Αδερφέ Dark ο παίκτης ήταν συνεχώς υπό διωγμό για 2 μεταγραφικές σεζον γτ οι λογαριασμοί δεν έβγαιναν. Επίσης είναι ευρέως γνωστό οτι ο συγκεκριμένος λίγο πριν τον φύγουν δέχθηκε επίσκεψη οργανωμένων στους οποίους είπε οτι προπαγανδίζουν οι φυλλάδες κ τα γνωστά παπαγαλάκια την δήθεν δυσαρέσκεια του με τον Σύλλογο κ οτι θέλουν να τον διώξουν. Αν θυμάσαι κανα μήνα είχαμε βροχή δημοσιευμάτων οτι είναι επίτηδες τραυματίας, τρέχει με τις εθνικές, κρεμάει την ομάδα. Πρόκειται περί αληθινής συνάντησης στην οποία ήταν παρών και συνδεσμίτες απο δω μέσα. Δεν αναφέρω καν την φημολογία οτι ο ίδιος πριν πάει στον gay έκανε κρούση στην παε για επιστροφή και εισέπραξε ενα μεγάλο όχι (βλέπεις είχε ήδη κλειστεί ο nesta της Νοτ Αφρικής με 250 - φτήνια για το θηρίο), γτ δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για την πηγή, όπως είμαι με την τότε επίσκεψη σπίτι του και την καπάκια επίσκεψη στο Τρίλοφο, όπου ο ΠΑΟΚάρχης λίλης κρύβονταν για να μην λογοδοτήσει για αυτό που τελικά έγινε.
Ο κοντρέρας έτσι είναι σαν χαρακτήρας, τα ίδια κάνει και στον gay, δεν πρόκειται ν αλλάξει στα 34. Τώρα να βρίζω τον Κοντρέρας 2 βδομάδες πριν το μεταξύ μας ματς (στο οποίο έχω και την εντύπωση πως θα ναι "τραυματίας") δείχνει πόσο χαζό επίπεδο έχω, όταν δεν έχω σηκώσει ποτέ πανί για τον καταχραστή 10 εκατομυρίων ευρώ, όταν το μισό γήπεδο χειροκροτάει παίκτη που τσέπωσε έρανο οπαδών και πήγε στην ζέλα απο την πίσω πόρτα για να γυρίσει σαν τον Mohammad τον πολιορκητή στην Τούμπα. Σαφώς και απαιτεί γιούχο ο κοντρέρας κ ο κάθε κοντρέρας την ώρα του ματς ως παίκτης αντιπάλου, αλλά το να μεγιστοποιούμε ένα ανύπαρκτο θέμα για παίκτη που προσέφερε και που δεν ζήτησε να φύγει, αλλά τον έφυγαν, είναι τουλάχιστον κωμικό. Θυμίζει αντίδραση σκουλικιών με τον Βιτόλο. Δηλαδή αμα ο Αναστασάκος που τίμησε την φανέλα αν και χανούμι και χειροκροτείται κάθε φορά που έρχεται Τούμπα, πήγαινε στον gay, θα βγάζαμε πανί θεωρώντας τον προδότη?