Author Topic: Pablo Contreras  (Read 97247 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Απ: Pablo Contreras
« Reply #2420 on: August 13, 2012, 13:28:31 »
να και αν παει να και αν δεν παει...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2421 on: August 13, 2012, 14:38:12 »
bani εννοω απο οσους εφυγαν, εκδιωχθηκαν με τον εναν η τον αλλον τροπο, αμεσα η εμμεσα με αρδ κτλ.

ραμπ διαφωνω καθετα. Δεν ειναι τοσο απλα. Εννοειται οτι τωρα που εφυγε οκ, αλλα οχι ετσι. Στην τελικη γιατι δε του βαλαν εναν ορο να μη παει σε ελληνικη ομαδα? Επισης Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΝΕΙ ΕΔΩ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΤΛ. Απο το χειμωνα. καλοκαιρι θα τους επαιρνε..να φυγουν.

Προσωπικα πιστευω οτι δε θα παει.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2422 on: August 13, 2012, 15:06:35 »
προσωπικα επειδη φορεσε και περιβραχιονιο αυτης της ομαδας

παροτι μου ειναι πολυ συμπαθης,πολυ περισσοτερο απο τον γκαρσια και σαν παιχτης και σαν φυσιογνωμια ανθρωπου

εγω θα τον κραξω ετσι και ερθει στην τουμπα με τον δαφνοστεφανωμενο πουστη

ναι η διοικηση σου ειναι τρυπια ναι η διοικηση φταιει που τον εδιωξε(και δεν εφυγε μονος του)

οταν ομως εισαι 4 χρονια σε μια ομαδα και εχεις κανει και αρχηγος της...εσυ ο ιδιος θα επρεπε να ξερεις οτι αυτοι που σε πληρωνανε αυτα τα 4 χρονια μισουνε οσο τιποτα αλλο την προσωποποιηση της πουστιας και της λαμογιας σε αυτη την χωρα.αν παει αρχιδια αρχηγος ητανε.οπως αρχιδια αρχηγος ειναι κι ο σημερινος 2ος αλλα δεν μου λεει κατι αυτο

αν παει για εμενα σβηνει τα 4 χρονια και την μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη ευφυια που χω δει μεσα στην τουμπα εβερ.αλλο το ενα και αλλο το αλλο

επαγγελματιας ναι αλλα κι εγω οπαδος ειμαι.και πληγωνομαι.και στενοχωριεμαι.και ματωνω για να πληρωνεται ο επαγγελματιας

για να φορεσει αυτη την φανελα που για χαρη της πεθανε κοσμος.αυτη την φανελα την ατιμαζει οποιος παει ελαφρα τη καρδια για μενα στον ολιεμπιακο.και αξιζει γιουχα.οπως πχ αξιζει και η κοντη γαμιολα.αλλο που εμεις δεν ειμαστε οπαδοι στα 80'ς και στα 90'ς και για το πραγματικο καλο του ΠΑΟΚ δεν εχουμε αρχισει τα σουτια αλλα κοιταμε να βρουμε κανα μεροκαματο.δεν μου λεει τιποτα αυτο.μια ζωη ετσι το βλεπα μια ζωη ετσι θα το βλεπω

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #2423 on: August 13, 2012, 15:15:08 »
+1
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #2424 on: August 13, 2012, 15:48:52 »
ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜ ! ! ! !

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση του Pablo Contreras. O Χιλιανός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=174FKJD3L&extLang=
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #2425 on: August 13, 2012, 16:01:14 »
 :cwm23: :cwm23: :ambulance: :nekrokefalh: :kapnos:
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

ive4

• Guest
« Reply #2426 on: August 13, 2012, 21:47:35 »
Όπως σωστά είπε ο Disorder παραπάνω, δεν υπάρχει γιατρειά.

Γτ τα χεις μπερδέψει στο μυαλό σου κ ζητάς να φτύσουμε τον Κοντρερας, δεν αντιλαμβάνομαι. Εσυ τον έδιωξες κακήν κακώς για να γλυτώσεις 400 χιλιάρικα, ούτως ώστε να καταντήσεις να κρατάς τον κοντό με τα υπερδιπλάσσια. Για ποιόνα λόγο ο Κοντρέρας αμα πάρει 500 κ 600 να μην πάει στον πειραιά στον άρη ή στην επανωμή?

(Είναι το ίδιο πιθανό να πάει σε μια εκ των ως άνω τριών) αλλά αυτή η σουπερονοοτροπία με σαλτάρει....Οι ίδιοι είστε που βρίζατε τον βιτόλο ατομικά όταν πηγε στην ζέλα, λες κ άμα τον πλήρωνες, θα έφευγε ποτέ.

Ραι δεν ειπάρχυ γειατρηά λαίμαι!!!

Συμφωνώ ότι ήταν μεγάλο λάθος να αφήσουμε τον Κοντρέρας και εννοείται ότι την ευθύνη την έφερε η διοίκηση.
Εδώ όμως είχαμε και δηλώσεις του παίκτη που επικαλέσθηκε οικογενειακό θέμα για να πάει στη Χιλή. Μπορεί να ήταν αλήθεια, μπορεί ψέματα. Μπορεί να ήθελε να διευκολύνει τη διοίκηση να μην εκτεθεί στον κόσμο με την επιλογή της. Αλλά το τελευταίο με πειράζει περισσότερο. Φεύγεις ; Πες την αλήθεια, ή τουλάχιστον μη λες ψεύτικους λόγους. Αν λοιπόν έρθει τώρα και επιστρέψει στην Ελλάδα με την ίδια δικαιολογία, τότε είναι τελείως ανακόλουθος. Γι αυτό θα τον φτύσω. Και στην τελική να έχουν όλοι οι παίκτες παραδείγματα ότι η διαδρομή από τον ΠΑΟΚ στον θρήνο δεν είναι ανεκτή από εμάς, ούτε για ΄΄επαγγελματίες'' παίκτες.

