζεις κορνερ μετα απο συνεχομενη πιεση και Τα ΠΑΟΚ ολε να ακουγονται ολο και πιο δυνατα.κερδισε τους και γαμω και τον κοντρερας και το βενετιδη.απλα επειδη περισι οσα χρονια θυμαμαι ΠΑΟΚ ολυμπιακος ηταν η χειροτερη κερικιδα ολων των εποχων ας φροντισουμε φετος να μην επανληφθει αυτο το χαλι και περιοριστουμε σε πανια και λινατσες

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #2672 on: November 12, 2012, 14:55:08 »

Απλά και όμορφα, όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε. Ο κλέφτης-καταστροφέας ούτε γιούχα δεν έχει ακούσει, οι τωρινοί που τον καλύπτουν τα ίδια, και ο darklord μας τον εξομοιώνει με τον κοντρέρας. Πιο πολλή υποκρισία δεν μπορώ να διανοηθώ από τον λαό.
Τον δημητράκη να χειροκροτάμε και να βρίζουμε τον γαύρο και όλα καλά, για όλα φταίει το αθηνοκεντρικό κατεστημένο και τα αρχίδια μου κουνιούνται δεξιά κι αριστερά κι εσύ θαρρείς πως είναι βαρκούλες με πανιά.

Αυτο καταλαβες;   ::)  :'(

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #2673 on: November 12, 2012, 14:57:36 »
(...) εδω στον ΠΑΟΚ μιλαει ακομα ο ορφανος ο μεγιστος αυτος πουτανας γιος ως παλαιμαχος (...)

Mίλα όμορφα (ρε)!

« Last Edit: November 12, 2012, 15:05:20 by PRAKTORINOS »

amafoule

• Guest
« Reply #2674 on: November 12, 2012, 15:23:37 »
η ιδιοτητα αυτη αποδειδεται οχι τοσο λογω του κωστα (που εκανε και χειρονομιες στο γκολ)αλλα λογω του αδερφου του που εβαζε αθωους οπαδους του ΠΑΟΚ στη φυλακη για να εξυπηρετησει πολιτικα παιχνιδια.ειναι η μοναδικη ανακοινωση η τοποθετηση τεσπα της θυρας 4 τα τελευταια 4 χρονια που εχει κρατησει κατι απ τΗ ΝΟΟτροπια  του παρελθοντος.<<η οικογενεια ορφανου ειναι ανεπιθυμητη στην τουμπα>>

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #2675 on: November 13, 2012, 00:19:37 »
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/olympiacos/perase-ta-test-kai-ypegrapse-o-kontreras.1896036.html

ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΙΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ

ΟΥΣΤ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΙ

ke gia na min xexniomaste pali

TO MOYNI TIS MANA SOY

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #2676 on: November 13, 2012, 00:39:11 »
Γελοιος ειναι
Για λιγα χιλιαρικα που αναθεμα και αν του λειπουν ξεφτιλιζεται..
ΠΑΟΚ G4Α

baron

• Guest
« Reply #2677 on: November 13, 2012, 10:20:30 »
Ούτε λίγα είναι τα χιλιάρικα ούτε ξεφτιλίζεται. Σιγά μην είναι και αυτός ΠAOKι από τα γεννοφάσκια του.

σε τελική ανάλυση γιατί κλαιγόμαστε? Ότι έφυγε ένας 34χρόνος?

Στο καλο ρε. Το πρόβλημα μας είναι ότι δεν ήρθε ισάξιος να τον αντικαταστήσει.  >:(

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2678 on: November 13, 2012, 11:06:35 »
Δεν θα κάτσουμε τώρα να μαλώσουμε και για τον Χιλιανό έλεος...
Επαγγελματίας εννοείτε ότι ήταν και αυτός και ο κάθε παίκτης από την στιγμή που αυτό ζει...
Δλδ τον Βιτόλο πως τον βρίζουμε?Που στην τελική αυτόν και αν δεν τον διώξανε οι μπούφοι ...
Πιο ντόμπρος ήταν...
Κύριοι με χρωστάτε... κανα χρόνο... Μ τα δίνεται ή να πάω στο Βάζελο.... ???Έχω και δικαίωμα προσφυγής...
Και αυτοί ούτε καν να του δώσουν τα μισά και να το πουλήσουν δεν σκεφτήκαν ή να γλιτώσουν τα χρωστούμενα...

