Δεν νομίζω να υπάρχει ΠΑΟΚΙ που να φύγει ένας παίκτης επιπέδου Κοντρέρας και να μη στεναχωρηθεί... Είναι ηλίου φαεινότερον ότι θα μείνεις γυμνός στην άμυνα... Αυτό που με πειράζει δεν είναι η αντίδραση για να προλάβεις γεγονότα... είναι ο τρόπος που γίνεται (τον θεωρώ προσβλητικό)... και όχι δεν έχω κόμπλεξ με κανέναν προσωπικά εδώ μέσα μιας και δεν ξέρω κανέναν επί προσωπικού...
Στο θέμα Κοντρέρας νομίζω όλοι έχουμε καταλάβει ότι δεν έχεις την οικονομική δύναμη να τον κρατήσεις, αλλά και ο παίκτης θέλει να κλείσει την καριέρα του στην πατρίδα του... Μακάρι να ήταν σαν τον Κονσεισάο που να γούσταρε να την κλείσει εδώ... Αλλά και έτσι να ήταν πάλι πίκρα βλέπω να τρώγαμε στο θέμα...
Αργά (το καλοκαίρι) ή γρήγορα (Ιανουάριο) ο κύκλος αυτής της ομάδας κλείνει... Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούμε αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα δούμε την επόμενη μέρα... Και για την επόμενη μέρα πρέπει να απαιτηθεί μια ομάδα καλύτερου επιπέδου από αυτή των Garcia, Contreras, Lino, Conceicao, Ivits... Φέτος ξεκινάς να χτίζεις την επόμενη ομάδα σου... Κάπως έτσι το βλέπω... Για μένα πρέπει να πιέσουμε για νέες ηγετικές φυσιογνωμίες που θα οδηγήσουν την ομάδα από εδώ και πέρα... Οτιδήποτε λιγότερο είναι συμβιβασμός...