Τον Βιτόλο τον έβρισα κι εγώ και τον βρίζω ακόμα, γιατί πολύ απλά είχε προσυμφωνήσει με τον βάζελο, πριν τον δώσουμε δώρο.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2427 on: August 13, 2012, 21:51:22 »
Ειπε ΟΧΙ ο Κοντρερας, μενει Χιλη. Εδω ελεγαν οι γαυροι μεχρι και οτι αρνηθηκε δικη μας προταση για να παει σ αυτους

Αφιερωμενο

Αου αου αλγκο, τενε αλγκο αλγκον οπορτουνινταντ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #2428 on: August 13, 2012, 21:52:52 »
Κοντρέρας τέλος!

http://www.sport-fm.gr/article/572785

αντε γεια πουστογαβροι γαμω την προπαγανδα σας πουστρακια once PAOK always PAOK

ive4

• Guest
« Reply #2429 on: August 13, 2012, 21:55:17 »
«Είναι πολύ ευχάριστό και τιμητικό πως με επέλεξε η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας, αλλά από τη στιγμή που γύρισα πίσω στην Κόλο-Κόλο, είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα προσπάθεια που γίνεται. Θέλω να βοηθήσω το σύλλογο να ξεπεράσει τη δύσκολη περίοδο την οποία περνάει», δήλωσε ο Κοντρέρας σε Μέσα της πατρίδας του.

Ελπίζω να είναι δημοσιογραφική μαλακία.... ή λάθος στη μετάφραση

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2430 on: August 13, 2012, 21:56:09 »
Σιγά μην δήλωσε γαι μεγαλύτερη ομάδα τγς ελλάδος και τιμητικό κ.λ.π. Σανό στους κωλόγαβρους και πάλι.
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2431 on: August 13, 2012, 21:56:25 »
Øïöáôå ãéá ðáðá ñå..øïöáôå ãéá ðáðá

Óýìöùíá ìå äçëþóåéò ôïõ ßäéïõ ôïõ ÐÜìðëï ÊïíôñÝñáò ðñéí áðü ëßãï, ïé ïðïßåò äçìïóéåýïíôáé óå üëá ôá site ôçò ×éëÞò, ï áìõíôéêüò ôçò Êüëï Êüëï ôïíßæåé üôé äåí èá ðÜñåé ìåôáãñáöÞ ãéá ôïí Ïëõìðéáêü: “¸ìåéíá Ýêðëçêôïò ðïõ ï  ×ïõÜí ÃêïõôéÝñåò äÞëùóå üôé Þèåëá íá ðÜù óôïí Ïëõìðéáêü. ÐñüèåóÞ ìïõ åßíáé íá ìçí ðÜù ðïõèåíÜ, åßìáé åíèïõóéáóìÝíïò åäþ. ÅðÝóôñåøá ãéá íá âïçèÞóù ôçí Êüëï Êüëï êáé äåí èá ôçí áöÞóù   óå áõôü ôï óçìåßï”.

ÔÏ ÐÁÑÁÐÁÍÙ áðï rednews.gr , ãáõñïóáéô

ôá "äéêá" ìáò óáéô ëåíå áõôç ôç ìáëáêéá ìå ôç ìåãáëõôåñç ïìáäá

:trelos:
« Last Edit: August 13, 2012, 22:08:46 by dask4 »

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #2432 on: August 13, 2012, 22:19:38 »
Ειπε ΟΧΙ ο Κοντρερας, μενει Χιλη. Εδω ελεγαν οι γαυροι μεχρι και οτι αρνηθηκε δικη μας προταση για να παει σ αυτους

Αφιερωμενο

http://www.youtube.com/watch?v=feujTUjoDko

:inlove: :ambulance: :aktion031:
My God ??? :o
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline iroko

• Αποστολή
  • **
« Reply #2433 on: August 13, 2012, 23:00:06 »
http://www.latercera.com/noticia/deportes/2012/08/656-477866-9-contreras-rechaza-oferta-de-grecia-quiero-sacar-a-colo-colo-de-este-mal-momento.shtml

Εδώ πρέπει να είναι το σαιτ που έκανε τις δηλώσεις και όντως την λέει αυτή την μλκ, αλλά εμένα πιο πολύ μου κάνει για προσθήκη του χιλιανού αρδ ή έτσι θέλω να πιστεύω).

Όπως και να έχει πάντως οι πούτσες στα όνειρα τους είναι ατελειωτες και δίχως σάλιο, όπως πάντα άλλωστε

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #2434 on: August 13, 2012, 23:09:01 »
Καντε poll..το ειπε ή δεν το ειπε?

ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #2435 on: August 13, 2012, 23:10:01 »
σε αλλα δεκα σαιτ φιλε δεν αναφερεται πουθενα τετοια δηλωση του για τους πουστηδες

εβαλε στην αρχη, μετα γαμηθηκε

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #2436 on: August 14, 2012, 00:06:32 »

Αφιερωμενο

http://www.youtube.com/watch?v=feujTUjoDko

:o :-*
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2437 on: August 14, 2012, 04:16:10 »
Απο την στιγμή που δεν βγήκες να το ακυρώσεις από την αρχή χέστηκα αν πας η οχι.....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #2438 on: August 14, 2012, 08:23:17 »
ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ...δεν βριζω αυτον βεβαια αλλα το αλλο το αρχιδι που τα γαμησε και επρεπε να τον αφησουν να φυγει...μπασταρδοι

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #2439 on: August 14, 2012, 10:30:50 »
ωραια μαντατα πρωι πρωι μαλλον κλεινει τλκ