Author Topic: Pablo Contreras  (Read 96787 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
Απ: Pablo Contreras
« Reply #2220 on: December 28, 2011, 16:30:44 »
τεσπά bottom line αγωνιστικά χεσμένο τον έχω τον Κοντρερας.

Ε όχι και χεσμένο τον καλύτερο αμυντικό που είχαμε...
γούστα είπε ο πίθηκος και έφαγε το σαπούνι...

δε με πολύ έψηνε τελευταία. το παραδέχομαι αδερφέ!

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2221 on: December 28, 2011, 17:58:36 »
Και να μην σε πολυέψηνε τελευταία δεν νομίζω να σε χαλούσε τα πρώτα 3 χρόνια π.χ.. Ε μην τα ισοπεδώνουμε και όλα...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #2222 on: December 29, 2011, 09:40:06 »
Ο Πάμπλο Κοντρέρας σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη (29/12) σε αθλητική εφημερίδα τονίζει ότι το μέλλον του στο "Δικέφαλο" εξαρτάται από τους "ασπρόμαυρους" διοικούντες, κάνει γνωστές τις προθέσεις του, ενώ εκφράζει και κάποιο παράπονο. Ακόμη, επισημαίνει ότι γνωρίζει τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Τι λέει για την Κόλο Κόλο

Αποκαλυπτικός είναι ο Πάμπλο Κοντρέρας σε ότι έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αλλά και τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με την Κόλο Κόλο.

Ο Χιλιανός μιλώντας την Πέμπτη (29/12) στην εφημερίδα "Metrosport" τονίζει ότι αν ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα θα το κάνει, αναφέρει ότι θέλει να συναντηθεί με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" και ευελπιστεί να παραμείνει στο σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα εκφράζει και παράπονο ότι κανείς δεν του έχει δείξει ότι θέλει να μείνει στην ομάδα.

Ο Κοντρέρας αναφέρει ότι γνωρίζει τις οικονομικές δυσκολίες του συλλόγου, ενώ για την Κόλο Κόλο τονίζει ότι είναι πάντα ευπρόσδεκτος να επιστρέφει, αλλά θα το κάνει όποτε επιθυμεί ο ίδιος.

Αρχικά, δήλωσε ο Κοντρέρας: "Θέλω να μείνω Πάντοτε ήθελα να μείνω και αυτό έρχομαι να συζητήσω πρώτιστα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τους οποίους σέβομαι, όπως σέβομαι τον ίδιο το σύλλογο και τον κόσμο του"

Ενώ στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο συμβόλαιο που του έχει προσφέρει η Κόλο Κόλο, αλλά και την επιθυμία που έχει ο ίδιος: "Η Κόλο Κόλο εδώ και χρόνια μου έχει προσφέρει ένα ανοιχτό συμβόλαιο. Όποτε το αποφασίσω, να επιστρέψω σε αυτήν. Αν ο ΠΑΟΚ μου πει να μείνω στη Θεσσαλονίκη, θα μείνω. Ποτέ όμως τον τελευταίο καιρό δε μου έδειξε ότι θέλει να μείνω. Κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες για συγκεκριμένη πρόταση που μου έγινε, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει".

Και συνέχισε: "Μπορεί να με έχουν... τελειωμένο από τον ΠΑΟΚ, αλλά εγώ έχω ακόμα την ελπίδα ότι θα παραμείνω παίκτης του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Θέλω να μιλήσω με τον Ζήση, τον πρόεδρο και τον Παντελή Κωνσταντινίδη για να βρούμε τον τρόπο να συνεχίσω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που έχει η ομάδα και γνωρίζω την επιθυμία του συλλόγου να αποδεσμεύσει παίκτες".

Να σημειωθεί ότι ο Κοντρέρας στις δηλώσεις του ανέφερε ότι βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής από την πατρίδα του και την Παρασκευή (30/12) θα δώσει κανονικά το παρών στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/an_moy_pei_o_paok_na_meinw_menw.1555320.html

Στον ΠΑΟΚ έχουμε λεφτά να δανείζουμε τους παράγοντες μας, να πληρώνουμε σαπάκια και τους παικταράδες να τους διώχνουμε για μερικές χιλιάδες ευρώ. Άντε να δούμε τώρα που ο παίκτης θέλει να μείνει τι θα κάνει η διοίκηση και πως θα στρεψει τον κόσμο εναντίον του.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #2223 on: December 29, 2011, 10:07:04 »

Στον ΠΑΟΚ έχουμε λεφτά να δανείζουμε τους παράγοντες μας, να πληρώνουμε σαπάκια και τους παικταράδες να τους διώχνουμε για μερικές χιλιάδες ευρώ. Άντε να δούμε τώρα που ο παίκτης θέλει να μείνει τι θα κάνει η διοίκηση και πως θα στρεψει τον κόσμο εναντίον του.

