Author Topic: Pablo Contreras  (Read 96957 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Απ: Pablo Contreras
« Reply #2460 on: August 14, 2012, 15:30:07 »
Απ' τη στιγμή που δε γεννήθηκε ή μεγάλωσε ΠΑΟΚτσής, ο συναισθηματικός χαρακτηρισμός "προδότης" που λέμε για Έλληνες παίχτες δεν ταιριάζει. Ηλίθιος είναι το ξαναλέω που παρατά πάλι την πατρίδα του για ένα τελευταίο εφάπαξ και μερικές σφαλιάρες με αστεράκια (τσουλου). Κλάματα, δηλώσεις κτλ δεν αποκλείεται να ήταν ειλικρινή, τα ταμπού όμως που έχουμε εμείς δεν τα έχουν αυτοί.

Εγώ να πω κάτι άλλο που ήδη ειπώθηκε. Με ΠΑΟΚ υγιή και απαλλαγμένο από τα χρέη είτε ο Κοντρέρας δε θα πήγαινε στο γαύρο είτε θα πήγαινε ως μεταγραφή β διαλογής γιατί θα είχαμε βρει καλύτερους όπως πχ θα πήγαινε ο τσουκαλάς στο χανούμι.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2461 on: August 14, 2012, 15:34:46 »
Και επίσης πως να μην πάει στο γαύρο όταν ξέρει από πρώτο χέρι τη συμπεριφορά του λαού του ΠΑΟΚ σ'αυτούς που την κάνανε και ξαναγυρίσανε..
Σε λέει θα πάω στο γαύρο να τα κονομήσω και τα ΠΑΟΚτσάκια θα με αγαπάν κι αυτά εκτός από τους γραφικούς 300..
Κλάιν Μάιν..

Τέλος πάντων για μένα οι ευθύνες είναι 90% ότι φταίει ο καριόλης ο Ζαγοράκης και ο συρφετός του και μόλις 10% ο Παμπλίτο κι αυτό μόνο και μόνο επειδή ήξερε τι νιώθει ο κόσμος που τον στήριξε για τις πουτάνες του λιμανιού..

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #2462 on: August 14, 2012, 15:45:44 »
Κι εντωμεταξύ ξεροσταλιάζουν αδέρφια μας μέσα....

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #2463 on: August 14, 2012, 15:46:01 »
Όταν κλαις, φιλάς την φανέλα με τον δικέφαλο μπροστά στην Θ4 και 6 μήνες μετά πας στον γαύρο ποια η διαφορά σου με τους ζαγοροβρύζες?? σκατόψυχοι αυτοί, σκατόψυχος και συ.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #2464 on: August 14, 2012, 15:48:11 »
Άντε να πω κι εγώ την μαλακία μου, μια και το topic θα προσφέρει άπειρες συγκινήσεις παντός τύπου τις επόμενες μέρες:

Το ότι θα πάει στον γαύρο ήταν ΣΙΓΟΥΡΟ από την πρώτη μέρα που έφυγε από μας! Θεσσαλονικη - Πειραιας μέσω Σαντιαγκο με μεγάλη άνεση και αλλο ενα ελαφρυντικό στον μπάσταρδο από την Λυδία. Τέλος.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #2465 on: August 14, 2012, 15:52:58 »
Το δούλεμα πάει σύννεφο. Καλά ξηγιούνται αφού τα θέλει ο κώλος μας.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #2466 on: August 14, 2012, 15:54:19 »
sui μαζι σου αλλα συμμετεχει στην ολη τραμπα κι ο ποδοσφαιριστης

και βγαινει να σου πει για μεγαλυτερες ομαδες.4 χρονια μαλακα γιαννιωτη και μαλακα σουι εσυ τον πληρωνες.καλα κανει επαγγελματιας ειναι.μην τον υπερασπιζομαστε ομως ρε μαγκες.κι αφηστε οσους δεν αντεχουν να βλεπουν παιχτες στο ποκ να τον βρισουν