Ο κοντρέρας όμως βγήκε και πούλησε αίσθημα...
Ντεμέκ δάκρυα....Εγώ ξέρω ότι οι άντρες όταν δακρύζουν υπάρχει λόγος.....
Και άντε ίσως σε λέω εγώ στεναχωρήθηκε που έφυγε αγάπησε αυτή την ομάδα και το κλίμα της κτλ κτλ κτλ...
Τι μας πουλάει πρόλογο?Ντεμέκ κόλο κόλο και οικογένεια... π η οικογένεια του είχε μείνει Ελλάδα...
Τι βγήκε να αποχαιρετήσει???
Πόσα δλδ παίρνει στο Γάβρο?50 παραπάνω από την κόλο κόλο?Και αφήστε τα ντεμεκ gay ευρώπη σεντόνι κτλ...
Σεντόνι να θέλει ο Κλάους να πάρει καμιά μεταγραφή....
Σεντόνι να ήθελε αν πήγαινε σε καμία ManU,καμία Barca καμία τελος πάντως π να διεκδικούσε το τρόπαιο... Όχι στην μασκότ..
Αυτό μας νοιάζει και για αυτό τον βρίζουμε...
Που βγήκε με δάκρυα και με την φανέλα στα χέρια και κορόιδευε έναν λαό χωρίς να υπάρχει και λόγος στην τελική....

Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι για κανενός τα καπρίτσια και τα εφεδιλίκια...
Είτε λέγεται Κοντός,Καφές,Οκκάς,Βενετίδης,Βιερίνια,Κοντρέρας,Γκαρσία,Αθανασιάδης,Κάτσε.....
Είτε ξεκίνησε από τις ακαδημίες...
Είτε έτρεχε από μικρός...
Όταν παίξεις πουστιά θα γίνεις εχθρός μας...
Ας φερόταν σωστά.....

Ψόφος σε κάθε μουνόπανο που φοράει αυτή την γαμημένη φανέλα...
Άντε και πολύ ασχοληθήκαμε 2 εβδομάδες πριν...
Πρώτα έχει σειρά η βαζέλα και μετά τα σιχάματα....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #2679 on: November 13, 2012, 11:20:09 »
Ούτε λίγα είναι τα χιλιάρικα ούτε ξεφτιλίζεται. Σιγά μην είναι και αυτός ΠAOKι από τα γεννοφάσκια του.

σε τελική ανάλυση γιατί κλαιγόμαστε? Ότι έφυγε ένας 34χρόνος?

Στο καλο ρε. Το πρόβλημα μας είναι ότι δεν ήρθε ισάξιος να τον αντικαταστήσει.  >:(

Δεν κλαιγομαστε.. και φυσικα το προβλημα μας ειναι αυτο που λες και πολλα περισσοτερα
Ξεφτιλιζεται γιατι ηταν αρχηγος σου, ηταν ειδωλο, και για οντως λιγα χιλιαρικα πηγε σε αυτους που τον ειχαν στην αδικια
Ουτε ΠΑΟΚτσης ηταν ουτε τιποτα
Φαντασου δηλαδη να παιζεις εσυ στη λιβερπουλ 2 χρονια, να εισαι αρχηγος και ειδωλο, να φευγεις και να γυρνας στα 34 για την γιουναιτεντ
Ε πρεπει να εισαι ξεφτιλας και γελοιος για να το κανεις αυτο
ΠΑΟΚ G4Α