Δεν χρειαζονται και πολλα τασουλης30. ΑΠΛΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

giannis80

• Guest
« Reply #2224 on: December 29, 2011, 10:10:18 »
Ο Κοντρέρας, διαβάζουμε σε όλα τα δημοσιεύματα, οτι συμφώνησε με Κόλο Κόλο για 400 χιλιάδες δολάρια. Αυτό είναι το μισό του συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ.Δεν μπορείς δηλαδή να τον ανανεώσεις για άλλα 3 χρόνια με 320 χιλάρικα το χρόνο, γλυτώνοντας έτσι 330 χιλιάρικα από το μπάτζετ (αφού παίρνει 650)? Και θα έχεις και πααααρα πολύ χρόνο για να του εξοφλήσεις τα δεδουλευμένα.Και κρατάς την ποιότητα του ρόστερ που σημαίνει μεγαλύτερες πιθανότητες εξόδου στα προκριματικα του τσου λου μέσω των πλέι οφς.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #2225 on: December 29, 2011, 10:15:33 »
ξεμπροστιασμα...
επισης λεει οτι ειναι παπας η δηθεν προταση ανανεωσης του καλοκαιριου...

Δανεικα ιδανικα...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline maman

• Αποστολή
  • **
« Reply #2226 on: December 29, 2011, 10:59:18 »
Εφοσον η συνεντευξη δεν ειναι παπας (που δεν νομιζω να ειναι) δεν χρειαζεται να ειπωθει τπτ αλλο...
Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #2227 on: December 29, 2011, 11:12:41 »
ξεμπροστιασμα...
επισης λεει οτι ειναι παπας η δηθεν προταση ανανεωσης του καλοκαιριου...

Δανεικα ιδανικα...

To καλοκαίρι του παν να φύγει, να βρει ομάδα γτ δεν μπορούσαν να του πληρώσουν το συμβόλαιο.  Μόλις έγινε μια επίσκεψη και βάρεσαν κάποια κουδούνια, τον είπαν μείνε, αλλα μείωση 40% στο ΥΠΑΡΧΟΝ συμβόλαιο, όχι σε καινούργιο. Έχει διαφορά.

thomas

• Guest
« Reply #2228 on: December 29, 2011, 11:17:10 »
AN ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ.ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΓΕΛΟΙΟΙ.ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΓΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΤΕ.ΤΣΙΡΙΛΟ,ΣΝΑΟΥΤΣΝΕΡ,ΕΤΤΟ,ΜΠΑΛΑΦΑΣ,ΧΑΛΚΙΑΣ,ΚΡΕΣΙΤΣ ΚΛΠ.ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΑΣ.ΖΩΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΛΙΓΟΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2229 on: December 29, 2011, 11:30:30 »
όσο περνάνε οι μέρες αρχίζω και πιστέυω ότι υπάρχει και κάτι προσωπικό σε βάρος του παίχτη,κάποια αντιπάθεια.....δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την στάση της παε......

όσο δεν αντιδράμε δυναμικά τόσο θα αλωνίζουν τα λαμόγια
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #2230 on: December 29, 2011, 11:51:24 »
Χωρις διαθεση να πριζωσω και σεβομενος τα τεντωμενα νευρα εδω μεσα, κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου.

Το ενδεχομενο να δημιουργει προβληματα ο Κοντρερας το εξεταζουμε?

Επισης, αν ο Κοντρερας ειχε την συμπεριφορα την φετινη την δευτερη χρονια Ζαγορακη, οταν και ηρθε, θα ηταν διαφορετικα τα σχολια και σε ποιον βαθμο?

Και για να επανελθω στην τωρινη πραγματικοτητα, ειναι τοσο δυσκολο να μπουλαρουμε Τσιριλο και Χαλκια (το πουλι περα απο πουλεν ειναι και θεμα θεσης  :P) και να κρατησουμε τον Παμπλο? Ειναι φανερο οτι ο Γλυκος δεν ενεργοποιηθηκε τυχαια (με δεδομενη και την μαλακινση του Κρεσιτς). Αυτο το τελευταιο το γραφω σκεπτομενος το πρωτο ενδεχομενο για τον Παμπλο..

