Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97517 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Απ: Pablo Contreras
« Reply #960 on: June 16, 2010, 22:13:36 »
Ποιος Κολκας και πιπες ρε φιλε?Ποιος ασχολειται με τον Κολκα και τους γελοιους?

Κοντρερας (προτεραιοτητα λογω μουντιαλ) ή/και Μουσλιμοβιτς εχουν βγει στο σφυρι.Εσυ αν θες βγες και πες τις ιστοριες σου και τις θεωριες σου. Οι διοικουντες της ΠΑΕ Θεσ/νικη ζουνε - δεν ειναι πολυ δυσκολο να μαθεις καμια πληροφορια και δε χρειαζεται να εισαι Κολκας.

Κοντος (οχι -πουτανος) ψαλμος αλληλουια..

1. Μπορείς να μου πεις που ακριβώς στηρίζεις ότι έχουν βγει στο σφυρί?
2. Και αν έχουν βγει, αν έρθει μια καλή προσφορά της τάξης των 2-3 εκ, τι ακριβώς σας πειράζει να τον πουλήσουμε?

Απλά οι αερολογίες και τα πηγαδάκια δεν μου αρέσουν καθόλου. Ή υπάρχουν αποδείξεις ή μιλάμε για μαλακίες. Με φερέφονα δημοσιογράφους της Θεσσαλονικής που θέλουν να πουλήσουν λέγοντας ότι τους κατέβει σε ΝΕΚΡΗ περίοδο αγωνιστικά ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ.
3 χρόνια που είναι τώρα στον ΠΑΟΚ η διοίκηση Ζαγορ 99% όσα λένε οι φυλλάδες βγαίνουν λαλακίες.

Οπότε έχουμε καμία βάση να μιλήσουμε ή λέμε για πληροφορίες που μας είπε ο μπατζανάκης?
oooooooo PAOKara exo trela...

