Ο Πάμπλο Κοντρέρας σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη (29/12) σε αθλητική εφημερίδα τονίζει ότι το μέλλον του στο "Δικέφαλο" εξαρτάται από τους "ασπρόμαυρους" διοικούντες, κάνει γνωστές τις προθέσεις του, ενώ εκφράζει και κάποιο παράπονο. Ακόμη, επισημαίνει ότι γνωρίζει τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Τι λέει για την Κόλο Κόλο
Αποκαλυπτικός είναι ο Πάμπλο Κοντρέρας σε ότι έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αλλά και τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με την Κόλο Κόλο.
Ο Χιλιανός μιλώντας την Πέμπτη (29/12) στην εφημερίδα "Metrosport" τονίζει ότι αν ο ΠΑΟΚ επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα θα το κάνει, αναφέρει ότι θέλει να συναντηθεί με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" και ευελπιστεί να παραμείνει στο σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι, ενώ παράλληλα εκφράζει και παράπονο ότι κανείς δεν του έχει δείξει ότι θέλει να μείνει στην ομάδα.
Ο Κοντρέρας αναφέρει ότι γνωρίζει τις οικονομικές δυσκολίες του συλλόγου, ενώ για την Κόλο Κόλο τονίζει ότι είναι πάντα ευπρόσδεκτος να επιστρέφει, αλλά θα το κάνει όποτε επιθυμεί ο ίδιος.
Αρχικά, δήλωσε ο Κοντρέρας: "Θέλω να μείνω Πάντοτε ήθελα να μείνω και αυτό έρχομαι να συζητήσω πρώτιστα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τους οποίους σέβομαι, όπως σέβομαι τον ίδιο το σύλλογο και τον κόσμο του"
Ενώ στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο συμβόλαιο που του έχει προσφέρει η Κόλο Κόλο, αλλά και την επιθυμία που έχει ο ίδιος: "Η Κόλο Κόλο εδώ και χρόνια μου έχει προσφέρει ένα ανοιχτό συμβόλαιο. Όποτε το αποφασίσω, να επιστρέψω σε αυτήν. Αν ο ΠΑΟΚ μου πει να μείνω στη Θεσσαλονίκη, θα μείνω. Ποτέ όμως τον τελευταίο καιρό δε μου έδειξε ότι θέλει να μείνω. Κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες για συγκεκριμένη πρόταση που μου έγινε, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει".
Και συνέχισε: "Μπορεί να με έχουν... τελειωμένο από τον ΠΑΟΚ, αλλά εγώ έχω ακόμα την ελπίδα ότι θα παραμείνω παίκτης του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Θέλω να μιλήσω με τον Ζήση, τον πρόεδρο και τον Παντελή Κωνσταντινίδη για να βρούμε τον τρόπο να συνεχίσω στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες που έχει η ομάδα και γνωρίζω την επιθυμία του συλλόγου να αποδεσμεύσει παίκτες".
Να σημειωθεί ότι ο Κοντρέρας στις δηλώσεις του ανέφερε ότι βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής από την πατρίδα του και την Παρασκευή (30/12) θα δώσει κανονικά το παρών στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/an_moy_pei_o_paok_na_meinw_menw.1555320.htmlΣτον ΠΑΟΚ έχουμε λεφτά να δανείζουμε τους παράγοντες μας, να πληρώνουμε σαπάκια και τους παικταράδες να τους διώχνουμε για μερικές χιλιάδες ευρώ. Άντε να δούμε τώρα που ο παίκτης θέλει να μείνει τι θα κάνει η διοίκηση και πως θα στρεψει τον κόσμο εναντίον του.