"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #2231 on: December 29, 2011, 13:38:07 »
Και γω νομιζω οτι τα πραγματα δεν ειναι μονοπαντα. Μπορεις να δωσεις δικαιο και αδικο και στις 2 πλευρες.

1. Ο κοντρερας μας εσωσε φετος αρκετες φορες. Παρ' ολ' αυτα η αποδοση του φετος ειναι κατωτερη απο οτι τα προηγουμενα χρονια.650 χιλιαρικα το χρονο τα θεωρω υπερβολικο ποσον. Οπως φυσικα και του "χαιδεμενου" σαλπιγγιδη που ειναι πολυ χειροτερο.

2. Αν του χρωσταμε 4 μηνες και ειναι αυτος ο λογος που θελει να φυγει καποιος να του πει οτι σε χωρα που εχει κριση ειναι χιλιαδες οι ανθρωποι που ειναι πολυ περισσοτερο διαστημα απληρωτοι και σε πολυ χειροτερη κατασταση. Και εχουν πραγματικο προβλημα επιβιωσης.  Απο την αλλη αυτο δεν αποτελει αλλοθι για την διοικηση: Αφου -υποτιθεται- δεν κανεις εξυγιανση (κατα δηλωση Ζαγορακη) και εδωσες το βαρος στο αγωνιστικο, τοτε γιατι να ειναι τοσο καιρο απληρωτοι οι διαφοροι Κοντρερες? Αρα ουτε εξυγιανση εκανες ουτε αναπτυξη αλλα μια (μαυρη) τρυπα στο νερο. Και βεβαια η κριση δεν μπορει να ξεπλυνει την κακοδιαχειρηση.

3.Θα μπορουσα να δεχτω εξ αναγκης, εστω και καθυστερημενα, μια εξυγιανση με μειωση ή ξεφορτωμα ακριβων συμβολαιων αν γινοταν με καποιο σχεδιο και με επαρκεις εξηγησεις. Οταν ομως μολις 2,5 μηνες πριν πεταξες καμμια 300 χιλιαρικα σε σπαντατσιους και λεοναρντους και οταν το αλλο ακριβο συμβολαιο του σαλπιγγιδη μενει ανεγγιχτο, βγαζεις παλι το συμπερασμα οτι δεν υπαρχει κανενα σχεδιο. Ας μην πουμε οτι με εξοικονομηση της παραπανω σπαταλης συν τα 235 του Βιολιδη βγαινει σχεδον το συμβολαιο του Κοντρερας για την τρεχουσα χρονια, εστω κι αν ειναι υπερβολικα υψηλο οπως ειπα οτι θεωρω.
Και βεβαια τα ερωτηματα παραμενουν για κακοδιαχειριση προς την διοικηση, ασχετα απο την παρουσα οικονομικη κριση.

3. Παρα τα παραπανω θεωρω προσωπικα οτι τα πηγαινε ελα του Κοντρεας με την εθνικη του δειχνουν ασεβεια προς τον κοσμο και αντιπεπαγγελματισμο προς την ΠΑΕ. Αυτης της ΠΑΕ που σιγουρα δεν φερθηκε σωστα και επαγγελματικα ως προς τις δικες της υποχρεωσεις.

4. Και ομως, θελω να παραμεινει ο Κοντρερας γιατι απο την τελευταια του συνεντευξη -οχι απο τις προηγουμενες που ηταν θολες και ασαφεις- προσωπικα μου δειχνει οτι θελει να μεινει. Ας κανουν και οι 2 πλευρες αμοιβαιες υποχωρησεις για μια νεα συνεργασια σε σωστες βασεις.