giannis80

• Guest
« Reply #961 on: June 16, 2010, 23:53:35 »
Τα δημοσιεύματα περίτου θέματος 'έχουν βγει στο σφυρί οι 2 παίκτες', στερούνται λίγο λογικής. Και εξηγούμαι. Οτι και να ισχύει υποθέτουμε οτι θέλουμε να πάρουμε τουλάχιστον (λίγα βάζω αλλά ας πούμε τόσα) 1,5 εκ., έτσι ώστε με το 1,5 συν τα 600-650 που παίρνει ο παίκτης να έχουμε ένα κέρδος 2,1-2,2 εκ. Πρώτη μαλακία που γράφεται περί Κοντρέρας.''Έκανε μέτρια χρονιά''. Ήμαρτον. Όταν έλειπε στην αρχή είχαμε φάει 6 γκολ σε 8 αγωνες, γύρισε και φάγαμε 5 σε 18 αγώνες, από τα οποία τα 2 στο σκουλήκι όπου πραγματικά είχε μέτρια απόδοση.Πάμε παρακάτω. Με τη σημερινή οικονομική συγκυρία παγκοσμίως, 32χρονο αμυντικό που να έχει συμβόλαιο 700 χιλιάρικα min, που θα προέρχεται από μουντιάλ άρα ελλιπή προετοιμασία, καμία μικρομεσαία ομάδα δεν δίνει πάνω από 500-600 στην ομάδα που ανήκει ο παίκτης για να τον αγοράσει (υποθέτουμε οτι δεν θα ενδιαφερθεί η γιουβέντους, αλλά η σιένα π.χ.). Εκτός αν θέλουμε να τον πουλήσουμε όσο όσο για να ξεφορτωθούμε το συμβόλαιο και να πάρουμε στη θέση του τον Ντογκλάο με 300. Άρα, καλό να λέγεται και να γράφεται οτι η ΠΑΕ θέλει να πουλήσει τον Κοντρέρας, αλλά να έχουν λογική τα επιχειρήματα και κυρίως να είναι εφικτή μια τέτοια επιθυμία από τη στιγμή που δεν εξαρτάται εξ'ολοκλήρου από τον ΠΑΟΚ. Μπορεί π.χ. να έρθει η Σιντ Τρούιντεν να σου πει πάρε 2,5 εκ. αλλά να μην συμφωνήσει να πάει ο Κοντρέρας, γιατί πολύ απλά θα έχει το όνειρο των ομίλων του Τσ. Λιγκ.Η' μπορεί να του αρέσει το ψάρι στο 'Θερμαις' ή μπορεί να προτιμάει τη θάλασσα του Θερμαϊκου από τη μουντάδα του Τρούιντεν.Και τότε τι θα γίνει? Θα τιμωρήσουμε τον Κοντρέρας όπως τον Βερόν, δεν θα τον βάζουμε να παίζει και θα πληρώνουμε τζάμπα 650 χιλιάρικα? Αυτά, πρέπει να σκέφτονται λίγο πριν γραφτούν. Εν κατακλείδι, προσωπικά για μένα ο Κοντρέρας είναι τεράστιος. Αν αποφάσισε η ΠΑΕ να τον πουλήσει, θα το δεχτώ. Αλλά με όρους και τμή που θα συμφέρει τον ΠΑΟΚ. Ειδάλλως, κι αν ήμουν στη θέση του Βρύζα, θα εξηγούσα στον παίκτη τι ισχύει σε οικονομικό επίπεδο, και θα του πρότεινα μείωση αποδοχών με πολύ υψηλά όμως πριμ επίτευξης στόχων. Και φυσικά θα πατούσα και στο παράδειγμα του Γκαρσία, αφού πάνω κάτω έχουν την ίδια ηλικία και την ίδια χρονική διάρκεια σε συμβολαιο.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #962 on: June 17, 2010, 10:38:35 »
Πραγματικά σου προκαλεί θλίψη το να διαβάζεις τι λέγετε εδώ. Τι θέλετε ρε παλικάρια να κάνει η διοίκηση δηλαδή? Να βγάλει ανακοίνωση? να πει ΤΙ στην ανακοίνωση?
Ότι διαψεύδει την παράγραφου του μέγιστου κόλκα που ασχολούμαστε εδώ και 4 μέρες? Ότι δεν πουλιέται ο παίκτης αποκλείοντας μια προσφορά στα 2-3 μύρια ΑΝ έρθει μετά το μουντιάλ? ΤΙ?
Τι ανακοίνωση ρε φίλε; Πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Δηλαδή μία ΠΑΕ δεν έχει δύναμη να ελέγξει τους ρεπόρτερ της; Τα λες και τα πιστεύεις;
Να του κόψει τις ειδήσεις ρε φίλε και θα δεις να τολμήσει να σου ξαναξεφτιλίσει παίχτες. Να τον πάρει τηλέφωνο ο υπεύθυνος επικοινωνίας σου και να του πει άκου μεγάλε, κάτσε καλά. Όχι να τους δίνει αποκλειστικότητες και συνεντεύξεις.

Αλλά τι καθόμαστε και συζητάμε τώρα. Εδώ έχει χαθεί κάθε λογική και συζητάμε μαλακίες. Τέλος από μένα. Τίποτα να μη κάνει. Ας ξεφτιλίζουν όποιον γουστάρουν. Φυσιολογικό είναι

on topic
Ο τεράστιος Πάμπλο μπήκε χθες μέσα και άνοιξε η καρδιά μου  :inlove:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #963 on: June 17, 2010, 13:29:43 »
Τι ανακοίνωση ρε φίλε; Πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Δηλαδή μία ΠΑΕ δεν έχει δύναμη να ελέγξει τους ρεπόρτερ της; Τα λες και τα πιστεύεις;

Μπερδευτηκα...

Θελουμε κατευθυνομενους δημοσιογραφους, φερεφωνα ή οχι;

Ον τοπικ

Παμπλο γαμα την Ελβετια την πουτανα.

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
« Reply #964 on: June 17, 2010, 13:45:24 »
Τον Παμπλο τον θελω στην ομαδα....

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #965 on: June 17, 2010, 14:09:53 »
Την ασυδοσία τους και τη ζημιά που της κάνουν να ελέγξει λέμε.