το ιδανικο ειναι το βρισιμο στον κοντρερας και καπακια το βρισιμο στους ζαγοροβρυζες.επειδη αγομαστε και φερομαστε απο τα μμε της πουτσας θα πεσει βρισιμο μονο στον χιλιανο.αδικο δεν ειναι...δεν ειναι κι εντιμο ομως...εκει ναι συμφωνω

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #2467 on: August 14, 2012, 16:01:03 »
εγώ αδερφέ γιαννιώτη επειδή θα κάνω παρα πολλά χρονια επιπλέον να πατήσω το πόδι μου στην Τούμπα, αν τέλος πάντων βρισκόμουνα σε κάποιον αγώνα με τους γαύρους ειλικρινά δεν θα με πήγαινε η καρδια να τον κράξω! Λάθος σωστό δεν ξέρω, αλλα δεν θα μπορούσα.

Έχεις κι εσύ απόλυτο δίκιο με την επιλογή σου, αλλα εγώ....δεν....

Και κάτι ακόμα για το κλάμα του που βγήκε μανι μαν κροκοδιλενιο απο μερικους. Προσωπικά νομίζω ή μάλλον είμαι 100% πεπεισμένος ότι δεν ήταν ψεύτικο, τέτοιες στιγμές ξέρεις δεν ξέρεις ότι θα καταλήξεις σε 6 μήνες στον γαύρο δεν νομίζω να μπορείς να συγκρατήσεις τα δάκρυα.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
« Reply #2468 on: August 14, 2012, 16:02:52 »
Να αφήσουμε να τον βρίσουν ποιοι όμως ρε γιανν..?
Αυτοί που βρίζαν και τον κοντό σάπιο όταν ερχόταν να παίξει στην Τούμπα με τα πράσινα και μετά από 3-4 χρόνια τον αποθέωναν όντας ακόμα παίχτης της ζέλας..?
Γιατί και να τον βρίσουν τζάμπα το σάλιο θα πάει αφού με τις πρώτες δηλώσεις για καυτή τούμπα και για μεγάλο λαό θα λιώνουν όλοι σαν το βούτυρο..
ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ ο λαός που κλαίει με την κατάντια..
Όλοι οι άλλοι κακό ψόφο..

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2469 on: August 14, 2012, 16:04:46 »
Δε θα μιλούσα καλά για τον εαυτό μου, αν αναφερόμουν σε κάτι οικονομικό. Είναι ξεκάθαρο, όμως, ότι έτσι μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Επίσης φεύγω εξαιτίας της αρρώστιας της μητέρας μου

Ηθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Ομως ήξερα ότι οι... πόρτες στην Χιλή ήταν ανοιχτές. Ξέροντας τις δυσκολίες που πέρασα πριν λίγο καιρό και επειδή δε θέλω να γίνει ξανά το ίδιο, σε ό, τι αφορά την οικογένειά μου, επιστρέφω στην πατρίδα μου για να βρίσκομαι δίπλα στους δικούς μου ανθρώπους

ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
«Είναι αλήθεια, αλλά εγώ δε θα πήγαινα σε άλλη ελληνική ομάδα, το είπα και στον Ζήση Βρύζα. Θα τέλειωνα την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ, αν δεν υπήρχαν όλα τα παραπάνω που ανέφερα»

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&cid=95&id=14987&t=1

Offline pks

• Αποστολή
  • **
« Reply #2470 on: August 14, 2012, 16:16:53 »

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
« Reply #2471 on: August 14, 2012, 16:18:34 »
ενταξει μιλαμε για επαγγελματικο ποδοσφαιρο που δεν χωρανε συναισθηματισμοι..
ειδικα οταν αναφερομαστε και σε ξενο ποδοσφαιριστη...κλαιν μαιν..
απλα καποιοι πρεπει οπωσδηποτε να εφευρουν καποια σημαια...
ε λοιπον η μονη σημαια του ΠΑΟΚ ειναι ο λαος του ολοι οι αλλοι απλα ειναι περαστικοι...
τους εκμεταλλευομαστε και μας εκμεταλλευονται και αυτη ειναι η συναλλαγη στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο..
ο μονος υπαιτιος ειναι αυτος ή αυτοι που δεν μπορεσανε να κρατησουν τον κοντρερας...