5. εντιτ: σε αποδεσμευση του κοντρερας με σκοπο να γλιτωσουμε δεδουλευμενα και υπολοιπο συμβολαιου ειναι "ανταλλαγμα" ελαχιστο σε σχεση με τον χειρισμο που θα επρεπε να ειναι πιο προσοδοφορος και θα  πιστωθει επισης αρνητικα στην διοικηση, με καθαρα οικονομικους ορους και οχι αγωνιστικους.
« Last Edit: December 29, 2011, 14:30:57 by HOMO PAOKUS »

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #2232 on: December 29, 2011, 14:03:11 »
Eιλικρινά μεγαλύτερη ξενέρα δε περίμενα στη ζωή μου. Αλλά δυστυχώς στον ΠΑΟΚ, όσο ζεις μαθαίνεις. Δεν πρόκειται να κράξω την ακατάλληλη διοίκηση ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ που μου κάθεται στο λαιμό πλέον. Μετά και τα χθεσινά είμαι πεπεισμένος οτι ολες οι ασχήμιες σε βάρος του Συλλόγου γίνονται με την ανοχή και τα στραβά μάτια του κόσμου. Το γνωστό ΠΟΥΣΤΕΨΑΜΕ, δυστυχώς δεν αφορά μόνο τους ανοργάνωτους, αλλά κ μεγάλο κομμάτι του οργανωμένου κόσμου.
Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρο οτι χάνει το μεγαλύτερο ξένο stopper που είδε ποτέ στην ιστορία του κ όποιος περιμένει αναλογία στην κάλυψη της θέσης ας αλλάξει πλευρό. Η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά  (αν υπάρχουν έστω και ψίχια τέτοιας) του παίκτη είναι απάντηση στην προκλητική ανυπαρξία της ΠΑΕ. Και λίγα τους έκανε αυτός ο πραγματικά πολύ μεγάλος παίκτης που ευτύχησα να δω με τα χρώματά μας.  

Καλό κουράγιο, τα χειρότερα δεν τα δαμε ακόμα. Σιωπή, πάσο ισούται με συνενοχή, γράφει η ιστορία και κάποιοι θα υποστούν τα αναμενόμενα σκαμπίλια της Συνείδησης - αν τους έχει μείνει τέτοια.  Μόττο ζωής στον ΠΑΟΚ : Καλά μας κάνουν ή αν προτιμάτε Τα θέλει ο κώλος μας.

Μην ψάχνετε να βρίσετε παιδιά κ μάνες διοικούντων, ψαχτείτε μεταξύ σας καλύτερα, γτ τπτ απ όσα κωμικά ζούμε δε θα χαν συμβεί αν υπήρχαν φύλακες στις Πύλες. Οι φύλακες μάλλον πήγαν για καφέ, μάλλον απέχουν ή μάλλον τρώνε φαγητό (δε χρειάζεται το αντάλλαγμα να ναι χρηματικό-υπάρχουν κ άλλα) απο τ αποφάγια που τους πετάνε.

@ Αναμένω ατελείωτες συζητήσεις για τους νέους τσολιάδες του ΠΑΟΚ, τα ελληνόπουλα που νιώθουν, πόσα εξοικονομήσαμε, πόσο λογιστικά καλοί είμαστε, περιμένω να διαβαστούν εκ νέου τα μειωμένα ανοίγματα, να επιστρέψουμε στα μπακαλοτέφτερα, υπό τον μπαμπούλα της UEFA ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ, μολονότι ο υποβολέας του προέδρου απο πέρσυ μας έλεγε τι εξαιρετική εικόνα παρουσιάζουμε ενόψει του licensing.

ΚΑΗΜΕΝΕ Π.Α.Ο.Κ., ΚΡΑΤΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ

« Last Edit: December 29, 2011, 14:08:19 by CLUB »

August Spies

• Guest
« Reply #2233 on: December 29, 2011, 14:28:40 »
με πορδες αυγά..την ξέρετε τη παροιμία.

1.το κενό του Κοντρέρας δεν καλύπτεται, ούτε εκ των εσω (είναι τουλάχιστον αστείο), ούτε με τα ίδια λεφτα (που υποτίθεται οτι προτείνονται) απο το εξωτερικό.
2.το τραύμα στην ομάδα δεν αναπληρώνεται. Φευγει ενας εκ των αρχηγών της ομάδας.
3.η συνολική δυναμική -αγωνιστικά- του ΠΑΟΚ μειώνεται. Μην έχουμε υψηλές προσδοκίες για το υπόλοιπο της χρονιάς.