On topic
Πάμπλο βάλε ένα αυτογκόλ, πάνε διακοπές να ξεκουραστείς κι έλα να πάμε στους ομίλους να διδάξεις ποδόσφαιρο στα γατάκια του τσου λου  ;D
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #966 on: June 17, 2010, 14:20:57 »
Εγω δεν πιστευω οτι θα πωληθει ο παικταρας...Και ουτε οτι ειναι στα πλανα της διοικησης για πωληση...Εκτος βεβαια κι αν σκασει καμια προταση γυρω στα 4-5 μυρια τουλαχιστον..Μιλαμε για παικτη μουντιαλικο που ηταν απο τους mvp της χρονιας...Αλλα με την κατασταση που επικρατει παγκοσμιως ειναι λιγο χλωμο να δωθουν απο καποιον αυτα τα χρηματα για τον Παμπλο...

Η μονη περιπτωση να πωληθει για λιγοτερα απο αυτα τα χρηματα η' να την ψαχνουν γενικα για πωληση του ειναι να θελει ο ιδιος να φυγει και να το εχει ζητησει, πραγμα που δεν νομιζω να υπαρχει με την καμια...
Ολα τα αλλα περι ρευστοτητας και τετοιες παπαριες ειναι να χαμε να λεγαμε...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

mpougatsas

• Guest
« Reply #967 on: June 17, 2010, 14:34:24 »
Συμφωνώ. Αν ο Βιερίνια κοστολογείται 10 μύρια, ο Κοντρέρας αξίζει τουλάχιστον 5 κι αυτό καθαρά λόγω θέσης και ηλικίας και όχι παικτικής αξίας. Μακάρι να ναι παραμύθι τα σενάρια- πλέον δεν ξές τι να πιστέψεις και τι όχι απ ότι ακούγεται- και να μείνει τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμη στην ομάδα ο χιλιανός παικταράς.
« Last Edit: June 17, 2010, 14:48:52 by mistamatas »

kostas4

• Guest
« Reply #968 on: June 18, 2010, 23:40:50 »
σε περιπτωση που δεν δεχτει μειωση των αποδοχων περιμενω να δω την αντιδραση των αρδ. ετοιμαστειτε να τον φανε. αλλωστε η αποδοση του αρχισε να πεφτει και ειναι και μεγαλος, δεν χωραει στην ομαδα.
προσεξτε τι σταση θα τηρησετε σε αυτο το θεμα γιατι δεν θελουμε και πολυ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #969 on: June 18, 2010, 23:47:27 »
ε καλά πριν γίνει η οποιαδηποτε συζήτηση είπε ο χοντρός ότι αυτός φταίει για την ανταρσία πριν τομ ατς κυπέλλου στα γιάννενα και ότι ο Βρύζας δεν του το συγχωρεί.
Μέχρι και πρεζόνι θα τον κάνουνε.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #970 on: June 18, 2010, 23:59:01 »
Ο Πάμπλο έχει άλλα τρία χρόνια για να παίξει καλού επιπέδου ποδόσφαιρο. Όλα τ' άλλα είναι πολιτική. Όχι ΠΑΟΚ.

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #971 on: June 19, 2010, 03:49:39 »
Ποιος Κολκας και πιπες ρε φιλε?Ποιος ασχολειται με τον Κολκα και τους γελοιους?

Κοντρερας (προτεραιοτητα λογω μουντιαλ) ή/και Μουσλιμοβιτς εχουν βγει στο σφυρι.Εσυ αν θες βγες και πες τις ιστοριες σου και τις θεωριες σου. Οι διοικουντες της ΠΑΕ Θεσ/νικη ζουνε - δεν ειναι πολυ δυσκολο να μαθεις καμια πληροφορια και δε χρειαζεται να εισαι Κολκας.

Κοντος (οχι -πουτανος) ψαλμος αλληλουια..

1. Μπορείς να μου πεις που ακριβώς στηρίζεις ότι έχουν βγει στο σφυρί?
2. Και αν έχουν βγει, αν έρθει μια καλή προσφορά της τάξης των 2-3 εκ, τι ακριβώς σας πειράζει να τον πουλήσουμε?

Απλά οι αερολογίες και τα πηγαδάκια δεν μου αρέσουν καθόλου. Ή υπάρχουν αποδείξεις ή μιλάμε για μαλακίες. Με φερέφονα δημοσιογράφους της Θεσσαλονικής που θέλουν να πουλήσουν λέγοντας ότι τους κατέβει σε ΝΕΚΡΗ περίοδο αγωνιστικά ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ.
3 χρόνια που είναι τώρα στον ΠΑΟΚ η διοίκηση Ζαγορ 99% όσα λένε οι φυλλάδες βγαίνουν λαλακίες.