οι δηλωσεις τα κλαμματα και ολα τα αλλα τα μυξοπαρθενικα ειναι απλα θεατρινισμοι και μετα απο τοσα χρονια καθολου δεν αγγιζουν τον παοκτση..

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #2472 on: August 14, 2012, 16:21:12 »
δεν τον βλεπω κιολας τον τυπακο. συνδικαλισμος οε, οε, φωτο και δικαιολογια αλλα φωσκολος. μαγκια του και στα αρχιδια μου και αν παει και αν δεν παει. για οσους "κλαινε" γιατι ηταν παικταρα εγω θα πω οτι ο ΠΑΟΚ ποτε δεν καταστραφηκε απο τη φυγη κανενος... απο τους πηγαινελους ομως το παθαμε το αλεβουζαν. κοντρερας σε γραφω στα αρχιδια μου φλωρακο συνδικαλα, ετοιμασου να στα παστελωνει με κεφαλια ο πελκας. ξεκολληστε ρε με το προηγουμενο μοντελο... το αποσυραμε (με οποιο τροπο και αν εγινε)

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2473 on: August 14, 2012, 16:26:07 »
Μερικά σκόρπια σχολιάκια κι από εμενα.
Βλέποντας ότι προχθές αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι του με την Κόλο Κόλο αισθάνθηκα σίγουρος για την κατάληξη της υπόθεσhς του. Αποχαιρετιστήριο δωράκι για τους εκεί ιθαγενείς.
Έχω την αίσθηση ότι δεν θα τα καταφέρει στο βρωμολιμανο. Άλλος κόσμος, άλλη ατμόσφαιρα ομάδας, άλλος ένας χρόνος στην πλάτη του...
Με χάλασε όπως τους περισσοτερους, καμια αμφιβολία. Χαλάστηκα ακόμα πιο πολύ διαβάζοντας την παράθεση του biν. Παρ' ολ' αυτά αν τον έβλεπα face το face αντί για βρισίδι θα τον έλεγα ένα μεγάλο -ειρωνικό- bravo....
Πρώην αγαπητέ Pablo και νυν εχθρέ μου, σε εύχομαι ότι χειρότερο αγωνιστικά για την εναπομείναντα καριέρα σου. Ελπίζω να ξεφτιλιστείς μαζί με την πουτάνα του λιμανιού, ως εκεί που δεν πάει. Μη ξεχνώντας της στιγμές μεγαλείου και ποδοσφαιρικής εφυΐας που μας πρόσφερες, αφήνω την υγεία σου κατά μέρος...

P.Σ. Έχω να ξαναζήσω τέτοιο μισος και τέτοια οργή για άνθρωπο από την εποχή του killer της τρελής. Γαμημένε κλέφτη, πουτάνας gie και σύζυγε, ψοφά γαμώ τα πάντα σου!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #2474 on: August 14, 2012, 16:32:14 »
μεγαλος αμυντικος αλλα ανθρωπακος.ουτε οταν ξεκινουσε τις αποχες ουτε φευγοντας βγηκε να μιλησει στα ισια.πληρωθηκε απο τον κοσμο,αποθεωθηκε απο τον κοσμο αγαπηθηκε απο τον κοσμο και τελικα το ανταπεδωσε με ψεμματα.καρφοδεκαρη ξεφτυλισμενη πουσταρα γαμιεσαι

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #2475 on: August 14, 2012, 16:41:48 »
 :idea:αγγουρι στην εξατμιση καποτα στην κεραια  :a1316:
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #2476 on: August 14, 2012, 16:45:55 »

Και αντε πεισε τωρα αυτα τα παιδακια που τον ειχαν ινδαλμα οτι δεν ειναι αρχιδι που παει στο βρωμοπειραια..

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #2477 on: August 14, 2012, 16:57:28 »
Ειναι σιγουρο οτι εχει κλεισει?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #2478 on: August 14, 2012, 16:58:41 »
Σιγουρο δεν ειναι τιποτα στο ποδοσφαιρο, οι ΑΡΔ το λενε
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #2479 on: August 14, 2012, 17:00:15 »
οσο πολυ κ αν σε λατρεψα.. σκατα στα ποδια σου...

αυτα...