το μόνο καλό στην υπόθεση του είναι ότι έχει ξεβρακωθεί κόσμος και κοσμάκης. ακόμη και ο πιο ανυποψίαστος καταλαβαίνει οτι κάτι βρωμάει.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #2234 on: December 29, 2011, 15:26:31 »

Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρο οτι χάνει το μεγαλύτερο ξένο stopper που είδε ποτέ στην ιστορία του κ όποιος περιμένει αναλογία στην κάλυψη της θέσης ας αλλάξει πλευρό. Η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά  (αν υπάρχουν έστω και ψίχια τέτοιας) του παίκτη είναι απάντηση στην προκλητική ανυπαρξία της ΠΑΕ. Και λίγα τους έκανε αυτός ο πραγματικά πολύ μεγάλος παίκτης που ευτύχησα να δω με τα χρώματά μας.  

Συμφωνω στα περισσοτερα που γραφεις Αλεξ αλλα θελω να σταθω εδω. Συμφωνοι ειναι το μεγαλυτερο στοπερ -που τουλαχιστον ειδα εγω- στον ΠΑΟΚ, φανταζομαι και στην ιστορια του συλλογου αλλα θα αφησω να κρινουν αλλοι με μεγαλυτερη εμπειρια γι'αυτο.

Σ'αυτο που γραφεις ομως για την αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα θεωρω οτι εστω και στο 1% να εχει ευθυνη, τετοια συμπεριφορα ειναι τερμα λαθος. Οπως τερμα λαθος ειναι και η συμπεριφορα της διοικησης, δεν το συζητω. Το θεμα ειναι οτι τα λαθη εκατεροθεν τα πληρωνει η ομαδα και τελικα αυτο ειναι που μετραει. Η κοινη συνισταμενη της μαλακιας που τους (κοντρερας και ΠΑΕ) δερνει (?) οδηγει στην απωλεια ενος υπερπολυτιμου παιχτη για τα δεδομενα που ξανα-φτασαμε. Με λιγα λογια, μην φτασουμε να δικαιολογουμε και τα αδικαιολογητα.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #2235 on: December 29, 2011, 15:44:04 »
βγες και πες πως δε πας πουθενά και θα μείνεις να τιμήσεις το συμβόλαιο σου στον ΠΑΟΚ μέχρι αυτό να τελειώσει.

κάντου τα πουτάνα και γάμα του το ρεβεγιον του πιστάκια.

γαμήστε το ρε το αρχίδι . . . .

(σορρυ ξεχάστηκα, δε κανει να τον βριζουμε. ειναι ο προεδρος.)

« Last Edit: December 29, 2011, 15:49:24 by spartiatis »

August Spies

• Guest
« Reply #2236 on: December 29, 2011, 15:51:27 »
συγγνωμη αλλα την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά Παύλου (εστω και 1% ) που την είδατε;

επισης σπαρτιάτη, αυτό είπε ο ανθρωπος.

zagorakis

• Guest
« Reply #2237 on: December 30, 2011, 00:21:10 »
«Χαρίζω χρήματα για να φύγω»

Αποφασισμένος να χαρίσει ακόμα και χρήματα, προκειμένου να αποχωρήσει άμεσα από τον ΠΑΟΚ παρουσιάζεται σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Χιλής ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Νέα διάσταση στο θέμα της παραμονής του στο «δικέφαλο του Βορρά» έδωσε με δηλώσεις στην πατρίδα του ο Κοντρέρας, ο οποίος αναμένεται την Πέμπτη αργά το βράδυ (29/12) να πατήσει στη Θεσσαλονίκη.

Στην ιστοσελίδα, «cooperativa.cl», λοιπόν, ο Κοντρέρας παρουσιάστηκε πρόθυμος να χαρίσει χρήματα που έχει λαμβάνειν από τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει στην Κόλο Κόλο.

«Θα επιστρέψω στην Ελλάδα και εκεί θα προσπαθήσω με κάποιον να επιλύσω την κατάσταση μου, είμαι διατεθειμένος να χαρίσω λεφτά, τα περισσότερα μάλιστα», υπογράμμισε ο Χιλιάνος στόπερ του «δικέφαλου». «Ξέρουν ότι ταξιδεύω για την Ελλάδα και έτσι τις επόμενες μέρες θα βγει κάτι θετικό ή θα μείνω στον ΠΑΟΚ, η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα δεν είχαν τον χρόνο να ασχοληθώ με το μέλλον μου, επειδή ξόδεψα πολύ χρόνο με την κατάσταση της υγείας της μητέρας μου, αλλά αυτές τις μέρες ελπίζω να το ασχοληθώ με το ζήτημά μου», επεσήμανε ο έμπειρος σέντερ μπακ, ο οποίος, καταλήγοντας, αναφέρθηκε στην Κόλο Κόλο.