Οπότε έχουμε καμία βάση να μιλήσουμε ή λέμε για πληροφορίες που μας είπε ο μπατζανάκης?

Koντος ψαλμος αλληλουια.Μακαρι να αλλαξουν τα κοζια.Εδω ειμαστε να τα ξαναπουμε
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #972 on: June 20, 2010, 00:23:32 »
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΠΑΜΠΛΟ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ!!!

εχουμε επιθετικους στην ομαδα περισσευμα.
ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΙΓΕΣΤΕ ΓΙΑ ΡΕΥΣΤΟ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗ ΚΟΝΤΗ ΠΟΡΔΗ ΑΜΕΣΩς.

Κοντρερας αλλον το ελληνικο πρωταθλημα σε 100 χρονια θα ξαναδει.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #973 on: June 20, 2010, 01:59:42 »
3 μυρια θα πάρει ο "παοκάρας"

κάποιος πρέπει να πουληθεί.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #974 on: June 20, 2010, 02:02:09 »
Με 3 μην το πειτε ουτε του παπα(-ΠΑΟΚ) ;D
ΠΑΟΚ G4Α

stef

• Guest
« Reply #975 on: June 20, 2010, 02:19:55 »
Εγώ προσωπικα τον Contreras τον έχω μεγάλη αδυναμία..ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Αυτόν, τον ΜΕΓΑ Βιτόλο και τον ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ για τεράστια πράγματα στο μέλλον Βιερίνεια.
Αλλά πέιτε μου ..???...που πέρυσι ο Κοντρέρας πρόσφερε...;;;..ΠΟΥ..;;;;
Ολη την χρονιά ήταν εκτός 11κάδας, και τελικά συνέφερε και αυτός στην ομάδα μόνο στο τέλος και στα play-off και αυτά ως δεξί μπακ..!!

Προσωπικά τον έχω μεγάλη αδυναμία γιατί παίζει με μυαλό και γουστάρω τους εγκεφαλικούς παίχτες...αλλά πέρυσι ηταν κατά 90% απών σε όλους τους αγώνες της χρονιάς.!!!

Δηλαδή τι καθομαστε και γράφουμε στην τελική..;;;...Δεν μπορώ με  τίποτα να καταλάβω μερικά ποστ (συγκεκριμένων ανθρώπων σε αυτό το forum) που το μόνο που τους νοιάζει είναι να δημιουργούν μπρίζωμα μεταξύ των φιλάθλων του ΠΑΟΚ....Δηλαδή ρε αδέρφια. ΣΥΝ-ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΟΥΛΑΡΕΤΕ....!!!...ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕ..!@!

chiltsid

• Guest
« Reply #976 on: June 20, 2010, 02:26:09 »
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX :smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack: :smack:

ΥΓ:και μην τολμήσει και μου απαντησει κανεις!θα τον παρει και θα τον σηκωσει,γνωμη μου ειναι και δεν σηκωνω κουβεντα,ΑΚΟΥΣΑΤΕ! :jimmykick: :b348: :tikitaka:
« Last Edit: June 20, 2010, 04:03:01 by northeagle_4 »

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #977 on: June 20, 2010, 02:30:30 »
μα το θέμα από ότι έχω καταλάβει απο τα φερεφωνα,  δεν είναι ότι αμφισβείται η ποδοσφαιρική αξια του κοντρέρας(μονο ενας μαλακας θα το ελεγε αυτο)..η αυτά που έχει προσφέρει η θα προσφέρει στο μέλλον...αλλα η ανάγκη για χρήματα για να καλυφθούν οι ζημιες της περσινής χρονιας...που θα μάθουμε στο μέλλον και αν  πως δημιουργήθηκαν...1+1 ?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #978 on: June 20, 2010, 02:41:07 »
Με 3 μην το πειτε ουτε του παπα(-ΠΑΟΚ) ;D
μαλλον δεν καταλαβες.
3 θα παρει ο παοκαρας, όχι ο ΠΑΟΚ.

Offline katz

• Αποστολή
  • **