«Ξέρω πως θέλουν να βλέπουν παίκτες που αγωνίστηκαν στο παρελθόν στην Κόλο Κόλο και οι οποίοι έχουν φορέσει την φανέλα της, αλλά έτσι και αλλιώς είναι καλό για τον σύλλογο όταν οποιοσδήποτε παίκτης αντιπροσωπεύει την ομάδα σε άλλο μέρος του πλανήτη», κατέληξε ο Κοντρέρας.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=128910491

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2238 on: December 30, 2011, 00:38:00 »
Ο Πάμπλο Κοντρέρας σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη (29/12) σε αθλητική εφημερίδα τονίζει ότι το μέλλον του στο "Δικέφαλο" εξαρτάται από τους "ασπρόμαυρους" διοικούντες, κάνει γνωστές τις προθέσεις του, ενώ εκφράζει και κάποιο παράπονο. Ακόμη, επισημαίνει ότι γνωρίζει τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Τι λέει για την Κόλο Κόλο

Αποκαλυπτικός είναι ο Πάμπλο Κοντρέρας σε ότι έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αλλά και τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με την Κόλο Κόλο.

Ο Χιλιανός μιλώντας την Πέμπτη (29/12) στην εφημερίδα "Metrosport" τονίζει ότι αν ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα θα το κάνει, αναφέρει ότι θέλει να συναντηθεί με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" και ευελπιστεί να παραμείνει στο σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα εκφράζει και παράπονο ότι κανείς δεν του έχει δείξει ότι θέλει να μείνει στην ομάδα.

Ο Κοντρέρας αναφέρει ότι γνωρίζει τις οικονομικές δυσκολίες του συλλόγου, ενώ για την Κόλο Κόλο τονίζει ότι είναι πάντα ευπρόσδεκτος να επιστρέφει, αλλά θα το κάνει όποτε επιθυμεί ο ίδιος.

Αρχικά, δήλωσε ο Κοντρέρας: "Θέλω να μείνω. Πάντοτε ήθελα να μείνω και αυτό έρχομαι να συζητήσω πρώτιστα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τους οποίους σέβομαι, όπως σέβομαι τον ίδιο το σύλλογο και τον κόσμο του".

Ενώ στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο συμβόλαιο που του έχει προσφέρει η Κόλο Κόλο, αλλά και την επιθυμία που έχει ο ίδιος: "Η Κόλο Κόλο εδώ και χρόνια μου έχει προσφέρει ένα ανοιχτό συμβόλαιο. Όποτε το αποφασίσω, να επιστρέψω σε αυτήν. Αν ο ΠΑΟΚ μου πει να μείνω στη Θεσσαλονίκη, θα μείνω. Ποτέ όμως τον τελευταίο καιρό δε μου έδειξε ότι θέλει να μείνω. Κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες για συγκεκριμένη πρόταση που μου έγινε, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει".

Και συνέχισε: "Μπορεί να με έχουν... τελειωμένο από τον ΠΑΟΚ, αλλά εγώ έχω ακόμα την ελπίδα ότι θα παραμείνω παίκτης του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Θέλω να μιλήσω με τον Ζήση, τον πρόεδρο και τον Παντελή Κωνσταντινίδη για να βρούμε τον τρόπο να συνεχίσω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που έχει η ομάδα και γνωρίζω την επιθυμία του συλλόγου να αποδεσμεύσει παίκτες".

Να σημειωθεί ότι ο Κοντρέρας στις δηλώσεις του ανέφερε ότι βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής από την πατρίδα του και την Παρασκευή (30/12) θα δώσει κανονικά το παρών στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/an_moy_pei_o_paok_na_meinw_menw.1555320.html

:P :prosk: :tsigaro: :smiley4: :smiley4: :smiley4:
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

thomas

• Guest
« Reply #2239 on: December 30, 2011, 01:00:01 »
Αν ο ΠΑΟΚ μου πει να μείνω στη Θεσσαλονίκη, θα μείνω. Ποτέ όμως τον τελευταίο καιρό δε μου έδειξε ότι θέλει να μείνω. Κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες για συγκεκριμένη πρόταση που μου έγινε, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει".

Και συνέχισε: "Μπορεί να με έχουν... τελειωμένο από τον ΠΑΟΚ, αλλά εγώ έχω ακόμα την ελπίδα ότι θα παραμείνω παίκτης του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΖΩΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ.